Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Kicsit beugrottam, hiányoztok, hamarosan talán több időm lesz fórumozni is.
    Gratulálok lányok-fiúk, szépek a képek.;)
    Az eventeket gyűröm, pedig a változtatás előtt elhatároztam, hogy "..nah ez lesz az első, ami kimarad"..
    Ahhoz képest mindegyik sikerült, még egy kör üvegtálat kell kitermelnem a 2/2 és 3-as feladatokba és kész a Gyümölcsbólé-szökőkút I.
    Idő van bőven ehhez, most az Édes kalandhoz gyűjtögetem a felröpiket, a felhőig még 4 beadás hiányzik, jelenleg a Vízpárnák jönnek nehezebben.
    A tenyésztőset letudtam alapállatokkal.
    Sok sikert, örömteli, jó játékot kívánok Mindenkinek.;)

-Fülemüle-70, Gio, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Salikán,
    de jó hogy beugrottál, te is nagyon hiányoztál már.Gondolom felsűrüsödtek a dolgaid, azért kellett nélkülözni téged.

Én is úgy indultam, hogy "..nah ez lesz az első, ami kimarad"..aztán csak nem hagyott a kisördög, hogy kimaradjon valami. Még kell 4000 darab üvegtál és akkor az első feladat készen is van.
    Az Édes kalandnál én is a vizpárnákkal vagyok elmaradva, de majd most talán jobban fog jönni, ha készen leszek a bóléssal.Ám a medve koma már vidám ott is, mert televan a hordója mézzel és csak úgy kapaszkodik bele.A kisróka és a macsek még vára sorára.

Legyen szép és derűs a napotok!

Gio, Sali~*.*, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia elzemari!:)

Tudom, csak olyan fura érzés, hogy egykori "lakhelyemen" már nem tudok mit csinálni, segíteni.:cry::sleepy:
    Lehet, hogy pozíciót kellene váltanom. :music:

-Fülemüle-70, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! Szia! :)
    Kivezényelted az egész NASA-t ? xDxDxDxDxD
    Jól néz ki a képed! Tetszik! :D:inlove::inlove:

Szia Gabi! :)
    Nagyon tetszik a képed! Szép stílusos! :D:inlove::inlove:
    Én belevágtam ebbe a maratoni Gyümölcsbólé eventbe, mert a hosszától és egymásra épültségétől eltekintve nem tartom rossznak. Aztán mivel nem megyek sehová augusztusban nyaralni, így ráérek csinálni:p;), de már most unom, mert nem vetettem be minden apait-anyait, vagyis nem fordítok rá ész nélkül mindent, hogy az első napokban kész legyek. Egy 100%-os bónuszom volt, meg mellé raktam a polcról egyet, és amióta azok kimúltak, csak vízzel és trágyával megyek. Van amikor az utóbbit megspórolom, mert felesleges trágyázni, ha nem tudok még egy kört learatni lefekvésig. Éjjel meg aludni kell.;) Idő még mindig van, és ebben az ütemben is kész lesz.
    .......................................
    A tenyésztős eventet mindhárom farmomon megcsináltam még a rövid Boom alatt, így arra már nincs gond.
    A hűllő és Ízeltlábú ládákból a három farmra kaptam két piros kaptárat, egy piros, meg egy rózsaszín kaméleont, egy piros homárt és egy smaragd varánuszt kaptam. Szerintem nagyon jók, amúgy is szeretem a piros ólakat, mert rövid az érésidejük ahhoz képest, hogy mit adnak, kivéve a piros kaptárakat, de hát ez van. A titkosak meg még titkolják, hogy mivé változnak majd, ;)most nemrég raktam ki őket.
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

ursa11, Gio, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Marcsikám! Még egy ideig kevés a játékra fordítható időm és ez pár hónapig így is marad.
    A felröpik nagyon aránytalanul jönnek, a kevesebből a több és fordítva. Most vagy bealudt az illető mikor kiválasztotta, vagy valaki meglökte a kezét. A harmadik variáció, hogy még nem igazán találtam el, hogy mi ad több röpit. :(
    Idő még van a gyűjtögetésre, mi az az 1500 db.:D ha már eddig elverekedtem magam.8)
    Csak a legvégső esetbe dobom be a nullpercezést.
    Szia Palika!
    Pozíciót? Aztán meg miért és mire? Ne aggódj, majd lesz jobb is, ilyen ez a nyár, nincs idő semmire.
    Szia Genka!:)
    A titkosan nálam sem a csúcsról potyogtak, ám ez van elfér a többi között a pajtában, hisz majdnem ingyen van, "csak" kapálni kellett érte.:DxD Jah, hogy a sikerélmény? - nos az egyre kevesebb és ritkábban jön.
    Imi!
    Gratulálok, megint szerencsés vagy!
    Emlékszel a galambjaimra? Tavasszal valamilyen féreg tizedelte őket, most valaki barbár megmérgezte a többi.:cry:
    Két pár fehér maradt, talán mert éppen költöttek.
    Nálad mi újság galamb ügyben? Egy kis frissítő, majd Imi hozod a kávét?
    Nagyon meleg lesz ma is, vigyázzatok magatokra, sok folyadék, vízpart, ......;)

6. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!

Dehogy kell váltanod.
    Ami most van, az egy rendkívüli helyzet. Ha szétnézel külföldi pletyka topikokban észreveheted, hogy az elmúlt 2 hónapban a jósok nem raktak fel képeket. Ennek oka az, hogy nincsenek olyan képek, amiket a jósok szoktak felrakni. Gondolom a nyári szabadságolások miatt ezek most elmaradtak. De azon a nem hivatalos oldalon, ahol szoktak lenni ilyesmik , még ott sem jelentek meg ilyenek.
    Más külföldi fórumokon nincs általánosan párbeszéd a jóssal, azokon a helyeken nagyon rossz a helyzet, a játékosok nem értik mi történik. Se képek, se mesék, nincs aktivitás a jósoktól.
    Olvasgass egy kicsit azokon a helyeken, ahová jártál, látni fogod, hogy a jósok eltűntek a játékosok szemében.(szóvá is teszik) Persze ez nem igaz, de ahol csak a képek jelennek meg, mert az az elfogadott, vagy bevált szokás, ott most jelenleg jóformán nincs semmi nyoma a jósoknak.
    A Te fő profilod kimondottan a képek és mesék voltak, amiket a külföldi pletyisekből szereztél be, ezek most elmaradtak többnyire. Remélem lassan visszaáll a dolog a megszokott kerékvágásba és újra segítheted majd a játékostársaidat, ahogy eddig is tetted.
    A lehetőség továbbra is adott lesz részemről, ahogy a gang idejében is adott volt.
    :)

genka53, linzenpolc, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  7. -Palika17-

Szia Sali!:)
    Köszi szépen, remélem!:);)
    Szia Máriusz!:)
    Reménykedtem, hogy nem hiszed azt, hogy Téged okollak ezért.:oops: De szerencsére nem.:)
    Ez szomorított el egyébként, nem vágtam mi a helyzet. Figyelgettem 2 hónapja és eltűnt az jó kis nyüzsgő élet, ami a fórumok pletyka részén ment.:sleepy:
    Akkor az összes képkészítő grafikus elment a tengerpartra.:D
    Én kuka, meg nem is gondoltam, hogy nyár van.:oops:

Amikor kezdetekben próbálkoztam, utána nagyon megszerettem az egészet.
    ;) Onnantól pedig szívesen és hála kérése nélkül csináltam az egészet.:) Igyekezni információkat lefordítani a kedves gazdatársaimnak.:music:
    Hát jó lenne, hogy ismét munkába láthassak mindenki részére.:)

Utoljára szerkesztett: 10.8.19
  8. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Szia Palika!:)
    Látod, látod! Még JövendölőMáriuszunk is így látja.;)
    Tudod nem vagyunk egyformák, kinek több, kiknek kevesebb jut a nyaralásból. Majd hónap vége felé meg fogod látni kezd élénkülni a fórum is. Két hét és itt a találkozó, ugye nem változott a programod és számíthatunk rád?
    A bannered nem raknád vissza? Olyan cuki a tudósító barid!:)
    Látom, hogy már csak egy lépés választ el a 200. szinttől. Hajrá Palika, már mindjárt ott is vagy!
    Balázst is látom néha-néha a csíkon, többször gondolok rá ebben a szörnyű hőségben. Vajon hogyan bírja a munkát a parton?
    Gondolom forgalom is van, hisz az idő kiváló a strandolásra.
    Az eventtel jól haladok? - elérkeztem az utolsó ablak beadásához. Már csak 850 vízpárnára kell gyúrnom.;)
    Reménykedem, hogy ezt a pelyhesek is tudják!

9. -Palika17-

Jaj de jó, hogy emlékeztetsz, már el is feledkeztem róla a sok munkától.o_O
    Mikor is lesz pontosan és hol?:oops::music:

Köszi szépen, igyekszem!:)

10. Sali~*.*

Palika! :)
    Mindjárt sírok! Székesfehérvár augusztus 24 szombat!;)
    Imi!

Ugye Te is olvasod?:music:

11. -Palika17-

Az vasárnap.:D Akkor gondolom 24-e?

-Fülemüle-70, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Az hát szombat!;) Kíváncsi voltam ki nézi az előjegyzési naptárját!:D

13. -Palika17-

Ajjaj, az nagy gond, egész napos leszek akkor pont.(6:00-18:00) :cry:

14. Sali~*.*

Hát, hogy is mondjam, ez nem hiányzott! :sleepy:Talán el tudod cserélni a váltótársaddal? Még két hét.

15. -Palika17-

Ez jutott nekem is eszembe, majd megpróbálom.

16. Sali~*.*

Köszi, köszi! - már kicsit vidámabb vagyok!;)
    Látom visszaraktad a bannered köszönöm! Hidd el jól áll ez neked!:)

17. -Palika17-

A helyzet a következő: A váltótársam benne van. Hivatalos választ, majd csak Hétfőn tudok adni, mert még a főnökkel is egyeztetni kell róla. A döntés befolyásolója.:music:

-Fülemüle-70, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Kíváncsian várom a hétfői válaszod!:) Azért ez jó hír, köszönöm!

19. -Palika17-

A létszámmal, hogy állunk, mennyien jövünk össze?:music:
    Illetve nem tudom, hogy valaki pl. útba nem esik e nekem, Győr és Székesfehérvár között. Eltudnám hozni magammal.:music:

20. Sali~*.*

Fogalmam sincs Palika. Annyian biztosan nem leszünk mint a pesti találkozón. Az előzetes felmérés alapján kb. 10-15 fő ígérkezett.
    Persze bárkinek jöhetett közbe bármi. Ezért próbálom most ismét kérdezni és kérni a jelzéseket. Ha konkrétumot tudok akkor megkereslek bagolyban. Köszönöm szépen a segítő készséged!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.