Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sali, gratulálok a hatalmas nagy csengőpengődhöz.Szépek a termetes halak, amik beúsztak hozzátok.Milyen finom ebéd lesz majd belőle.

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Képzeljétek a Tour de Hongrie kerékpárverseny érintette a mi kis városunkat.:music:
    Persze semmi kedvem nem volt kimenni, inkább a tévében néztem egy darabig.:oops:
    Így is búcsú van most nálunk.:)
    Igaz én most keltem fel, most ért véget a déli sziesztám.xD
    Nagy ládanyitogatások közepette.
    Ma is kerestem pár kincset, 76 játéknál tartok.
    A piaci árak nagyon karcsúak jelenleg...:(
    Remélem este kicsit azért változnak majd.:music:

További szép napot kívánok mindenkinek!

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Marcsika! Finom bizony, nagyon jó vizű tavak vannak erre felénk.;)
    Szia Imi!
    Nem szereted a búcsút? Utcabál lesz? Idő milyen felétek?
    Gratulálok a nyitogatásodhoz,:inlove: nálam már megint jó ideje semmi a cserepeken és rózsán kívül. Szeretem én a rózsákat is, félre ne érts, azonban a ládából is jöhetne végre valami érdemleges.
    Míg aratásra vártam nem bírtam magammal és íme, ha már egyszer a ládából nem jött.:)
    A táncolóm viszont eltáncolt:music:
    Felétek milyen idő van? Nálunk vihar készülődik.:(

-Fülemüle-70, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Simán csak búcsú van most nálunk, de semmi kedvem most.
    Gratulálok a szép állatokhoz!
    Nekem egy trükkös teve sikerült tegnap.:)
    Az idő nagyon változó most.:music:
    Hol esik és villámlik, néha meg nagyokat dörren.:wuerg:
    A szél is nagyon feltámadt...

-Fülemüle-70, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Beszaladtam, hogy megkérdezzem, miújság van felétek.
    Nekünk tegnap akkora eső esett, semmi jele nem látszott, vagy az is lehet, hogy nem azon az oldalon járt az esőfelhő, amerre én kinézek.Ma már nincs nagy hőség én szivesen kieggyeznék ezzel a hőmérséklettel egész nyáron.Na de ki kiváncsi az érdekemre?Ugy ugye, senki.

Imi,
    végül is olyan nagyon picit lehet látni a versenyből, de a jövő évi Giro d'Italia körverseny májusi viadal első három szakaszát rendezik Magyarországon, majd Olaszországban folytatja útját a 103. Giro mezőnye. A második és harmadik szakasz rajtját és útvonalát később jelölik ki. Kiváncsi vagyok vajon merre fog haladni.A tévében szeretem nézni én is, hiszen olyan szép tájakban is lehet gyönyörködni.

Gratulálok a szerencsédhez,nagyon jól tudsz a ládákhoz érni, hogy ilyen kiváló eredménnyel zárul.

Salikám,
    igazán szerencsés a kis kezed, jól jártál ezzel a tenyésztéssel.Hja kérem , aki tud az tud.

Derűs napot kivánok és további jó játékot.

Imi*, kelleri, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Nálunk csillapodott a hőség, itt-ott kósza felhők is mutatkoztak, de végül is mégsem lett belőle eső. Ezt a klímát már el is lehetne viselni egész nyáron. :D
    Elnéztem egy kicsit a nemzetközi oldalakra is, és az angolok is már írják a hiúzt, meg a szitakötőt, úgyhogy mivel az event már pénteken kész lett, rengeteg eventnövényt kiárultam, tovább termelni már nem igazán fűlik a fogam, így már jó pár ezer csalánt is letermeltem.... ;) a táp ára már 63 ezer, az állat meg 62 ezer, már most!
    Élvezem a szabadprogramot, egész más érzés így, felszabadultan farmozni, mint amikor hosszan elhúzódik az event teljesítése. Nekem ez az event igen bejön, lehet, hogy negyed évente visszatér? Nem is lenne rossz, mert legutóbb februárban volt. :D:inlove:
    A "sokterületes eventre" vagyok nagyon kíváncsi. Nem tudom, hogy jól értettem-e, de állítólag a Baha is játszik, meg a Telihold liget is. A piros kosárra különösen oda kell figyelni.... ;)
    Ide nézzetek, hoztam nektek egy szép táblázatocskát, amit mai napig aktualizáltam, mert jó néhány újdonság hozzájött nemrégiben az induló állományhoz, és ez a Házi kedvencek futtató lakói 2019.06.17. fájl.
    Remélem jól töltöttem fel az Excelt. A második oldalt még púposítom, alakítgatom, de már így is eléggé használható szerintem.
    További jó játékot és szép estét! :D:inlove::inlove:

Sali~*.*, -elzemari-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

A tegnapom sajnos nagyon összejött így nem is jöttem de ma reggel itt vagyok a szokásos módon.;)
    Remélem ma nem lesz dög meleg mint tegnap.:music:
    Ha nyáron meleg van az a baj, ha télen hideg van akkor pedig az a baj.xD
    Az érzés.:D

Legyen szép napja mindenkinek!

-Fülemüle-70, Sali~*.*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Hiába, itt nem csak a kertek alatt kell menni, hanem a finom kávé illat csak bekergeti az embert ebbe az Óázisba.Lehet az akármilyen korán a kávé már itt gőzölög.A figyelmes házigazda gondoskodik a megfáradt gazdákról.

Imi,
    nincs azzal baj, ha az ember mindig kicsit mást szeretne mint ami van, hiszen azért vagyunk, hogy legyenek vágyaink.Ha már az sincs, akkor van a baj.Ma nagyon jó a klima igy reggelente, friss levegő áramlik be az ablakon.Később azért felmelegszik, de az évszaknak megfelelő azt gondolom.

Genka,
    teljesen egyetértek veled a "szabadprogramot" illetően.Jó ez a szabadság, már nagyon vágytam rá.Igaz, mondja az ember, hogy nem kell minden feladatot teljesiteni, de aki játszik, azt nem hagyja nyugodni, hogy csak megcsinálom, mert a kihivás az kell.
    A táblácskát köszönöm, igazán szép munka volt.

Derűs és vidám napot kivánok!

asdfghjkl7373, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

Szia -elzemari-! :)
    Imádom a biciklidet! :D:inlove: És olyan jó, hogy ismeri az utat mifelénk is! ;):inlove:
    Szívesen adom közre a táblázataimat, mert jó, ha valahol egy helyen vannak ezek a dolgok, mert néha én is elfelejtem az egyes, főleg újabb dekorokról, hogy mi mire hat. Majd ha már rögzülnek az agyunkban, addigra megint jönnek újak, amit ismét memorizálni kell, mert nem mindegy, hogy a futtatót is milyen sorrendben aratjuk. ;):D:inlove:

@Imi* köszönet a mindig friss kávéért, nekem is az az első reggelente. Nálunk most nagyon jó idő van, 20°C , délutánra meg 27°C-t prognosztizál a YoWindow4 időjárás előjelző programom. Ha nem áll a levegő, hanem fújdogál a szellő, akkor még az is elviselhető. ;)
    Na szaladok dolgomra, szép napot kívánok mindenkinek! :inlove:
    [​IMG] :):D:inlove:

10. -elzemari-

Genka,
    az igazság az, hogy közel van a két találkahely egymáshoz, igy aztán jövet, menet könnyen ide találok.Meg aztán a fórumon való beszélegtés, már úgy is olyan lejtmenetben van, jó egy kicsit két aratás között a kapanyélre támaszkodva eldiskurálni egy kicsit erről, meg arról.Azért mindig van egy két feldobott téma, amiről szivesen lehet eldiskurálni.

Ahogy elnéztem ezt a táblázatot, minden elismerésem a tiéd, hogy volt türelmed ezt ilyen lelkiismeretesen, pontosan összhozni.Bááár , ahogy téged már a korábbiakban is megismertelek, mindig ilyen preciz táblázatokat, számolásokat készitesz.
    Jár az elismerés.!!!Összekapkodtam egy kis virágot neked és ide toltam a taligámmal.

Utoljára szerkesztett: 18.6.19
    asdfghjkl7373, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. genka53

Szia Kedves! :)
    Köszönöm az elismerést, tényleg jól esik, igyekszek hasznos dolgokat produkálni... :D:inlove::inlove:
    Az előbb egy fontos dolgot elfelejtettem. :p
    Lecsengett a láma event. Én is szupertáppal vittem végig, hogy ne kelljen annyi gazt ültetni, de amióta normál tápot keverhetünk neki, ugye nem felejtkeztetek el róla, hogy napi piros kosár > 300 db pitypang > malom > 30 db táp, és így fokozatosan fel tudjuk tornászni a tápok mennyiségét a többi táp szintjére. Én így csinálom. Persze biztos, hogy van aki megveszi a sima állati tápot, s az alatt az idő alatt pedig szupertápot kever a malomban, de nekem állandóan simán összejön a kerek-keréken mintegy 2000 db szupertáp, amivel normál üzemmódban jól elvagyok, mivel ahogy fogy, jön helyette újabb. Kiszaladtam a piacra, megnézni a láma tápot, hát még totál szürke. De a többiből sincs olyan tetemes mennyiség, és amik kint vannak, azok is elég drágák, úgyhogy én maradok az eredeti verziónál, ahogy a szólás-mondás is írja: "magad uram, ha szolgád nincs" . xD
    Ez olyan, mint a VV-ban, amit az ember maga megcsinál az megvan.... ;):D:inlove:

asdfghjkl7373, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, Szép estét kívánok mindenkinek!

Csak végigcsináltam a bal oldalt is...
    A vége felé közeledve szépen lementek az árak, de azért még így is össze lehet szedni egy kis plusz bevételt.;)
    Kinek, hogy sikerült a profitálás?
    Én még kicsit piacozom és elengedem az egészet.:)
    Régóta gondolkodom azon, hogy hogyan tovább a játékkal kapcsolatban...
    Ami egy ideje megy nagyon nem tetszik, ez a nagy hajtás mire jó?:music:
    Az elején még kihívásnak tűnt, mára már csak aggságnak tűnik.:(
    Semmi bajom a játékkal de mégis ELÉG volt.:)
    1001 tervem van még a való életben és nem a számítógép/telefon előtt szeretném eltölteni a szabadidőmet.:)
    Egy ideje már kedvem sincs a játékhoz mégis erőltetem.-.-
    2010 nyarán kezdődött minden. Álmomban se gondoltam volna, hogy valami ennyire leköt.
    Búcsúzkodni nem igazán szeretek de most mégis megteszem...!
    Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy végleg kiszállok a FARMERAMA varázslatos világából.:)
    Remélem egyszer tényleg találkozhatom veletek!

Sziasztok!!!

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. genka53

Szia Imi!
    Gratulálok az event sikeres teljesítéséhez! :inlove:

Nem lájkoltam a hozzászólásodat, mert szó szerint nem tetszik amit olvastam tőled, főként topik-gazda lévén. Nem akarom elhinni, hogy jól értem az írásodat, hogy végleg abbahagyod az egész Farmerama játékot.
    Persze lasszóval nem lehet és nem is érdemes visszatartani senkit, aki annyira nagyon nem akar maradni.
    Sokan játszanak munka mellett, s ha az nem megoldás részedre, hogy lazábbra veszed a figurát, mint ahogy a múltkori alkalommal többen is írtuk és javasoltuk neked, és most mégis itt hagysz csapot-papot, akkor tényleg nem tudunk ellene tenni. Biztos, hogy többen vagyunk, akik sajnáljuk, de e
    z a te döntésed, és ha elfogadjuk, ha nem, ezt tiszteletben kell tartani.
    Kívánom, hogy teljesüljenek elképzeléseid, terveid, álmaid, vágyaid, és kívánok neked minden szépségeset és jót a továbbiakban. :inlove: Azért szerintem még aludjál rá egyet-kettőt. ;):):inlove:

asdfghjkl7373, Sali~*.* és Imi* kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Genka
    Leírni könnyebb mint megvalósítani...
    Amikor igazán eltökélt vagyok akkor nem igazán tud visszatartani semmi!
    Nem kell lazára vennem semmit, hiszen egy ideje már elég lazán játszom.
    Aludtam Én erre már jó sokat!
    Sok minden közrejátszik a döntésemben.
    Az Oázis kapui továbbra is nyitva vannak mindenki számára!
    Köszönöm szépen a jókívánságaidat, viszont kívánok minden szépet!:)

15. genka53

Szia Imi!
    Tudomásul vettem. Én is köszönöm a jó kívánságaidat. :inlove:
    Neked meg minden szépet és jót, áldást, békességet! :inlove:

16. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok!

Imi, majd leestem a bicajról, úgy igyekeztem, hogy még elérjelek.Ha elhatároztad, sajnálom, mert jó kis játék ez.
    Ám ha végképpen azt gondolod, hogy már nem köt le és nem okoz neked örömet a játék, akkor ne habozz, keress valami jobb elfoglaltságot, ha van olyan órád, amit nem tudsz mivel eltölteni.
    Tudod, nekem még a társaság is nagyon sokat jelent.Igaz te még fiatal vagy, előtted az élet, nem biztos, hogy a kapálás az egyetlen amivel az ember jól szórakozik.

Irkálok össze vissza, mert tényleg nem is tudom mit akarok mondani.Visszatartani sincs értelme, mert ha tényleg menni akarsz, akkor tedd is meg.De egyre figyelj, az élet is olyan, hogy néha az ember besokall és akkor mi van?Csinálja tovább, vesz egy mély lélegzetet és viszi tovább, de mindig okulva az előző rosszból.

"Az élet néha más utakra visz bennünket, az ember észre sem veszi, hogy kereszteződéshez ér, a sors nagy GPS-e nem az előírt útvonalat követi, azt pedig egyetlen jelzőtábla sem mutatja előre, hogy innen már nem tudunk visszafordulni."
    Antoine Laurain

Viszlát Imi!!!

17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még mindig itt vannak előttem a decemberi események! Természetesen az is, hogy ennyien itt voltatok nekem és nem hagytatok magamra! Az utóbbi időben viszont sokszor elgurult a gyógyszer... Valaki egyszer megjegyezte nekem, hogy nagyon lobbanékony egy személyiség vagyok. Igaza volt. Semmi őrültséget nem követnék el amit később még megbánnék... Annyira jó esik, hogy vannak páran akik tényleg kedvelnek így ismeretlenül is...! Tavaly egy kis segítséggel megvalósult egy régi álom, létrejött egy új törzshely.
    Nagyon jól esett, hogy ennyien örülnek az újabb lehetőségnek. Nem volt előre megírva, hogy ki írhat majd és ki nem... Kaptam hideget és meleget is ami kicsit kedvszegő volt, de egykönnyen az Én kedvemet nem lehet elvenni.
    Az "adatok" alapján egy rossz szavam se lehet, akkor miért is dobnék el hirtelen mindent? Magam se tudom...
    Hülye lennék itt hagyni mindent ha nem süt a nap! Rájöttem, hogy Én mindig a régi játékot keresem de hiába. Hiszen már lassan minden megváltozott ahogyan én is. Ezt kéne végre tudatosítani magammal! Valami megoldást kéne találnom...
    Nem érzem a játékot aggságnak, eddig mindennel megbirkóztam és mégis? Keresem a választ.
    Viszont egy időre biztos elmegyek nyaralni. Addig is lesz segítségem.
    Szóval aki egy kicsit is kedvel annak üzenném, hogy egy ideig még legyen szíves elviselni!

Köszönöm

18. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

:inlove: :inlove: :inlove:

19. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Mind a 15db Minta vizuálisan.
    Egy kedves szomszédomnak próbálok segíteni így
    amennyiben kérhetem ne töröljétek már.
    Update:
    A 3. kérdőjelnél az "F" betűnél kimaradt egy karika elnézést érte.
    Javítani már nem tudom erre figyeljetek.
    A helyes kép itt ez

Utoljára szerkesztett: 22.6.19
    Sali~*.*, Fatther, GA-BI-O-Farm és 14 más kedveli ezt.
  20. genka53

Szia Kedves KovacsNiki84! :)
    Most értem ide, a csevegőben sem voltam, mert a 3 farmomon eddig csak kapáltam... kapáltam ;)
    Nagyon ügyes voltál, hogy már sikerült összeraknod a hiányzó verziókat is! Nagyon-nagyon köszönjük! :D:inlove::inlove:
    Szerintem eszébe sem jutna senkinek sem törölni, inkább nagyon is nagy becsben tartjuk! :D:inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.