Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Reggel még havazott most meg esik az eső.:oops:
    Tiszta sár minden. Hazajöhet majdnem dobtam egy hasast.xD Mondom a****!:cry:
    Á, de utálom én ezt a cudar időt. Hideg is van! Nem is sorolom tovább.;)
    Remélem holnap szebb időnk lesz, bár kétlem.
    Reggel felvettem a fél ruhásszekrényt annyira fáztam.:cry:
    Az imént kicsit 0 perceztem a hajdina palántával, mivel kifogytam a felröppenőből.
    A gazon kívül mást nem is arattam egész álló nap.:wuerg:
    227 minijátéknál álltam meg.:)
    A csillagos érmét érő foltok nagyon gyéren jönnek... Kár!
    Ebből nem igazán lesz fosztogatás a boltban. Holnap már úgyis véget ér.
    A felhő és pár kupon azért lett, a többit elengedem.8)
    Téli mese
    Hűha!:oops:
    Jó kacifántosnak tűnik elsőre...
    Fáradt vagyok. Ilyenkor már nehezen fog az agyam...
    A lényeg, hogy szerdán kezdődik.:)

Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

Majd legközelebb, jól mondod Marika.:)
    Mindenhol "bolond" egy idő volt!:(

Egy finom kávé igazán jó napindító.:)
    Csak latyakot neee!:cry:

2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szuper, tavasszal találkozunk. Örülök előre is:):inlove:
    És neked is örülök:):inlove:
    Megint jó társaság lesz, csak az órát kellene valahogy megállítani, vagy legalább is rászólni, hogy nem kell szaladni, ráér ballagni;)
    Nekem tegnap reggel fontos, halaszthatatlan vásárolni valóm volt az Aldiba, mert az jó messze van. Így hát sétáltam egy jót a hóesésben, remek volt.
    Imi, ne is fáradj a keresgéléssel, nyilván sokat kellett érte tenni annak idején, amire ma elnéző mosollyal megkérdeznénk "Csak ennyi?"
    Azt viszont korrekt dolognak tartanám, hogy az ilyen holmikhoz évente, két évente hozzá lehetne jutni az új játékosoknak is, természetesen arányosan nehezítve. Azért a Pannikból is jó pénzt csinálhattak mostanában, talán ez is eszükbe jut valamikor.:music:
    Én nem szeretek nyavalyogni, ezért úgy döntöttem, inkább annak örülök, hogy ha ennek ellenére is elérem a kitűzött célom.
    Ugye azt tudod, hogy most nagyon örülök, mert akkor, ha egy kicsit is, de én is tudtam neked segíteni, cserébe a sok-sok segítségért, amit tőled mindig megkapunk:):inlove:

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szerbusztok.

Hogy s mint vagytok kedves Gazdák?

Az állatos evenetem készen van.A Téli mese heti adagjához várok a munkáskesztűket, de nem is értem, nagyon gyéren jönnek.nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet hogy nálatok jobban jönnek???

jófarmerlány, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, Marika.

Nekem az utolsó sor van hátra szintén kesztyű a humó de vagy ma este vagy reggelre az is meg van. Sokan nem csinálták ezt az eventet de aki belefogott azért sok mindent kaptunk szerintem megérte ezt a egy napos jáccást és hétfőig megint azt lehet csinálni amit akarunk. Közben megcsíptük a tenyésztést is így 2 legyet 1 csapásra esete forog fenn és mindezt nem egészen 1 nap alatt.:);)

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

A kávé mellé egy kis sütit is hoztam.:)
    Már nagyon ünnepi hangulatom van!:inlove:
    A héten nem vagyok valami jó formában...
    Növénnyel vártam a munkáskesztyű áradatot.:oops:
    Az időkorlátos részekhez nincs is elegendő terményes ólam!:wuerg:
    Kicsit gáz. Így amit ki lehet hagyni azt kihagyom. Tudnék építeni mindenből de minek?
    Szóval kicsit pang a raktáram a terményes ólak terén. Nem is tudom, hogy mikor építettem utoljára valami alap terményes ólat.
    A napokban építettem egy pulóverest mert csak 1 db volt és 2 db pulóvert kellett letermelni, hogy tovább tudjak szaladni a gazdakörin.
    Tenyészetnem se sikerült tegnap.:cry:
    Lemaradtam szépen a tegnapi tenyésztésről...
    Ma viszont pengős tenyésztés lesz egy kis luxus bájitallal fűszerezve!
    Talán majd ma szerencsésebb leszek.:)
    Nálatok mi a helyzet?:music:

Legyen szép napja mindenkinek!

Szia Marika

Nálam a munkáskesztyűkkel nincsen gond. Sokkal inkább a szükséges terményekkel illetve a terményes ólakkal...
    Amit nem feltétlenül szükséges teljesíteni azt bizony most kihagyom.:)

Szia Imi

Gratulálok!:)
    Én csak foghíjasan teljesítem a sorokat.

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindnyájunknak!
    Edit kedves!:)
    Majd megállítjuk az időt, vagy a találkozó előtt kicsit kibővítjük.
    Imi is jön...... remélhetőleg.;)
    Marcsika!:)
    Köszönöm kérdésed, kicsit beszippantott a VV. Egyre pörgősebb napok jönnek, a fórumozásra kevesebb idő jut.
    A kesztyűk nálam elsősorban azokból a terményesekből jönnek miket a feladat kér. Elárasztottam sajtos, létrás, pulóver kötöde, nyalóka, gördeszka, búvár, jávorszarvas színpad, kartondoboz, legyező stb. terményesekkel a területeket. Sikerült egy 100%-os terményes, felhasználtam egy 100 %-os terményest, beizzítottam a pill.bábot, a tojásmániát, a kényelmes fatuskó II. így szépen szaporodnak is a terményesek eventezés közben. A bőröndbolt nem adja a kesztyűket az "elvárt" mennyiségben.
    Még 27 kesztyű és teljesen kész az event. A tenyésztőst kikerült gyorsan teljesíteni.;)
    Szia lukimi!:)
    Gratulálok, szépen haladsz. A legyeket csapkodjuk, a trágya meg kifolyik a tartályból, ennyiért még a legelején láttam a piacon.:music:
    Szia Imi*!
    Köszönöm amit hoztál.;)
    Ne is törődj vele, a kezdés nálam is másképp alakult az altatás miatt. Nem késünk el semmiről, csak a megszokottnál kicsit később fejezzük be.
    Az időkorlátos terményes ólakból gyorsan építettem annyit amennyi szükséges volt a biztonságos beadáshoz. Jól jön az majd máskor is.;) Mostanában nem voltak kint ezek az ólak, a Manufaktúrákban viszont állandó a telítettség.
    Drukkolok a mai sikeres tenyésztésekhez, beállok egy is fpengőért én is a sorba.:)
    Sok sikert, bőséges kesztyűáradatot, sikeres ugrásokat kívánok mindenkinek!

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Szia Lukimi,
    Jelenleg még 21 munkáskesztyű a hiányom.Gondoltam elballagok a kedvenc barkácsárúházamba és veszek egy párat.Ám hamarossan elvetettem, hiszen idő , mint a tenger. Igaz első körben vettem 100 darabot, mert a sok elfoglaltságom miatt nem voltam gépnél, nem is olvastam el figyelmesen, hogy honnét jön a felröpi, és jól lemeradtam vele.
    A tenyésztés azt sikeressen lement, az új állat az algaevő harcsa, és a légbuborék gyáram vidáman üzemel.Örültem nekik.

Imikém,
    igazán örülök, hogy legalább te már ünnepi hangulatban vagy.Én is igy jártam , mert én is növénynel vártam a Téli mesét.A műhelyes ólak is hiányosak voltak, s a piaci ár nekem nagyon magas volt, igy aztán fogtam az épitőbrigádot és megépitettem egy pát terményes ólat.Igy aztán már csak az időt kellett figyelnem, ha itthon voltam.Szerencsére az időkorlátossak sikerültek, és mosz várom még a 21 kesztyűt.
    Azt nagyon sajnálom, hogy a tegnapi tenyésztésről lemaradtál.Majd ma behozod a farmpengőssel.Annál nagyobb szerencsével járjál, kivánom neked.

Felénk az idő nagyon barátságtalan,Szürke minden, a legnagyobb erőfeszitésembe kerül, hogy ne legyek én is ilyen morózus hangulatban.Próbálok rajta egy kicsit segiteni....

Lacikát először viszik komolyzenei hangversenyre. A gyerek meglehetősen unja az egészet, fészkelődik, majd megkérdezi:
    - Anyu, az mi annak a bácsinak a kezében?
    - Az a nagybőgő.
    - És ha sikerül végre kettévágnia, akkor hazamehetünk?

- Doktor úr, csináljon valamit a feleségemmel - könyörög a férj a pszichiáternek. - Nem bírom tovább! Harminc macskát tart a lakásban. El tudja képzelni, micsoda bűz ez bezárt ablakok mellett?
    - Hát miért nem nyit ablakot? - kérdi a pszichiáter.
    - Hogyisne! Hogy mind a kétszáz galambom elrepüljön?!

Főnök úr, én felmondok - jelenti be a takarítónő a bankfiók igazgatójának. - Nem tudom elviselni a bizalmatlanságukat!
    - Mi az, hogy bizalmatlanság? Még a páncélszekrény kulcsát is mindig itt hagyom az íróasztalon!
    - Az igaz, de a kulcs nem illik a zárba!

Most megyek, legyetek vidámak és mosolyogjatok.

ursa11, jófarmerlány, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Jó reggelt (it) mindenkinek.

Szia Imi.

Nálam is foghíjas volt mindíg is a terményes ól építés, vagy már a hozzáállásom is. De szét néztem hamar és megépítettem azt a minimális ólakat amivel elindulhattam és szerencsére olvastam, hogy a műhelybevételi bónusz ebben az esetben is hat ezért bevertem egyet és már is dupla mennyiséggel számolhattam mind a szabadban mind a manukba rakott terményekkel. Így lettem kész hamar, de még továbbra is hagytam a terményeseket hadd gyarapodjanak ha már élt a bónusz. A kesztyűket eleinte megpróbáltam tyúkóllal meg szerezni, gondoltam ha kb 15-öt ad másnap reggelre akkor is meg lesz. Nos, mivel képes volt egy egész területen 3 db-ot adni hamar leszedtem és legyek stílusos alapon békatavakat raktam ki, hogy egyúttal az eltenyésztett békucikat is pótoljam. Ez már kellő hosszú lett a kesztyűknek és 1:1-ben adta. Sajnos még mindíg tanulnom kell a pannikat mivel az utolsó!!!!!!! körben jöttem rá, hogy használni kéne őket mert a vadasok talán először nem adták a 8-at (a rövidebbek), így gyorsan xDxD:p:p az utolsó körben be vetettem a pankákat is. Nos, 100-on felüli kesztyűm lett már meg eladó is lenne belőle.xD

De az áll amit tegnap is írtam: akinek van/volt ideje ere a 2 eventre kár, hogy kihagyják (sokat olvastam mert szerintük a géphez köti őket) mert nagyon könnyedén lehetett szerezni jó kitehetőket, ólakat, terményest....cullangokat stb.:):inlove::music:

Jöhet a következő, jövő hét elején. Oda nem kell terményest kreálni.

Utoljára szerkesztett: 5.12.19
    -Fülemüle-70, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kell néha egy kis izgalom is.;)
    Én szigorúan csak egy cukorkagyárat és egy pulóverkötödét barkácsoltam. Alapanyag lenne de nincs értelem...
    Majd most cserenapkor kicsit rámegyek az újabb alap barkácsolt ólakra.:) A kellemetlen meglepetések elkerülése végett (is).
    Szeretek kevésből sokat csinálni.8)
    Az előbb elkaptam egy aranymalacot a piacon.
    Remélem lesz még valami aranyosabb állat a piacon a mai nap folyamán.
    Gratulálok a sikeres pörgetéshez!
    Én csak gyűjtögetem a lila pörgetéseket. Néha-néha azért sikerül véletlenül belepörgetnem.:cry:
    Pedig tudom, hogy nem szabad!xD

Szia Marika

Én inkább megvenném, de az időkorlátosnak nem jó... Így marad a termelés.:wuerg:
    Köszönöm aranyos vagy nagyon!
    Hideg van nálunk is.:oops:
    Többször voltam már kint de mindig lefagyott ujjakkal szaladtam be a házba.xD
    Nem bírom én ezt a hideget.
    A galambok is fáznak látszik rajtuk.

Szia Imi

Én narancs ludakkal gyűjtögetem a munkáskesztyűket, a széleken Pannikkal.
    Jön is szépen minden egyes lúdólból a munkáskesztyű!:)
    A főfarmon a gazdaköribe szükséges termények gyártásával foglalatoskodom, amit inkább bohóckodásnak mondanák.xD
    Jöhet a második gazdaköri!
    Annak jobban örülnék.:D

10. Sali~*.*

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Imi*!:)
    A szigorú egy-egy terményessel aki nincs napjában többször gép előtt nem igazán boldogul.
    Máriusz szerint "... lehet a szerszámokkal spórolni"..... #2580 valamit látott az égbolton.;)
    A lila pörikkel hasonlóan vagyok, mindig megfogadom, hogy nem, most még nem........ aztán megjelenik egy "valamira való" bónusz azt máris pörög a kerék, naná hogy nem ott áll meg...;)
    Én ezt várom: Téli mese 2.
    Végre felszabadul a farm, a baha ültetvényen eventezünk.
    Délelőtt sikerült maximálisan letudni a Téli mese I. felvonását, azóta már a kesztyűk is jobban reppennek.:D
    A végzetteknek gratulálok, a még eventezőknek, kesztyűt gyűjtőknek pedig sok felröpit, kellemes játékot kívánok.

ursa11, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! Szia Sali! :)
    A tenyésztős eventet még szerda délután lerendeztem mindhárom farmomon, az új ólak és dekorok szépen díszelegnek a helyükön.
    Ma dél felé az egyiken, estefelé a másik kettő farmomon én is befejeztem a Téli mese 1. -et. Az időkorlátos feladatrészek kicsit változatosabbá tették a feladatot, de szerintem egyikünknek sem okoztak fejfájást ;).
    Olyan szokatlanul furcsa lett most a farmom, mert a tölgyesről likvidálnom kellett a mamutokat a főfarmra, onnét meg a Vadaskerteket még az előző, főfarmon ültetősnél kellett száműznöm. Most a szédültön vannak. :) Meg is szolgálják a törődést, mert 1:1-be adták a kesztyűket is. :D
    A Téli mese 2. a Baha ültetvényesen zajlik majd, röpi is csak onnét jön, és csak növényből.

TÉLI MESE 2.
    2019.12.09.-12.15.
    fagyos
    celózia
    trópusi
    hókása
    maracuja
    (pajtás)
    bors
    (pajtás)
    kaktusz
    (pajtás)
    gyömbér
    (pajtás)
    mind- összesen9 9504305 0002 5001 250850
    Ez se lesz hosszú életű ;). Ennyi pajtás cuccot még a magtárból is könnyedén össze lehet szedni, viszont megint népvándorlást kell rendeznem, mert a Baha ültetvényesen van az összes raktárházam, amiket az esőerdőbe költöztetek, hogy legyen helyem fagyos celóziát ültetni. Vasárnap estefelé az ültetvényest bevetem saguaróval, hogy minél több röpi legyen. Ha nem felejtem el, kivételesen áttelepítem az aratáshoz a Pankáimat is. Mindenkinek meg kell dolgozni a betevőért ;).

Remélem kipucoltátok a kis-csizmáitokat, különben a Mikulás nem pakolja meg mindenféle finomsággal :inlove:
    [​IMG] és akkor ilyent kaptok: [​IMG];)xD:D:inlove:.

Nekem ezt súgta:

ursa11, -elzemari-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Genka kedves!:)
    Jól mondod, ez a költözködés, ide-oda cipelgetés eléggé fárasztó. Főleg ilyenkor mikor más egyéb dolgokra is kell koncentrálni. Gratulálok,:inlove: köszönöm szépen a hétfői útmutatót.
    A mikulásaim én is elindítottam a farmról.
    Felénk nagyon csúf idő van, ónos eső esik, ami mindjárt rá is fagy.:wuerg:
    Vigyázzatok magatokra! Balesetmentes, szép napotok legyen!;)

ursa11, strawberry49, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  13. genka53

Szia Sali! :)
    Ne is mondd, hogy mennyire fárasztó ez a költöztetés! :music:
    Mire mindhárom farmot átszabom mindig az aktuális alakzatra, lemegy a nap xDxDxD.
    Most csinálok pár kör szénát az egyik kisebbiken, mert ha hiszitek, ha nem 10 fajta táphoz kell, összesen 91 db, ha mindegyikből csak egyet csinálok.
    Nálunk most száraz, de hideg idő van, a hőmérő 0°C -t mutat, de teljesen be van borulva az ég, úgyhogy abból még akármi is lehet. :p
    Jut eszembe, aktualizáltam az aláírásomban levő Tápok terményszükséglete Excelt, már betettem az Algaevő harcsát is, onnét lementhetitek, ha valakit érdekel. :D:inlove:
    Szép, csodaváró adventi időszakot kívánok mindenkinek! :inlove:

ursa11, strawberry49, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Szia.

Én is szénát termeltem tegnap délután 3 farmon, ma meg újabb 3 farmon de most csokis croissanttal és már a legközelebbi egyben utolsó aratásoknál 25 e széna lesz mindhármon. Ezeket a kisfarmokat nyulak tartják el rettentően kapós és a nyulak meg falják a szénát, répát. Mindjárt indul a répa termelés. Ahhoz még nem tudom mit egyek, csak a csatniról tudok? /meg van már, hibiszkusz leki/

Köszi az exelt!:)

Utoljára szerkesztett: 6.12.19
    ursa11, strawberry49, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  15. genka53

Szia Lukimi Imi! :)
    Szívesen! :D Örülök, hogy ti is hasznát veszitek. :D:inlove::inlove:
    Nem szégyen a szénakaszálás, csak fárasztó xD.
    Na, a répára, mint zöldségekre ható cuccok itt vannak (remélem nem maradt ki semmi):p Mondjuk az alkimista érésgyorsítókat egy pár perces növénynél nem érdemes bevetni, inkább a hosszú érésidejűeknél. ;)

ZÖLDSÉGRE:mit ad és meddig?hol?rekesz?mi adja?újra aktíválás
    A végzet itala4 % rövidítés, 6 órán átFARMezüstAlkimista2.
    A bölcsek köve6 % rövidítés, 8 órán átFARMezüstAlkimista 5.
    Gyógykenőcs4 % rövidítés 6 órán átBAHAezüstAlkimista 3.
    A bölcsesség esszenciája6 % rövidítés 8 órán átBAHAezüstAlkimista5.
    Maja maszk20 % rövidítés, 6 órán átBAHAnem kellfelhő, körhinta játékóra
    Hibiszkuszlekvár+ 3 termés 18 órán átmindenholgyémántLekvárfőző 5.
    Viking saga 2. felhő+ 1 zöldség 3 órán átFARMnem kellfelhő adja168 óra
    Party pörgetés felhő (madárijesztős)+1 termés 24 órán átmindenholnem kellfelhő adja48 óra
    Bevezetés a farmmunkába felhő10 % rövidítés, 2 órán átFARMnem kellfelhő adja23 óra
    Jó munkát! :D:inlove::inlove:

ursa11, strawberry49, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Remélem mindenkit meglátogatott a mikulás az éj leple alatt.:)
    Ez a kávé most kicsit más mint a többi.;)
    Tegnap 3 tenyésztést indítottam. Elég is volt!
    Inkább megvárom a holnapot úgy döntöttem. Semmi ugrásom nem volt, pedig több helyen próbálkoztam...
    A luxusra se jött semmi.:wuerg:
    Még mindig küzdök a téli mese időkorlátos soraival.xD
    A 2. sor arany és gyémánt sora illetve a 4. sor gyémántja most bizony kimarad, a többit teljesítem.
    1 gyapjas pulóvert kell még betakarítanom időre, utána még 9 db-t kell letermelnem és kész vagyok.:)
    Mindezt 2 db pulóverkötödével valósítom meg.
    Mint azt mondottam a top után - Teljesen másképp fogok játszani ezentúl és azt be is fogom tartani!
    Annyira ólaztam az elmúlt napokban, hogy belefulladok a sok trágyába.:cry:
    A piacon 0.10-ért árulom a piacon de nem vagyok egyedül...
    Téli szezon
    Ahogyan az első szezont kihagytam úgy ezt is kihagyom.
    A jobb nyereményektől függetlenül is.
    Aki belevág annak szurkolok.:)
    Gyümölcspiac
    Az ufóknak jobban örültem volna.
    Így ezt is kihagyom most.
    Turbómalom előfizetés
    Ilyenre még bevallom nem költöttem.
    Amikor prémtag voltam akkor kihasználtam.
    Baby boom és Szupertáp akció!
    Várom már nagyon.:inlove:

További szép estét kívánok mindenkinek!

17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Hideg van és köd mindenhol.:oops:
    Szóval csak óvatosan a közlekedéssel!
    Még a reggeli kávét is be kellett bugyolálnom, nehogy befagyjon a nagy hidegben.:)
    upload_2019-12-7_9-6-33.jpeg
    Sikeresen és foghíjasan teljesítettem az első téli mesés gazdaköri feladatot.
    Annyira elkapott a lendület tegnap, hogy azt hittem ma hétfő lesz. Hát nem!xD
    Várom a tíz órát, hogy gyorsan lezavarjam a tenyésztést.;)

Legyen szép napja mindenkinek!

18. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindnyájunknak! Sziasztok!:)
    Szia Imi*!:)
    Felénk is hasonló az időjárás, nem szeretem sem a ködöt,:( sem a síkosságot. Lehetne 2 méteres hó,;) ropoghatna a lábam alatt, csak ne csússzon.
    A hétvégi munkanapok jól összezavartak sokunkat. Annyira azért ne siessünk, hisz mindjárt év vége.
    Érdeklődve várom az eredményed, kívánom jó nagy ugrásaid legyenek, pár tenyésztést én is elindítottam. Alapból ugyan nem várok 7-8-as szintű állatot, azért kicsit rám mosolyoghatna a télapó!;)
    Ugyan annyira nem mosolygott, de azért rám kacsintott!;):inlove:
    Csak óvatosan próbáltam, ezek lettek a legjobbak! Jó ez nem?:D:p

Utoljára szerkesztett: 7.12.19
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali.

Gratulálok a szép állatokhoz.:)
    A legjobb ugrásom egy fürkészstrucc volt alapokból.
    Volt egy kis bakim is.:oops:
    Béka helyett kaméleont tenyészettem.:cry: Későn vettem észre... még jó, hogy csak 50 tenyésztést indítottam belőle.
    Legközelebb figyelmesebb leszek.:)
    Indítottam 20 keverést.
    1.,2.,3. és 4. szintű tenyészállatokat kevertem.
    Az eredmény:
    upload_2019-12-7_16-4-41.png
    upload_2019-12-7_16-5-33.png
    upload_2019-12-7_16-6-13.png
    upload_2019-12-7_16-6-43.png

20. Sali~*.*

Köszönöm Imi*-!
    Alapból fürkész az nagyon jó, gratulálok.:) Idejét sem tudom, hogy alapból mikor ugrott 5, 6, 7-re, mert hogy 8-ra nem abban biztos vagyok. :) Nyugi, bakizásban nem voltál egyedül. Még jó, hogy időben tudtunk korrigálni.;)
    Szia Genka!:)
    Ez nagyon hasznos kigyűjtés, köszönöm szépen.A bahán többször használom, a felhőket már nehezebb az aratásokhoz igazítani. A tojástartóban lévő bónuszokról már ne is beszéljek, főleg ha telefonról aratok. Már annak is örülök, ha aratni tudok.;)
    Az ünnepek után tervben van egy könyvtár látogatás, ahol internet hozzáférés is van.
    Eddig nem sikerült ugyan, de most eljött az idő, hogy kinyomtassam a számomra fontos táblázatokat.
    Általában tabról játszom, nyomtatóm csak asztali géphez van, az meg megadta pár éve magát.
    Köszönöm ismét!;)

Szia Lukimi!:)
    Jó ötletet adtál köszönöm, megyek nyulászni nálam perpill 30 ezer csp darabja. Hová kell ennyi nyúl? Karácsonykor inkább a pulyka és a hal ételek számítanak hagyományosnak.

-Fülemüle-70, Imi*, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.