Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Igen a körte , meg az aranylevelű utolsó ajánlatával lehetett beazonosítani akkor még, mert nem lehetett nyilvános ami hála ma már engedélyezve lett.
    Gratulálok az ólakhoz, ezek szerintem nagyon jók.:)
    Ebben a hónapban én is belehúztam a vásárlásba, a felhőket megnézem aztán mérlegelek kell e vagy sem.
    Májusban titokfa akció jön, s nekem az a kedvencem amióta játszom:D
    Megnéztem a felhősorokat ami nálam megjelent, nem veszem meg s szerintem anno amiatt nem vettem meg mert nekem nem éri meg.

Utoljára szerkesztett: 27.4.20
    DevilMókus, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia

A rémes dolgok ládája jó lesz majd . :inlove:

3. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Nos.... amire azt hittem megvehetem, mert nekem nincs, olyat nem látok az ajánlatban szóval azt hiszem annyira nem csábít, a haladás meg a ládák miatt, hogy megvegyem. A répás-almás csatnis sornak jobban örültem volna.

A fákat ne is emlegesd, a kedvenceim... képes vagyok néha órákig elbíbelődni csak azért hogy ha beérnek, akkor csoda szép színes legyen mindenhol :)

DevilMókus, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

Bizony szépek, s nagyon soknak jó pajtaértékük is van. A bahát alig várom hogy vissza tudjam rendezni végre,mert nekem az esőerdőben, zuhatagok szigetén csak fák vannak kint. Aratómunkásokat úgy döntöttem most sem veszek, de a prémiumomat meghosszabbítottam. Kuponom meg van bőven még mindig. Ja meg a tölgyesben a mamutfák be vannak betonozva, csak végszükség esetén bontom le.
    Más: Nekem megint szappan hiányom van, szerintem holnap ültetek valamelyik hosszú érésű 24 órásból és megszórom szupertrágyával:)

DevilMókus, ursa11, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  5. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Mamutfák miatt hiába irigykedem... de kicsit mégis, hiszen Te/Ti régen kapálgattok és van, ezt így kell elkönyvelni.
    Talán a ládákból 3 db gazdaköriből nekem is lesz szerencsém talán 1-1 db fára, a 201 szint után :)

Szappanhiányból már nekem is elegem van, 22/34-nél járok és megint 156 db hiányzik. Körönként kb 24-29 db dob fel 1x1-s eventgazos területből.

DevilMókus, ursa11, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Én még nem kaptam azokból a ládákból mamutfákat,de azt hiszem Imi kapott már meg több gazda is.
    Magasabb szinten ha leszel, van gazdaköri is ahol lehet szert tenni mamutfára.
    Anno ha tudom, biztosan több vonatot indítottam volna, akkor még nem tudtam hogy igen hasznos lesz.
    Amúgy májusban a pletyi szerint jön a fa gőzös is, igaz nem hoz új fákat állítólag de azt is nagyon várom:inlove:
    Kíváncsi leszek a 24 órás növényre mennyit fogok kapni szappant,mert ez az elakadás, lassú tempó nem tetszik. 26/34 nél vagyok jelenleg 166 kéne,de 5 van csak.

Ribiszke, DevilMókus, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  7. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Imi!:)
    Csak úgy oda másztak a farmodra mi?:D

8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kénytelenek voltak mászni, ha repülni nem tudtak.:D

Már volt ládába, lehetett venni, de nem volt érdemes, mert nagyon drágán adták. Előbb-utóbb lehet majd újra venni.
    Majd úgy lesz ez is, mint a Panni.
    Annyit írtatok a szappanról, megnéztem, nekem 96 hiányzik az egészhez, növény viszont még mindig kell 8.300.

-Fülemüle-70, Imi*, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

Szia Ursa!:)
    Oh, most hogy mondod, Ne félj, tudnak azok repülni, pontosabban szörfölni az égen.:D

-Fülemüle-70, Imi* és DevilMókus kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Tényleg :D

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Szép hetet. :)
    Nem voltam pár napig megint :oops:,rengeteget írtoko_O:)
    Nagyon termékenyek vagytok olyan mintha szinházi darabot olvastam volna remekül szorakoztam.:)xD
    Az eventeket azért befejeztem a hosszúnál tartok a 31 feladatnál másra most nem volt idő, pillangót méhecskét tettem be a tenyészeteni.o_O
    Kincsem birtoknak én is kivánok sok síkert, a mamutok majd lesznek.o_O:)
    Nekem mindig jön pókom a ládákbol, de mihez kell? lemaradtam valamirőlo_O
    Megint rohanom kell , jó játékot nektek.:)

ursa11, -Fülemüle-70, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Ezen a héten is otthon leszek, még arra a két napra se kell bemennem dolgozni.
    Azon töprengek, hogy mi a fenét csináljak itthon?:oops:
    Szeretek itthon, de ennyire azért nem...
    Remélem hamarosan újra beindul az élet!:)
    A főfarmon és a szédült szánton kaméleontermeléssel foglalkozom. A szélekre pedig tojásfákat raktam.
    Fő a változatosság!8)
    A 23. lépésnél járok az otthonosnál.
    Már nagyon uncsi... De már látom a végét. Nálam gazhiány van állandóan.:cry:
    Ma többször megtréfált az internet!
    Nincs kapcsolat, a hálózat nem elérhető.:oops:
    Pedig nincs rossz idő, és a számla is be lett fizetve.xD
    Megyek keresek valami jó filmet ma estére.:)

További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Palika

Alig várom már a póktenyésztést.:inlove:
    Egyik ismerősömnek van pókja. Akváriumban tartja... És van amikor megszökik.:cry:
    Biztos nem aludnék a szobában de még a házban sem.
    Nem félek tőlük de nem a szívem csücskei ezek az állatok.

Szia

Semmiről nem maradtál le.:)
    Csak arról beszélgettünk, hogy a pók kap fejlesztést méghozzá piros színűt.
    Én pillangókat és hiúzokat terelgettem be a szerelemházba.;)

Megjött a kedvem egy kis vonatozáshoz.
    Lesz mit felpakolni nekem is már előre látom.;)
    Nálam nincs szappanhiány. Vagy még nem értem oda ahova sok kell.xD

13. -Palika17-

Szia Imi!:)
    Hát azt valahogy én sem csípném, ha az lenne.:D

Fő a jókedv igaz Imi, itt az Oázisban?:music::)
    Hát akkor jobb lesz, ha vigyázunk!:D

Ribiszke, ursa11, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Palika,
    Ez a te farmod? Nagyon kis csinos.:D Hol vannak az álltaid?
    Ejtőernyős pók?!
    Na ne!o_O Nem kérem, köszi.:cry:
    A jókedv mindig fontos. Bárhol is van éppen az ember.;)

Ribiszke, ursa11, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Szia! Piros pók o_OMegnéztem 1 ólam van:oops:Nem is értem:)
    Mi mindig terelgetjük az itthoniakat.:)Még nevük is van Pelika;) Petike stb
    A kádból is állandóan ki kell menteni öket.:p
    A vonat az jó:inlove:Lesz mit felpakolni.o_OVannak olyan fák amiből 40- 50 xxl van és 1-et se teszek ki álltalában.
    Persze főleg farmosak, bahásokat azért használom.:music:
    Most reggel megszokásból elültettem a piros bazsalikomot,de ma kiteszem titkosakat. o_O
    Remélem nem felejtem el.:oops:;)1 területnyi lesz. Talán lesz valami új.:)
    És kapunk ismertetöt is.o_O:)Barátság evento_O
    Lányom szereti a ponikat. Remélem nyerek neki valami szép kitehetőt.:inlove:

Ribiszke, Kuzdern, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek:)
    Megoldottam a szappan problémámat, sisakbabot vetettem éréscsökkentőkkel azt hiszem ma is így fogok tenni.
    Emlékeztek még arra mikor lehetett turmixolni a természetgyógyászatba? Hát ez nekem nagyon hiányzik, amióta nincs ilyen lehetőség alig teszem be oda a lábam. :(
    Hoztam kávét,frissen főztem:
    Ehhez hasonló poharam van, nagyon jópofa :D
    Szia Edit:)
    Nem hiszem hogy vennék mamutfát,megelégszem azzal amim van.
    Ha meg még is kell, akkor egyszer egyszer veszek akciósan csomagot.:D
    Szia Imi:)
    Ugye hogy nem is olyan jó sokáig otthon maradni?
    Örülök hogy megjött a kedved a vonatozáshoz:inlove:
    Ingyen van, a pajtában meg elfér még ha ki se tesszük, na meg legalább megszabadulunk pár tűzifától.:D
    Nagyobbik fiam kígyókat tartott, akkor még panelban laktunk és mikor suliba volt éppen kihasználva az alkalmat párat megetettem.
    Igen ám de az egyik terrárium tetejét rosszul tettem vissza, így az egyik kimászott.
    Hiába kerestük nem találtuk, aztán beültünk anyukámhoz ( ő félt a kígyóktól kicsit ), viccből kisebbik fiam megszólalt biztos Mama párnájába van. Anyukám gyorsan megnézte a nagy párnáját, majd nevetve oda dobta hozzánk a kispárnáját. Mi meg vissza dobtuk. Ekkor azt is megnézte és ott lapított benne a drága,jól érezte magát a melegben:D
    Mivel a kígyók egereket esznek , így volt egy terrárium amiben szaporítottuk, azt meg anyukám mikor megetette őket elfelejtette rátenni a tetejét és az összes kimászott. Fél napba telt míg megtaláltuk mindet.
    Pókot is szeretett volna tartani, de azt nem engedtem meg főleg hogy tarantulát szeretett volna.
    Ilyesmit:

Lesz itt minden megint, azt hiszem nem fogunk unatkozni:
    Népmesék event - 2020. április

Party pörgetés akció új főnyereménnyel 2020. április

Szuper betakarítás csomag I. akció - 2020. április

Mega TP nap!

Utoljára szerkesztett: 28.4.20
    Kuzdern, -Palika17-, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia! Öszintén szólva a kigyóktol tartok 1 kicsit. Igaz volt hogy a tisza tavi természetvédelmi területen 1 sebesült keresztes viperát megmentettem( elüthete valami autó mikor sütkérezett az uton), de volt 1 barátom aki kigyókat tartott és tele volt a szoba , hát ott azért féltem 1 kicsit):oops:
    Valami olyasmi ez mint amit a párom mond: hogy szabadba nem zavarják a madarak, de szobába fél tölük. :oops:
    Ezért mennek nálunk külön szobába repülni, pedig barátságosak rám mindig rámszállnak.o_O;)xD
    Szóval én is így vagyok vele Balatonba nem zavartak vagy erdőbe ha látom, de szobába más.:)
    Pokokat én is tartottam gyerekoromba sajnos ilyen nagyhoz nem volt szerencsém.:oops:
    Az új nyeremény tetszik biztos pörgetek is, igaz ilyenkor bónusz kevésbé szokot jönni.o_O
    A bahás titokólakból csak sárga Zsiráf lett új.:oops:
    A farmosok még érnek, talán majd ott.:)
    Szép hetet nektek.

Utoljára szerkesztett: 28.4.20
    Ribiszke, Kuzdern, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Nagyon selymes bőrük van, s ha hozzáértve nyúlsz hozzájuk egyáltalán nem harapnak meg. Persze kicsi koruktól kezdve kézhez kell őket szoktatni, s elengedhetetlen az is hogy jól legyenek táplálva.
    Bátyám 2 boája ki volt engedve a szobába egész nap, csak éjjelre tette be őket. Vagy ha anyukám átment hozzájuk.
    A party pöri nyereménye nekem is tetszik, az eventnek nem igen örülök mert bonthatom a tölgyest miatta.
    Ha nem lenne benne gyárfejlesztés nem állnék neki az biztos.

Ribiszke, Kuzdern, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Tegnap este volt egy kis zuhé nálunk...
    Ma viszont nagyon szép időnk van.:)
    Holnapi vendégeik:
    upload_2020-4-28_14-2-23.png
    Brémai muzsikusok!:inlove:
    Imádom ezt a filmet/mesét.
    Egy kis matek.;)
    Lesz ám kapálni való!:cry: De nincs se felröppenő, se malomtermék.
    Inkább lenne.xD

További szép napot kívánok mindenkinek!

Köszi a kávét és a híretek is Andi.:)
    Aranyos a pókod.:inlove:

Az új főnyeremény nekem is tetszik.
    Bár még az előtte levőt se sikerült megnyernem.:oops:
    Mindenki fél valamelyik állattól...
    Egyik ismerősöm például retteg a madaraktól.:music:
    Nem is sűrűn jár hozzánk, a galambok miatt.:D

Ribiszke, Kuzdern, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia! Hát én biztos eventezem mert le tudtam adni szerencsére több gazdakört is. :)Szintet is léptem .:)
    Viszont így légüres térben vagyok tp -ből is messze a következő a gazdakörörök is több hét míg felépítem. :)
    Szóval max azért síetek mert tervezek 1 ólas napot még a fák elött(a tavaszi szuvenirt is ki kell használni majd.)o_O
    De az is lehet hogy csak határidőre lesz kész.:)
    Biztos igazad van a kigyókkal,de én maradok a madaraknál hallaknál( és persze Kutyus Macska/ vadászgörényem is volt.;)(az is jó fej igaz haraposak):sleepy:
    Szia . Remélem most sikerül. ;)Majd szurkolok.:)
    Igen ez biztos így van.:)
    Bár természetbe nem zavarnak.:music: Szóval nem fóbia mert állatkertbe se.o_O
    Amikor nagyon sok van körülöted 1 kis területen az ilyeszt meg csak kicsit.:)
    Gyerekomba mindig az erdőn csavarogtam egyedül. Vagy pár barátommal.
    A természetbe nem tartok semmilyen állatól sem.:music:
    Én simán mennék galambok miatt, voltam már közötük zárt helyen egyáltalán semmenyire se flusztráltak.:)

Kuzdern, ursa11, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.