Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönön szépen, ezt még jó magam is láttam!
    Nálam már akkor elveszett a varázs amikor száműzték a fő farmfól egy külön kontinensre...
    Juj de negatív... De komolyan!

genka53, ursa11 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Még semmiről;) Még csak beharangozó volt, hogy majd egyszer érkezik...
    Megkövezni nem fogunk;)
    Én viszont örülök neki mert jelenleg semmi nincs a horrorkertben amit célul tűzhetnék ki... persze a pajtatöltést leszámítva:music:
    Hm... én örültem neki.. így nem foglal helyet;) Persze nagyobb eséllyel felejtek el így aratni ott:music:

Ma délután karbantartás... néhány órával túlérik majd a klemátiszom a földekben:wuerg:
    Megkaptam a második 200+ gazdakört... így most 7 gazos van nyitva... :wuerg: pedig töltögetem őket szorgalmasan...8)

-Fülemüle-70, Imi* és ursa11 kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez nagyon durva>:( Szégyellje magát! A többit nem írom le, mert nem lehet.
    Köszi, hogy hoztad:inlove: észre se vettem a karbantartást.
    A teleholdas változásokkal várakozó állásponton vagyok, majd ha látom milyen.
    Hm, még egy gyár :music:Lehet, hogy lesz űrkikötőnk is, vagy bányák?:D

4. -Holdfeny-.

Szia!
    Sajnos nem mi voltunk az egyetlenek:( Még meg is dicsérte milyen Tüneményes a kicsi lány... De a kamera rögzítette...
    Ha beazonosítják.. kap némi büntetést... kártérítés viszont kb 0 eséllyel lesz:wuerg:

Bánya????:music: Hm... aranybánya:p jól hangzana8) A Gyár is jó lenne, hiszen ez is tetszetős ami van... most Minigyár 9 ként működik.. elég szép Tp-t hoz... meg a + pörgetés is jól jön...:p
    A teliholdas bővítést kíváncsian várom... 8) remélem piaci nyitás nem lesz hozzá.... az elvenné a különlegességét!:wuerg:

ursa11, -Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon csúnya idő van most nálunk, dörög az ég és villámlik...
    De legalább nincs meleg!
    Ez a bazsalikomos event, hát mit ne mondjak...
    A tenyésztőst az szetetem, de hiába a matek ha nem kapok x tápból ennyi értéket, így erre nem alapozok!
    Van pár színes állatom és hát lesz is, mennek szépen a feladatba!

Lehet, hogy nem foglal helyet, csak a drága időmet rabolja...
    1-2-3 terület! Lassan olyan mint a farm...
    Mindegy! Nálam a varázs elmúlt amikor "elköltözött" ez van!8)
    Szeretek játszani, de ez van!

ursa11 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Azt hiszem új lakó van az otthonomba:wuerg:
    Nem nem bővül a család:p valami nyest vagy ilyesmi költözött a padlásra...:wuerg:
    Néhány napja hallok furcsa zajokat....:music:
    Ki kellene lakoltatni.... 8)
    Én is kérek abból a csúnya időből;) Itt ugyanis olyan meleg van hogy az borzalom:wuerg:
    Időrablás... jogos jogos....
    Nagyon hosszú ideje mindig vannak munkásaim... bár április óta a felhalmozódott kuponokat használom... szóval kézzel ritkán aratok... de így is sok idő ... pláne ha a kis farmokra is bekukkantok:music: mondjuk ebben a hónapban talán 5-6 alkalommal tettem meg... egyszerűen nincs rá időm:wuerg:
    Tenyésztős... A pajtám nagyon karcsú színes állatok terén... tenyésztenem kell.... Majd kiderül meddig jutok:music: venni tápot csak a legutolsó opcióként tervezek:wuerg:... ami van azt eltapsolom... 8)

Jut eszembe... Tegnap láttam A Partyállat című fílmet... Naggggyon jó! Érdemes megnézni annak aki szereti a visítozós röhögésre késztető vígjátékokat!

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Talán kicsit csillapodott az eső, de még mindig esik!
    Nem igazán erről szeretnék most írni...
    Hanem!
    Tudniillik én vidéki vagyok, vannak a háznál háziállatok, a szokásos!
    Igaz, kutya az nincs de macska van...
    És vannak tyúkok és kacsák is igaz nem sok! És akkor most nemrég róka is volt ugyanis meglátogatta szegény tyúkokat és egyet megragadott aztán megfojtotta... Láttuk a kis gyilkost!>:( Szegény pipi már holtan hevert mire odaértünk... A galád elszaladt!
    A legszebb az, hogy még volt pofája a kis vörösnek és az elzavarás után visszajött a dögre...-.-
    Nagyon durva, nem vittem volna, hogy velük történik ez meg...:sleepy:
    Nagyon szeretem az állatokat, levágni nem engedem őket, de a rókának se adom megenni a megmaradt állományt...
    Így holnap a 3 megmaradt tyúk megy a háztól, jó helyre kerülnek és életük végéig kapirgálhatnak!
    A kacsák maradnak!
    Féltem szegény macskát is csak nem fogja meg...:oops:

ljanika6, Hermione72, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok, szép estét kívánok:)
    Event ismertetőket elolvastam, a Mendel event tetszik de a tenyésztősön igen csak gondolkodom.
    Tyúk 2.600 db , nyúl 1908 db, juh 712 db, tehén 586 db, szamár 1070 db alap állatom van. Tyúkból tenyésztett szinte semmi nincs, a többiből van de nem olyan sok. Emiatt nagyon gondolkodom azon hogy elengedem ezt a tenyésztős eventet, a felhő sem hozott lázba de majd meglátjuk hátha lesz ugrásom, ha nem akkor nem szenvedem végig mert az már nem játék lesz számomra, hanem bosszúság.
    Szia Holdfény:)
    A nyestre lehet kapni autós boltba sprayt aminek az illatát nem szereti. Nálunk a kocsiba akart befészkelni, illetve egyszer be is költözött, szétrágta a motortér belső részét és egyebeket.:(
    Azóta állandóan ezt használjuk és nem költözött vissza a kis menyét.
    Szia Ursa:)
    Aranybánya jöhet, de mi a manónak terményes horroros ól?
    Így is sokat zabál a zombi juh, még az kéne hogy a terményes ól felzabálja, vagy bármelyiket:oops:
    Szia Imi:)
    Sajnálom a tyúkjaidat, nincsenek zárt helyen? Oda akkor a róka nem tudna bemenni. A cicádat nem hinném hogy bántaná.
    Lehet kicsinyei vannak a rókának, ha a zsákmányért visszament.
    Nálunk most egy süncsalád van, nagyon édesek, teszek ki nekik almát este és sorba egymás után cammognak a tál felé. :inlove:

Ribiszke, ursa11 és Imi* kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Andi!
    Volt pár színes állatom azokból amik kellenek és hát elkezdtem őket kipakolni a piacra, viszik mint a cukrot...
    Akkor mondom a rosszabbik hírt vagyis számomra az!:oops:
    260 nyúl, 182 juh, 76 tehén, 164 szamár... Atya ég mit akarok ennyi állattal még tenyésztésre se elég...:eek:
    Tyúkom van 1.086!-.-
    Izgi lesz számomra biztosan, a színes állatok java részét eladtam...:D
    Marad 9 barna tyúk, 10 barna bak, 38 barna birka, 85 magyar tarka marha, 15 magyar szürke marha, Ennyi!!!:wuerg:
    Szerintem ennyi alap állatból nem fog sikerülni,, pedig nem fogok venni egy darabot se!8)
    Bízom a szerencsében!xD

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

ARANYBÁNYA:D szuper, legyen!
    Köszi, jót nevettem a zombi juhonxD, szóval akkor a kis falánkot fölfalja a nagy falánk, kb így fog kinézni, nagy bánatunkra.
    Osztottam-szoroztam, megcsinálom a tenyésztőst, a másikat majd holnap megnézem rendesen, elvettem a hosszú érésűt, ennyire futotta ma.

Imi*, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

Bocsi Imi de ezen most jót nevettem, még a könnyem is kicsordult.:D:D:D
    Szóval venni nem akarsz, de nekivágsz az eventnek, s bízol a szerencsédben, ez tetszik nagyon tetszik:) Remélem a szerencse hozzád szegődik és kívánom hogy betudd fejezni .:)
    Merész vagy, nagyon merész, nem semmi. :):D
    Holnap teszek egy próbát, ha lesz ugrás akkor ok, ha nem az összeset eladom a piacon az tuti. Nem változtattak a felhő adottságán?

ursa11 és Imi* kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Mindig is nagy álmodozó voltam, de be kell látnom, hogy ennyiből lehetetlen lesz megcsinálni!:eek:
    És akkor holnap kapálni kéne, inkább termelném az állatokat, melyik ujjamba harapjak?:music:
    Muszáj lesz pézt költenem... De nem akarok!:p
    Akkor pápá felhősor...:wuerg:
    Anyám!o_O

ursa11, -Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Összességében úgy állsz mint Én;)
    Dehogy pápá.... innen szép győzni;)
    A sünik édesek... Télire szoktam sünvackot:inlove: kitenni a kertbe... De eddig nem volt lakója:wuerg:... pedig sünik járnak nálunk is... s az ajánlásoknak megfelelően csináltuk a téli menedéket!:music:
    Kíváncsian várom melyik horrordög kap terményeset... talán a trutyi szörny? s trutyi lesz a terménye:pxDxDxD

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintetek a pillangó szabad utat kap cserenapkor?
    Olvastam a gangon, hogy régi party kerekes nyeremények is szabad utat kapnak... Végre!
    Tegnap kerestem a piacon 32 millát, az eladott tenyészállataimmal!

Utoljára szerkesztett: 15.8.18
    genka53, ursa11, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!
    Jó lenne ha engednék repülni;)
    Van egy rakás régi kitehetőm legalább lesz aki használja őket, mert nálam a menüben porosodnak!
    Igazából engem a régi tojások érdekelnének inkább;)
    Ügyes voltál... jól kerestél... :music:
    Én elkezdem az eventet8)... remélem nem kell sok sok milliót a befejezéshez felhasználnom:wuerg:

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem is lenne pár db...
    De én is keresek egyet, mivel a madárijesztős felhősorról hiányzik egy! :(
    Pattogó madárijesztő kellene, remélem ez is felkerül a listára! :)
    Régi tojások... Jól hangzik!
    Alig várom!:inlove:
    Sajnos mivel eladtam ami volt, alap állatom alig van, így nekem is kell csp-t költeni, de nem akarok! :p

17. -Holdfeny-.

Van a kis pattogóból 3;) Ha cserélhető lesz... átpattog hozzád egy;)

ursa11, Imi* és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ha adható lesz, kapsz csak írj rám!Nálam már pelenkáznak a szoc.otthonbanxDAmúgy palacsintát sütök!!! Gyertek!!

Ribiszke, ursa11, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

Sziasztok:)
    Szia Imi:)
    Hú de jó ha zöld utat kapnak a party kerekes nyeremények, van bőven mindegyikből és biztos sokan fognak örülni ennek majd, mert sok játékosnak nincs meg 1-1 db. :)
    Legalább eltudom küldeni amid hiányzik a felhőről, van egy csomó belőle, meg másból is, csak majd küldj egy bagolyt miből van hiányod.:)
    Olvastam én is a gangot, de ezt nem láttam, vagy elsiklottam felette.:( 4 hónapnak kell eltelnie egy-egy új ólnak hogy cserélhető legyen, bár a rózsa medve nem volt cserélhető, küldhető de a rózsa függőágy igen anno amin igen csak meglepődtem.
    Majd élesben szerintem meglátjuk kap e zöld utat.
    Remélem a tünci ólak is zöld utat kapnak, meg a borzongatófűz.
    Imi ezt olvastad ugye? #21294
    Tojások is zöld utat kapnak? Hmmm.....
    Lehet innom kéne egy kávét, mert úgy látszik nem ébredtem még fel, a bolhapiacra azt hittem JósJónás másra utal és nem a léghajóra.:oops:

ursa11, lukimi, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Sziasztok!
    Elkészültem a tenyésztőssel, azt hittem sose lesz kész...
    Nem volt valami szerencsém most, az ugrások is nagyon elkerültek!:sleepy:
    Így a piacról is vásároltam!
    Holnap indul a cserenap... Jaj de jóóóó!:inlove:

Szia!
    Megyek...:p
    Fahéjas is van?:inlove:

genka53, ursa11 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.