Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, Szép napot kívánok mindenkinek!

Már azt hittem, hogy az imádatot fogom megkapni...:cry:
    Hát nem! Egyel odébb ugrott... Lassan már nem lesz más csak az imádat.
    202 lejátszott minijátékkal fejezem be a sörfesztivált.:)
    Kipakoltam a boltból vásárolt titkosokat, este eredményhirdetés.:music:

A holnap induló Felföldi fesztivált lennel fogom várni.
    Pajtából valók listája, a bal és a jobb oldal maximális teljesítéséhez.:)
    Tetszik a felhő érésideje és ládát is ad, szóval nem is kérdés számomra.;)

További szép napot kívánok mindenkinek!
    Ez remek hír!
    Köszönöm Sali, hogy hoztad.:)

Szia Edit
    Gratulálok, ügyesen csinálod.;)

mimi, bugavalika40, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Én is úgy döntöttem, hogy a felhőt megszerzem. Éreztem én az elején is, csak jó volt megerősítést találni arra, hogy miért is jó és kell nekem ez a felhő is ;):D:inlove:.
    Edit, én is olvastam azt az ominózus hozzászólását, és valóban így csinálta, de azért az év közbeni nullázásokkal is sokat tudunk lendíteni a TOP-ozásra kiszemelt termékek össz pajtaértékén ;). Ügyes voltál! :D:inlove:
    Én sem veszek már évek óta a prémen kívül sem pörit, sem szupertápot, sem szupertrágyát, mert az utóbbit megtermelik a mamutok, a pörik és a szuptáp meg jönnek ládákból, felhőkből, kerékkerekes dekorokból, pörgetésekből, úgyhogy már önfenntartó lett mindhárom eventezős farmom. :D

Imi, ez nálam is így szokott lenni az esetek többségében.xD Ettől függetlenül gratula az eddigiekhez is, ügyes voltál! :D:inlove:
    Nekem mág hátravan a len nemesítése, majd szép sorban. :D

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
    szöszi50, Ribiszke, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Imi nálam a datolyapálma, a karácsonyikaktusz, a viaszvirág, meg a legújabb szerzemény még kint sütkérezik, azonban attól félek, hogy éjszakánként már fáznak.
    Akkor most igen, vagy nem? Eventezünk?
    Kutakodtam gyömbér ügyben, de Te vagy a legmegfelelőbb ebben a kérdésben. Gugli barátomnál sehol nem találtam erre választ. Mikor kell a gyömbért elültetni?
    Olyan jó olvasni benneteket, hogy nemcsak én hezitálok, hogy eventezzem vagy ne?
    Genka! Köszönöm szépen a táblázatot, kicsit felkaptam a fejem a mennyiségeken, de az a fránya felhő... nah, ha nem volna nem volna kétséges, hogy csináljam, vagy ne csináljam.
    Szia Mimi!
    Köszönöm szépen a jó tanácsokat, próbálom megfogadni. Remélhetőleg veled ugye minden rendben?!
    Edit! :)
    Ezt jól behúztad!:inlove: Gratulálok! Jó nézni, nekem azért még ekkora mázlim a kerékkel nem emlékezem, hogy lett volna.
    Imi*! Ügyes vagy! Gratulálok neked is, jól csináltad.
    Most viszont megyek aratni, lesz még egy kevés malomtermék, utoljára etetem a mókust, pedig már a szemét is becsukja a menű láttán.:)

genka53, szöszi50, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A gyömbért tél végén olyan február vége márc elején kell ültetni de olyankor még nem nagyon lehet kitenni ha konténerben van mert fagyérzékeny. Nekem van egy ilyen toló húzó alkalmatosság azon lesznek a vedrek amiben idén is nőttek és februártól szokott lenni nagyon szép napos idő nos, olyankor kitolom a szoba elé a szép napsütésre este meg vissza. Azért ajánlatos elültetni korán mivel kb 10 hónap kell a teljes beéréséhez. Azonban már kb 4 hónapos korától is lehet kissé óvatosan kikaparni 1-1 darabot és leválasztani a többiről, de ezek még nem olyan "erősek" mint majd a 8-10 hónaposok lesznek de azért már jó teának ételbe, stb.

Nekem az egyik sötét helyen az elmúlt hetekben kicsírázott pár gyömbi - mizóma nagyon erőteljesen és megpróbálom már most elültetni valamelyik napon, bekészítettem az egyik kisszobába egy neki szánt vedret jóféle kevert földdel. Egyelőre nem locsolom mivel ugye ilyenkor alvó állapotban vannak a növényzetek....hogy aztán így megmarad-e?! Én ültetni fogok márc elején szabad földbe is az emelt ágyásokba, van szalmám, fátyolfóliám stb és amikor fagyveszély van letakarom. Jól ki kisérletezem majd mivel ez lesz az első év, az ideiek csak júniustól hajtottak ki mert a pennybe be szokták kenni olyan szerrel, hogy ne csírázzon ki míg a vevők elviszik ezt én csak később tudtam meg. Majd ha beérettek a levelei és behozom kikaparom a földből és majd mutatok róla 1-2 fotót, hogy mivé lettek július óta.

A gyömbér termesztése>>>

A cikk írója kissé túl tolja, van aki csak simán kiülteti a kertjébe mindenféle humusz meg komposzt nélkül mert nincs olyanja. Azért nem túl drágán lehet virágföldet kapni azt érdemes a földjébe belekeverni.

-------
    Így csíráztak ki, sajnálnám őket eldobni.

http://tutiluki.gportal.hu/picview.php?prt=384793&gid=1626236&index=39

Utoljára szerkesztett: 25.9.19
    mimi, genka53, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Upsz, akkor még is csak adok én is pénzt PP-ért, mert prémiumot megveszem ezen a farmon, de talán 3, vagy 5 van hozzá.
    Én ritkán nullázok, mert csak az egy mamutom van. Mit mondjak?! Kapáltunk rendesen, hogy önfenntartó farmjaink legyenek. Szerintem megérdemeljük:D;)
    Én is csak arra jutottam, kell az a felhő.:D
    Nem tudom, 400 PP-re 5 100% terménybónusz. Ennyit már csak adjon!;) Mindegy, most ennyi jutott.

genka53, szöszi50, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sziasztok! :)Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Egy kávé velem?;)
    Szia Imi!:)
    Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod. Kicsit belegondolva, ha kb. 10 hónap kell a szaporításhoz, akkor a csírázás után bármikor lehet ültetni, ha meleg, napos helyre teszem, nem túlöntözve öntözöm. Tavasszal pedig vagy kiviszem, vagy kiültetem, akkor ősszel már akár szüretelhetem.:) Máris bedugtam a zsacsiba a legszebb darabot.
    Szia Edit!:)
    400 pörgetésre az 5 bónusz, nem sok, de nem is kevés nézőpont kérdése.
    Adhatna többet is jól mondod. A tollasok helyére ha a bónuszokat tennék, sokkal több gazdának szereznének örömöt.
    Elkezdtem az eventet, a röpikkel most épp itt tartok. Hortenziával kicsit megtoltam, nulláztam pár kört.;)
    Szerencsés játékot kívánok és elegendőt mindenből.:inlove:

szöszi50, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Sziasztok.
    Én is eventezek és az elmúlt hetekhez képest hatalmas szerencsém volt a kerékkel. Kétszer +1 növénybónusz, 1db 100% növénybónusz és több 100% tp/btp bónusz pörgetése esett meg velem. A kerék egyébként is meg volt őrülve vagy csak én vagyok elmaradva és így adta már hónapok óta mialatt odavoltam? Mert sok sok szupitápot, farmpengettyűt, meglepően sok csillagot és szupitrágyát adott valamint piros ólakat ami tudom már nektek nem újdonság és még sok sok értékes dolgot kaptam. 82 össze kuporgatott party pörim volt 50 pöriig akartam menni de annyira sikeres volt, hogy nullára pörgettem.xD:inlove::music:

Remélem ebben a topikban ez a poszt nem tűnik dicsekvésnek....o_O:):)

DevilMókus, genka53, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Örülök, hogy velünk, eventezőkkel tartasz. ;) Gratulálok a sikeredhez, megérdemelted! Itt nyugodtan elmondhatod a sikereid, mi nem vesszük dicsekvésnek /ezt a többiek nevében is mondhatom talán?/.
    Itt örülünk a másik sikerének, drukkolunk, hogy sikerüljön egy-egy event és ami nem lényegtelen jönnek a tanácsok, segítségek.
    Nálam fordított? - volt az arány, aratás előtt egy bevételi, utána meg több % tp-s bónusz, az utóbbi miatt is határoztam úgy, hogy kicsit megtolom a krizantémot is felszaporítás alatt.
    Az eventet hajdina palánta ültetésével vártam, jó választás volt. A mamutok egyenlőre pihennek, de a raktárházat maradnak a helyükön.

kelleri, genka53, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Megkezdődött a napraforgó illetve a kukorica betakarítása a földeken.:)
    Faluhelyen ilyenkor nagyon kell figyelni az egerekre mert nagyon gyorsan bent találják magukat a házban.:wuerg:
    És kinek lenne kedve egerészni naphosszat?:music:
    De nekünk van egy macskánk aki bizony az összes egeret összeszedi!:inlove:
    Kiváló vadász és egyben kegyetlen is.;)
    Egy kávét?:)
    A fesztiválosnál egyenlőre nem csináltam még semmit...
    Termelem az e.gazt és gyűjtöm a felröppenőt.:music:
    Majd ha már jól állok akkor nekilendülök a beadogatásnak.;)

További szép napot kívánok mindenkinek!

DevilMókus, GA-BI-O-Farm, kelleri és 6 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szijjjasztooook....

Atyavilág ez a jó kis kává illat.

Jaj Imi,
    felénk nem volt sem kukorica sem más betakaritása két éve nyáron, és mégis betanyált hozzánk vidéken egy egér.Majd frászt kaptam tőle, mikor a lábam alatt , miután fel volt téve a puffra és az ölemben a számitógép és erre az egér elrohant alattam.Tyűűű a mindenit, azonnal megijedtem, pedig milyen kis picinylke állat, valószinűleg azért is szaladt, meert legalább annyira megijedt mint én.
    Szerencsére egy egérfogonk volt, ám azt én kevésnek találtam és bocsássátok meg nekem de azon törtem a fejemet, hogy bizony én megölöm az egeret.Ennek okán másnap elmentem a gazdaboltba és vettem még négy egérfogot.Hogy miért négyet, a csuda tudja, de kettesével voltak párban.
    Szalonna nem volt otthon igy aztán a sajt került az egérfogóba.Reggel néztem gyorsan, de naná, hogy nem kellett neki a sajt.Igy aztán a boltban vettem finom jó füstöltszalonnát, igen finom volt, mert megkóstoltam én is.Meg is lett az eredmény, mert délután hallottuk, hogy kattant a z egérfogó.Mentségemre legyen mondva, szépen a kertben eltemettem az egeret.
    Nem telt el két nap egy újabb szürke eminenciás érkezett.Bekészitettük mind az öt egérfogót és el is voltam keseredve, hogy akkor ez most igy fog lezajlani a nyári kertben létünk??Újabb temetés után már az ajtót is meggondolva hagytuk nyitva.
    A harmadikat azt már a szomszédék macskája valószinűleg megölhette, mert az a lépcső alatt volt, s pechemre pont egyedül voltam otthon, igy aztán magamnak kellett a temetést intézni.
    Valószinűleg a szomszédból érkezett, mert ott van egy régi vagon , aminek már nem éppen kiváló az oldalai és temérdek papirt tartanak benne, meg szárazkenyeret.Aamikor beszéltem velük, sajnos nem voltam sikeres tárgyaló, de több egér nem jelentkezett már azon a nyáron.

Ennyit az én egérkaladomról.

Event elkezdve, pedig azt gondoltam, hogy nem fogok vele foglalkozni.Ám milyen dolog az, hogy nem is próbálja meg az ember.Igy aztán teljes nyugalommal elkezdem, és jutok emeddig érek.

Kivánok nektek jó játékot és vidám hétvégét.

GA-BI-O-Farm, kelleri, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok mindenkinek!Nálunk is most van az egér irtás ezerrel,az én drága macskám hozza meg mutatja a napi adagokat,eljátszik egy kicsit velük,és nyami. Nagyon ügyes mert ki lesi a komposztálónál.és már megy is addig el nem mozdul onnan még meg nem fogja!Az eventel,és is úgy voltam,hogy nem csinálom,mert már event mérgezésem van,de tegnap pörgettem én is egy 100%-os terményest,na akkor tervezés,és indítás.Remélem meg leszek vele!Olyan jó volt végig olvasni benneteket,kávé,reggeli,gyömbér,mindenki tevékenykedik ezerrel!További szerencsés,és sikeres játékot kívánok!

GA-BI-O-Farm, kelleri, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Ma este egy csésze finom teával kedveskednék nektek, arra gondoltam.;)
    upload_2019-9-27_20-42-18.jpeg
    3 óra múlva érik a skót duda, addig el kell ütnöm még valamivel az időt.:music:
    Reggel korán kelek, szóval lehet inkább majd reggel aratok. Több is veszett már mohácsnál...8)
    Hétfőn és kedden több időm lesz a fesztiválozásra.:)

Hétfői programajánló:
    Szupertáp akció és Baby Boom!

???:music:

Új jövevény a szigetre:
    Angolnaakvárium
    És jött még a krokodil sárga és narancs változata is.:)
    [​IMG],[​IMG]

További szép estét kívánok mindenkinek!

13. Sali~*.*

Szép estét kívánok Mindenkinek! :)
    Szia Imi!:)
    Nálunk is a macsek az egerek távol tartója. [​IMG]
    Okos cica, érti a dolgát. Azt azonban biztosan nem érti, hogy nem kell minden levadászott egérrel a szájában az ajtóhoz rohanni. Vele ellentétben én nem szeretem az egereket, pláne közelről. Minél messzebb, annál jobb.
    Köszönöm a kávét Imi, nagyon jó géped van.
    A madárkáid felől érdeklődöm, hazaértek már?
    Szia Marcsikám!:)
    Jó kis egér harcaid voltak.
    Az eventet először én is úgy gondoltam ahogy te. Aztán mivel kicsit megreparálták, nekikezdtem.
    Szépen komótosan, ahogy írtad.
    Szia Szöszkém!:)
    Ez a beszéd! - játszunk egy jót, elkapirgálunk, vetünk-aratunk azt majd csak jutunk valamire.
    Tudjátok mikor teljesen beérik a paszuly és aratom, akkor látni igazán, hogy sok kicsi, sokra megy.
    Vettem a szigetre a titkosból. Titkos vágyam is van hozzá, sőt reménykedem, mert esetleg sikerülne valamelyik "jelenlegi sztár" ólra lelni.;)
    Sok sikert kívánok mindenkinek.
    A tea miatt léptem vissza, itt nem hagynám semmi pénzért. Köszönöm szépen Imi!
    Én kb. 20 perc múlva aratok, addig ki kéne bírni. Már nem hajt a vágy, hogy éjszaka is arassak, ahhoz nagyon ütős eventnek kellene lenni.
    Köszönöm szépen a friss híreket.
    Szép hétvégét kívánok neked, és mindenkinek!;)

Utoljára szerkesztett: 27.9.19
    GA-BI-O-Farm, kelleri, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Sali
    A mi macskánk is a bejárati ajtó elé hozza a megfogott egereket.:wuerg:
    Így nagyon a család se repes az örömtől, mert amikor kinyílik az ajtó akkor a macska egyből beszökik, és egérrel a szájában... hát nem is tudom, hogy ki örülne egy egérhajkurászásnak?:oops:
    1 galamb még nem tért haza, a másik kettő épségeben megérkezett.:)
    Remélem sikeres leszel a titkosak terén!;)
    A paszulyt Én is boldogan aratom, hiszen minden egyes maratoni kapálás után csak bővül.
    Ennyit megér, utána meg szedegethetem a sok-sok jutalmat.:inlove:
    Nekem nem lett se hangyám, se rájám a kapott titkosakból... Viszont nyírfám lett ami jónak számít, igaz volt is.

Sok sikert kívánok Szöszi.:)
    Gratulálok a bónuszhoz. Nemsokára eltűnik a sárga kiskacsa a kerékről!:) Jön helyette sárga pulyka vagy páva.xD:wuerg::wuerg:

Marikám micsoda sztori.:inlove:
    Köszi, mindig élvezettel olvasom a történeteidet.:)
    Festeni is kiválóan tudsz, mesélni meg aztán pláne! Köszi, hogy itt vagy nekünk.;)

GA-BI-O-Farm, kelleri, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szerintem ez a megmutatás, rossz macskaszokás. A napokban egy gyík lógott a szájából, segítettem volna szegény gyíkon, de már késő volt, elrohant vele.
    Erre biztosan emlékeztek.

Ügyesek a madárkáid, a harmadik is majd csak hazatalál.
    Már megjelent az utánpótlás is, én is észrevettem. Jó volna ha száz pelyhest beváltanának, mondjuk egy 7. vagy 8. szintű tenyészállatra. :D
    Azért a hangya is kapott még egy esélyt, kicsit miatta is indultam, jöjjön csak ha jönni akar, hozhatja a cimboráit is.;)
    További jó játékot, jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, kelleri, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Köszi a finom kávét is, teát is!
    Örülök, hogy majdnem mindenki eventezik! :D
    :inlove:
    Nekem a kedd kiesik, mert megint kontrollra kell mennem, úgyhogy igyekeznem kell, de hol a szütyő fogy el, hol az eventgaz, és nem tudok malmozni xD, főleg a jobb oldal vége igen húzós. Jól megdolgoztatnak bennünket a skótkockás titkosért ;). És akkor az még csak esély a hangyásra. :sleepy:
    Na most értek be a titkosak két farmon, a harmadikon reggel lesz nyitás. Vettem 6-10 db-ot a három farmra farmonként, de mondanom sem kell, hogy nem csak a legújabból nem lett közte, hanem az eggyel előtte levőből sem. Tudom, hogy a csomag a biztos nyerő, de azt nem szoktam venni, mert 600 FA-t nem áldozok rá. Majd valamikor lesz...

További sikeres játékot, az aludni térőknek meg nyugodalmas szép, jó éjszakát és álmokat kívánok mindenkinek!
    [​IMG] :):D:inlove:.

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó éjszakát,és szép hétvégét kívánok Mindenkinek!:);)

GA-BI-O-Farm, kelleri, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt.

Itt a "sivatagi stoppos" szól hozzátok!

Nagyon csendben jöttem, hogy még véletlenül se keltsek fel senkit az ajtó nyitásával.Engem kivetett az ágy, meg aztán az aratást is meg kellett ejtenem, ha már nekifogtam a skót dudás,skótszoknya-tű és a bőrerszényes feladatnak.

Tudjátok egy kicsit utána olvastam ennek a skótszoknyás, bőrerszényes történetnek.Itt van mindjárt ez a bőrerszény.

Minthogy a felföldi férfiaknak nem volt zsebük a kilten, szükségük volt valamire, amiben apróbb tárgyaikat tarthatták. A legkorábbi erszények egyszerű, zsinórral összehúzható vászon-, vagy vékony bőrből készült zsák volt, amit a derekukra kötve hordtak. A módosabbak ezüst tetővel, illetve bolytokkal díszítették.
    Idővel a sporran még különlegesebbé vált: az 1800-as évek végére a prémes erszények már vidra-, borz-, kecske-, vagy fókaprémből készültek. A viktoriánus időkre már olyan nagy és díszes lett, hogy csaknem teljesen elfedte a kilt elülső részét.

A szoknya is érdekes történettel bir, de kicsit hosszú.......

Hosszú idő óta belevágtam és vettem titkosakat.Nagy reményekkel voltam vele szemben, nem is tudom miért.Az igaz, hogy megemelkedett a pajta készletem, mert amiket kinn hagytam, hogy szaporodjanak, azok a három polip tavacska és a piros pandakuckó.A többit összeterelve,igaz volt itt hápogás, röfögés,nyerités,és még sok sok hang ,mire behajtottam őket a biztonságot adó nagybetűs Pajtába.Majd valamikor talán rájuk is sor kerülhet.

Nem is tudom, hogy szomorkodjam e, vagy sem, hogy a Tanyaházban lévő megrendelők elhagynak minket, igaz ideiglenesen, mert bevalhatom, én már régen nem is néztem feléjük sem.Pedig még a hőskorban, hej de sokat fecsegtem velük, amikor jöttek, hogy szolgáljam ki őket.
    Korábban egy kis szösszenetet is készitettem róla.

Tanyaházi kapriccsó...
    Pu Fó ka fóka meglátogatta a tanyámat,
    szive szerint vitte volna az egész házamat.
    Válogatott kénye kedve szerint,
    s ha szóltam, akkor bizony csak legyint.
    Mit volt mit tenni, kiszolgáltam ahogy kell,
    Ő meg csak rakta, amit nem röstell.
    S mikor fizetségre került a sor,
    mutogat, hogy hátam mögött meg, a nagy libasor.
    Valóban ott föfékel már a Signore Gatto,
    kinek a kezében egy nagy szakajtó.
    Gyorsan bele Gazdáné mindenféle jókat,
    Szólt a kérés felém, s nem csak a disznókat.
    Futok is, és teljesitem az óhajt, mert nem szeretem ha valaki nógat.
    Gágog már a Lee Ba őnagysága,türelme az nincsen,
    szeretne a kertemből bizony sok sok kincset.
    S egy jó Gazdáné mit tehet,
    teljesiti, azt, amit lehet.
    Türelmesen álldogál a sor közepén Teve Veverava,
    oly, régen vár már, hogy elfogyott már a termény java.
    Robin Hód, a megmentő,
    alig kér valamit, de az neki életmentő.
    Sziránóné az orrszarvú, türelmes,
    amit mond az jelentőségteljes.
    Kéri is a disznót és a pulykát,
    de nem kér a hollóhoz puskát.
    Megnyugodva hozom néki a kért árút,
    s kérdem én, hogy mikor lesz majd a tanulmányút?
    Homlokom már gyöngyözik a sok vevőtől,
    vagy talán a friss levegőtől?
    Ki tudja ezt már követni, én nem,
    viszont nagyon jó, ha a tallér ott lapul a szekrényemben.
    Betipegett Miss Röfi is,
    mondom is Neki, hogy lassan jön a finis.
    Mi kellene ha volna, szólok hozzá imigy,
    adok én mindent, nem mondhatják, hogy én vagyok irigy.
    Jöhetnek azután majd a tallérok,mosolyok,pontok,
    meglesz majd az eredmény nálatok is, ha igy munkálkodtok.
    Most látom, hogy még ott legelget a Bari Mari,
    nagyon elfoglalt lett, s szólok neki, Bari.
    Mit szeretnél ha ide vársz?
    Ha nem jösz, akkor majd Te zársz!
    Déligyümölcs a kivánság, banán, narancs és kivi,
    remélem, hogy ebből sem lesz semmi difi.

Ennyi fért a Tanyaházba, zárom mára,
    ne haragudjatok erre a kis alkotásra!!!!!

Vidámság és derű legyen veletek.

Utoljára szerkesztett: 28.9.19
    genka53, DevilMókus, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Marika megint egy csodát alkottál,egy mese író sem írta volna szebben!Egyből sajnálom,hogy én sem látogattam őket oly sűrűen!Látszik,hogy a kedved is kezd visszatérni ,ami nagyon jó!Milyen rangod lett a kis szigeteden,remek csak vigyázz,hogy kihez ülsz be!Legyen nagyon szép hétvégétek,és szerencsés játékot kívánok!

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Szép napot mindenkinek.

Több kis farmon és a lukimin is vettem pár ólat, elverve azt a néhány 10 farmaranyat amiket össze kuporgattam. Nos, egyik kicsin lett 1 angolna, a többi mind mind a szokásos persze a kicsiken szuper lenne ha lenne rájuk szükség. :):music:

genka53, DevilMókus, Imi* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.