Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ó, gratulálok! Én is szeretnék még párat ebből is ( még csak 1 van) - bár meg se néztem, mit ad...
    Elengedtem az utolsó kitehetőt, tuti nem jutok a végéig. 21 medvénél tartok, tehát pont a felénél. 20 szőnyegre való gazom várja a tűket, de most még betettem egy adag kaktuszt, mert megint besikeredett egy 100%-os bónusz, így legalább lesz elég belőle. Holnap megint taktikát váltok, Leszedem az ólakat, francot se adnak, nemhogy lámpást...
    Ja és kész a képeslapos történetem. A másik is kész van, csak lusta vagyok begépelni. Majd holnap;)

Sali~*.*, nyific, mimi és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi, nagy mákom volt ismét!
    Én is gratulálok a bónuszhoz! :)
    Az ufó egy teliholdas ládát ad!
    Ígérem holnap elolvasom amit eddig írtál, a másikat meg amikor hozod! :)

3. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem sikerült 5 db-ot kipörgetnem ebből az új ufós kitehetőből! :D
    Nagyon örültem neki, aztán elgondolkodtam egy picit: ez a csetresz ugye teliholdas ládát ad. Ugye ez nem az a teliholdas láda, ami képes 1 db vámpírparadicsomot adni??? :wuerg:
    Bár akkor sem rossz, hiszen nem elhanyagolható a TP-je! Most még... Aztán majd csak lesek, hogy mennyit ér, ha sikerül feljebb tornásznom magam a 204-ről.... :music::p
    Az eventtel pedig 55/58 ill. 19/42-nél tartok.

Ribiszke, Sali~*.*, nyific és 7 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen a TP az jó amit ad, de amit a láda ad az tényleg:wuerg:!
    Remélem hasonló event a közeljövőben nem lesz, ha lesz is inkább kihagyom...-.-

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Imi! :)
    Szívesen, nincs mit! Tudod én még voltam kisdobos is meg úttörő is, és az egyik pont ott az volt, hogy "az úttörő ahol tud segít" . Na csak csipkedd magad, tudod, aki topik-tulajdonos, vagy legalábbis topik-vezető ;)xD:D, annak jó példával kell elöl járnia és buzdítania a többieket, hogy attól feltöltődjenek. :D:inlove::inlove:

Szia nyuszika! :)
    Csak gratulálni tudok, hogy még a gyerekek, háztartás, event és egyebek mellett még volt energiád egy képeslapos történet összehozásához. Na, majd holnap megnézem, miután kirakod. :D:inlove::inlove: Ügyesen haladsz te is, én is a felezőn állok a Medvedzsinnél. a felhő meg már a paszulyon van feldíszítve. :D:inlove::inlove:

Szia kedves, majdnem rokon! :)
    Elég régen baglyoztunk, azóta annyi minden történt :).
    Gratulálok az UFÓ-idhoz! Jó párat nekem is sikerült kipörgetni, mindjárt csináltam is nekik helyet a csetreszesen, hadd termeljék amit kell. Mondjuk a ládáikra én is kíváncsi leszek, na de sok kicsi sokra megy :D:inlove::inlove:.
    Jelenleg így állok, éjjelre a tűkért keserű gyömbért ültettem, mert az mindig kell a fókák tápjához, és reggelre vízzel, trágyázva, és varázsitallal éppen beérik. [​IMG] :D:inlove::inlove:

További jó eventezést, sok röpit, elsősorban lámpást! :D:inlove::inlove:

Sali~*.*, nyific, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia:D és köszi! Ha tudnád, mennyi történet van a fejemben...bár lenne titkárom, hogy csak diktálhassam egész nap;) Papíron címszavakban meg a fejemben már kész a második kategóriás pályázatom is, csak be kell gépelnem és nagyon lassan gépelek:eek::D 25!!!!!! medvéig jutottam a reggeli aratás meg ajik után! A hosszúérésű fák most egész jól adták...meg a szomszik is:inlove: Remélem a 2 függöny összejön. Igaz még az alapot meg a meglévő függönyöket se építettem össze...
    Kb. 12-14 szőnyeg ment a gatyás kis integetőknek, legalább 4x lámpás jött:music:
    De azért lehetne haladósabb kicsitxD

Utoljára szerkesztett: 4.8.18
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy vidrát kell már csak megetetnem és megvan a felhő!
    25 medvet sikerült megetetni, az első gyár fejlesztés megvan.
    Az ólakat még hagyom, de lámpást nem kaptam...
    A széleken fák vannak! Most arattam őket és 3 lámpás is felröppent...
    Szóval nem értem!

parrahviki12, Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Imikém nekem is megvan a felhőm, és egy gyárfejlesztés is, megy ez csak csinálni kell.:)
    Nekem most az egyik raktárház is adott lámpást.... a fákat, majd este aratom...
    persze tovább tömöm a vidrákat.. eventnövényem van egy csomó, most bahás növényt ültettem,
    mert kellene sok tű még..
    Jó eventezést!:)

parrahviki12, Sali~*.*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jóvanna :( Nekem még egyik sincs, pedig időben kezdtem. Feladásról szó sincs, csak inkább kicsit bosszant.
    Megyek is olvasni. :p

parrahviki12, Sali~*.*, nyific és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Először is kívánok:
    Gratulálok mindenkinek aki már feldíszítette a felhőjét, úgy vélem vagyunk már jó páran :D, (visszaolvasva a hsz-ket, meg aki még nem is írta meg). Grat., grat., grat! :inlove::inlove::inlove:
    Jelentem tegnap este és is átestem eme jeles díszítési szertartáson mindhárom eventezős farmomon, és ezekből kettő farmon már az első függönyt is sikerült megszereznem :D:inlove:. Estére meglesz a harmadikon is. :D Aztán megyünk tovább, egész amíg a Medvedzsinn csíkja is be nem telik! ;):D:inlove:
    További sikeres és örömteli játékot kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

parrahviki12, Sali~*.*, nyific és 4 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megvan a felhőm!:)
    Megértek a fák learattam őket és bevontam egy kicsit, mert kellett pár db tű, jamszgyökeret vetettem és meg is kaptam a szükséges tű mennyiséget, a fákat vissza is raktam! :)
    Már csak a lámpásokért kell imádkoznom...
    26 medvét sikerült megetetni!

Értettem!;)

genka53, parrahviki12, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. nyific

Mimikém menni fog az.... megcsinálod Te is... én tudom.
    Viszont nekem a kerék nem akar adni UFO-t... már annyit pörgettem, persze még nincs vége...
    :)

genka53, ljanika6, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Szép hétvégét kívánok mindenkinek!;)

Gyors helyzet jelentés: Ottredin 51/58, Medvedzsinn 15/42
    Mint ne mondjak? - siralmas, :cry: mármint a medve.
    Meg kell jegyezzem telefonról kezdtem az eventet, egy napja "normál üzemmódba" játszom?!
    Holnap ismét nyaralás, a felhő talán meglesz, ám az sem zavar ha nem. Nem szeretek "kinlódva" játszani.
    Nem volt időm eventleírást, forumot olvasni.:sleepy: A játék állandóan lefagyott, kidobált. Csak halkan szeretném megjegyezni, hogy a lelkesedésem a játék szeretetem, kezd lohadni, ennek a nyári forrósághoz semmi köze.:sleepy:
    Kívánok mindenkinek sok sikert, örömteli játékot, sok szép nyári emléket a VV-ben is!:inlove:

rencsike982, genka53, parrahviki12 és 4 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Óóóó, boldogan küldenék neked egyet, nekem kettő van, eggyel több a kelleténél. Ennek csak akkor van értéke, ha egy jó felhőhöz kell.
    Csak hogy ne gondold, hogy vacakot ajánlok fel, mellé teszek egy "Hajóm a mindenem"-et, annak elég jó a TP-e. Ne pörgess érte, majd beesik, ha nem is számítsz rá. Az UFO olyan ládát ad, ami egy, azaz egy db teleholdast valamit ad.:(

genka53, Imi*, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  15. nyific

Óhhh, nagyon kedves vagy.... de ezt nem engedik küldeni....mindenképpen szerezni kell egyet...
    de még nem adtam fel, könnyen nem is szoktam.:)
    A "hajóm a mindenem" kütyüt tartsd csak meg.... lehet nekem is van... vagy esetleg cserélünk..;)
    Tudod van egy olyan érzésem, hogy ezekból a kütyükből is / helikopter stb... felhő lesz a végén.
    Csak a lámpások jönnének többen, azzal meglennék elégedve... még 9 db hiányzik a második fejlesztéshez.:music:

genka53, ljanika6, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Igazán sajnálom, semmiképpen nem akartam, hogy megbántsalak! Ez inkább a kitehetőről a véleményem. Valóban csak akkor lesz értéke, ha kapunk hozzá egy jó felhőt.
    Kérlek, ne haragudj rám! Nem tudom melyik a könyörgő barifej, de abból most képzelj ide ötöt.

genka53, Sali~*.*, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. nyific

Kedves ursa11! Már miért haragudnék?... Te olyan kedvesen írtál... dehogy haragszom.. nem is
    tudok haragudni..:)
    Csak viccelni akartam Veled... szóval nincs semmi baj.. oké?..;)
    Egyébként én a szomszédos topic lakója vagyok... de nagyon megfogyatkozott a létszám..
    sok topiclakó abbahagyta a játékot, kevesen maradtunk.:sleepy:
    Mivel kedvelem Imit... ide is benézek néha-néha.. hát így keveredtem ide...
    Ha te sem haragszol... akkor majd egyszer látogass el hozzánk.:)

genka53, ljanika6, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!

Szia Sali!
    De jó, hogy benéztél! :)
    Neked is legyen szép a nyarad/nyaralásod!

Köszi, ritkám "hallom" én is téged Gizus!:inlove:

genka53, ljanika6, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  19. nyific

Imikém köszönöm...nekem még 8 medvét kell megetetnem és megvan a második gyárfejlesztés is..
    csak adják a vidrák a lámpást.. a szomszédokra viszont számíthatok, abból csak meglesz..

genka53, ljanika6, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Most etettem 3 vidrát, lámpást nem kaptam csak TP-t...
    Egyenlőre 26 etetésnél vagyok!

Utoljára szerkesztett: 4.8.18
    ursa11, asdfghjkl7373, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.