Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Kicsit fiatalabbnak a korodnál kb. 2 évvel! Ám nem sokat tévedtem.;)
    Húha! Az nem itt van a szomszédban, most hirtelen nem is tudom jött-e arról a részről valaki.
    Értem Balázs! Akkor hosszabb távra tervezel. :)
    Ez nagyon jó!:) Két nagyon kedves gazdatársunk is rendszeres látogatója a találkozóknak, Lujza5353 és a tesója MAMADOM.
    Nellike lehet tervezni az őszi találkozót.;)

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép estét kívánok mindenkinek!:)
    Reggel esett ez az átkozott eső... hazafele viszont sütött a nap, nagyon élveztem a jó időt.
    Ki is ment a fejemből, hogy holnap bizony munka.:oops:
    Utána 3 nap pihenés, imádom a munkámat!:inlove:
    Hogy bírjátok az event dömpinget?:wuerg:
    Már csak a farmerama piactér felhősor hiányzik és hátradőlhetek végre.
    Köszönöm szépen mindenkinek a farmszintem miatt gratulációkat! Bevallom nagyon jól esett, hogy ennyien írtatok!:inlove: Neveket nem írok a titoktartás végett.;) Persze ez kölcsönös.:)
    Lassan irány az ágy, mivel mindjárt 4 óra.:cry:
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

3. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Imi!
    Nálunk ma is hasonló idő van mint tegnap. Beborul, esik, elvonul, fúj a szél, kisüt a nap, majd kezdődik elölről.
    Az jó ha valakinek nem teher a munka, sokkal gyorsabban múlik az idő.
    Lassan már talán célegyenesbe tudhatom magam, a gazdaköri Viva la paradicsom küldetés felhőjét beüzemeltem. Már a csemegézés következik. A felröppenő gyérsége miatt valószínű, hogy nem végzek teljesen vele.
    A Paradicsom küldetés2- nél parkolópályán vagyok, szintén a hervad szirom felröppenő miatt. Egy biztos, hogy ha ez így marad választanom kell, vagy az alap horrorparadicsom ól, vagy a lombházfejlesztés ami már zsebben tudható. Az utóbbi lesz az elsődleges amit kiváltok. Az ól előbb-utóbb valamilyen formában gyanítom elérhető lesz majd, valamikor.;)
    A Farmerama piactér miatt nem aggódom, ott még van idő bőven. /193 óra/ Az előzőeknél kell figyelni, mert szorít az idő, hisz a horroros területeken 22, illetve 24 óra van még.
    Rossz hírem van Imi! Mármint a pihenést illetően.:music:
    Holnap kezdődik:
    Kutyaszépségverseny - 2019. május
    Sok sikert, jó játékot kívánok mindenkinek és elegendőt mindenből.:)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Alig várom!!! :)
    Mi az hogy öreg, mi az hogy fiatal? Annyira relativ. Még én se tartom magam öregnek. :D:D:D Palika már tudja, mennyxire fiatal vagyok. :p
    Na akkor igyekszem. A gaz a gazdakörihez elég, de még a piacra is vinni kell. Nem hiszem hogy kész leszek.

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Kedvesek! :)
    Jókora záporeső csapott le ránk a déli órákban, erős széllel. Utána már ahogy jött, úgy el is ment, de azért a 17 °C kissé hideg május utolsó harmadában. :)
    Még egy éjszaka és fél nap van hátra az event végéig. Természetesen mi éjjel alszunk, de a gaz ettől függetlenül nődögél, érik, úgyhogy akinek még van event-gaz igénye, még tehet ellene. ;)
    Az utolsó simításokat végzem az eventeken, a Viva la paradicsom is meglett mindhárom farmon, meglett a Paradicsom event felhője is mindenhol, ma pedig a horror paradicsom ólakat intéztem.
    [​IMG] :D
    Reményeim szerint még ma meglesz fullra a pince szint is, (hadd ne kelljen keresgélnem, hol vannak a függönyök, meg az egyéb nyalánkságok ;)xD), mert most már a fenti ól sárga fejlesztésére hajtok, amihez túl kell jutnom a 300 db röpis helyen, a többi hozzávaló megvan. Ezért most hervadt szirmokért indítottam egy alkonyi árnyvirágos kört ;). 1*2-ben vagy 2*2-ben érdemes csinálni, attól függően, mennyi szupertrágyát tudunk beáldozni rá. Fehér ártatlansággal és démoni csokorral, víz + szupertrágya használattal 1:32 az érésideje a 8 órás alkonyi árnyvirágnak és az izzó penészkének. :)
    Remélem nektek is sikerül kivenni mindent, amit szeretnétek :D:inlove:.
    A kutya szépségversenyre rákészülés: tölgyesen pár napja már kint vannak a mamutok, a szédültön és a farm raktárházak melletti részén gyékénnyel várom az új eventet.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

-Fülemüle-70, GA-BI-O-Farm, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Újra munkálatokba kezdtem egy bizonyos helyen.:music:;)

7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Láttam, szupi, nagyon jól tetted! :D8)

-Fülemüle-70, GA-BI-O-Farm, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia Mimi drága!:):)

Sajnos igyekeznünk kell, szorít az idő. Ha akarod, meg fogod tudni csinálni, hisz láttam nálad nincs lehetetlen.;)
    Hajrá, még én is kapálok, meg gyűjtögetek!
    Szia Genka!:)
    Gratulálok neked! Még a pincébe 120 hervadt szirmot kell összegereblyéznem, s hiányzik egy kb 300 egaz és minden felfedezve.
    Nálam az izzópenészke nem hozta a várt felröpi mennyiséget, ezért pöttyös horrorkára váltottam.
    A matutok már nekem is a helyükön, valószínű sárga árvácskával várom a holnapi eventet. Ma még egyszer aratom éjfél körül, azt valami gyorsítókat bekapok és jöhet a holnap eventváró hosszú növény.
    A piactérnél is szépen araszolgatok, ott még van idő a végéig, a felhőt lassan elérem még 23 csillagos érmére van szükségem. A lombház fejlesztéseket szeretném, jól jön minden ajándék tehát kapálok ameddig lehet.
    Azt hiszem hosszú éjszakának nézek elébe, dolgozhatnak a munkások.
    Genka nagyon jó lenne veled is személyesen találkozni, voltál már ilyen találkozókon? Tervezed valamelyiket?
    Szia Palika!:)
    Gratulálok! Jól áll az neked! ;) Csinálhatod azt amit szeretsz, hisz a tudásod is meg van hozzá.
    Mit szóltok Máriuszhoz, a csillagjóshoz? Nekem nagyon tetszik, nagyon segítőkész, reméljük meg marad ez a jó szokása.:inlove:

GA-BI-O-Farm, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Nemrég értem haza.
    Természetesen nem ugrottam egyből a gép elé, ledobtam a táskám főztem egy finom kávét és álmodoztam közben.:music:
    Aztán eszembe jutott, hogy aratni kéne de semmi kedvem így nem is tettem.;)
    2 óra múlva szántam rá magamat a dologra.
    Első utam igazából mindig ide vezet.:)
    Utána aratok és végzem el az egyéb más dolgaimat a farmon.
    Learattam a farmra vetett lent és majd 10 percen át gondolkodtam rajta, hogy mit is vessek?:music:
    Végül a csicseriborsóra kattintottam, meglátom.
    Aztán beleolvasok a mai nap történéseibe és látom, hogy újabb event lesz...
    Igazából nem okoz gondot azért is hidegen hagy már, hogy egyszerre hánnyal lepnek meg bennünket!8)
    Így a csicseriborsó nem a legjobb ötlet volt...:wuerg: Sebaj, ha lesz kedvem később learatom és vetek valami 14 órás gazt.
    A teliholdas feladattal még nem végeztem mivel elég gyengén jött a felröppenő.-.-
    Hiába volt mindenféle gaz akkor se volt jó.:music:
    200 db hervadt sziromra lenne még szükségem, hogy teljes legyen a kép.
    Más!
    Kicsit már unalmas megértem azokat akik mindig mondják a magukét!:)
    Erre jönnek a "függők" és jól meg mondják a magukét! Vagyis csak azt hiszik.;)
    Nem kell csinálni, éjszaka alszom, van családom és még sorolhatnám...
    Őszintén? Kérdezett valaki? Nem kell a felesleges duma egyik oldalról sem.8)
    Ilyenkor ugrani tudnék...-.-
    Mindezek ellenére még mindig szeretek játszani és megyek tovább.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Palika
    Sok sikert!;)

Szia Sali
    Nekem is nagyon szimpatikus.:)
    Reméljük sokáig erősít minket!;)

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Sali! :)
    Írtam a minap, hogy sajnos nem sikerült egyszer sem eljutnom ilyen találkozóra, pedig egyszer majdnem sikerült. Akkor tört el a csuklóm nem sokkal az esemény előtt. Aztán úgy alakult, hogy azóta sem jutottam el. :p:sleepy: Majd meglátjuk mit hoz a jövő ;):D.
    A piacos eventtel igen lassan haladok, de még van idő bőven. A röfi, a mókus, és a kakas a 10. szinten van, a kisbirka meg a 7.-en. Végül is a felén már túl vagyok, természetesen önerőből, nem vettem csomagot. .
    Jó éjt! :D:inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Genka
    Szépen haladsz, gratulálok!:)
    Én a 4. karaktert választottam első nekifutásra.
    Én eddig 371 db csillagos érmét gyűjtögettem össze.
    A felhő mindenképp meglesz a kütyük meg igazából nem fontosak.:music:
    Persze örülnék 1-1 darabnak.
    A holnapi kezdést cukorrépával várom.
    Mára én is elköszönök, szép álmokat kívánok mindenkinek!
    Szia Mimi
    Mivel közel laksz hozzám, akár összehozhatnánk egy találkozót.:music:

Utoljára szerkesztett: 22.5.19
  12. -Palika17-

Szia Sali!:)
    Köszi szépen! :)Jó érzés visszatérni a gyökerekhez, csak nem szakattak el.:music::D
    Igen, egyébként nagyon rendes.:)
    Szia Imi!:)
    Köszike!:)

-Fülemüle-70, GA-BI-O-Farm, mimi és 4 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sziasztok! Jó reggelt, szerencsés szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Genka kedves! Mi van a másik 2 állattal az elefánttal és a tehénnel? Velük már végeztél?

Ennek igazán örülök Palika!;)
    Szia Imi!
    Én a második karakterrel kezdtem, és röfit választottam a plusz körökhöz. A fejlesztéseket azonban szeretném. Ha jól láttam ott kell a legkevesebb beadandó.A felhőt sikerült elérnem, már lógatom a lábam. Azért ennek ára is volt, sokszor gondoltam úgy hogy lecsapom a vekkert.:D
    A pincében még akad egy kis dolgom, bár már mondhatnám azt is, hogy vége. Az ól fejlesztés kiváltása azonban még ott vár a teljesítésre. Ha szerencsém van és jól számoltam akkor kb. 20 perc és beérik remélhetőleg az utolsó kör útjelző bokor és ott is végeztem.
    A mai event kezdésre ugyan felkészültem, laza kis eventnek ígérkezik. Még nem döntöttem, hogy kimarad vagy megcsinálom.
    Legyen sikeres, szép napja Mindenkinek.:)

14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Örülök neki:) Szerintem Máriusz is örül egy tapasztal hírszerző segítségének;)
    Ismerős, én ugyan olvastam az eventismertetőt, de azért sárgaborsót vetettem este, csak reggel kapcsoltam, majd meglátom mit ad a nemesített hagyma:music:
    Jól sikerült a találkozó, ahogy olvasom. Sajnálom, hogy valami jó dologból kimaradtam:(
    A piacosról csak annyit tudok, hogy már csak a mókustól kell megszerezni a lomház fejlesztést, ha az is megvan csemegézek a ládák közül. Érme 462 van, nemsokára megvan a felhő is.
    Kipróbáltam, milyen minden terülten eventezni, de azért nem erőltetném a három event egyszerre módit, de ha így lesz, többet szelektálok8)
    Legyen szép napotok, még ha eső nap is van:)

15. cemá2002

cemá2002 Haladó

Sziasztok! Szia Kedvesem! :inlove:
    Kérted, hogy ha elértem a szigeten a 600at küldjek egy képet, köszönöm a segítséget!

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek!
    De utálom az esőt, fúj... egész nap esik nálunk!-.-
    Miért is ne pont akkor amikor itthon vagyok és semmi dolgom?:music:
    Egy kávét?:)
    Képzeljétek!!!
    Nem sikerült megszereznem a sárga színű horrorparadicsom ólat és még a lombház fejlesztés is bent maradt.
    Pedig szorgosan kapáltam és tessék itt az eredmény.:) Köszönöm szépen...
    Remélem a kutyaszépségverseny azért sikerül.
    A gazt már fel is szaporítottam, ma már nem hiszem, hogy learatom majd holnap amikor felébredek.
    405 db ajándékdobozt sikerült összegyűjtenem az aratással és a növényszaporítással együttesen.:)
    A beadandók nem vészesek, fele nincs is amit kér!xD Így azt választom ami van.:D
    Sok sikert kívánok mindenkinek!
    Egy újabb házi kedvenc a radaron.:inlove:
    Viszonylag kedvező áron lesz kapható!;)
    Jöhetne egy farmpengős tenyészet vagy valami mert a sárkánytojást is szeretném.:p
    A nagyvilág.
    Nem tudom, hogy ki mennyire követi az euróvíziós dalversenyt?:music:
    Idén Hollandia volt a szerencsés nyertes.:)

További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Cemá
    Gratulálok a 600. szinthez, szép munka!!!:)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. cemá2002

cemá2002 Haladó

Szia Imi*!

Köszönöm igazán. :)

ursa11, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Editkém!
    Bizony sajnálhatja aki nem jött. Ám sok lehetőség közül lehet;) még mindig válogatni. A hétvégi Pécs városában megrendezésre kerülőt, a Székesfehérvári alakulóban lévőt és a következő budapestit. Jól haladsz a piacteressel, nálam a kakas van lemaradva a többihez képest.
    Kedves Párom! ;) /Hullámok ura/
    Köszönöm, hogy elhoztad megmutatni, mivel tudom milyen szerény vagy! Azért pár napig kellet kicsit puncsolnom érte.:inlove:
    Nem mintha egy percig is kételkednék abban amit mondasz. Úgy gondolom, igen is meg kell mutatni, hogy KMF nélkül is lehet játszani és magasságokat elérni.Szívből gratulálok a sikeredhez, hisz tudom mennyi munkád van benne, az én segítségem eltörpül mellette.;)
    Kis töprengés, pajta leltár után úgy döntöttem csinálom az eventet. Két területen terveztem, a mamutok és a raktárházak maradnak a helyükön. Ha jól számoltam, akkor napi 4 aratással 5 nap alatt letudható bónusz nélkül.
    Játszunk, ha már van egy ilyen szuper játékunk!
    Sok sikert kívánok mindenkinek és elegendőt mindenből.

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

Szia cemá2002!:)
    Szívből gratulálok a 600-s szint eléréséhez!;):)

Szia Imi!:)
    Hát nem vagy egyedül, a paradicsomos téma nekem se jött össze.:sleepy:

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia Sali
    Én is gondolkodom azon, hogy a mamutfáimat visszapakolom a tölgyesbe és semmi pénzért nem bontom le őket ezentúl.:)
    Aratás után végre is hajtom ezt a műveletet.
    A kerék már régóta nem ad jobb termésbónuszt, így ezzel már régóta nem számolok.
    Aratok amikor tudok és kedvem tarja de a felhőt mindenképp szeretném.
    Neked is sok sikert.

Szia Palika
    Láttalak a pletykapadon és örömmel látom, hogy tényleg visszatértél.:)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.