Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Én 18 minijátékot játszottam és kezdem unni, az evenetet is, de kilépek, mert minél olcsóbban akarom megúszni.
    Cserét kb ezek miatt hanyagolom, amit leírtál. Most is csak egy egyeztetett cserém volt, zömében a léghajón cserélek. Várjam, hogy válaszoljon, ha nem válaszol, miért nem? nem jó az ajánlat? nincs gépnél? kivár?:music::oops: Ez nem nekem való.
    A korrekt ajánlatnál csak az a kérdés, hogy kinek mi a korrekt? Szerintem mindenkinek más.8) Szóval semmi értelme odaírni.
    Itt de vagyok, ebédidő.
    Jó étvágyat!:)

szöszi50, Sali~*.*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Drága Mimike :) nem is tudom, hogy ide tölthetek-e fel képeket mert eddig nemigen tették, vagy más topikban kell, de máshova meg minek? Van egy szerény honlap kezdeményem amelynek a főoldala - tehát lapozni se kell - telve van ilyen nyári munkáimról készült fotókkal de tudom, hogy annak a linkjét ide nem szabad betenni pedig nincs mit mutogatni és reklámozni mert az a honlapocska csak 1-2 barátom beszélgetős oldala.
    A cukorszint stb elszaladásából való totális kikecmergéséből saját erőből jómagam is büszke vagyok hát még a -30 kilóra?!xDxD

Köszi, hogy hiányoztam:)amit leírtál tanúlságos mivel nem csak eü dógok miatt távoztam bár összefüggött, de így akartam magam végleg leszoktatni a mindenféle cuccok pénzes beszerzése elől. Most, hogy vissza tértem tartom magamat a saját magam felállított korlátokhoz (még nem vásároltam bármily kecsegtető is volt) de ugyanaz a dilemmám mint neked és fogadom, még nagyon sokunknak: rögtön prémium lettem (ezt már csak megvettem):p:wuerg: és nekem is hónapokra való munkásaim vannak de utána? A 2 együtt ismét valami négyezer? ft körül mozog. Természetesen melósok nélkül én egy árva napot sem kattogok, szóval majd meglátjuk mondá az a bizonyos ember is. Ilyen tp napokat, növelőket, meg mit tom én miket nem veszek....aztán majd kiderül ha beborul.:)
    Szia Imi, én még csak az ajándék játékot játszottam el kemény 17 pont lett a jutalmam. Az ezelőtti hasonló játéknál amiről olvastam nem voltam itt, van ugye 7 kisfarmom azokon hol meglett a 20 pont, hol nem a kapott 1 játékból. Tehát nekem jó sok növényt kell termelnem már közelítek a 20 ezerhez minden nélkül mert a + termény bónuszok előtt mindíg meg állt a kerék.:p Peeersze, vagy utána egyel.xD
    Nem baj, ezt is meg fogom csinálni.

A cseréről az a véleményem, hogy nem az én világom. Amikor azt látom a "léggömbön", hogy rengetegen át akarják verni a másikat, hányingerem van tőle. Példúl feltesznek egy spurit és a legnagyobb cuccot kérik érte, hátha valaki hirtelen rákattan mert megtéved?! Én falusi becsületes ember vagyok és az ilyet nem veszi be a gyomrom. Ami a csere topikban folyik -1 jó dologért 30-at! kér - attól meg egyenesen vissza menekülök a farmomra és sokadszor évek óta elhatározom, hogy cserekor be se nézek ezen eszközökbe. Nem hiányzik ez nekem?! Kérem szépen ennek az egésznek más nevet kéne adni nem csere-napot. Hogyan semmizzük ki azokat akik vágynának valamire....Bocsi, ennyit erről.

Szóval játszunk, játszogatunk.:):inlove::music:

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Mindenki annyit kér egy fáért, ólért illetve dekorációért amennyit nem szégyell! Sehol nincs leírva az, hogy mi mennyit ér...
    De mindenki másképp játszik és mást tart értékesnek.;)
    A hajón is ki lehet fogni az aranyhalat!8)

ursa11, Sali~*.*, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Lukimi Imi! :)
    Büszke is lehetsz azokból a dolgokból való kikecmergésedre, mert azért az eléggé húzós tud lenni. A - 30 kg-ról nem is beszélve!:)
    Képről annyit, hogy egyszerűen csak hivatkozást kell kell hozni, azt úgy tudom, hogy nem tilos, hiszen többen hoztak (hoztunk), csak ha képként jelenítenéd meg, annak a mérete korlátozott.
    Csere ajánlatoknál néha én is megnézem, hogy nem tollas-e a hátam, hogy esetleg azok akik olyan irreális csereajánlatot tesznek fel, azok annak látják, de aztán megnyugszom, hogy még mindig (vagy már) nem, viszont szerencsére mi döntjük el, mit miért adunk. Egyébként engem se hoz nagyon lázba, mert amim van, azért megdolgoztam, és annyim van, amennyi elég nekem, (vagy fordítva: amennyim van az épp elég). Azt osztom be ami van, és addig nyújtózkodom, ameddig a takaró ér. Ami meg még nincs (legújabb titok dolgok) majd lassan azok is megjönnek.
    Úgy lesz, ahogy írod, játszunk, játszogatunk, és játék közben is gyűlnek a kuponok ;).
    A holnap kezdődő Sörfesztivál-edzés eventet feltétlen csináld te is, mert az ott szerezhető dekor nagyon sokat segít majd az igazi Sörfesztiválos eventen. ;):)
    Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek a hétvégére!:inlove:

szöszi50, ursa11, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lehetsz is büszke rá! De ide is linkelhetsz képet, druszád biztos engedi. :)
    Olyan jók vagytok, mindig adtok jó tanácsot. :)
    Margitka, miért nem írsz, milyen fa kell? Majdnem mindent tudok adni.

Utoljára szerkesztett: 14.9.19
    szöszi50, ursa11, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Lukimi:) üdvözöllek én is! Jó, hogy visszajöttél, elmondtad a miértet és a hogyant! Gratulálok! Nagyon szép eredményt értél el, kitartó munkával gondolom azért visszatekintve nem volt egyszerű.;)
    Imi* és Genka!:)
    Köszi az infókat, és a számolgatásokat, nem is értem miért én mára vártam az eventkezdést. Már-már le is mondtam a holnap kezdődő eventről. Jó, hogy legalább felröpi nincs.;)
    Edittel értek egyet, inkább egy x mint kapirgáljak pár kanyarral többet.
    Eddig 34 minijátékot játszottam, talán holnap sikerül bezsebelni a felhőt, így talán jobban tudok egyfelé koncentrálni.
    Az igazat megvallva nekem is farmszabadságra kéne mennem, hogy újult erővel tudjam folytatni.
    Fülike vajon merre járhat!? Jó lenne tudni róla is valamit.

Gio, szöszi50, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek!

Holnap reggel Dúbravkából (Szlovákia) jönnek a galambjaim ha minden igaz.:)
    Remélem egész nap szép időnk lesz.:music:
    8 órakor engedik el a sok-sok galambot és irány haza!:inlove:
    Így korán is kelek majd holnap.;)
    Már, úgy hiányzott ez a kis izgalom.
    Fél óra múlva aratom az e.gazt, tolok még pár játékot és ennyi mára.
    Majd még később visszajövök learatni a dekorációs területeket ha nem felejtem el.:oops:
    Kinézek még a léghajóra, hátha akad valami vonzó ajánlat...:music:

További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Sali
    Te aztán felvetted a nyúlcipőt, mindjárt megvagy az egésszel.:music:
    Gyors vagy nagyon és ügyes is.;)
    Keresel valamit? Nem nagyon írtál semmit...
    Kezdek félni vagy nem kéne?:oops:
    Nem tudom merre járhat vagy, hogy mi van vele!:cry:
    Írta, hogy jön majd hozzám aztán eltűnt...:(

Ribiszke, Gio, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia Imi!
    Hú, de jó! Gondolom már izgulsz, hogy mennyien térnek haza?
    Beszámolsz majd róla ugye?
    Még majdnem annyi van nekem is vissza aratásig. ;)
    Nálam mindenki meg van őrülve a rájáért.:D No meg persze a Ppannikért.
    Köszönöm, még az elején sikerült egy 100 %-os bónusz, semmi több, sőt éjszaka már leginkább alszom.
    Lámpással a .. a..a.. nyakamban már nem kapálok, alább hagyott a lelkesedés.
    Köszönöm szépen Imi, de nem keresek semmit, a hajóra is csak "megszokásból" nézegetek ki, ahogy a csereberélős topikba is.
    Közben meg jókat derülök és mondom a magamét.
    Fülemüle búvárkodik, féltem őt, remélhetőleg nincs semmi baja.
    Mitől félsz Imi?

Gio, szöszi50, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Csak 3 galambot küldtünk, mivel a betegség sajnos nem válogat:(
    Minden héten itatni kell őket mindenféle gyógyszerrel meg ilyenek, szóval nem könnyű ez a szakma!
    Meg némelyek még talán most is bolyonganak a nagyvilágban...
    Beszámolok róla természetesen ha lesz galamb, mert sajnos ez a kezdés nagyon nem úgy alakult ahogyan mi azt elterveztük.:(
    Nagyon nagy odafigyelést igényelnek ezek a madarak.:)
    Nem a mi Fülemülénk búvárkodik hanem egy másik! Legalább is Én úgy tudom...
    Andi soha nem írt nekem ilyenekről, hogy mit csinál a valós életben. Mármint, hogy búvárkodna azt nem mesélte!:music:
    Kérdezgettem olyanokat is akik még ismerik de semmi.:(
    Sali, 11 Pannival gyarapodtam.:)
    Szóval lesz újabb célom a kövi cserenapkor.;)

Ribiszke, Gio, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Persze Imi! A mi fülikénk énekel! ;)
    Gratulálok a csajokhoz, a legközelebbi találkozón azért még lesz miről beszélgetni.;)
    Érted a dolgod és remekül tudod "forgatni" a javaidat.
    Megyek álmodni, mert kikapáltam magam derekasan.
    Jó éjszakát kívánok az aludni térőknek, a maradóknak sok sikert és szerencsét.

Gio, szöszi50, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Még csak most volt érkezésem írni, igaz kicsit fáradt vagyok, de holnap meg pláne nem érek rá.
    Gyorsba átolvastam pár oldalt, ami kimaradt, de még mindíg nem tudok idézni.:wuerg:
    A cseréről annyit, hogy én is inkább csak a hajón nézelődök, aztán, ha valami kedvemre való van, akkor cserélek.
    De tegnapelőtt késő este nagy meglepetés ért, jöttem a gép elé, hogy kikapcsoljam és gondoltam bekukkantok a léghajóra.
    Képzeljétek el, 1 macskatolvaj dekorért sikerült megszerezzek egy mantoráját ;) Aztán egy neon egérért sikerült 3 békás megmentőt szerezni.:p
    Igaz sajnáltam a kis dögöt, de ma szerencsére sikerült visszaszerezni méghozzá olcsón 1 Toll-legyezőért;)
    Olvasom lukimi, hogy visszajöttél, gtatula a kitartásodhoz és hogy egyedül sikerült megoldani a problémádat:)
    Kihagytál azért jó sok időt és valószínű hiányos most kicsit a farmod, ha szülséged lenne valamire légyszíves írj rám, nagyon szívesen küldök ajándékba, amit tudok. Holnap majd csak cirka 17 óra után érek rá, de estig van idő még küldözni:)
    Igen hiányzik Andi /fülemüle is és én még egy játékost hiányolok nagyon , brekkencs-et/Éva:sleepy:
    Minden cserenapon szeretném neki elküldeni az XXL nektárinfát, mert annnyira szeretett volna, de akkor még nekem sem volt :sleepy:
    Nagyon remélem egyszercsak Ő is jelentkezik :)
    Az elveszett palotát lassan-lassan felfedezem, 36 játékot játszottam le az elsőt jól benéztem, 17 pontos lett csak, a többi 20.
    A holnapi eventet nem biztos, hogy időben tudom kezdeni, de majd csak meglesz az is ;)
    Jajj Imi gratula, nem semmi csajszi mennyiséget szedtél össze ;)
    Lassan lépek szundizni.
    Jó pihenést és szép hétvégét kívánok mindenkinek !:)

12. lukimi

Nagyon köszönöm a kedves szavakat. Köszi az önzetlenséged is de nem kérek semmit küldeni megoldom majd szép lassan már is van több újdonság is, jönnek az eventekből.:)
    Én is keresem Évát (Brekkencs, Pozsyka, stb) de sajnos hiába pedig szenvedélyes farmos volt, 4 farmja volt jóval 200 fölött. Annyit tudok, hogy sokat leveleztünk és abból kiderült nem örvendett valami jó egészségnek. Nagyon remélem nem történt valami nagyon rossz....

Ribiszke, Gio, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!

Kicsit elhanyagoltam a fórumot, de tudjátok nagyon szeretem a Mária napot, mert akkor sok elfoglaltságom van.Kedves barátaim, a Papa unokái, meghivások, szóval ilyenkor kicsit feléled az én kicsi szunnyadó világom.
    Most is éppen káposzta érés közben bicajoztam ide, hogy minél előbb ideérjek.

Olvasom, hogy lukimi irt, juj de nagyon örülök neki.Mindig úgy hiányoznak a régi kedves gazdák, ha nincsenek közöttünk, hiszen annyi mindent végigcsináltunk már, jókat dumcsiztunk is közben.

Most egy kicsit szoritok Imiért és a galambjaiért, hogy rendben hazaérjenek.

Jut eszembe , képzeljétek na ilyen nagy durranás sem ért engem az elmúlt időben.Először is a keréken már maximumon volt a tekerhető mennyiség, gyorsan gyorsan elkövettem, és még a búza érés idején elkaptam három plusz eggyes bónuszt.A mindenit,ilyen mázli, ráadásul hatórás, igy még a káposzta és a komló érés is belefog férni.

Szeretném megköszönni a sok önzetlenségeteket, amit az ajándékozással elkövettetek.S még egy ismeretlen kedves gazda is megjutalmazott, igazán nagyon köszönöm mindenkinek.

KIvánok mindenkinek nagyon szép és nyugodt vasárnap délutánt, jó játékot, és mosolyogjatok, mert azzal másnak is örömet tudtok okozni.

Ribiszke, Gio, szöszi50 és 10 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia Gabi!:)
    Ha szeretnéd segítek neked az "idézés"-ben. Meg fogod látni mennyire egyszerű.
    Szia lukimi!:)
    Kérdezni szeretném, hogy a neonosodáskor még itt voltál? Ha igen akkor meddig vannak meg az óljaid?
    Szia Marcsika!:)
    Megbocsátjuk a hiányzásod.:) Gratulálok a szerencsédhez. Ez a rendszer ajándéka, csak Neked, csak most!
    Imi*!:)
    Galambjaid felől még semmi hír eddig? Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a röptetésed.
    Kb. mikorra várható az érkezésük?

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Reggel korán keltem hiszen vártam a galambjaimat haza.:)
    A három galambból eddig 1 jött haza, viszont ez az egy remek időt repült!:inlove:
    Később majd hozok róla képet is.
    A másik kettő még úton van, de nem félek hiszen ők már a "mindenhonnan haza jövök" kategóriába tartoznak elméletileg.
    Fiatal galambokról beszélek ám! Pár hónaposak.
    Köszönöm a drukkot mindenkinek!:)
    A káposztatermelés már javában zajlik, a búzával sikeresen végeztem.
    A komlót és az ananászt hétfőre hagyom... Addig ültetek valami mást, illetve tovább gyönyörködöm a tollfáimban.;)
    A cserebere is sikeresen zárult, már nem keresek semmit.:)
    Néha-néha még fellesek a hajóra de ennyi.;)

További szép napot kívánok mindenkinek!

jófarmerlány, Ribiszke, Gio és 10 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Szia, január 23-tól kezdődött a szünet és az egér, pillangó macskaházacska az utolsó neon ólaim-szerintem. Nem kutakodtam utána, hogy azóta mik voltak.

Szerk:
    Most már 4 db lett belőle lehet, hogy több lett nekem? :)) Nagyon köszönöm.

Bagolyban akartam írni de lehet, hogy le vagyok tiltva mert délelőtt óta nem tudok leveleírni ott. Lehet, hogy linket nem szabad küldeni?:oops:

Utoljára szerkesztett: 15.9.19
    Imi*, Gio, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imi,
    rajta van a barátlistádon?

Imi*, szöszi50, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Most írtam neki egy kisfarmról, gond nélkül ott sose volt a barátlistán. Órákkal ezelőtt már másnak sem tudtam írni....segítő szándékkal linkeket küldtem nem szabad volna? Mert ha nem le vagyok tiltva, a 2012 januári regelésem óta először.

Imi*, Kuzdern, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen helyzet nincsen! Nem lehet letiltani a levelezést, csak az adott gazda farmjáról az adott személy teheti meg.
    A partnernek írható levelek is azért nem jutnak el a címzetthez, mert esetleg a saját levező részlege nála is megtelhetett.

Kérlek arra, nézz bele a levelező rendszeredbe.
    Előfordulhat, hogy megtelt. (bejövő levelek és kimenő üzenetek csoportban is)
    Nem csak annyi a telítettség, amit látsz, hanem ami a törlések nyomán előkerül a rendszerből.

Próbáld meg a levelezést ritkítással használhatóvá tenni.

Ez javaslat részemről. (Nem beleszólni akarok a dolgaidba.)

Imi*, Gio, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Egyelőre nem megy. Délelőtt még leveleztem, tegnap meg igen sokat. Most töröltem a bejövő és kimenő leveleket majdnem mindet és frissítettem a farmot. Így sem, még a tárgyhoz sem tudok beírni. Beillesztéssel be tudom tenni a kiívánt nevet, de tárgyat már nem tudok és azt a nevet már a billentyűzettel nem tudom törölni se csak ha kijelölöm akkor a törlővel igen, de egérrel nem. Másik farmról az imént minden rendben ment tehát nem gondolnám, hogy az egérrel lenne baj vagy a bill-el. Most kilépek innen a mozillból és megpróbálok másik böngiből.

Edge-ből és chrom-ból tudok írni csak Mozillából nem.

Imi*, Kuzdern, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.