Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Genka!:)
    Kicsit tenyésztgettem én is, megpakolva párszor a tenyészterepet. A madárka még nem neonosodott előbb-utóbb eljön annak is az ideje.;) Nálam a hajdina nemesítésnél fakalapácsot adta nagyon nehezen. Drukkolok, hogy minél kevesebb növényből tudd elérni a két nemesítési bónuszt.
    A nullázáshoz nem kell hozzányúlnom, mivel a szédült szántón 20 órás érésidejű fákkal vártam az eventet, maradtak is. Telik a pajta, a tápkeverésekhez a gyümi a felröppenő határozottan jól jön.
    Az egazzal vagyok mindig lemaradva, de még van idő. 132 foltot raktam fel, majd alakulgat remélhetőleg a végére.
    Szia Edit!
    Hát igen, "csak a jó párokat kell megtalálni";). Pontosan ez az. Aki rutinos piacozó annak biztosan nem okoz gondot. Érdekes, hogy a VV-ben számokkal dolgozom/tam. A játékban viszont nem szeretek számolgatni.xD A cserékkel is hasonlóképp vagyok, egyszer nagyon ráfáztam a léghajón mivel csak katt a kiszemelt árúra és bizony több db. volt a csere tárgya. Na azóta leginkább a léghajót is messziről elkerülöm.
    A 200-as szinttel szerintem sokan voltunk így. Főleg miután az ellendrukkerek dacára sikerült elérni azt, hogy a dekort mindenki megkapja.:inlove: Sokan éreztük úgy, hogy az a szint még elérhető közelségben van.
    A tavaszi találkozón megismerkedtem egy naményi játékossal többek között arról a vidékről.;)

mimi, -elzemari-, CoraQueen és 5 más kedveli ezt.
  2. kelleri

kelleri Fórummogul

:) 221 szinten vagyok :) De azért hozzáteszem egyetlen egy Mamutfá sincs :)

Az valóban közel van :)

-elzemari-, genka53, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Csodaszép időnk volt a mai napon.:)
    Holnap egy utolsó "őszi" udvartakarításos eventem lesz.:oops:
    Én vagyok a malac azzal a levélfújóval.xD
    A nyeremény egy levélmentes és minden oda nemillő dologtól mentes udvar lesz.
    Pénteken kicsit haladtam a célom felé.;)
    Már csak "8" és utána nem tudom, hogy merre tovább...
    A foltozással is haladok szépen lassan azért.:)
    Még 64 db ruhaanyagot kell legyártanom a felhőig.
    A boltban eddig egy darab 48 órás farmmunkás kupont vettem (csak). Jelenleg még van 68 db csillagos érmém.
    Nem sietem el a dolgokat hiszen még messze a vége.
    Téli nyitogatós!:inlove:
    NAGYON FIGYELMESEN NYISSÁTOK KI A NAPI ZOKNIT!
    Hoppá!
    Hógolyócsata(+)
    Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 1000 TP/BTP kihelyezéstől függően + 1 db Téli ajándékos láda 20 alkalommal

Téli ajándékos láda
    Tartalma: 100 mogyoró, 20 gesztenye, 20 szelídgesztenye, 20 mandarin, 20 narancs,1 mézes keksz, 1 karácsonyi süti, 1 tojáspuncs, 1 mézeskalács, 1 marcipán, 1 vaníliás kifli,1 rénszarvas, 1 rénszarvasistálló, 1 rénszarvasistálló 1. szint: sárga, 1 rénszarvasistálló 2. szint: narancs,1 jávorszarvas, 1 jávorszarvaskifutó, 1 jávorszarvas színpad,1 báznai sertés, 1 sült pulyka, 1 csábos gödölye,1 rénszarvasbölcső
    Remélem a közeljövőben máshonnan is kapunk majd ilyen ládikát.:inlove:

További szép estét kívánok mindenkinek!

Gratulálok a sikeres keveréseidhez Sali.:)
    A bukókat én se mutogatom, senki se mutogatja! De a lényeg, hogy tudjuk ez a szenvedély bizony ezzel jár.;)
    Kerestem közel 600 milliót a piacon ismét, és nem aranyállatokkal hanem rózsaszínekkel.
    Megkaptam az utolsó bónuszt is a hajdinára, a fakalapácsosat.:inlove:

Köszönöm.:)

Köszi Marika.:)
    Egyszer majd elfogynak ezek is.

Érdekelnem, hogy a mamutfa miért függ össze a szinttel?:music:
    Nem igazán értem az utolsó mondatod...

4. Sali~*.*

Szia Imi!:)
    Mit kezdesz, ha elfognak a gköri tenyésztős feladatok? Szerintem tenyésztesz tovább és vagy piacozol, vagy kirakod egyéni futtatóba mint Niki!;) Ennél nagyobb gondod soha ne legyen.
    Gratulálok a kalapácshoz, nálad is nehezen adta?
    Köszönöm Imi, jó tanító mesterem volt, neki köszönhetem és bizony hálás vagyok neki. :inlove:
    Az érmés boltban én is kivárok a vásárlással majd utána kiszámolom hogyan is járok jobban.
    Jó ez az adventi nyitogatós kalendárium, hisz minden ajándék jól jön, remélhetőleg a kinyitott zoknik
    nyitva is maradnak! :DEzt kivédendő reggel kinyitom és este még ránézek.
    Még egyszer aratok gyorsan és máris megkeresem az ágyam.
    Bocs Imi, igaz nem engem kérdeztél, de ...... azért az meg kell hagyni, hogy szupertrágya, turbótrágya, kkata felhasználása nélkül sokkal lassabban lehet haladni bizonyos esetekben. Igaz lehet akciósan vásárolni, de azt sem szabad elfelejteni, hogy event-event hátán van mostanában. Szerintem erre gondolt István is.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek, holnapra szép napot!:)

:inlove:

5. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia Imi úgy értetem hogy nem régen kezdtem játszani, igy nagyon sok eventből és akcióból kimaradtam, Tehát lehet nagy szintem viszonylag, de egy régen kezdet kisseb szintű gazdának, lehet több jobb, dolgok lapul a raktárjába. Na de idővel úgyis lesz :)
    Hátha jön egy event ahol majd a nyeremény a mamut lesz :):)

-elzemari-, genka53, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  6. strawberry49

strawberry49 Rutinos

7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Pláne tiszteletre méltó teljesítmény:)
    A mamutfákból van egy-egy mutatóba a gazdaköriben, meg 200 fölött kis szerencsével kaphatsz szint lépésért.
    Nekem sincs, csak a gazdaköriből + KK szintlépésért. Nekem inkább hiányzik a gesztenyés felhő, mint mamut, de hát nem vagyunk egyformák. Egyébként meg azzal főzünk, ami van;)
    Úgy látom, a rutinos tenyésztő címet már elnyerted, lehet folytatni a rutinos piacozó címmel.;) Persze csak, ha kedved van hozzá.

-elzemari-, genka53, CoraQueen és 6 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szép napot kívánok mindnyájunknak!:inlove: Sziasztok!
    István!
    A gazdakörikből / A hobbikertész/ majd jön egy-egy, ám nem adják ingyen.:music:
    Mindenki örülne a lehetőségnek ha event vagy csere, vagy vonatoztatás alkalmából hozzá juthatna.;)
    Én egy, egyetlen egy FA fáért könyörgöm, idén ismét elküldtem a kérésem karácsonyra.
    Van képem hozzá::D
    Szia!
    Ez megint nagyon szépre sikerült! Gratulálok, köszönöm hogy elhoztad nekünk!;)
    Szia Edit!
    Messze még a messze, de majd iparkodom. A tavaszi találkozóra már listával érkezem annyi kérdésem van!:inlove:

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Jöttem a virtuális kávémmal.:)
    Kellemes az idő odakint! A nap is előbújt.:inlove:
    Tessék kihasználni ezt a szép időt.
    134 foltozásnál járok. Talán meglesz a 180 de nem ma!xD
    Hajrá aki még velem együtt küzd a foltozással.:cry:

Legyen szép napja mindenkinek!

Csodaszép alkotás.
    Köszönjük szépen!:inlove:

Jól mondod Edit.:)
    Mindenki azzal főzzön amije van!
    Nekem van gesztenyés felhőm. Bátran ki merem jelenteni, hogy bizony rendesen megizzasztott a megszerzése.:oops:
    Akkor még más világ volt. Pontosan nem emlékszem már rá, csak foltokban... de valami tenyészállatokat is be kellett adni csengőpengő értékben.:) Majd visszakeresem.

-Fülemüle-70, granit, -elzemari- és 9 más kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

DevilMókus, -elzemari-, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sziasztok!:)
    Edit elhozta az első adventi vasárnapra az adventi koszorút! Köszönjük szépen.
    Elhoztam nektek az advent első angyalát. Kívánok mindenkinek békés, szeretetteljes várakozást!

Advent 1. Vasárnap - Kék angyal
    Az első vasárnap alkalmával egy kék köpenybe öltözött angyal száll le az égből, hogy közelebb kerüljön az emberekhez. Ekkor szól először az angyal, s keresni kezdi azokat az embereket, akik meg szeretnék hallgatni őt. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, mert túlságosan el van foglalva mással. Azok, akik tudják mikor érkezik az angyal, ráérezhetnek a jelenlétére. Az emberek közötti kommunikációt erősíti fel, és megnyitja a lelkeket egymás felé.
    :inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.12.19
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Megjöttem én is az első meggyújtott gyertyával.:)
    Problémamentes készülődést kívánok én is mindenkinek az ünnepekre.
    Kevertem párat, mondom hátha...
    Farmarannyal gyorsítottam a tenyésztési időt, mivel nem volt kedvem várakozni.:music:
    Bukóm is volt természetesen, hiszen ez ezzel jár.;)
    A foltosnál is elkaptam a fonalat.
    162 foltozás - úton a felhősor felé.xD

További szép estét kívánok mindenkinek!

13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Szépek a koszorúitok! Mi is meggyújtottuk itthon az első gyertyát.
    Imi, gratulálok, szép keverések! Én sosem merek ilyet csinálni, félek, hogy elbukom a nehezen megszerzett tenyészállatokat. Inkább csak szépen sorban megyek.

Sali, nem látom a képet, amit feltettél, csak kis ikon van nálam és img felirat. Más látja?

A foltozással kész vagyok, a felhő megvan, mindjárt rá is pakolok. De még folytatom a boltból jó lenne még pár dolog.

Kellemes adventi készülődést kívánok mindenkinek!

ursa11, granit, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Véget ért ez a hétvége is. ;)
    Ügyesen szorgoskodtatok! :inlove:
    Ursa/Edit ötlete nyomán én is átvariálom az eddigi piaci szokásaimat. Köszi, hogy megosztottad velünk a taktikádat!:D
    @Imi* gratulálok ezekhez a szépségekhez! :D
    @kelleri István gratulálok a szép menetelésedhez! Ennyi idő alatt szépen felfuttattad a farmodat! Le a kalappal! :inlove:Valóban, a régebbi játékosoknak nagyobb eszközrendszer áll rendelkezésükre, de ez csak azokra a régiekre vonatkozik és igaz, akik akkor is odafigyeltek a dolgokra és megcsinálták az eventeket, mert mindazokat zömmel csak eventezés útján lehetett megszerezni. Aki akkor is csak a "pajtatöltés" miatt siránkozott, és nem csinálta meg az eventeket az saját maga idézte elő, és magának köszönheti, hogy nehezebben jut 5-ről a 6-ra. 8)
    Meglett most már mindhárom farmomon az event, a felhőket fel is díszítettem mindjárt, úgyhogy innentől fogva "saját zsebre" megy a játék ;):D.
    Éééés legnagyobb örömömre a főfarmon már meglett a fakalapács rúnám is a hajdina palántánál a többi más mellett, és most már csak a legfontosabb hiányzik, a 25%-os :D. Ezért a szédültön tovább ültetem még a hajdinát, hogy legyen mit berakni az üvegházba;).

Kellemes adventi készülődést és Karácsony várást kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

ursa11, granit, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia Nelli!:)
    Gratulálok a felhődhöz!
    A képet lecseréltem, köszönöm, hogy szóltál!;)
    Az a medve nekem sem jönne rosszul Imi!;) A többi is jól mutat. Ma pár kakukkot indítottam, képet nem hoztam ám lett egy méhecske és egy hősi.
    Húzzál bele a foltozásba ne lazsálj!:)
    Szia Genka!:)
    Gratulálok a hajdina fakalapács bónuszához és az eventhez. Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön az utolsó bónusz is.
    A régiek eszköztáraihoz csak annyit fűznék, ha megengeded, hogy igaz is amit leírtál, meg nem is. Mert aki akkor volt éppen kicsike nem tudta megcsinálni az eventet. Nem azért mert esetlegesen "ellazsálta", hanem mert még annyira kicsike volt, vagy esetleg a VV állította olyan helyzet elé, amikor nem a játék volt az eső legfontosabb feladat.
    Talán emlékszel többször megkérdeztem már a játék során, hogy "kihagyhatatlan" pl. valamelyik event? Ilyenkor pontosan az ilyen és ehhez hasonló pld. RACS-ot adó felhő stb. amire gondolok.

A felhőt sikerült elérnem, már lógatom a lábam, pedig egyszer sikerült RACS nélkül aratnom, nyomban meg is veregettem a vállam.:cry: Jelenleg 191 minijátékom van, játszom tovább. A fákat elküldtem aludni, csak remélni tudom, hogy jól csináltam. Ez az első altatásom.:D
    Jó éjszakát, kellemes pihenést kívánok Minden aludni térőnek.
    PS:
    Ne feledjétek a mai zoknit kinyitni!!!

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm Sali.:)
    A hősi kakukkom elkelt, 87 milliót adtak érte.;)
    Gratulálok a sikeres tenyésztéshez neked is!
    A képet még most se látni.:oops:
    Vagy csak én nem látom?:music:

"Átirányítási figyelmeztetés... "

-Fülemüle-70, CoraQueen, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Köszönöm Imi*!
    Azt aaaaaa! Az nem kevés csp!;)
    Ezek az angyalok, annyi dolguk van mostanában, folyton eltűnnek!;)

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Egy kis reggeli napindító.;)
    upload_2019-12-2_4-25-4.jpeg
    Tegnap este esett egy kis hó nálunk.
    Viszont most meg az eső esik és hideg van!:cry:
    Jaj de nem hiányzott ez most...
    Ezt pedig jól kicentiztem.:D Megvan a felhő, már üzemel.
    upload_2019-12-2_4-27-1.png
    Kiváltottam a második 48 órás farmmunkás kupont a boltból.:)
    Vagyis összesen a 180 játék 231 db csillagos érmét hozott a konyhára, a maradékkal jelenleg nem tudok mint kezdeni.
    Megyek tovább hiszen még nincs vége a boltban pedig még van kupon!;)

Legyen szép napja mindenkinek!

Ez az angyal!:inlove:

19. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! :)
    Szia Imi*!
    Köszönöm a napindítót, kortyolom.;) Az időjárás itt is hasonló, most nagy pelyhekben hull a hó.
    Ha latyak megfagy! - nah ezt szeretem a legkevésbé. Gratulálok a felhődhöz.
    Még nem vásároltam a boltban, egyenlőre lista készül.
    Legyen mindenkinek tartalmas, szép napja. A játékhoz sok szerencsét és sikert!:)

genka53, ursa11, granit és 4 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szebb napot kivánok!

Felénk megállás nélkül hull a hó.Igaz inkább keveredik egy kis esővel is, szóval a latyak az bokáig érő.Ma amikor ügyintéztem az úton nem tudtam akkorát ugrani, hogy ne a viztócsába lépjek, igy aztán a cipőm a varrásnál nagyon klasszul be is ázott.Úgy kell nekem, minek megyek arra, ahol nagy a tócsa.

De jó, hogy emlitettétek a boltot, mert a felhő ugyan megvan, de a boltban nem voltam még.Igy aztán kaptam a cekkeremet és bevásároltam.Elvertem az összes lehetőségemet.

Imi,
    én nem voltam olyan sikeres, hogy ennyi csillagos érmével tudtam volna a boltot felkeresni, valahogy nem jöttek azok a szinek, amik az érmét adták.Sebaj, majd legközelebb ügyesebb leszek.

Salikám,
    nagy örömmel olvasom, hogy már tervezed a tavaszi találkozót.Remélem, ott újra megölelgethetlek majd.

A tenyésztésetekhez sok szeretettel gratulálok,jó látni, hogy a próbálkozásotok meghozza a szerencséteket is.Csak igy tovább.

Legyetek derűsek és vidámak.

jófarmerlány, genka53, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.