Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Bocsánat csak most vettem észre, nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat:inlove::inlove:

ursa11, genka53, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Boldog szülinapot!:inlove:Az egyik kedvencem a kíváncsi zsiráfo_O( mindig jókat mosolygok rajta:))

3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Most ezt nem egészen értem, én vagyok a kedvenc, vagy az állatka?:inlove:xD

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Összefonódik a kettő.o_O;)

ursa11, Ribiszke, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Cyra65! Kedves szomszédom!
    Születésnapod alkalmából sok szeretettel köszöntelek!
    Kívánok minden elképzelhető földi jót, Isten éltessen sokáig!

:inlove:;)

DevilMókus, ursa11, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Hogy is van a mondás? Aki a virágot, azaz a zsiráfot szereti rossz ember nem lehet:inlove:

ursa11, fabatka, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Itt az új dilemma. Nagyon sokan írkálják, hogy nem érdekli a Tp. (én is) A Big viszont ragaszkodik hozzá és nem enged belőle. Most durván 25 e növényt kéne 2 területen letermelni+ a tetemes mennyiségű röpi, Tp-s felhőért. Az a pár játékos aki vállalta a szezon játékot kap szezon pontokat is az engem nem érdekel és nem is fog de ők ezekért kénytelenek lesznek belevágni - szerintem. Amit a beadásokért kaphatunk a szokásos cullang.

Most csináljam vagy sem? Nem vonzz (nem szórakoztat), de már 2 eventet hagytam ki. Lehet, hogy folytatom a gazdakörizést....mindaddig amíg nem változik ez a helyzet.

event>>>>

ursa11, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Ez a mostani keverés, szó szerint bearanyozta az estémet.:inlove:
    Kár, hogy nem tudok mit kezdeni ezzel a szépséggel...
    Sebaj! A pajta elég tágas, szóval amire nincs szükségem az gond nélkül elfér itt.;)
    Mivel most van egy kis szabadidő a farmon, ezért gyorsan kipakoltam pár titokzatos ólat és fát.
    Örülök minden ajándéknak.:)
    Holnap indul a nagy elő szülinapi mozizás.
    2 terület játszik, kétféle gazzal és érésidővel. Hát mit ne mondjak.:oops: A hátam közepére se...
    Kár, hogy a felhő se valami eget rengető de a lényeg, hogy van.:cry:
    Nem érdekel a tapasztalatpont! Szóval, erősen gondolkodom rajta...
    Kiszámoltam gyorsan. Egy nap 314.875 tapasztalatpontot kapnék. Egy csepp a tengerben...
    Valami ládának vagy akár ládáknak sokkal de sokkal jobban tudnék örülni.:)
    Beültettem a két szükséges területet gyékénnyel aztán majd alakul.
    Frissül a farmáruda kínálata is.
    Azt a tukántojást szeretném mivel ilyen tojásom még nincsen.;)
    750 farmpengőt megér számomra.
    Az új piros ólfejlesztések nem igazán mozgatnak meg.
    [​IMG],[​IMG]
    Persze mint mindig, szépek és ötletesek.:)
    Lesznek még ilyen meg olyan akciók is...

További szép estét kívánok mindenkinek!

Katka54, DevilMókus, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szép estét kívánok mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Lukimi!:)
    Persze hogy irkálják, hisz jön a tp. "magától" is. Ha meg még többet szeretne a gazda, kicsit rádob egy két lapáttal azt gyorsabban halad az a zöld csík.

Szia Imi*!
    Szép az aranyos libuskád, gratulálok! Majd csak elkel ha jön párja.;)
    Eventtel kapcsolatban ezt kell, vagy nem kell szeretni, ez van.
    Kicsit soknak tartam a 2 területen a kért hozzávalókat, de majd menet közben meglátjuk hogy röpül a röpülni való.
    Elültettem a hajdina palántát, az eventet elkezdem a szezont valószínű most kihagyom.
    Jó éjszakát, holnapra szép napot, sikeres eventkezdést kívánok!:)

Katka54, DevilMókus, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Régen jártam errefelé, ezért jöttem most beköszönni. :)
    Az eventeket szokás szerint mindhárom farmomon megcsináltam, a következőket is megcsinálom, még ha nem is hajkurászom a TP-t. Azért nem rossz, ha a pajta gyarapodása mellett a zöld csík is halad. Nem kell nagyon rohannia, de azért haladjon valamennyire ;). Időközben megszereztem a gyékény időcsökkentő rúnáját is, úgyhogy ez is már egy újabb segítség lesz, hiszen amíg nem érem el az amarántot, addig a gyékénnyel várom az eventeket.
    Gratulálok mindnyájatoknak a sikeres tenyésztésekhez! Láttam, milyen szép eredményeket értetek el, szuper!
    Közben egy kicsit átpofoztam és aktualizáltam a Házikedvenc futtató lakói Excelemet, amit azóta az aláírásomba is beraktam, és szívesen adom közprédává. Letöltés után azt ti is folyamatosan tudjátok majd mindig vezetni az új, ezt követően szerezhető és oda kirakható dekorokkal.
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Katka54, DevilMókus, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

A nagy leleplezés.:)

Előtte:

Utána:
    Az ólak látszólag kicsit megsárgultak.:wuerg:
    Most ezt dobta a gép, "ingyen" volt minden.

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
  12. lukimi

Szia.

Nem tudom érződött-e kissé iróniával írtam a tépéről. Szerintem szinte mindenki figyeli a csíkot csak könnyebb a lelküknek ha állandóan bizonygatják (egyesek napirenden!), hogy őket aztán nem.....egyáltalán nem érdekli.....xDxD:p:p

Végül én is eventezek most mivel a vöröskápit termeltem éppen egy köribe és pontosan ez lesz az utolsó adag amit be kell adnom, ezért most ez lesz a felröppenő csalogató is. Nem rossz ez, 17 órás.....csak a pankákat el ne felejtsem. Felírtam, csak nézzek a papírra!!:p:p:p

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Kezdetét vette az elő szülinapos "buli".;)
    382 db felröppenőt kaptam kezdésre, a 37 db Pannimmal.
    Mivel 2 terület játszik most csak így elosztottam a 2 gaz között.xD
    Aztán majd a nap folyamán, megálmodom a taktikát az ültetéssel kapcsolatosan.
    A szezon is elkezdődött.
    Kaptunk valami újabb kütyüt:
    Most csak a ládáért fogok neki helyet szorítani, utána meg majd adok neki az ásóval.;)
    Aki viszont szezonozik annak sok sikert kívánok!
    Találtam pár titkos dolgot a szigeten is.:)
    Előtte:

Utána:

Itt már kicsit szerencsésebb voltam.
    Lett 2 rambutánfa és egy mantarája-medence.:)

További szép napot kívánok mindenkinek!

14. Sali~*.*

Sziasztok!
    Persze, hogy "érződött" ;), általában mindenki figyeli igen, csak könnyebb azt mondani, hogy őket aztán nem érdekli, nem eventeznek stb. Ő dolguk, én meg játszogatok mikor tudok.:)
    Mi lett a csajokkal? Kiállítottad őket? Jól hoztak a konyhára?
    Szia Imi*!
    Gratulálok, azért valljuk be lehetett volna sokkal jobb is. :music:
    Nem vigasztalásként írom, de nekem még mindig nincs hangyám, hogy csípje meg a dér az összeset. Pedig még szezonozni is miattuk álltam neki.:wuerg: Teljesen ki vagyok akadva, kedvem annyi mint egy döglött lónak!-.-
    Az összes lehetőséget végig megcsináltam, elvégeztem és sehol egy árva.........
    Eventezem, nulláztam a hajdinával, mert beesett egy-két bónusz. A röpim így már majdnem mind megvan /1257/, a gazokat kell nagyon figyelnem, remélem végzek is majd az eventtel.
    Szia Genka!:)
    Köszönjük szépen a munkád, sokat segítesz vele.
    Jó játékot, sok röpit és sikeres pörgetéseket kívánok!:)

ursa11, genka53, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Tudod, Sali ajándék lónak...
    Sajnálom, hogy nem sikerült még hangyát szerezned!:(
    Nekem volt egy de cserenapkor megszabadultam tőle. Ha ez tudom, hogy nekem szükséged lett volna rá akkor szó nélkül küldtem volna. Amiben csak tudok segítek a kedves barátoknak.:)
    Erről a szezonos dologról is megvan a véleményem de inkább megtartom magamnak. Páran mint mindig hozzák a formájukat, kész röhej.-.- Az igaz, hogy egy játékot játszunk, lassan már 10 éve de ISTENEM, másképp!!!
    Szeretnék semlegese maradni, csak mint egy olvasó. Közben meg jókat nevetek, mert ilyen az élet.;) A sok álszent meg nem igazán képes arra, hogy magát észrevegye...
    Az meg, hogy kinek mi a pajtafosztogatás az már megint egy másik kérdés.
    Számomra egyszerűen nem éri meg a fáradozást. Világ életemben se, szolgáltam ki a megrendelőket akkor most miért tenném?
    Bármi is lesz ennek a vége, én biztosan egyetlen egy salátát se fogok adni egyik megrendelőnek sem!
    Hogy ebből a későbbiekben milyen hátrányom lesz, az már az én gondom.:)
    Annyi mindent jobbá lehetne tenni és mégis semmi...
    Majd lesz valahogy, játszom a kedvemre.

16. Sali~*.*

Persze tudom Imi*! Azért mégis, nah.:music:
    Ne sajnáld, én sem teszem, meg vagyok nélküle, csak bosszant, ennyi mézes madzag aztán meg semmi...... csak a madzag.:sleepy: Nem mondod, hogy annyiból neked sem lett? Bakker ez a boly nagyon ritka valamiért, de majd jön a muksó azt hátha majd ő kínálgatja. Annyira nem hiányzik, csak kicsit hangosan gondolkodtam a kupac fölött.
    Ne is foglalkozz vele, ha nem szeretnél. Ez egy lehetőség azoknak akiknek nincs gesztenyésük, azért valljuk be nekik érdemes kapálni érte. Ez valahogy olyan mint a nemesítés. Ha van már minden kategóriából, sőt megvan az "utolsó" legjobb mutatóval rendelkező akkor miért nemesítsek másik növényeket. Hogy majd kell egyszer, valahová?
    Az bizony lehetne jobbá tenni.
    Kezdjük mindjárt a FA- fával. Most tényleg nem mindegy, hogy x naponta adna valamennyit, vagy megyek a moziba és naponta kiváltok akár többet is? Aha, persze értem én, ha egyáltalán van mozi.:D
    Egyenlőre van és rossz nézni, hogy a világ tele van hulladékkal, műanyagokkal, le nem bomló akármikkel.
    Mi lesz így a földdel, vizeinkkel, mi marad az utánunk jövő nemzedékeknek, unokáknak?:cry:

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Imi !
    Ellátogattál a Farmárudába?
    Pont a téged érdeklő kütyük vannak kirakva...:)

18. lukimi

Szia, még nem. De délelőtt megnéztem és annyira széjjel van szórva a nálam levő a 3 felhőn, hogy csak egy jöhet össze és az pont a tp-s felhő sor. Mindjárt megnézem kell-e az nekem, 1500 Fp-ért? :eek:o_O

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Össze fog az jönni előbb utóbb ! :)

20. lukimi

Haza vágtam a farmpengőmet és még egyik felhő sem él a 3-ból. A gazdakörben már csak salátát találok, minden megérőst kiszedtem. Kár volt ezekért a felhő utánzatokért időt tékozolni.:eek:
    ----------------------------------------------
    Na, nekiálltam....a gazdaköriből most bányásztam 80 Fp-t, a jelenlegi event 12 perc múlva kész az is 70 körüli Fp, lassan meg lesz egyre való megint és már csak kettő dekorra kell ami "mijaz nekem?!" .... 1500 Fp.:eek:xD:p:p:p

Utoljára szerkesztett: 16.1.20
    genka53, jófarmerlány, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.