Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Marika, ez tökéletesen megfelel. Csodaszép festmény. Nagyon ügyes vagy. :) Köszönöm. :)

ursa11, Sali~*.*, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Lassan itt az év vége, csak úgy szalad az idő.:oops:
    Csodaszép időnk van!:)
    Az imént teljesítettem a téli mesés gazdaköri feladatsort. Végre vége... A jóból is megárt a sok!8)
    A csillagszórók gyártásával is remekül haladok. Van még idő, nem rohanok sehová.;)
    Ki, hogy halad a feladatokkal?:music:
    Még 3 nap és az adventi kalendáriumnak is vége, aminek bevallom igencsak örülök.:D
    Most kivételesen jó kis ajándékokat kaptunk.:)
    Tenyésztgettem is kicsit, persze csak mértékkel. Közben a piacot is nézegetem, hátha...

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mindig megtudsz lepni, a gyönyörűséges alkotásaiddal.:)
    Csodálatos!

Hangolódunk, hangolódunk Imi?:music:
    Jó muzsika.:)
    Keresel valamit?

ursa11, Sali~*.*, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Olyasmit, ami már úgy sincs a láthatáron. Délután végig nyálaztam a felhőágakat hátha találok a 3 felhősorra valamit de nem volt, mivel van mindháromra 1,2,3 rátevőm de nem egy felhősoron a távollétem miatt. De közben találtam egy olyan felhősort - igaz, gengécske...- ahonnan 1 dekor hiányzik: ügyes pólópakolók. Persze sem a lukimin, sem a többi farmomon nincs meg de tudom, hogy sok kitehetőt ajándékoztam valamikor bizonyára ezt is és el is felejtettem. Amúgy a felhő 6750 csp-t ad.xD:p

Találtam még 1 felhősort amire tudatosan nem raktam ki a 3 dekort annak idején évekkel ezelőtt, mivel a kergében nagyságrendekkel többet ad azóta is és a felhő 168!! órás: DeLorevan, sugározz fel Joci, Gyümölcszóna, a felhő neve: Időutazás / nos, azért említettem meg mert most van folyamatban egy ismerős játékostárssal (sokszor cseréltünk már) a csere és ez a felhősor is élő lesz csak a rend kedvéért. Amúgy sokat ad de ugye 168 óra.....: 450.000 Tp, 1.046.000 Btp, +1 termésbónusz bahamák, 3 órán át ami egyáltalán nem érdekel.:)

A többi cserém már leírtam tojás alap, xxl és moringa xxl. Csak azóta még több tojásfát szereztem. Hogy ilyen "öreg játékosnak" hol vannak a sok sok tojás, moringa stb fái mikor ezekből több 10 is volt?! Hát kérem szépen kb 3 évig (minimum) voltam ráállva a dekorokra, egyenesen a rabjai voltam és akkoriban mindent képes voltam adni 1-1 remek kitehetőért.:)

Háááát, így törpént!

Ezt a kisvidit vagyis a zenét nagyon kultiválom, nem tudok vele betelni pedig nem a legújabb már de azért a 2019-es év legjobb slágerei között van.:music::music::music::music::music:

ursa11, Sali~*.*, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Megy a Baby BOOM !!!!!!!!!!!
    Holnap 22-ig!!!

1 szupertáp a tenyésztés !

Utoljára szerkesztett: 29.12.19
    ursa11, Imi*, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! A cserenappal kapcsolatban: én gyorsan elintéztem a már megbeszélt cseréimet: 1 neon pacit és majmot szereztem:inlove:( Ők még nem voltak meg). Elosztogattam néhány megígért ajándékot.;):p/ a téli varázslatot is nem tudtam hogy ilyen kelendő lesz./:sleepy:(De" Ninett" úgy tűnik megoldja):)
    Jelenleg a gesztenyés felhőre mennéko_O de ami hiányzik az az ajánlatok között sincs,:oops:illetve pöttyös ernyőgombám sincs amit kér. :sleepy:
    Mindegy ráérek,van pár szint amíg fontos lehet ez a felhő ismét.:p
    Túl vagyok a fa akciómon kicsit megnyugtatóbb a helyzet,;)és kellet is hogy ne a monoton gazokkal foglalkozzak csak.:D
    A szezonnál elértem a 49 szintet, esélyesnek gondolom a teljes a befejezést is.:inlove:
    Nem viselte meg a készleteket annyira min gondoltam, de a lekötöttség miatt szerintem nem fogok megint belekezdeni./ nem szeretem azt az érzést hogy valamit muszáj csinálnom.:)
    Alapvetően eredményes évet zártam , bár volt néhány nagy bukta( neon csere idején nyaralás,:oops:Top végi hiányzás:wuerg:),de most már nem ez nem fontos.xD
    Újult erővel 2020 felé/ az ismétlődő számok szerencsések/:) sok szerencsét nektek:D

De a legfontosabb hogy Boldog új évet mindenkinek!:inlove:

ursa11, Imi*, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Szia, neked is buktatók nélküli Boldog Új Évet!:):inlove::music:

Nekem a panni helyzet rendeződött. Hiába, évekig kitartottam álláspontom mellett, hogy ne pannikat szereztessenek velünk hanem legyen ismét 600-800 körüli az átlag felröpi, arra esély sincs. Ezért én is beálltam a sorba és amit évekig elszórtam arra most pénzáldozattal szert tettem. Nem szeressem pedig de ez van, megalkudtam.:eek:

genka53, ursa11, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Csodaszépen süt a nap a mai napon.:)
    Lezárult az idei év utolsó cserenapja is végül... Remélem mindenki megszerezte amit szeretett volna!
    Felvettem kicsit a mikulás szerepet, persze sokan olyanok mint én.:music: És nem hagyták ezt szó nélkül.:oops:
    A kedvencem az volt amikor, az utolsó percekben az egyik ajánlatomra egy kedvenc szomszédom csapott le.
    Írtam is neki.:D Nincs ennél jobb érzés, mint amikor láthatatlanul is megtalálnak a kedves barátok.:inlove:
    A Pannis csapatom is gyarapodott pár plusz fővel, még 3 darabot szeretnék belőlük.:)
    Szereztem pár rózsa terményest is, hiszen ezekből sosem elég!8)
    Pár téli dekorációt is szereztem illetve kaptam, köszönöm.:inlove:
    Az újévi csillagszóró gyártás is remekül megy.:D
    Igaz még a felhőt se értem el, de szerintem sima ügy lesz a csincsillaodú is.:p
    Most éppen a medvéket terelgetem a szerelemház felé.:music:
    Örülnék végre egy "agancsos" macinak!8)
    És itt van...

További szép napot kívánok mindenkinek!

Ugyanez én.:)
    Évekig Panni mentes voltam, aztán beláttam, hogy velük is szép a farmos élet.;)

Ezerrel megy!:inlove:
    Csak győzzük állatokkal.:D

Szia.:)

Kapni jó de adni még jobb.;)
    Én is küldözgettem pár apróságot a szeretett szomszédaimnak!:inlove:
    Az idei topp rávilágított sok mindenre.:)
    Taktikát kell váltani a siker érdekében...
    Boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok neked!

genka53, ursa11, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:inlove:
    Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést, de jól elkapott valami nyavala.:cry:
    Nem idézek senkit, csak gyorsan ami eszembe jut írom.
    A jóhoz még nagyon messze vagyok, de már ünnep előtt a doktorok is leteszik a lantot.
    Imi*!:)
    Köszönöm szépen az önzetlen segítséged, kezdem magam kicsit kellemetlenül érezni.
    Marcsikám!:)
    Valamelyik reggel benéztem és olvasom ám, hogy te már elvégezted a munkát a gazdaságban és moziba vagy, igaz egyedül, de nem féltél. Beváltottad a zöld cseppeket csillogó FA-ra.;)
    Mond kedves! Te a sógorokhoz jársz moziba, vagy még tőlük is nyugatabbra? Az én mozigépészem úgy eltűnt, már már idejét sem tudom, hogy mikor, lehet már vissza sem talál.;)
    Mókuska!:)
    Kérlek írd meg, melyiket keresed a gesztiek közül, hátha,....;)
    Végeztem az eventekkel, jöhet a jól megérdemelt pihenés, éjszaka nem kell kapálni.
    A szezonban a 47. zöld csík tellik. Soha többé még egy szezon, jelenleg így érzem. Ha jön a hangyaboly talán megváltozik a véleményem.
    Ki, merre lesz szilveszterkor?;) Barátok, család, szórakozóhely, stb.?

genka53, ursa11, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Aranyos vagy , de megoldom .;)xDEgyébként se sürgős, elvagyok a krókusszal. :pBár hangyám van , azt szívesen odaadom érte , majd megbeszéljük ha következőn esetleg még nem lesz.:music:/ azért csak megjön addig kívánom:inlove:/
    Gyógyulgassál mi is kezdünk kilábalni valami nátha köhögéses dologból.:oops:
    Ma elmentünk a csodák palotájába , hát megviselt:sleepy:, persze a lányomnak tetszett.:D
    Még 1*sikeres és egészséges Boldog új évet kívánok.
    Szia köszi neked is.:):oops:Hát én most se vagyok panni fan , de néha hasznosak.;)

Én is így látom jobban szeretek adni.;)
    Hát igen a röpizés kulcs fontosságú lesz .:music:
    Remélhetőleg ha lesz még virágfestés akció, nem maradok le;)xD

Sali~*.*, kelleri, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenek, Sziasztok!

Sikeres volt ez a mostani tenyésztés számomra.:)
    A sikerben nagy szerepet játszott a luxus bájital is. Még mindig azt mondom, hogy bizony tudni kell használni és csak mértékkel.;)
    Örömömben még egy esküvőt is lebonyolítottam gyorsan.:D
    Ezzel is megvolnék, előre tovább...
    Megálltam a malacoknál.
    1 arany kellett már csak. Na mondom!:p
    Pár kör, szigorúan a 4 varacskos malacka másodszor bizony ugrott.
    Képem nincs mert akkor épp telefonról voltam.:(
    De gyorsan letudtam a munkát.:inlove:
    Még 6 db tenyésztős feladat várja, hogy kivégezzem.
    Persze mindez már csak a jövő zenéje.8)
    Remélem nálatok is voltam sikerek!:)

További szép estét kívánok mindenkinek!

Sali~*.*, kelleri, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Csatolt fájlok:

jófarmerlány, Sali~*.*, kelleri és 5 más kedveli ezt.
  12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggelt!:)
    Befutkároztam. Túl sűrűn nem jövök, nem sok vizet zavarok itt se.
    Örülök hogy rehabilitáltátok a Pannikákat, mert meg érdemlik;) Anno lapítottam, mert nekem volt már akkor, amikor még ciki volt. Az az igazság, hogy az egyre kevesebbet és egyre kevesebbszer rakom ki őket, csak amennyire kell, viszont még mindig ez az egyetlen játékelem, ami valamennyire őrzi az értékét, a különlegességeken kívül. Az első 20 drága volt, a többi 47 már nem, habár ebbe biztos az is benne van, hogy nem sokra tartom rózsa terményeseket, már a manufaktúrák se voltak terepen rég óta. Mostanában megveszem inkább a hosszú érésűeket terményeket, amennyire látom nem nagyon nézik, hogy mi kell hozzá és az mennyibe kerül.o_O Na mindegy is, nekem addig jó, amíg nem nézik. A rövid érésűekből, meg mehet néhány kör a manufaktúrákba, amikor 4-500% bónusszal kapirgálok. Ez pont ugyanolyan mint amikor a tenyésztős eventeknél nyerészkedek néhány száz milliót a szegény dolgozó, rá nem érő embereken. Két hete vettem 2-2.500 hollót + tenyészállatokat, ezt például a szegény dolgozók és nem dolgozók is megtehetik néhány kattintással, csak zseton kell hozzá. Ja, ha zseton sincs, akkor meg miért akar eventezni, ha nincs miből? Nagyon emlékszem az első békatenyésztésnél 3 hétig csak kuruttyolást hallgattam és aztán nagyon büszke voltam magamra, mert 36 milliót piacoztam, gazdag lettem.:D
    Már csak ritkán ajándékozok, volt aki megköszönte, volt aki nem, ha én kaptam igyekeztem viszonozni.
    Imi én nem dobom el a régi módszert a TOP-ra készülődéssel, csak keverem az újjal, de mindenki úgy játszik, ahogy jónak látja.
    A szezonossal csak 45-nél tartok, fázni akarok zsetonokkal, már megvettem prémiumot , néhány bónuszt aktiválok hozzá, a trófeával meg ólazok majd. Az év elejét már kitaláltam, a folytatás meg majd alakul.
    Biztos nektek is megvannak a terveitek, kívánom, hogy valóra váltsátok!:)

jófarmerlány, Sali~*.*, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tisztelt Oázisban élők és átutazók...
    Boldog Új Évet kívánok nektek....

jófarmerlány, Sali~*.*, kelleri és 2 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Szia.
    Én nem rehabilitáltam a pannikat. Nagyon nem értek vele egyet, mivel végig követhettem - akárcsak mindenki - hogyan is szabadította el a big a panni árakat, cseréket, beszerzést. Eventenként 6-800 felröpi kellett kb 3-4 évvel ezelőttig. Most már 1300-2800 db. Nos, kinek mi a taktikája - embere válogatja. Az enyém: kb 1 nap alatt megcsinálni az eventeket (legutóbb az első este) aztán azt csináljak a farmomon amit csak szeretnék akarok. Ehhez 2 nagyon fontos dolog adva van: 1., özön időm van öreg lettem és egyéb okok miatt lakáshoz kötve vagyok, de ez egyáltalán nem öröm számomra. 2., sok mamutom van annyi zöldcseppet, zoknit és hajócsavart használok amennyit csak akarok vagyis amennyit kell. Csakhogy! Az általam évekig semmibe vett és máig nem értékelt panni nélkül nekem kezdésre 180 felröpi jött (most csak hasra ütve) pannisoknak 480, 680!! Nos, igaz, hogy krókusszal nulla percezek csakhogy az ismét csak zöldcsepp és ha azt mindenre használnám végül event után megint csak nem azt csinálok amit akarok, hanem az összes mamutot ki kell raknom. Ágyesz, bugyesz, egyre megy. Ezért, hogy a felröpi is majdnem meglegyen 0 perc nélkül vagy csak keveset kelljen, kellett nekem is pannikat harácsolnom. De! Máig nem értek vele egyet, mert enélkül lehetett volna farmozni minek kellett ezt is bedobni, tök felesleges cucc?!
    És említetted a dógozókat. Nos, nekik a legnehezebb.

15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, talán én is mint régi motoros kérdezném tőled...mi lesz azokkal akik tegnap vagy ma kezdik a farmos élet örömeit vagy buktatóit...
    hogy lesz panniuk, mikor lesz nekik 0 percezéssel röpije, sokat sírtunk nevettünk együtt, mikor lesznek ők 200 szint felettiek...
    Még egyszer én se kezdeném elölről, de már hiányozna ha nem lenne...

16. lukimi

Én írtam valamit régebben és ezt most is állítom, természetesen választ senki nem írt gondolom hülyének néztek: ha valaki csupán szórakozásból nyit farmot, ne fórumozzon (enci)!:eek: Akár szülő a gyermekével regelnek 1-1-et, vagy bárki csakis játszani akar úgy fejlessze a farmját, pénz használat nélkül és akkor arasson stb amikor kedve szottyan, stb. Ha elkezd fórumozni pár hét és ő is hajtani fogja a javakat, más után menve. Én a TOP alatt regeltem újabb 3 farmot és pénz nélkül játszadozok azokon, 80 valahányas szintű mindhárom és főleg az elejét igazán élveztem! Persze azért 80 valahányasak mert már rutinból csináltam de új kezdőknek minden új lenne és igen szépen eljátszadoznának vele! Előttem van a szomszéd fiatalasszony aki kertész és mint ilyen persze, hogy igencsak nincs ideje de kb úgy csinálja ahogy írtam és élvezi és nem hinném, hogy egyetlen eccer is járt volna a fórumon. A kicsilánya is (azóta már nagy) hasonlóképpen játszott de ő mint a többi gyerek hamar megunja és jól van ez így,nekik élni kell nem egy farmon ücsörögni.xD

Tehát: szép játék a farmozás de kezdőknek nem is kéne tudni mi az a panni, mi az a 0 perc, mennyire jobb pénzen aratni, 2x2-ős kockákkal játsszon mint én kezdőként 6-8 hónapig stb, és még nagyon sok mindent sorolhatnék. Én azért jöttem a fórumra az első néhány hét után mert 15 éve van gépem-netem és bárhol jártam bármilyen weboldalon a fórumokat mindenütt látogattam. De közösségi oldalakon nem vagyok mert az nem nekem való. :eek:o_O Még a fészken sem.

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Kedves gazdák,
    jó volt veletek lenni, dumcsizni, okosságokat hazavinni, és nem utolsó sorban megismerkedni személyesen is.Kivánom, hogy az elkövetkezendő év is jól sikerüljön, erőben és egészségben mindenkinek.S osztozzunk együtt a szeretetben is.
    Jövőre veletek ugyanitt.............

Utoljára szerkesztett: 31.12.19
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Kedvesek! :)
    Először egy gyors beszámoló:
    az eventen megint mindhárom farmom sikeresen vette az akadályokat, és egymást követő napokon be is futottak a csevegőben láthatóan a célba. ;):D:inlove:.
    A rossz hír, hogy még mindig nem menekültem meg az influenzától, pedig akciósan (!) több, mint 8.500 Ft-ért kiváltott orvosság "csomagot" írt fel a körzeti orvos, kezdve az anti- és pro-biotikummal egyetemben. Fél éjszakát még mindig átugatom a sok köhögéssel, és már attól tartok, a szomszéd kihívja rám a yardot csendháborítás miatt. A repedt fazék hangja meg mennyei csengettyűszó az enyémhez képest.
    Na, talán holnapra jobban leszek... Megyek, és tovább kúrálom magam...
    ;):D:inlove:
    Remélem Ti mind jól vagytok, és vidáman, jó egészségben indultok szilveszterezni! :inlove::inlove::inlove:
    Mindnyájatoknak nagyon boldog és sikeres újesztendőt kívánok, jó egészségben, békességben, szeretetben!
    Ezzel a szép Arany János: "Adjon Isten ami nincs" megzenésített költeménnyel kívánok mindenkinek minden jót és szépet az Új Esztendőre! :inlove::inlove::inlove:

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Minden kedves topiklakónak Sikerekben, Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! :)

Utoljára szerkesztett: 31.12.19
  20. lukimi

Szia.
    Gyömbéres tea?!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.