Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tündérkertben jártam.;)

Sali~*.*, -W-595-, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Elértem a neonládát végre.:D
    Ez lapult benne:
    61 játékom van, és 9.930 játékpontom. Sajnos ebből nem lesz sáska, mert nincs időm.:(
    Jutok ameddig jutok.;) Talán a 65 játékom meglesz.xD

További szép estét kívánok mindenkinek!

Sali~*.*, -W-595-, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Mókuska!
    Jó utat, jó nyaralást!:)
    Biztos jól esik a pihenés és még nyugi is lesz, talán még kevesen vállalkoznak utazásra és pont ez az előnye is.
    Neked is jó utat, jó esik majd találkozni a nagy bezártság után.:)
    Szép helyen voltál.
    Működik is a körhinta?

Sali~*.*, Ribiszke, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Szia! a körhinta nem működik, de a terület csodaszép lett.;)legyen szép napod.

Sali~*.*, -W-595-, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Meglepődtem, elsőre ezeket hozta Gugli barátunk:
    Kicsit más fajta;)
    Ha jól látom, a diósgyőri vár mellett van a Tündérkert.
    Te már biztos voltál Lillafüreden.
    Érdemes néhány napot rászánni? Persze akkor a várral együtt ez is beleférne. Állítólag Lillafüreden lehet kapni a legfinomabb pisztrángot az országba, már ez is egy jó pont. Igazából az lett volna a nyár végi ősz eleji terv.
    Neked is legyen szép napod!

Sali~*.*, Kuzdern, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Megvan a 65. játék már egy grátisz is. Megállíthatatlan vagyok ez nem vitás.:D
    Kapálok a végsőkig, nem adom fel.;)
    "Egy kis" koffein.xDxDxD

Legyen szép napja mindenkinek!

De szép látvány.:)
    Hogy haladsz a kockapókerrel? Fej-fej mellett haladunk annyi biztos.xD

Sali~*.*, ursa11, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .Lillafüreden volt a nászutunk, hát szerintem az ország legvarázslatosabb része.:inlove:
    Mondjuk A Szentgyörgy heggyel szemben laktam gyerekoromba a Csobánc oldalába az se csúnya ,;) jelenleg a Dunakanyar szóval vannak szép helyek, de azért akár a barlangfürdő akár a Lillafüred igazán meseszerű.:D

Sali~*.*, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok :)
    Nekem is ilyen kis aranyos játékkertek jöttek ki, mikor beírtam a keresőbe. :inlove::)
    Lillafüredre mindig egy napra szoktunk menni, abba belefér utazás a kisvasúton, egy barlang, séta a tó körül a sétálható részen, vízesés, ha van benne víz, meg ha nincs, akkor is :inlove: meg valami evés. Szerintem több napot is jól el lehet ott lenni. Elmenni egy nap a barlangfürdőbe, egy nap Diósgyőrbe, pár napot meg csak úgy elpihengetni :) Jó levegő, nagyon szép környék. :inlove:
    Hajrá! xD
    Tegnap 72 játékkal befejeztem az eventet, meglett a jobb oldalon a 41. helyen a 20 csillag, amit akartam, így elégedett vagyok az eredménnyel. :p Vissza is tértem a hajdinatermesztéshez, mert a piacon nincs és nemesíteném. :p:)
    Gyönyörű ez a kávé, köszönöm szépen! Ittam már, de ettől most megkívántam még egyet. :)

Sali~*.*, Imi*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Imi! Azért fel ne törje a kapanyél a tenyeredxD
    Mókuska! jó utat süni.gif
    Élvezd ki a nyaralásnak minden percét!;)
    Andi! Remélem jól sikerült a vendég várásod!
    Sali! merre vagy?:)

Nálunk minden a szokásos menetrend, (a lányom szokta mondani addig a jó míg nincs rendkí:)vüli)
    Szép napot mindenkinek!!:inlove:

10. DevilMókus

Szia 3* is voltunk azóta Miskolcon:)Volt apartman ,Barlang tó és Lillafüredi szálloda is. Ott van még a vadaspark ,maga módján az is egyedi persze nem annyira látványos mint a Nyíregyházi , de elég nagy helyen elég aktív állatok szóval megérheti.
    De a városközpontba is kisvasúton is lehet programot tervezni.:)Vagy a barlangok is érdekesek.
    Mindenképpen tudom ajánlani,nekünk mindig nagyon jó volt és a lillafüredi klíma nagy melegbe igen egyedien hűs.:)
    Köszönöm azon leszek.;):)

11. Kuzdern

Sziasztok!
    Nagyon jól informáltak vagytok a tündérkerttel kapcsolatban...:)
    Miskolc, Diósgyőri vár szomszédságában alkották meg, és még sok mindent szeretnének ide...;)
    69/9970 az event állásom, este...és kora reggel tudok még aratni...ott lesz a vége...xD

Sali~*.*, Imi*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Na én is megcsináltam az előbb a neonos eventet.:music::)
    Mi újság veletek?:)

Sali~*.*, Imi*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok szép estét kívánok Mindenkinek :)
    Eventet tegnap befejeztem, ma munka volt egész délutánig játékra nem volt időm.
    Szia Erzsike :)
    Nagyon jól éreztük magunkat,ez hiányzott már mindannyiunknak. Sokat beszélgettünk, nevettünk,kint a kertbe grilleztünk.
    Mikor elkezdett esni bent a házban folytattuk. Ha szombaton tudtunk volna össze jönni, akkor természetesen vasárnapig maradtak volna a barátaink. Na az lett volna az igazi, de így se panaszkodom :)
    Szia Norbi :)
    Lillafüred, Miskolctapolca , Diósgyőri vár tényleg nagyon szép hely. :)
    Sokat jártunk azon a környéken. Már akkor is csodálatos volt, gondolom azóta még szebbé alakították :)
    Idén mi nem megyünk nyaralni, kirándulásokat tervezünk az ország különböző helyeire. Szilvásvárad,Aggteleki nemzeti park ezek már biztosak hogy benne lesznek.
    Szia Palika :)
    Nem volt nehéz a neonos event ha valaki készült rá.
    Én megcsináltam a másikat is, a holnapi eventet kiírás után fogom eldönteni hogy elkezdem vagy sem.
    Ma én is dolgoztam egész nap, az irodába is bent voltam. Jó volt újra látni mindenkit:inlove:

Ribiszke, vízöntő, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Szia. Nagy küzdelembe vagyok:DIlyen hektikus mint ez a kockás event még nem volt nekem.:D
    Hol abba hagyom hol nem.:D
    Egyébként nehéz és fárasztó nap volt sok munka , de pénteken már nyaralok. :D
    Valószínűleg most 1 darabig nincs event:)
    Érdemes figyelni ,o_O tavaly is olyankor volt a neon ól csere mikor nyaraltam;):D:D

Ribiszke, vízöntő, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Jó reggelt!
    79/11330 lett ennek az eventnek a vége...szép napot mindenkinek...;)

Ribiszke, vízöntő, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jaj hát ahol nászúton voltatok az csak csoda hely lehet. Mi Sopronba, Kőszegen voltunk, készülök oda vissza szép emlékeim vannak:inlove:
    Ügyesen válogatod össze a lakóhelyeidet, igazán szépek.

Jó programot raktatok össze, sorra vesszük:inlove:
    Köszönöm mindkettőtöknek, akkor jó választás, megyünk:D
    Azt már megtudtam, hogy lehet venni valami Miskolc turisztikai kártyát, amire a környékén is adnak kedvezmény, megérősnek tűnik. Szóval,rajta vagyok, jó lesz az:inlove:
    Ezek is fenn vannak a listámon, úgy is Pécs kiesett, törölték a Fényfesztivál, majd végiggondolom, hogy mikor hova.
    Imádom tervezgetni a nyaralást, most inkább többfelé megyünk rövid időre.
    Én is elszöszöltem vele az időt, még 9-kor aratok egyet és végre kész. Kár volt így elnyújtani.
    A tegnapi nap nekem is az volt, nem is tudtam jönni este, csak most. Látom készülsz nagyon a nyaralásra, legyen olyan, amilyennek szeretnéd.:)

Kuzdern, vízöntő, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia! Ha a Hungary Cardra gondolsz az megéri.:music:Mi is szoktuk használni.:)
    Nagyon sok kedvezményt tartalmaz szinte az ország minden pontján.:)
    Igen a tervezés az jó.:)
    Hát hogy hol laktam az a szüleimnek ,másrészt a véletlenek köszönhető.:)
    Igaz mindig szeretem voltam a Dunakanyarba lakni , de ez a nősülésnél nem volt szempont.:D
    Tényleg;)xD
    Ui. Az event kész kicsit túltermelve;)
    Még kihasználom a 200% bónuszt aztán mindehova kitehetők, innentől csak napi 2 aratás tb bónuszok pinkiekel ennyi.:)

Utoljára szerkesztett: 9.6.20
    Kuzdern, vízöntő, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Elsősorban, hoztam egy kis kávét.:)
    Végül 85 kockajáték sikerült, amivel összesen 12.620 játékpontot gyűjtöttem. Hát ebből nem lett sáska!:cry:
    3 flöss hiányzott, vagyis nekem ugyan nem, hanem az eredménytábláról.xD
    upload_2020-6-9_11-45-5.png
    Ha lett volna elég szabadidőm akkor biztosan végigviszem. De mivel nem volt, így ennyire futotta...
    Kicsit sem vagyok csalódott vagy ilyesmi, hiszen most nem volt akkora a tét.;)
    De akinek sikerült végigvinnie annak nagyon gratulálok! Ügyesek voltatok és szerencsések.:)
    A holnapi bingós.
    Ismét egy területen fogunk kapálni.
    Rövid értelmezés:
    1 fajta e.gaz, 2 féle felröppenő; ez egyik innen a másik pedig onnan röppen fel, és 1 malomtermék.
    15 féle alakzatot kell kirakni, és mindenki boldog.:D

További szép napot kívánok mindenkinek!

Kuzdern, Ribiszke, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok,szép napot kívánok Mindenkinek :)
    Eventismertetőt elolvastam,megint egy terület ültetés ami nem tetszik egyáltalán.
    Ha ez lesz minden eventnél azt hiszem nem fogok bele egyikbe sem és napi egyszer látogatom meg a farmot csak.
    Szia Imi:)
    Köszönöm a kávét:)
    A sáskád nálam van,cserenapon küldöm szeretettel:inlove:
    Ettől az eventtől nem vagyok boldog, kezd kicsit sok lenni az egy területen való ültetés.
    köszönöm a számolást, hajdinát elültettem a főfarmon, a szédült szántót nem szedem le még mert pockot termelek ezerrel.

Kuzdern, Ribiszke, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia Imi. A sáskád hozám jött.o_O El akar menni :music:Ugye szorítasz a neki helyet.:inlove:
    Igazán kár lene ha othontalan lenne.;)xD:D

Szia nem akartam írni a csevegőbe ,de ha nem menék nyaralni is pockoznék vagy kitehetőznék.:)
    3 ültetős event egymás után 1 területen nekem már sok.:oops:
    Szóval megértem.:)Persze ez a gyújtogatós az vices. ( csak ne kérne gazt:D

Kuzdern, Ribiszke, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.