Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

ÓÓ én is voltam így, de megéreztem a " vér a szagát" ha szabad ilyen jelzővel élni;):D
    Szóval mikor itt sincs ott sincs feladat ,;)és már csak 1-2 gyémánt és kész( most az se számít hogy az 80000 árvácska pld:D :DOlyan lelkesen vettem a baha növényeket- 300 egeret i tegnap is ;)szóval igen ilyenkor lehet nincs az az event ami eltérít.;)xD

Katka54, -Palika17-, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Reggel volt nálunk egy kis nyári zápor.:oops:
    Sietnem kellett, mert kicsit elaludtam... Nemrég ittam meg a reggeli kávémat.;)
    Hazaértem a munkából és ágynak estem. Nem bírtam tovább, szükségem volt egy kis alvásra.:music:
    Délután viszont remek volt az idő.:) Éjjeli bagoly leszek ma is, úgy érzem... Kialudtam minden fáradalmam.xD
    A holnapi kapálós
    Jaj anyám!:cry: Természetesen ott leszek én is. Kell egy kis kikapcsolódás, azt hiszem.xD

További szép estét kívánok mindenkinek!

vízöntő, Katka54, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

szia2.gif a g1.gif Szép napot Mindenkinek!! Egy kávé??xDxD
    Ezt a lelkes tervezést???,
    unnamed (14).gif Oda se merek nézni!
    Engem nem lelkesít ennyire ez az event.
    426f1d0a8b44aa207573d44374e9298e.gif Mókuska gyúrunk, vazzeg???xD;)xD

ursa11, Imi*, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

ursa11, Imi*, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hát azt nem tudom, de örülj neki, nálam 20000 csp felett az ára!!! 8cbac3b08280e7f7be899194e865b6e3.gif
    570468282d5ce15d740106535b61f533.gif :pxD

ursa11, -Fülemüle-70, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

ursa11, -Fülemüle-70, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

www.tvn.hu_d90aad297278bc62dd07a4d68b1d736eg.gif Mindenkinek!!Csak hajrá!!! rá rá ráá!!!

ursa11, -Fülemüle-70, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Reggel megfagyok, délután meg megsülök.:oops: Valakinek, valami öltözködési tanácsa nincs?
    Szívesen meghallgatnám.:D A lényeg, hogy nem fázzak és ne süljek meg.:D
    Csak sikerült elkezdeni nekem is az alkímia titkokat feltárni...
    Nálam a lila gazra esett a választás. Aztán majd jöhet a másik kettő.:) Amilyen bonyolultnak tűnik, olyan egyszerű.
    A felhőn kívül más nem igazán érdekel.xD Felröppenőm 305 db van jelenleg.
    Már nagyon közeledünk a hétvége felé! Bezzeg szombaton ismét dolgozom...
    Mert ugye a farmozásból nem élek meg.:cry:
    Ja és hazajövet az első dolgom az alvás volt. A farm már csak akkor jöhet, ha minden más rendben van.;)
    Nem is hinné az ember...

További szép estét kívánok mindenkinek!

Látom, jól indult a napod.:D

Még kimondani is szörnyű. Ez rengeteg!:oops: Menj el a környék össze virágboltjába, talán összejön.

ursa11, -Fülemüle-70, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

ÁÁ letettem róla. Volt egy kosza gondolatom hogy pörgetés bónuszok és ami belefér ,de már az elején elakadtam mert olyan állás volt a keréken hogy azzal kezdeni nem lehetett semmit.:oops:
    Azért nézegetem a piacot volt 7-8 ezerért is akkor megvenném egybe.;)
    Borzasztó mennyit dolgozol.:oops:Sokáig így marad?:music:

ursa11, -Fülemüle-70, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Egyenlőre semmit nem tudni.:oops:
    Azt mondják, mivel fiatal vagyok bírnom kell.-.-

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek!:) Sziasztok!
    Imi*!
    Mivel korán indulsz munkába érdemes rétegesen öltözködnöd még nyáron is. A fiatalok általában hátizsákkal indulnak munkába.
    Hazafelé jól elfér benne szépen összehajtogatva egy felső.;)
    Az eventet én is elkezdtem, a teliholdas részen kezdtem, majd a főfarm következik és utoljára a sziget.
    A "hagyma" bújtatásával is játszadozom, majd kiderül mennyi sikerül így begyűjteni.:)
    Szia Andika!:)
    Bocsánat, hogy csak most reagálok, de ha nincs időm akkor beugrom tájékozódni, tetszikelek és már megyek is tovább.
    Ha úgy dönt a család, hogy beiktatjátok kérlek írj rám, szívesen ajánlok a környékén egy kellemes éttermet.;)

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Hoztam egy kis koffeint.;)
    Na még jóó pár aratás és kész az event.xD
    Szerintem nem is olyan vészes. Ijesztőbbnek tűnt a csevegőt olvasva...

Legyen szép napja mindenkinek!

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én is valahogy így állok a bahás megy hátra van a teliholdas.:)

ursa11, Kuzdern, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Sziasztok. még nem 100% csak 66 % -ban / telihold és baha /de csinálom az eventet. o_O
    A kitehetők kellenek rájöttem.;)xD
    Apropó új házi kedvenc https://board-hu.farmerama.com/threads/flamingó-házi-kedvenc.19735/
    Tetszik:inlove:
    Sajnos a kártya cserébe vagyok fa -kell szereznem valószínű telon megoldom:)
    Azt hiszem belevágok hétvégén a full árvácska projektbe.:music:
    Komfort kezdés 200% teljes bevételi pinkievel + pörgetés aztán a 2 felhővel komforton +4 aratás belefér még.:music:
    Lehet nem éri meg ,de be szeretném fejezni, olyan( 120*5)-600 szupival megúszom.:music:
    Közbe megcsinálnám a farmost is.:)

ursa11, Kuzdern, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek!:inlove: Sziasztok!
    Szia Mókuska!:)
    Kösz a tojás infót! Ahogy elnézem lesz mire költeni a két FA-fa terméseit.
    A full árvácska projektbe? Már annyit összegyűjtögettél? Én még most is csinálom, jelenleg is árvácska van a főfarmon röpi gyűjtögetésre, mivel még a gköribe is kell a tárnics mellé. Azért ha lassan is de haladok vele.
    Most bontottam egy tudás ládáját, nagyon megörültem a tartalmának! Fogalmam sincs miből jött, de jókor jött.;)
    :inlove::p
    Szia Imi*!:)
    Köszönöm szépen a kávét. Szerintem sem vészes, csak ugye eddig az ültetendő magokat kaptuk event kezdésre, most az hozzávalókat és ugye a malmon keresztül megy az út az ültetéshez. A teliholdason még egy aratás és kész, a malomba már 15 hagymácska bújócskázik.;) A farmos részen árvácsa, a szigeten egymagvú tök most pedig keserű gyömbér van ültetve röpi gyűjtögetésre, a szitakötőim zümmögnek közben, kell a trágya is.
    A két területen az eventnövény hogy adja a röpiket? Fő és a sziget?

16. DevilMókus

Szia. Hát igen és terület is kell a kedvenceknél biztos lesz cél az űrlényeknél.:)
    Igen a 4 gyémánt a cél.:oops:Hát nem mondom hogy letermeltem eddig mert a piaci profit nagy részét növényekre költöm o_O,/gyakorlatilag ha már piaci áron vagy alatta van minden tételt veszek. ;)/
    Sajnos egyre ritkább a jó ajánlat kénytelen vagyok sebességet váltani a termelésbe.:)
    Persze szabad időbe minden este dália és árvácska fut a farmon a reggeli +2 bónusszal aratom.:)( most is)
    Ez a legnehezebb a másik kettő megvan már.:)
    Ez az amit nem olvastam az ismertetőbe, a 3 ládikó adja a szezon pontokat.
    Szigeten virágoztam éjjel 59 röpiről indultam ,de az ixora adta már 655 van. :)
    Most nálam is keserű gyömbér fut remélhetőleg le érik mire váltok.:)
    Holnap este meg belevágok a nagy projektbe, majd írom mennyit sikerült összeszedni.;)o_O

17. Sali~*.*

Felszaladtam a 3. feladatig, ott kiszedtem a sárkány tojást. Még mindig ott kucorgok mert az 1/3 rejti a repülő mókus fészket, ami nekem még eddig nincs. Hogy miért pont ez kell? Azért mert nincs ilyenem.
    Röpim jelenleg 1099 van.:music: A teliholdason viszont nem lehet a pannikat csatasorba állítani, ezért érdeklődöm a röpik miatt, de szerintem nem lehet baj.
    Már sajnálom, hogy nem az egész felugró ablakot vágtam ki.

lukimi, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

Szia Kár hogy nem lehet küldeni a repülő mókus nálam egészen ritkán van kint.:sleepy: Én is innen szereztem.:)
    Persze ha sok területes event lenne hasznos is lehetne bár jellemzően az event-növényeket gyorsan letermelem emiatt ezt nem nagyon figyelem, jelenleg épp a kedvenceknél van ,de lehet hamar költözik:)
    Persze 1 mókusnak ez státusz is.:D:D
    Az előző körbe 31 röpi volt a teliholdon, ha ez segít valami a számolásba.:)
    Mi volt még az ablakba?o_O:p

lukimi, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Az a 30 % + a normál farmon eventes növényre nem sokat dob a zöld csíkon.;)Mivel jópofa kitehető ezért indultam érte, no és a 36 M tp sem elhanyagolható.
    A felröpit a szigetes és a főfarm miatt kérdeztem. A holdason a következő aratásnál már szabad lesz a választás, de nem szeretnék a röpi miatt ültetni, inkább a tápkeverésekhez kell növényt termelnem. Igaz már csak vérpáfrányt és agyvelőt kell termelnem a többi gköri kész.;)
    Hogy mi volt még az ablakba? A láda pontos neve.:)
    Hogy állsz a + hagymákkal?

-Fülemüle-70, lukimi, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Gondoltam hogy tetszik, a Mókusoknak jó a marketingje;):D:D
    Igen én is a tápokhoz ültetek bár állandó fa hiányba vagyok hiába kk-zóm turbózom a vértölgyeket + borzongató fűzeket.:oops:
    15 hagyma félretéve szépen pont lejár a baha malom mikor váltok.:)

-Fülemüle-70, lukimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.