Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Imi* , lukimi!
    Kedves Imrék, nagyon boldog névnapot kívánok !

-Fülemüle-70, Imi*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, köszönöm szépen!:):inlove::inlove::music:

Imi*, jófarmerlány, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Imi* szeretettel köszöntelek a névnapodon, Isten éltessen sokáig!

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém sok szeretettel kívánok Boldog Névnapot!:)

5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok, Imi, Lukimi!:)

Most lett kész, naaaagyon fincsi. Tudod te, mi a jó.:D
    Szia Marika!
    Félretettem neked egy adagot. Szólj, mikor nyitsz ablakot és már küldöm is légi postával;)
    Ezzel is úgy jártam, mint a fekete erdő tortával. Azt hittem, hogy milyen macerás és inkább nem pepecselek vele. Pedig nem is, hipp-hopp kész lett. Genka receptjétől csak kicsit tértem el, le is mentettem, mert biztos elkészítem máskor is.
    Nálam nagy üzem volt ma, pörgettem párat aztán muszáj volt, nem hagyhattam:D

Holnap nem kezdem az, eventet, mert van még pár bónusz, ami még nem jár le kettőig, inkább felröpi gyűjtéssel kezdek és majd meglátom a folytatást, vagy folytatom-e egyáltalán.
    Örülök, hogy látlak:D:inlove:

Imi*, jófarmerlány, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Köszönöm szépen!:):inlove::music:

kelleri, Gio, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Sziasztok.

Bocsi, a nagy köszöntő köszöngetése közben a topik gazdát én meg elfelejtettem meg köszönteni!

Imi*, boldog névnapot kívánok! Igaz, tegnap volt de a jó szándék látszik....xD:music::music::music:

kelleri, Gio, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket.:)

Imi, nagyon köszönöm.:)
    Kicsit én is megkéstem a köszöntéseddel, így most kívánok neked is nagyon boldog névnapot!:inlove:

-Fülemüle-70, CoraQueen, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

A sok italtól mámorossan , csak most értem ide.Én bizony megkóstoltam a sok innivalót, amit az Imik kaptak.Igaz nem kináltak, de én stikában ,ebből is meg abból is iszogattam kicsinykét.Utána az Edit tiramisuját megettem, igy aztán ki tudja, hogy az Ingrid baltájával majd mit is találok majd el.
    Igaz, még csak az Illatos varjúháj ültetgetése folyik, hol van még a balta dobálása.

Felénk a napocska, igaz kissé bátortalanul, de kijött a felhőtakaró alól.Nem is értem, miért is jön ez a sötét gonosz felhő, hogy elhomályositsa a Napot.Pedig olyan jó és vidám dolog, amikor szépen hagyják a napocskát , hogy beragyogja a tájat.

Nem tudom, ki hogy van vele, de ablakot kellene tisztitanom, de nagyon nincs kedvem hozzá.

Egyébként hogy vagytok??

Fatther, genka53, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak nehogy a lábadat találd el. :D

Az ablakokról meg ne is beszélj. Húúú....

Fatther, genka53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elkezdtem az illatos varjúháj termelését.
    Annyira ügyes vagyok, hogy az előbb véletlenül meglocsoltam a 202 db kis földet sz.trágyával.:wuerg:
    Ez az új játék a minijáték után, hát érdekes...
    Tetszik, hogy nem kell sok növény és felröppenő. Bár az kicsit sem, hogy csak a főfarmon lehet ültetni a növényt.
    Kevesebbet sokkal jobb termelni több területet, mint sokat kevés területen.;)
    A pajtatöltögetés már más téma, de az utóbbi időben bőven kaptunk időt és helyet a pajtatöltögetésre.:)
    Hétfőn a nubblonok eljövetelével végre kipróbálhattam a 0 perces hajdina palántámat és lenemet!:inlove:
    Körülbelül 1.800 db sz.trágyát locsoltam el.
    Szükségem volt farmpengőre, az új dolgok miatt is.;)
    A havermackóra egyből lecsaptam.
    Az első 15 aratásig a következő ládát adja:
    Tökfilkó állatos láda[​IMG]3. szintű tenyészállatok: fecskefarkú lepke, jáde elefánt, jegesmedve, karnevál páva, skót lógófülű macska, repülőbéka, ugróegér, husky, fogdoki hód, apácalúd, ninja kaméleon, poitou szamár, pocok méh, bébi panda, maszkos kakukk, alpaka, tökös pulyka, repülőhal, kazuár, hírlapi kacsa, bőgőmajom, mexikói holló, tarka musztáng, havasi kecske, báznai sertés, duci denevér, alpesi tehénke, bögyös tyúk, hamis tapsifüles, csupasz juh
    Ha úgy vesszük kapunk 15 db 3. szintű tenyészállatot csak úgy.:)
    A luxusbájital csomagokat se hagytam bent, nálam használ amikor kell.
    Viszont a tojástartós területeket nem váltottam ki (egyenlőre), az utóbbi 4 db-t pontosan.
    Jól felszabták...
    Képzeljétek!
    Kipakoltam a Bahamára már titokólat illetve titokfát.:music:
    Lett egy narancs szitakötő-tavam aminek nagyon örülök, plusz egy mantarája-medencém és még egy rambutánfám is.
    Csupa menő holmikat kaptam.:inlove:
    Farmos titokholmik is vannak most látom, így azokat is kipakolom gyorsan.:)
    Nálatok mi újság a titokzatosak terén?;)
    Holnap végre jön a cserebere!:)
    Ki mit keres?:music:
    Én ezeket.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Szia Marika

Jelen.:)
    Nekem az ajándék baltából csak az 5. dobásból lett telitalálat.
    A nyelet nem sikerült eltalálnom, bezzeg a másik kettőt elsőre sikerült.:music:
    Jaj Marika, névnapkor nem szoktam sütizni.:)
    Egy kis almás sütit azért hoztam.;)

-Fülemüle-70, CoraQueen, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imi,
    de érdekes, nekem is az ötödik dobásból sikerült a farönk közepét eltalálni.Nahát, nahát nagyon kedvező eza süti, el is veszek egyet belőle.Köszönöm szépen.
    Ma már megyek, kikapcs.

genka53, jófarmerlány, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Gondoltam leírom milyen szerencsés 32 party pörim volt, nem számolom egybe, hogy látsszon mennyi a 32-ből az ütős:

1 db 48h
    1 db 48h
    1 db 12h

1 fanyűvő hód
    1 kószáló kőszáli
    1 fűrkész str

1 nari holló
    1 piri tyúk

sz.táp: 8, 8, 8
    fp: 10, 40, 10

KK turbó: 8, 8, 10, 8
    KK szupi: 8, 10, 10, 8

1 db 200% 12 órás terménybónusz
    2 db +1 növénybónusz a szokásos 6 órásak

Még volt csp és ilyesmi, számomra hatalmasan meglepő módon a megszokott mandragóra és társai szinte 1 sem vagy elenyésző. Tudom, ezektől nem gazdult meg a birtokom de van, hogy duplája pöri is csapnivalóbb ettől a kevéstől.:):inlove::music:

-elzemari-, genka53, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Megjelent a mai nap folyamán két felhősoros csomag a farmon.
    Aki lemaradt volna róluk, most pótolhatja a hiányukat.:)
    Mindkét csomag 1.290 HUF (forint) kerül.
    Az egyik csomagban 2 db felhősor van.

A másik csomagban pedig 5 db felhősor van.
    Szerintem megérős kategória mindkettő csomag.;)

Csúcs nyeremények Imi, Gratulálok.:)
    Bár nekem is ekkor mázlim lenne.

Remélem, hogy ízlett.
    A második dobásom másodikra telitalálatos lett!:inlove:

15. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok Úgy látom a mostani csere napon a hangya kap szerepet. Én is szeretnék egyet de szerintem esélytelen. Egy ideje 220 as letettem hiába pörgetek elkerülnek a jó ajándékok. Na majd az evetben hátha több szerencsém lesz ha végre felszaporítom a nővényeket.
    :)

16. lukimi

Össze vissza kerestem a Grillen felhősort mire talán rájöttem miért nem találom. Az Ínyenc már meg van így ez a 2 sor nekem nem jelent meg. A másik ami 5 felhősor, már délután óta dógozik.:);)
    ----------------------------------------------------------------
    A főfarmomon kívül még 4 kicsin is meg csinálom ezt a lájtos eventet.:);)
    -----------------------------------------------------------------
    Sziasztok.

Én ma kora reggelre lezavartam ezt az eventet, csak annyi észrevételem van, hogy az első balta dobással szinte minden esetben a tábla legeslegesleg külső szélébe találtam szemben a régebbi dobáláskor amikor is voltak jobb első próbálkozásaim (mindíg is kedvenc eventem volt ez!). Azért ennyi dobásnál ez nem hinném, hogy véletlen lenne. Egyetlen első dobásnál sem volt esélyem telitalálatra de még tán a másodikra sem. Fogjuk rá, hogy én nem voltam formában!
    :p:p:p

Szóval lájtos kis eventecske volt ez, sz.trágyával és szerencsés-bónuszokkal elegyítve hamar vége lett, szerintem ennyit is ér habár, hogy mennyit ér majd megmondja ha kikel a 4 farmos ól, a 4 farmos titokfa és a 10 db bahás ól valamint 8 bahás titok fa. A
    Én a szupitrágyát ilyenkor nem sajnálom (2db +1, 6 órás növénybónusz és 1 db 200% növ.b. de ez is csak 12 órás, ezért zöldcseppeztem) mivel ezért tartom kint a mamutokat és igyekszem 20 e fölött tartani állandóan. Megjegyezném, hogy az utóbbi hetekben a kedvemre tesz a Big, mivel sok sok ólat, fát, mamutokat dógoztathatok az ilyen kevesebb területeken való eventezés miatt és távollétem míán bizony nagy nagy restanciám volt és van állatokból, fákból. Én csípem ezt! Csak így tovább Big, ráadásúl én az egyszerűség híve vagyok itt aztán nem kellett számolni semmit, csak némi logikát alkalmazni amit már a többi ilyen eventen begyakorolhattuk.
    :):music::inlove::music::)
    ---------------------------------------------------------------------
    Jöttem vissza, hogy jelentsem a sok szép ólból és fából kikelt újdonságokat!:p:p

Ami említésre méltó: 1 XXL júdásfa, eddig 1 sima volt. 1 XXL jákafa, eddig XL-es volt. Az ólakból egy sem lett amitől hanyatt estem volna de még kérdőjelbe se mentem le, a bahán a sokból a zöme sárga lett, ilyen mint 3 axolot, stb stb. Erre az eredményre ennyi véleményem van: -.--.-

Nem jó, XXL jákából második lett.

Utoljára szerkesztett: 7.11.19
    -elzemari-, genka53, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

És elrajtolt a cserebere.:)
    Csak óvatosan a sunyi és fura cserepartnerekkel, nehogy csalás áldozata legyen bármelyikünk is!
    Kinéztem a hajóra indulás után egyből.
    Mindenki hangyát akar!xD
    A rózsaszín papagájólak és hiúzüregek bizony nem kaptak zöld utat, nem is értem.:(
    Én 3 db dekorációt keresek de nem mindenáron természetesen.;)
    Mégpedig ezeket:
    - Természetfeletti kézbesítés
    - Egy barlangi troll!
    - Ugrópók
    (Tisztában vagyok vele, hogy Jack boltjában kiválthatóak ezek a dolgok de Én mégse váltanám ki őket onnan!)
    Hangyabolyon és Páncél Pannin kívül bármit adok értük.

A baltadobálás megy szépen.xD
    5 játékot játszottam eddig - a nyeleket nagyon nem érzem, szinte mindig az 5. összeállításra lesz meg...:cry:
    Nálatok mi a helyzet?:music:
    Mindenki a léghajón nézelődik?;)

Nem sokáig tétlenkedtél Imi, Gratulálok.:)
    A fákhoz gratulálok. A júdásfa még mindig keresett dolog.;)
    Keresel valamit?:music:

18. lukimi

Sziasztok.

Semmi fontos, csak csudálkozni vagyok néha a léghajón. Ha csak úgy valami nagyon jót akarnék úgy sem lehet megszerezni. Ahhoz vásárolni kéne a titok fa és ól akciókkor, méreg drágán értelmetlenül.

genka53, -elzemari-, kelleri és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ki tart velem?:)
    Kellemes az idő odakint, és végre itt a hétvége is.;)
    Képzeljétek!
    Ma egerésztem a macskám helyett.:music:
    Valamikor és valahol beszökött a házba egy egér.:wuerg: Rövid időn belül sikerült is megfogni, az "egérragasztó" csodákra képes.
    Nagy volt az öröm, hogy meglett. Aztán leültem a gép elé kicsit farmozni, kapcsoltam egy kis zenét.:)
    Valami "visító" hangra lettem figyelmes?o_O Hát nem fogtunk még egy egeret.:cry:
    Még jó, hogy több helyre raktunk egérragasztós kartont... Mert ha egy van akkor sajnos van még több is.
    Learatták a kertben a kukoricatáblát. Ilyenkor meg behúzódnak a górékba, ólakba illetve a házakba is.:oops:
    Nem tudom kinek lenne kedve, kora reggel egereket hajkurászni?:(
    Az egércsapdákat is bevetettük, biztosra megyünk.:)
    Nagyon remélem, hogy elfogytak...
    Kivételes alkalom amikor nem megy a baltadobálás.:(
    Egyszerűen nem sikerül ráéreznem.
    Nagyon várom a végét, pedig szerettem Ingrid baltáit dobálgatni...
    10 játékon vagyok túl. Nemrég pörgettem egy 24 órás 100% termésbónuszt, talán kicsit felgyorsítom a növénytermesztési folyamatot, talán...:music:
    A másik két területen neon ólazom épp. A bónusznak hála, több állatka jön aratáskor.:inlove:
    Nálatok mi a helyzet?:) Merre jártok?

Igazad van Imi.
    Mindenki a "pénzes" dolgokat keresi.:(
    A hangyaboly mindenek felett!:wuerg:
    Azért nekem volt pár darab nyárfám kapott titokfa csemetékből amiket sikerült neon ólakra elcserélnem, leginkább medvére.:)

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia Imi !

Sikerültek a keresett dekorok vagy keresed még őket ??

mimi, genka53, lukimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.