Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szia Marika, na te sem vagy piskóta?!xD

Az a 215. hely magáért beszél! El kellett azt valahogy érni. :):inlove::music::inlove:

Neked is sok sikert még a végéig, én megmásítottam a visszább adott szavamat: annyira jött a felröpi, hogy megsajnáltam, ne vesszen kárba ezért gyorsított tempóba után termeltem az e.növényt is és még ma meg lesz az általam leszólt második felhő is! Így 3 felhő (1 régebbi), 2 + kapott kutya és 1 kiváltott piros, 2 + tüncipálcikaól vagy mi, minden elérhető szupitáp......és a többi nyalánkságból ez az összeszedve nos, ennyire emlékszem.

A kövi eventen elgondolkodom. Ha jól emlékszem csak bahás tépét ad a felhő? + még amit, a bahám szintje amúgy is száguld. És 30 ezer körüli növény, 2000 körüli röppentyű.....nagyon megszoktam már az elmúlt heteket, hogy a mamutjaim állandóan termelhettek, meg a bahán is azt vetettem amit csak akartam (ólakat). Egy kissé zavar az is, hogy ezért a zuhi területet is gányoljam le....nnnnaaaa, majd meglátom a kövi órákban?!:p:p:p

Mariska, a Biciglit le kell zsírozni és 2 kampóra felakasztani, hogy ne érjenek a gumi köpenyek a földre télire....így látom mindíg a szomszédomtól.xDxD:p
    ----------------------------------------------------------------
    Pár órával később:

Már meg úgy látom, nem hagyom ki ezt sem.

o_O:eek::):):)

Utoljára szerkesztett: 29.10.19
    genka53, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lukimi,
    a bicajjal kapcsolatban igazad van, mert a pincében be van fúrba egy nagy kampó, és azon leledzik az igazi bicajom.Az is igaz, hogy az idén csak ránéztem de nem használtam, sajnos.

Te jó ég, már megint új event.Még fel sem ocsudtam és már kezdetét veszi az új.Na még rá sem tekintettem.Persze, mert nekem az utcát kell róni.Most értem haza, olvasom tőled az új feladat kezdetét veszi holnap.Ez a hetem megint zsúfolt, mindenféle furcsaságokkal.Nem is tudom, mikor tudok majd időt szakitani a játékra, hogy már a festékekről ne is beszéljek.
    Majd kiderül, hogy tudom e csinálni, vagy csak imitálom???

Kivánok nagyon szép és nyugodt estét mindenkinek.

genka53, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  3. lukimi

Ennél jobbat nem is tehetnél. Már mint az utca rovásra értettem.:);)

Így 20 fölött nagyon jót tesz a mozgás, alapvető a séta (és a biciglizés)xD mivel nem mindenki teheti ezt: heti 3-4- szer lejárok a kondi terembe és a magán edzőm által megszabott gyakorlatokat végzem......stb, stb-ezeket olvasni szoktam, én sehova nem járok le itt van helyben azaz minden háztartásban a tornászás lehetősége csak élni kell vele.:);):inlove::music:

genka53, ursa11, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Látod Imi, ezért vállaltam el én a házban a lépcső lemosását( 82 db és a pihenők). Nem kell elmenni a konditerembe és nem is kell fizetni érte, hanem még én kapok. Igaz, jól ki is melegszem, mire végzek, ha belegondolok igy tél felé haladva nem biztos, hogy jó választás volt, de majd csak elmúlik és jön újra majd a jó idő.

genka53, ursa11, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Cudar egy idő volt a mai napon.:oops:
    Esett szinte egész nap az eső és hideg is volt.:cry:
    Ezért hoztam egy kis forró teát.:)
    Képzeljétek!!!
    Ma megkaptam a hajdina palántára a szupertrágya imádatot.
    Végre, végre, végre!:inlove:
    Már csak a fakalapácsos bónusz kell, ami így már könnyebben meglesz mivel lesz majd növényem bőven.;)
    43 minijátéknál tartok épp.
    A boltból kiszedtem a luxus bájitalokat, mert nekem nagy kincsnek számítanak.:)
    Talán a végét még meghúzom kicsit, mert a csereengedélyek is jól jönnének...
    Majd még meglátom.
    Holnapi kapálós!
    Fájó szívvel fogom a papagájtollfa erdőimet kivágni.:cry:
    Kell a felhő és a jutalmak se rosszak.:)
    Sok sikert kívánok mindenkinek az eventhez.

További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Sali
    Köszi a finom teát, igazán jólesett.:)
    Akkor tessék belehúzni, hogy meglegyen a 40 minijáték...
    Nálam a növény jobban fogy mint a felröppenő.:music:
    Bájitalt ma is nyertem nem is keveset, örök kedvenc.-.-
    Illetve sárga ólból sincs hiányom nekem se...

6. -elzemari-

Szép estét kivánok!

Kicsit elvoltam és vagyok havazva, mert nemrégen érkeztem haza.Ó Imikém, gratulálok, hogy megkaptad a hajdinánál a szupertrágy imádatot.Ez volt a szándék , gondolom.

Ma nagyon pocsék idő volt felénk.Jaj képzeljétek, amikor ma elindultam otthonról, nem gondoltam az ernyőre, nem is tudom vajon miért.Amikor már lenn voltam, akkor érzékeltem, hoyg bizony csepeg az eső.A csudába, gondoltam magamban , én ugyan nem megyek vissza a lakásba, riadóztattam a Papát, hogy dobja le nekem azt a fránya ernyőt.Meg is történt, ám bizony az esés a betonra történt, igy szegény ernyő fogója, bizony megsinylette.Igy aztán mit volt mit tenni, ragszalaggal meggyógyitottam.Ennél nagyobb gondom az életbe ne legyen.

A mostani eventet kihagyom, mert elég sok a dolgom.Ültetés azért megtörtént de az esélytelenek nyugalmával csinálom most.Azért kiváncsi vagyok, hogy miként is kell a tököket egymásra ülteteni, majd meglátom a többit.

Neketek kivánom, hogy jókedvvel és vidáman csináljátok az evenetet.

Jóóó reggelt!

Kiváncsi lennék, hogy miként halad nálatok az új evenet.Én tanácstalan vagyok, hogy vajon melyik oszloppal kössek barátságot .Úgy döntöttem előbb gyűjtögetek, mint a méhecske, aztán majd belevágok.

Ma reggel felmondtam a munkaviszonyát a kerekkeréknél dolgozó traktoros malacnak, mert nem volt képes húsz pörgetésnél elvinni a traktort a plusz egy terményeshez.Hiába drukkoltam neki, mindig eggyel előtte lefulladt.Na ilyen munkás nálam nem dolgozhat.Igy még én is elboldogulok vele.

Felénk tejfehér a táj, de bizom benne, hogy ma napsütést igértek, csak kialalakul majd valahogy az időjárás.
    A dolgozóknak jó munkát kivánok a játékosoknak sok sikert.Magamnak meg több gazdát, aki ir nekem is.

[​IMG]Sziasztok.

Az idő ragyogó, nagyon szépen süt a napocska.Azért jöttem, hogy elmondjam, ahová én beteszem a lábamat, ott gazda többé nem terem???
    Na mindegy,elballagok én is.

Azért még elmondom, ma másodszor jövök learatni, mert egész délelött nem voltam itthon. Na nem mintha bárkit is érdekelne, csak úgy lepötyögtem.
    Két hatalmas tökoszlopot megépitettem mindenféle meggondolások nélkül.Az olvadó rügyek növögetnek maguktól is.

Nem vágunk egymás szavába az már biztos.

Jó játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 31.10.19
    Gio, bugavalika40, Katka54 és 7 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

És végül beköszöntött az ősz.:)
    Tegnap este aratáskor szembesültem azzal, hogy nincs kuponom...:oops:
    Telefonról voltam mert dolgoztam. És akkor gyorsan szaladtam a gazdakörbe, hátha akad egykét kupon.
    Természetesen nem volt könnyű dolgom, a piacon szinte semmit nem tudtam venni ami az adott gazdaköri feladatsorba kellett.:(
    Aztán eszembe jutott, hogy van egy játékórás felhőm ami kupont ad...
    És pont kész volt!:inlove: Persze csak 3 órás ami 2 percre kellett...:cry:
    Ma a létező összes olyan feladatsorba belekezdtem ahol kupont láttam, persze az üres piacról nem sokra mentem.
    Az árak meg hát az égben járnak de ilyenkor nem sajnálom a csengőpengőt csak legyen ami kell.8)

További szép napot kívánok mindenkinek!

8. lukimi

Sziasztok.

Először mint írtam is tétováztam ennél az eventnél bele vágjak-ééé?! Aztán úgy döntöttem ha nem mit is csinálnék helyette? Nem mindegy, hogy ha pár óránként learatok azt event közben teszem vagy máshogy? Szóval eventezek. Az elején el pörgettem az összes kerék-muníciót, kaptam 1, 6 órás +1 termény akármit, nálam ez nagyon csekélyke valami, sose tud feldobni. Aztán ma pár órája lett egy pár pörgetésem azt hiszem 4 db partym sok simával és a party adott egy 100% +1 termény bónuszt. Ezt már csípem! Ez már nyom a latba a haladás terén!xD:inlove::music:

Át is lendültem a 10 ezer e.növényen ráadásúl a röpik is szépen jönnek. Én a legelején sose adok be így még nincs totemoszlopom majd esetleg holnap vagy a vége felé.:)
    Hozzá tenném a 10e-n felüli növ úgy lehet, hogy most is mint mindíg óramű pontyosan aratok éjjel is.

Imi*, Katka54, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Szijjja Lukimi,
    keveés az időm és kiváncsi voltam miként is működik, igy aztán nem vártam, zsupsz bele és épitgettem az oszlopot.Na csak négy, azaz annyi mint a semmi.Gratulálok a pörgetésedhez, én nagyon szidtam a traktorost, mert volt képe eggyel megállni a 100%-os termény bónusz előtt és nem egyszer a húsz pörgetésből.Na de ez van.

Imi*, Katka54, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  10. lukimi

Szia ne is törődj vele, alig kell néhány növény!xD:p

Egyébként olvastam az előző írásaid tudom, hogy most nem biztos, hogy komolyra veszed a figurát de addig járt a korsó is a kútra míg el nem tört.xD
    Addig próbálgatod, míg a végére érsz!:);):music:

Imi*, Katka54, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Látod, ki tudja, hogy mit hoz a holnap, meg a holnapután.

Imi*, Katka54, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Kedvesek! :)
    Látom, csak-csak belevágott mindenki az új, bahás eventbe is. ;)xD:D. Nagyon helyes, én is, mindhármon.:D
    Én tegnap csak 5 óra tájban értem haza délután, akkor álltam neki felszaporítani a gazt, ma meg kora reggel learattam, újravetettem, és ugyancsak délután 4 óra után értem haza a dolgomról. Emiatt nem is erőltettem eddig a szerencsekereket, mert pár órára, és/vagy éjjelre nem érdemes. Éjjel aludni kell. ;)Majd holnap vagy holnapután pörgetéssel kezdek, és addig nyüstölöm a kereket, amíg nem ad legalább egy 100%-os bónuszt. Amellé érdemes aktíválni az ugyanolyan növényi bónuszt a polcról, és szupertrágyázva komfortban csudaszép db-számokat lehet produkálni!
    Most még gyorsan elkártyázom a maradék ébresztő bájitalaimat, aztán felkészítem a Telihold kertet a bezárásra, vagy legalábbis eldöntöm, hogy milyen egy-két dolgot hagyok a menüben, vagy veszek ki belőle, (fák, ólak), mert nov. 7.-10-ig cserenap, hátha valami érdemleges cserét lehet majd csinálni velük. ;) Jó ez az éjféli záróra, mert addig még lehet a tápokhoz való gazt termelni. :)

A múltkor olvastam a Pletykapadon egy-két dolgot a TOP-ról. Van valaki, akit ez érint? Foglalkozik valaki azzal a gondolattal, hogy elindul?
    Én gyűjtögetek rá szorgalmasan, de mindenképp kivárok, megnézem előtte mi lesz a nyeremény? Mennyire megérős?
    A 2018.TOP1000-3000 sarokszámai ezek voltak:
    Szerintem kb. 20%-os inflációval kell számolni, persze nekem nincs varázsgömböm, csak úgy megsaccoltam. ;)xD:D.
    A szüreti event nov. 13-án indul, addig még mindenki el tudja dönteni indul-e vagy sem.
    További jó és sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

-Fülemüle-70, Angyalod, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Szia.

Értem én a logikádat és aludnék is ha már az éjszaka arra van csakhogy az alvás/álom nem jön parancs szóra. Ezért tudok minden éjjel aratni ha kell évek óta. :)

Engem nem érint a top, sose csináltam és a jövőben sincs tervben nálam. Nem is gyűjtöttem hozzá, úgy hogy még véletlenül sem jöhet rám a 2 perc. Előtte és alatta messzire kerülöm a vele kapcsolatos topikokat mert a népek különböző taktikákról beszélnek holott az egész rém egyszerű: annyit össze pakolni a pajtába, amivel előző évben az első 10-20 között lehetett lenni. Akkor már nem is kell taktika. berak az illető annyit, hogy az élmezőny után kullogjon és amint kezdene lejjebb kerülni rátesz egy kicsit. Aki meg azért kockáztat, hogy vagy benne lesz a legalján vagy kiesik na azt meg nem is értem minek indul. De nem az én dolgom, játssza ezt is aki akarja.

Imi*, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. genka53

Szia Imi! :)
    Teljesen igazad van, az álom nem jön parancsszóra. Időnként én is elég sokat forgolódom, mire elalszom. Az embernek állandóan kattog az agya, hol ezen, hol azon, és sajnos nagyon sok olyan dolog is van közte, hogy nem tud rajta segíteni. Amikor családon belül olyan betegség vagy trauma üti fel a fejét ami egyelőre gyógyíthatatlan, akkor bizony csak csak őrlödik rajta az ember.
    A TOP-ról amit írtál, az leegyszerűsítve igaz ugyan, de tudjuk, hogy aki indul, az döntőrészt azért nevez be, hogy láttassa a nevét a listában.
    Hogy játékban van, és büszke az elért eredményeire, és ezért képes
    bedobni több százezer pajtaértékű árut virtusból, vagy fogát szívva, de megteszi.
    Hiszen virtuális dolgokról beszélünk, és a TOP is egy játékelem, ami a többivel megegyezően szintén vagylagos. Vagy indul valaki, vagy nem. ;)

@Imi* neked meg szívből gratulálok a legújabb nemesítési bónuszodhoz! Én még csak elkezdtem, de kell még hozzá szaporítanom növényt is, hogy haladni tudjak vele. :)

Utoljára szerkesztett: 31.10.19
    Imi*, lukimi, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok, szia Genka!:)

Mi az a ébresztő bájital? Lehet, lemaradtam valamiről, az utóbbi időben leginkább csak beszaladok aratni, vetni, ha el nem felejtem. Nem igazán van időm a farmra.
    A TOP-n indulok, nem kérdés. Én szeretem, végül is ez egy event, amire egész évben készülök. Én legalább is így fogom fel. Megérősnek biztos nem megérős, de ez nem jelenti azt, hogy bármilyen kacatért elindulok, de mégiscsak jó látni a nevemet a listán, ahogy írtad. Valahol az elején végezni túl sok energia, túl sok idő, ennyit biztos nem szánok a farmara. Most meg már csak azért is indulok, mert annyira már nem nagy ügy a pajtámnak. Most is a tenyésztősnél 500 millió körül árultam, 300-t már elköltöttem belőle, most is csordogált már pár tízmillió, inkább elköltöm a piacon, mire gyűjtögessem a CSP-t?! Szerintem 1,5-2,5 MRD bőven elég a nyugis játékhoz. Én szeretek piacozni is, az is játék rész, már ha van rá időm.:music:
    Legyen igazad, én nagy pesszimistán 600.000-re teszem az 1.000 alját;)
    Erre az eventre nem szánok pörgetést, majd meglesz lassacskán, de a nublonokon viszont gondolkozok.
    Jó játékot!:)

-Fülemüle-70, genka53, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Én biztos nem indulok, amig van nyitott gazdakörim, van hová temelni, annak meg szerintem nincs értelme, hogy a legalja alatt kullogjak. :D

ursa11, genka53, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Elsősorban, november 1. alkalmából.:cry:
    upload_2019-11-1_19-7-6.jpeg
    Nekem teljesen kiment a fejemből, hogy mikor lesz vége az ébredéses feladatnak.:wuerg:
    Tegnap este láttam, hogy aznap éjfélig tart csak.:oops:
    Pedig még lett volna mit kiváltanom a boltból...
    Nem tudom, hogy hány ládát nyitottam még a végen de kaptam még 2 db pokoli kutya barlangot.:)
    Kicsit még a kockázást is megkedveltem.xD
    Ha nincs kapálni való gaz a farmon akkor jöhet az "állattermelés".
    Kipakoltam a szépséges rózsaszín ólaimat, had dőljön ki a pajta oldala a sok-sok állattól.:inlove:
    A tökoszlopossal is haladok.
    Megyek a nyeremények után.;)
    8 tökoszlopot sikerült már felállítanom.:)
    Ti, hogy haladtok az építkezéssel?:music:

Jövőhéten.
    Újrahasznosítás
    + a Farmáruda változása a nublonok érkezésével
    Végre kipróbálhatom a 0 perces hajdina palántámat.:inlove:
    Boldog aratás napja
    Rackó novemberi ajándéka

További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Szia Genka
    Köszönöm szépen.:)
    Nagyon de nagyon akartam és tessék!:inlove:
    Sok sikert és elegendő türelmet kívánok a nemesítéshez.;)

Én a topp hallatán már zsongok.:music:
    Természetesen nekivágok, hiszen készültem idén is.
    Olyan jó érzés ilyenkor a sok magyar gazdát látni a listán.:inlove:
    Már nagyon várom!!!
    Felállíthatjuk a bizonyos statisztikát de az tavaly se ért sokat, hiszen kevesebb lett a vége.
    Ezért majd élesben meglátjuk. Nem gondolom azt, hogy idén több lenne.
    Nekem van egy bizonyos összeg amit erre szánok.:)

Idén akkor kitalálunk valami új formációt a topp kapcsán.;)
    A tavalyi.:inlove:
    Igaz, hogy nehezen de sikerült összehozni.xD

-Fülemüle-70, CoraQueen, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  18. genka53

Szia Edit! :)
    Nem is tudom mit mondjak az ébresztő bájitalos kérdésedre? Sajnos csak most értem ide, de ha mindjárt reggel írok, akkor is már veszett fejsze nyele, ugyanis az az event már befejeződött, ahol az ébresztő bájitalt kellett a malomban kikeverni és odaadni a Démonkának, hogy utána játszhassunk minijátékot: kártyákat felfedni, vagy kockázni.
    Ezek szerint nem csináltad ezt az eventet, - vagy csak nem emlékszel már rá, mert olyan iramban indítják az eventeket, hogy sűrün kell nézegetni az eventet, hogy legalább a menetrendet ismerjük - pedig itt lehetett Tündérpálca butikot és pokoli kutyaólat szerezni ládákból. Az eventes boltból is lehetett ilyen ólakat érméért kivenni, meg még piros pokoli kutyaólat is. ;):D:inlove: Én meg vagyok elégedve, 5 butik és 5 pokoli kutyaólam lett végül mindhárom farmon, s
    azokból 2-2 piros.
    Már összekészítettem pár "vezérterméket" a TOP-ra én is, bár még biztos fogok varilni rajta, mert a három farmból egyiken már meg is lett a hajdina 25%-os bónusza, a másik kettőn még csak araszolok feléje. Ki is vettem a nemesítési bónuszrekeszből a krizantém TP bónuszát, annak a helyébe rakom a hajdina 25%-os szupertrágyára hatóét, de mivel nem kerget a tatár, hagyom, hogy magától felszabaduljon a rekesz, nem költök az azonnali hozzáférhetőséghez 8 FA-t. Jó pár milla pajtaértéket biztos, hogy összeszedek hajdinás nullázásból is, és inkább másból kevesebbet dobok be. Megfelelő bónuszokkal akár pár száz millát is össze lehet szedni simán egy fél délután. ;)

Szia Katka! :)
    Én azért biztos vagyok benne, hogy nem a legalja alatt kullognál, ügyesebb vagy te annál, hogysem ott lennél, de tényleg, reálisan kell felmérni a lehetőségeket, és az alapján kell dönteni a részt vételről.
    Valóban, a TOP-on csak az induljon el, akinek olyan a pajtakészlete, hogy biztosan bent maradjon. Így legalább (az egyelőre még nem ismert) nyereményét magáénak tudhatja. De ha valaki ki is esik, ami miatt nem is kap semmi nyereményt, az dupla bukó, ugyanis a rendszer nem adja vissza senkinek sem a beadott dolgokat. Azok mind veszendőbe mennek. Sem azoknak nem adja vissza, akik sikeresen bent maradnak a 3000-es határon belül, sem azoknak akik kiesnek.
    Gazdakörim nekem is rengeteg van, ami nem csak befejezetlen, hanem olyan is, amit még meg sem néztem, mert nagyon soknál nevetséges ellenértéket adnának, így abszolút nem izgatom magam miattuk. Az ideigleneseket folyamatosan mindig megcsinálom, az állandók meg úgyis ott vannak állandóan, és várnak a sorukra (ha odaérek egyszer, valamikor az ötéves tervbenxD), jó helyen vannak, sok elfér még ott. Egyet csinálok már jó pár hónapja, a Nefelejcs gazdakörit, amikor két event közt eszembe jut, de oda pár száz ezer virág kell, ezért lassú a végkifejlet. Nem adják olcsón a táltost és a barátait, alaposan megdolgoztatnak érte, de mivel nem határidős, egyszer majdcsak meglesz ;).

ursa11, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Reggeli coffein.:)
    9 feldíszített tökoszlopnál tartok éppen. Sok gazt kér a vége felé...:wuerg:
    Majd csak a végére érek ennek is.;)

Csodaszép hétvégét kívánok!

-Fülemüle-70, CoraQueen, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  20. genka53

Szia Imi*! :)
    Köszönöm a kávét! Az mindig elkél, és jólesik. ;):D
    Jelentem a főfarmon kész a felhő :D. Majd délután, mikor hazaérek és aratok, közvetlenül az előtt aktíválom, mert most mindenhol aratás után vagyok, ezért nem érdemes most elindítani.

Na, szaladok dolgomra, mert nem lesz kész a süti. ;):D:inlove:

ursa11, Gio, lukimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.