Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Mókuska:)
    Köszönöm kedvességedet de kérlek
    Lukiminek küldjél mert nekem sok lett most a titokfából és neki is a kedvence. :)
    Kellemes hétvégét kívánok én is Neked.

Imi*, ursa11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó oké, szívesen küldök Iminek is.

Utoljára szerkesztett: 22.5.20
  3. -Fülemüle-70

Kezd el nézegetni a gazdakörit honnan tudsz kiszedni szupertrágyát mert Máriusz írt a pletykapadba sok fog kelleni a következő eventhez.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia köszi, de a mostani 3-al 20 van már így nem kérek.:)

5. DevilMókus

Szia! Azzal nem lesz gondom, főleg ha bele esik a nublonokba.A mamutok hozzák. Fp is lesz.
    A növénymenyiségtől kicsit félek csak 1 db 100% bónuszom van , de szépen gyűlnek a partyk.:)
    Igazából nekem a játékon múlik, de a párom gyilkos ebben;):) 2-3 gyakorlás és már azon morog hogy miért ment 10 másodpercen belül az időgarantáltban.;)xD
    De ha nem ér rá akkor is megoldom max nem lesz olcsó.o_OKét 5% felhővel komforton 1 db 100% bónusz pinkievel is sok növényre jó kk-val. ;)Persze ha pörgetnék még 1 et akkor mindegy a játék tutti kész lesz.:)

Imi*, Kuzdern és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

3 alkalom után már nekem is megy a keresés, viszont ha tényleg 40-50 ezer gazt kell letermelni egy területen na az nem lesz semmi szerintem sem. Reméljük addig lesz bónusz vásár, 3 db 100% növénybónuszom van csak.

Imi*, ursa11, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Látod ilyen aki nem olvas utána a dogoknak, Na most már nekem is fogy a tűzre valóm!!!
    Írjátok meg milyen szerencsével jártok, (jártatok) images (26).jpg
    Igen én is olvastam, hogy bizony fel kell kötni azt a bizonyos szárát , azért remélem lesz mindenkinek egy kis szerencséje, a gazda köröket, én is nézegetem miből mit lehet kihozni, hozzá!! No meg összecsurgatjuk az eszünket akkor talán
    sikerülni fog.

Utoljára szerkesztett: 23.5.20
    Imi*, lukimi, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Sziasztok,szép jó reggelt kívánok Mindenkinek:)
    Kalózossal haladok, a másikat befejeztem de állandóan vissza ültetem a magokat így úgy döntöttem amit még tudok ma, azt kiszedem:) Az üvegház ismételten nem adta meg magát, iszonyatosan sok hajdinámat evett már meg.:(
    Titokfákat befejeztem nem veszek többet, a vonatot viszont egyfolytában pakolom. Igazán jó lenne ha nem egyesével kéne feltenni rájuk amit elakarok küldeni, nagyon sok idő és kattintás. Ma begyorsítok párat délután, jelenleg még mindig bahásat indítok és abból is az arany cserepet választom ki.

Hoztam kávét, ki tart velem?

Szép jó reggelt kívánok Erzsike:)
    Örülök hogy vonatozol és remélem sok szép fát hoz majd neked a vonat.:)
    Eredményeket nem tudok még hozni, de Lukimi igen, neki az arany vált be.
    Tegnap én is átnézegettem a gazdaköriket, amit tudtam kiszedtem gyorsan szupitrágyát, FP-t. Az egész pénzemet nem szeretném a piacon hagyni, így is olyan feladatokhoz nyúltam hozzá amihez még nem is akartam volna.
    Én inkább a növények mennyiségétől félek mert ha igaz a hír akkor 40-50 ezer növényt kell letermelnünk egyetlen egy területen.
    Ha ez az ára a főnyereménynek állok elé,megcsinálom/megcsináljuk :)

Imi*, lukimi, vízöntő és 2 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggelt!
    Látom kávét már Andi hozott, itt a reggeli:)

Vonatozok én is, most gyorsítottam 25 arannyal, de még így is elég pepecselő. Szóval nem nekem való-.-... de a fa meg kell, nincs mese.
    Most raktam ki 29 aranyat a Bahára, majd hozom a jelentést. Pont jó mert egyszerre érik a Totemszépséggel vízzel és trágyával. Kíváncsi vagyok az eredményre, ettől függ, hogy áldozok-e még rá aranyat, fa van bőven, XL-nél a majomkenyérnél járok és még hátra vannak a nem sajnálom XXL-k. Jó lenne még egy Ambarella, mert csak egy van, cserére már nem nagyon kell mert most biztos sokaknak lesz.
    Remélem a 40-50 ezer gaz egyben azt is jelenti a keresősnél, hogy rövid lesz az érési ideje, mert ha így van és Jackkel tudom aratni 3×, akkor beáldozom rá, van 4 és a legkisebb még 6× aratható, örökké nem őrizgethetem, bár ilyenekre tettem félre. Alapból úgy kezdem, hogy kiszámolom, hogy 130-s átlaggal mennyi kell, eddig ennél csak jobb volt. Hátha megúszom mondjuk 40 ezerből. Meg kéne próbálni két nap alatt lejátszani, majd meglátom:music:
    Az túl szép, hogy igaz legyen este, hogy a nublonok még tartanak a a keresős kezdésénél, de azért titkon reménykedek. Várom a kírást, mert akkor úgy pakolom össze az FP gyűjtést, hogy mellékesen meglegyen a felröpi is;)
    Andi!
    Nekünk is nagyon bejön a rétes, tegnap sütöttem a második adagot, most épp diós és almás. Nincs vége, már tudom, hogy a túrós barackost is ki akarom próbálni, majd lesz valami más mellé, talán mákos, az rég volt.
    Na megyek is, mert kicsi taki és indul a konyhaszolgálat.

Imi*, lukimi, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia! 1 gyors ötlet:Én beírom keresőbe hogy dió bemegyek a fejlesztésekbe, kiválasztom hogy 4-5-6 db xxl ( van bőven) és ennyi.:)
    Ha aranyat akarsz akkor 4 xxl dió és 2 bahás xl mondjuk jáka az pont annyi.o_O;):)

11. DevilMókus

Szia! Igen ez elég jó lenne. Mivel 1 területen lehet termelni a gazt ott is jelentős + lenne ,mert nyilván akkora időzítem a bónuszokat.
    A másik területen meg le lehetne hozni röpiket ingyen.;)xDxD
    Valószínűleg vennék 1 kis csomagot hogy megússzam a felszaporítást, majd a két 5% felhő életbe léptetésével jó sok kör le mehet este 10 h ig.:)
    Mérlegelem hogy kitegyem a virágfestéseket az űrlényekre :music:,de szerintem még megoldom nélkülük.:)/Sajnos tápom nincs annyi hogy elpocsékoljak 1 kört./
    És ha kiteszem őket az elég kockázatos, sajnos a jackeknél is sokszor arattam feleslegesen.:sleepy:

12. -Fülemüle-70

Szia Edit:)
    Szép jó reggelt kívánok:)
    Köszönöm a reggelit, a tükörtojást nagyon szeretem:)
    Reggel a piacot megjártam gyorsan , már fő a vadas holnapra mert jönnek a gyerekek és azt kérték hogy csináljak zsemlegombóccal, amit majd frissen fogok elkészíteni. Nálunk ma a nagyobbik fiam főz és a férjem kint a kertben a bográcsba.
    Ugye hogy megunhatatlan a rétes? S annyi variációja van már fenn a neten. Ma is sütök majd valamit ( azt a fiúk nem tudnak ), csak még nem tudom hogy mit,valami gyorsat szeretnék.
    Szia Mókuska:)
    Köszönöm az ötletet, talán így egyszerűbb lesz a vonat pakolása. Eddig én azt írtam be a keresőbe hogy xl,bár xxl-es fákat nem szívesen vonatoztatok meg. Mondjuk a kerékről sokszor jön dió és társai.
    Nem hinném hogy átfedés lesz a nublonoknál, túl szép lenne hogy az legyen. De reménykedjünk benne hogy így lesz.:inlove:

ursa11, Imi*, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Tudsz nullázni Virágfestéssel? Ügyes vagy nekem nincs csak kettő, majd valamikor talán beteszik az FP boltba, akkor is csak három lesz. Én még azt kettőt se tettem ki, úgyhogy ne tedd ki, ha rám hallgatsz. Pláne, ha véletlenül learathatod, az kész gutaütés lenne.
    Most kitettem két Levéltáncot, ahogy egyre közelebb az amaránt, egyre türelmetlenebb vagyok. Azt hiszem, ha meglesz, akkor kicsit pihentetem a TP kérdést.
    Köszi a vonatos tanácsot!:)
    Zsemlegombóccal igazi a vadas.:) Na, ha a fiúk főznek akkor, akkor sok mosogatni való lesz, de olyan lelkesek, szívüket-lelküket belefőzik és jól is főznek. Most jönnek vendégbe a kisebb fiad és párja? Most lesz a szülinap? Remélem most nem tévedek, mert akkor boldogat-szépe.:inlove:
    Tényleg megunhatatlan a rétes. Hálás köszönet, hogy eszembe juttattad:)

Imi*, DevilMókus, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Sziasztok.

Végül az arany vonatosból lett 3 ambarella, így majd az is halad ezután. Kár volt ezüstre pazarolnom a muníciót annak semmi értelme nem volt.
    Talán még aranyost vonatozok pedig már azt mondtam elég volt. Nekem bejött ez a fa akció hiszen növekedett a rambután gyűjteményem 1 XXL, 2 XL-el, 3 ambarella, 5 új bahás fa, 4 XXL pecsétfa, 3 majomnarancs, 2 mongongo és az XXL-es fák amik mindíg jól jönnek (fikusz, papau, zsabotikába, fekete dat.szilva, korall, stb stb).:):inlove::music:

Farmos fákkal most nem foglalkoztam, nem láttam értelmét (gyengus kínálat) és két felé nem is akarok költeni.

Sok sikert nektek is teljesüljön amire vágytok!:)

ursa11, Imi*, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Nekem csak egy virágfestésem van,kint van a bahán de nem használom.
    Mókuaka ha tud 0 percezni ólakkal biztosan nem hagynám ki, vennék tápot, vagy már most keverném ezerrel a hozzávalókat.
    Sokan tudnak null percezni medve, macska, egér dekorral csak 20 db kell hozzá és iszonyat sok FP-t kitudnak szedni a nublonokkal.
    Így nem véletlen hogy sokan várják már hogy jöjjön és jól teszik ha kihasználják mert így teljesen önfenntartó tud lenni egy farm.
    Igen holnap jönnek a kisebbik fiamék, egy évvel fiatalabb leszek:inlove:
    A legszebb ajándék hogy együtt lesz megint a kis családom és csak hétfőn mennek vissza.
    Bizony a zsemlegombóccal az igazi,én egy kicsit megpirítom a kockára vágott zsemlét,így tanultam anyukámtól.
    Szia Imi:)
    Jaj de jó hogy újból megjött a kedved a vonathoz. Bár ezt már tegnap is írtam.
    Én csak aranyat indítok,de olyan lassan halad hogy ma begyorsítok.
    A farmos fákat nem is figyeltem mit hoz oda a vonat,pedig oda is tervezek indítani párat. Rambután a kedvenced, emiatt írtam Mókuskának tegnap hogy cserekor küldjön neked. Mellesleg a pajtaértéke is igen jó ám.

ursa11, Imi*, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. lukimi

Én is előtérbe helyezem a jó pajtaértékű cuccokat, így volt anno a fókával, most a szitakötővel, farmon a csincsillával. A rambutánból van már 10 ezren felüli termés és állandóan ki vannak rakva most már 20 db. De én nem igen szoktam cserélgetni a fákat amit be tudok szerezni jó, amit nem úgyis jó. Ajándékba sem fát sem ólat nem, hogy nem szoktam kérni nem is fogadok el. Ha jó fám sikerül megtartom és kirakom akár hónapokig és akármit adnának érte cserébe nem áldozom be csak ha már annyi van belőlük, hogy felesleges. Ha akármelyik fából kevés van állandóan KK turbózom. Én régebben inkább cseréltem jó tépés kitehetőket mint fákat vagy ólakat. De nálam ez is lejárt mivel nem vonzz az a csere lehetőség, hogy pannit, rózsa és neon ólakat lehet csak cserélni egyrészt ezekből nem is állok jól, másrészt nem látom értelmét. (csere ólam nem is lehet, mivel aránytalanul drága így csak minden szökőévben veszek csomagot)
    Én nem vallom azt, hogy legyen egy fám vagy ólam mindből mert az kotty fitty, semmire nem lehet haladni velük. :)

17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    5 db fa beadásomból lett:Sivatagi rózsa, Gyapotfa, Ambarella fa, Jákafa, Mangrovefa...:)

18. -Fülemüle-70

Nálam a zuhatagokon csak szantálfa van évek óta odaragasztva, esőerdőbe is be vannak betonozva a fák, csak most újítottam rajta.
    Szitakötő,mantarája ami bahás állat és jó pajtaértékű, farmon meg csincsilla,hangya. A neon ólakat nem szeretem, nincs is sok belőle,inkább akkor már rózsaól.
    Értem Imi amit írsz, csak jót akartam hogy inkább neked ajándékozza oda .
    Szia :)
    Szép napot kívánok :)
    Ez nagyon jó és 5 db fából 1 ambraella fa.
    Aranyat indítottál? Abból lett?

ursa11, DevilMókus, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Igen csakis arannyal próbálkozok, XL fákat rakok be, rengeteg van belőle...jó lenne még vagy 2-3 darab Ambarella fát kiszedni.

ursa11, DevilMókus, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Szerintem meglesz az, van még idő bőven.
    Köszönöm hogy megírtad melyikből lett, mert én is csak arany bahásat indítok.
    Megnéztem mit hoz a vonat a farmra,hát úgy döntöttem maradok a bahánál és nem indítok farmosat mégsem. :)

ursa11, DevilMókus, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.