Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Rosszul emlékszel. Alig volt pár darabom. Tápom van 1.800 db.
    Hogy én ne versenyezzek?:music: Kizárt.
    Mire kell addigra összeszedem a szükséges mennyiséget.:)
    Ez a strandos teljesen kikészít!-.-
    Ennyit ember még nem bénázott mint én most... Várom a felröppenőt, azt nincs is. Leadtam az összes gazt az első feladathoz, még az ajándék 5 darabot is. És még farmaranyat is költöttem a befejezéshez. Ma viszont azt kéne termelni, de nullán vagyok.:cry:
    Nemrég kaptam 5 darab magot. Húúúúúú!
    Megyek iszom egy jó erős kávét...

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én már nem mernék ilyenkor kávézni...a Remény rabjait nézem, de nagy film...meg hosszú, lehet kellene 1 kávé..:D

Sali~*.*, DevilMókus, BriGitta75 és 4 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Imi ezek szerint nem olvastál eventismertetőtxD
    Szaporítsd a magokat gyorsan fel és utána pár kör szupizva meg is van, csak ne idegeskedj, s ne add be. Legyen inkább több belőle.
    Elkezdtem ma reggel a bónuszláda miatt a strandosat,pont beértek az ott tartott fáim,gyorsan áttettem őket a szédültre, ha már én is ilyen szédült lettem hogy az utolsó nap kezdek neki aminek nem is akartam ráadásul. Sikerült túltermelnem úgy hogy be is tudtam adni a mai napit is és még maradt is bőven. Igen ám, de ma délután jöttem rá hogy holnap 2 órakor nem leszünk itthon és csak későn jövünk haza,ahova meg megyünk nem lesz net még lehet telefonon sem.
    Szóval a hajdina beültetve és addig ott fog maradni míg haza nem érünk. Ahogy ismerem magam hulla leszek, szóval itt vagyok megint hogy hétfőn kapkodhatok:wuerg:
    Szia Norbi :)
    Nem mersz inni ilyenkor kávét, de még is innál hogy el ne aludj a filmen xD
    Fiúk itt a kávé egészségetekre:

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én képes vagyok este 11-kor is kávézni. Aztán alszom mint a bunda. Mert ha fáradt vagyok akkor alszom, kávéval vagy anélkül.xD

Köszönöm.:)
    Remélem holnap is hozom a formám...
    Még 2 minta is megmarad holnapra.:music:

Sali~*.*, Kuzdern és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia, sziasztok! :)
    Nagyon örülök hogy ezt leírtad, szívemből szóltál.

Szia. :)
    A pockokat én is nagyon várom. Szaporítgatom is őket a pajtába, de ha nagyon jó az ára akkor inkább kirakom piacra. Remélem jól gondolom, hogy tenyésztés előtt majd berakják az ólat a piros kosárba, és pikk-pakk gyorsan vissza lehet őket termelni.

Szia. :)
    Tegnap este én is ezt a filmet néztem, nagyon szeretem. Nem tudod véletlen, hogy melyik az a vígjáték, ahol ugyanez a színész főszereplő játszik? Csak a film rövid sztoriját tudom: Egy félreértés miatt kirabolja a főnökét, utána meg visszacsinálják az egészet. Sehogy nem jut eszembe a címe. Emlékszem van benne egy kedvenc részem, mikor kigyullad a cipője. Jót lehet nevetni rajta.

6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

A film címe Nekem 8.

7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Köszi Niki! :)
    Erre gondoltam. xD

8. Kuzdern

Szia! nem igazán ismerem a filmjeit, nekem is ez a kedvencem tőle..rengeteg filmben játszott.:)

Sali~*.*, DevilMókus, BriGitta75 és 4 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Gyönyörű időnk van.:) Hét ágra süt a nap, szó szerint.
    upload_2020-6-14_11-32-31.png
    xDxDxD
    Kávét, valaki?:music:
    Megláttam a keréken egy táltos telivért. Mondom, gyere csak hozzám!:D
    Végül telivérem nem lett, hanem ez lett:
    upload_2020-6-14_11-38-17.png
    Így már tuti megleszek a strandossal. De a biztonság érdekében bekacsáztam a földeket.:oops: Így utólag nem kellett volna...
    De ha nincs fent a keréken a táltos akkor bónusz sincs, mert nem pörgetek akkor.:p
    A lámpásokkal is elkészültem.:inlove:

További szép napot kívánok mindenkinek!

Sali~*.*, DevilMókus, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Nálatok süt a nap, nálunk borult az ég. Rászedtem a gyerekem, menjünk el olyan boltba, ahová mindketten mehetünk (február utolsó hetében jártam utoljára boltba). Nagyon jó volt, még vásároltam is. Alig hogy haza értünk, lepakoltunk, két perc nem volt megdörrent az ég, és leszakadt. Minden átmenet nélkül mintha dézsából öntötték volna, úgy szakadt. Azt hiszem fogok ma hápogni levegőért.

Sali~*.*, DevilMókus, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Sziasztok.

Huh, de nagyon tekertem, hogy a friss kávéra ideérjek.Imikém, ugye elvehetek egyet a finom illatos kávéból amivel becsalogattál. Igaz ami igaz, nagyon régen jártam már ebben a kedves Oázisban, de azért remélem nem felejtettetek el nagyon.
    A táltos telivér nem is csodálom, hogy vonzotta a tekintetedet, de azért a termés bónusz is igen hasznos, pláne most amikor elég szűk idők járnak felénk.
    A termés bónusz nekem olyan, mintha megérezné, hogy mikor vagyok kissé idő szűkében, mert akkor többnyire nálam is előfordul.

Ma kiforgattam egy hat órás fa bónuszt,igaz ami igaz a termés bónusznak most jobban örültem volna, de a szerencse forgandó és ha pozitivan állok hozzá, akkor azt is mondhatom, hogy fa termése sem elhanyagolandó.

Felénk hatalmas eső volt, még jó, hogy előbb ideértem kávézni.
    A lámpásoknál, még négyszáz darab izzó bogyó hiányzik, és akkor én is készen leszek.Éppen egy kis levegő vétel és indulhatok már a strandra is.

Kivánok jó játékot és sok derút és vidámságot.

Utoljára szerkesztett: 14.6.20
    Sali~*.*, DevilMókus, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Igen, ahogyan mondtam. Hét ágra süt.:) Esőnek semmi nyoma, de őszintén nem is hiányzik most.
    Essen akkor, amikor éppen dolgozom.
    Ezt a boltzáras dolgot igazán feloldhatnák végre. Kegyetlen!>:( Főleg vasárnap... Ha éppen elalszik az ember akkor vasárnap nincs bolt.

Szia Mari

Örülök, hogy látlak.:) Nem is tudom, hogy mikor jártál erre utoljára?:music: Hogy vagy, minden rendben?
    Egyébként nagyon örülök, hogy idevonzott a kávém illata téged!:inlove:

Ribiszke, DevilMókus, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

Sziasztok, szép napot kívánok :)
    Nálunk esik az eső,remélem nem sokáig fog.
    Szia Imi :)
    Örülök hogy sikerült a bónusz és nem a táltos telivér.:)
    A kávét köszönöm szépen:inlove:
    A növény még játékban marad, be ne add az összeset megint,inkább termeld túl.

Sali~*.*, DevilMókus, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imikém,
    tudod, hogy a kávé is, és te is ide vonzol engem.Hogy hogy vagyok?Nem valami fényesen, de nem akarok panasznapot tartani, majd csak elmúlik.Ha pozitiv akarok lenni, akkor örülök, hogy csak ennyi a gondom......Azért mert nem irogattam, olvasgatni itt voltam a kertek alatt, mert szép világos volt mindig, meg aztán az utat nem lehet elfelejteni.

Jaj ne is mond ezt a boltos dolgot, valamelyik nap valamit elfelejtettem és leszaladok kettőkor, és a félúton jutott az eszembe, hogy én balga, hová is akarok én menni, hiszen már az én időm lejárt.A ,másik alkalommal , meg korábban végeztem valahol és fél kilenckor, gondoltam beugrom még a drogériába.Igen ám, de zordúram az ajtóban, mutató újját ide oda mozgatva, huncutúl mondja, hogy "még nem jött el az ön ideje".
    Na hol már elmúlik, hol még nem jött el.........

Felénk most egy ágát sem mutatja a napocska, mert valami ordenáré szürke lepellel vonták be az eget, hogy még egy eltévedt sugár sem tudna rajta áthatolni.Ráadásnak dörög, villámlik, olyan félelmetes az egész.Mos ugyan nem esik de korábban szakadt rendesen.Medárd úgy tűnik kitesz magáért, hogy maradt volna ott ahol volt.

Ez most olyan alvós nap, de nem lehet, mert menni kell a strandra kettőkor.Legyetek azért vidámak...

Sali~*.*, Ribiszke, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Szia! nálunk keleten nagyon nagy a meleg, szinte fullasztó, a kávé majd 3 órakor...;)
    Tudom nem szeretitek, de tökfőzelék fasírt volt az ebédem...süssön rátok a nap...xD

Sali~*.*, Ribiszke, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A tökfőzelék szuper és mint minden főzelék egészséges! Nyamm!:):inlove::music:

17. -Fülemüle-70

Szia Norbi:)
    Imádom a tökfőzeléket és rántva is szeretem :)
    Szia Imi :)
    Nem csak egészséges de nagyon finom mindenhogy elkészítve:)
    Jöhet nálam bármikor, imádom.

18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nekem a spenót a favorit:inlove:

19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Imádom ahogyan elmeséled a veled történteket.:inlove::D:)
    Ma felröppenőt kell gyűjteni, hogy gumimatracot gyártsunk belőle a strandoláshoz.xD

Én nem szeretem a tökfőzeléket.:D De rántva, vagy lecsónak megeszem. A fasírt viszont jöhet.:p

Szia.:)

Biztosan hozzáfogják adni a gazdabolt kínálatához, a narancs fejlesztésével együtt.
    Kövi hónapban minden titokra fény derül, vagy lehet még előbb is...

Sali~*.*, DevilMókus, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Azt is szeretem, én ugyan rendelem a kaját de bizonyos időközönként ez is jön és 2 főtt tojás díszeleg a tetején. De világéletemben szerettem a testvéreit is paraj, sóska. :):inlove::music:

Igazság szerint csak a sárgaborsó főzelékkel vannak fenntartásaim a többi jöhet. Ezzel is csak azért - gondolom én - mert 7 évig 1 kis étteremből rendeltem az ebédet és bizony túlzásba vitték a sárgaborsó főzeléket. A végén már a szomszédasszony járt jól vele.xD:p

Sali~*.*, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.