Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A farmlegenda már megvolt nekem, a farmcsillag felhősort viszont még most sem tudom honnan jött nekem Már kétszer néztem végig mindent a városban de sehol sem akadtam rá.....Mentem a paszulyt aratni és ott volt üresen, rápróbáltam mennyit kér és olcsónak találtam, megvettem. Kellett rá 3db 1x1, 3db 1x2 a saját cuccomból.

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én a farmcsillag felhősort akkor kaptam amikor a katica jött valami csomaggal!
    De a legendához még nem volt szerencsém de nem vagyok telhetetlen!:)

3. lukimi

Akkor nem hiába filóztunk itt vagy félóráig, mert én is vettem valami katicás akármiket, sok apróság volt benne de megérős volt. Így megvan, honnan kaptam a felhőt. xD:p:music:

Ui!: meg is van a felhősor, a katica petével együtt meg a 15 party pörivel, szupertrágyával, 24 órás kuponnal stb, a farm alján lévő nyilat ha felgörgetjük ott találtam meg mivel még azóta nem léptem ki.

Utoljára szerkesztett: 12.9.18
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Úgy úgy!:D
    Farmlegenda felhősor! (Nincs meg)
    • Lezárási idő: 20:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 75.000 TP
      • 30.000 BTP
      • 1 db party pörgetés
    • Nem tematikus felhősor, 1 db 1x1-es, 3 db 1x2-es és 1 db 2x2-es tetszőleges dekor elem helyezhető rá.
    Farmcsillag felhősor! (Megvan)
    • Lezárási idő: 20:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 75.000 TP
      • 30.000 BTP
      • 75% TP bónusz a farmos területeken, Hatóidő: 02:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 3 db 1x1-es és 3 db 1x2-es tetszőleges dekor elem helyezhető rá.

5. lukimi

Borzasztó figyelmes vagyok, ha most nem keressük a felhőket a katica petét ki se raktam volna lehet, hogy elfelejtettem volna! Ez főbenjáróóó!:p:p:p:p

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Megtaláltam, jó hogy kiraktátok, mert olyan cifra,nem vettem észre,hogy üres.Aktiváltam gyorsan.

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Imikém, először is gratula az állásodhoz, a lényeg, hogy jól érezd magad a munkahelyen a kollektívában, légy elégedett a megbecsültségeddel, a fizetéseddel és a munkakörülményekkel. Ha valami nem stimmel, akkor ha módod van rá, váltani kell. Mert lehet, hogy cinikusan hangzik, de a munkahely a 2. otthonunk - sajnos nagyon is igaz, mert ha az alvásidőt nem számoljuk, akkor több időt töltünk ott, mint otthon. :p;)
    Aztán nem tudom, hogy hogyan miként csinálod, de borzasztó ügyes és szerencsés vagy a tenyésztésben. Hatalmas gratula érte! :D:inlove:

A táblázatokkal kapcsolatban, azt tudom mondani, hogy ez nekem hobbim is, úgyhogy secc-perc alatt össze lehet hozni ilyen sima statikus Excelt ;):D, így már meg is van a legfrissebb verzió a mai naptól a Nagy fogyasztás eventbe, azaz a 8. - 11. feladathoz beadandó event-kellékek táblázata, és idehozom A nagy bunyó gazdaköri feladat fullos és takarékos (csak felhő a rá való dekorok) termékszükségletét.
    Full teljesítés eseténdb
    Σ kell eventnövény20 750
    Σ kell smaragd 2 740
    beadva 1-7.feladatba eventnövény 9 090
    beadva 1-7. feladatba smaragd 1 415
    Még beadandó event növény 11 660
    Még beadandó smaragd 1 325
    :)
    A NAGY BUNYÓ
    - BEADANDÓ -
    FULL igény takarékos
    (1-4 ezüst, 5-6 full)
    MEDVE
    10​
    10​
    BÉKA
    10​
    0​
    CSALÁN
    900​
    0​
    PÁVA
    10​
    0​
    SAPKAKAKTUSZ
    300​
    300​
    DARU
    220​
    200​
    BÉKABOGYÓ
    300​
    300​
    VARANGY
    240​
    200​
    VADSZEDER
    2000​
    2000​
    FEKETEÖV
    260​
    200​
    Remélem hasznosnak találjátok. :):D:inlove:
    A speciális, "jutalmazó" felhősoroknak én sem tudtam ellenállni. :D A Főfarmra (erre) múltkor megkaptam a Farmlegenda felhősort, és a két kisebbre, (amelyek 187/423-asok), a Farmcsillag felhősort más, ajándékokkal együtt. Ma pedig erre a farmra megküldték a Farmcsillag felhőt egyéb finomsággal, a másik kettőre meg a Farm Hőse csomagot 899 Ft-ért. Háááát, ezeket sem lehetett otthagyni ennyiért :D:inlove:, ami egyébként teljes mértékben azonos összetételű, mint a korábban (1-1,5 hónapja?) kiadott Hűségcsomaggal, ami: 80 szupertáp, 10 PP, 100 szupertrágya, 150 FP, 4 * 1 órás munkáskupon, 1 Varázskalap és 1 Ingrid tanítványa (utóbbiak még plusz ajándékot adnak aratásonként, egy bizonyos ideig: 40*4 FA és 30 * 6 db szupertáp).:):D
    És végül még egy grátisz szolgáltatás részemről mindenkinek, aki kíváncsi rá, vagy akit érdekel, itt is megírom, hogy frissítettem a két új állat tápjával az aláírásomban levő tápok összetételére vonatkozó Excelt, ahonnan letölthető :inlove:.

További sikeres és örömteli játékot kívánok! :):D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.9.18
    -Fülemüle-70, Sali~*.*, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszi, hogy hoztad. Nekem is a Farmcsillag van meg és a Farmlegenda hiányzik.
    Megvettem a Farm Hőse csomagot, mert a Varázskalap és az Ingrid kell az Eldorádó felhőre, mert azt még meg kéne venni. Remélem még 1× meglehet venni, legalább is eddig még így volt mindig.
    Látom hipp-hopp kész lett mindenki tegnap a tenyésztéssel, én is lezavartam gyorsan, kevertem is, semmi extra, volt bukás is ugrás is, de már csak egy virtuális hiányzik a rózsaterményeshez:D
    Grat az aranylibucihoz:inlove: Valamit nagyon tudsz, amit más nem.
    Köszi a szuper táblázatokat:inlove: Fogalma sincs, mikor végzek a Nagy bunyóval, az biztos, hogy nem holnap, csak kelne felejtsem, hogy meg kellene csinálni. Kicsit zsufi mostanában a program a farmon.

9. magdi06

Köszönöm Genka!Most tudom követni a hiányomat,tudom,hogy kész leszek.
    Nagyon rendes vagy,hogy megosztottad velünk is.Még hiányzik 37 smaragdom, de az már semmi! A szomszédoknál már kigyűlt a felröpi/"2 főnél, /de örülök neki.Már küldik a szerszámokat. egyszer csak vége lesz ennek az eventnek is.A felhő az már egy 2-3 hetes dolog!Sikeres befejezést mindenkinek!Tegnap 3 üveg szilvalekvárt készítettem, ma megint lesz annyi, de már unom, pedig még holnap is főzök ha már itt a szilva.

Utoljára szerkesztett: 13.9.18
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Magdi!:)
    Nincs is jobb a finom házi szilvalekvárnál! Buktába meg pláne! ;):D:inlove:
    A Nagy fogyasztás eventbe
    mai 14:00 órai beadást figyelembe véve (csak hogy nyomon kövessük az eseményeket xD) az alábbi event kellékek kellenek a 9.-11. feladat fullos teljesítéséhez:

Full teljesítés eseténdb
    Σ kell eventnövény20 750
    Σ kell smaragd 2 740
    beadva 1-8. feladatba eventnövény12 420
    beadva 1-8. feladatba smaragd 1 990
    Még beadandó event növény 9-11.fel. 8 330
    Még beadandó smaragd 9-11. feladatba 750
    Most el kell mennem, de estefelé megint itthon leszek. :)

Nyuszika szavaival élve: "megint event nélkül maradtunk", de semmi pánik, már az Ingrid be is jelentkezett. Annak nagyon nem örülök, hogy ott nincs felhő, mert már nem tudom hová pakolni a sok kütyüt, mivel a művelhető területet nem akarom elárasztani velük. :sleepy:;)
    Mea Culpa! Újból átszámoltam oda-vissza a smaragdokat, és kiderült, hogy már picivel többet beadtunk, vagyis a 9-11. feladathoz kevesebbet kell, nevezetesen csak 750 db smaragdot kell beadnunk. (Nálam már 1.548 db gyűlt össze a 14 órás beadásig, pedig napok óta nem is 1*1-ezek, hanem mindenhová ólakat raktam már ki, amint meglett az eventnövény utáni két-három kör hosszú érésű. )

Utoljára szerkesztett: 13.9.18
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tartott még a terménybónuszom volt 3 percem, hogy leszedjem a Bahamán a fákat és a farmon a vadaskertet!
    Gyorsan váltottam egy kupont és még belefértem a 3 perce!:)
    Úgy látszik Ingrid se a régi már...:(
    Megcsinálom persze de nem görcsölök rá!

Szia Genka!
    Köszönöm szépen!:)
    És köszi a táblázataidat is nagyon sokat segítesz vele...:inlove:

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre ideértem...;) Volt olvasni való bőven...

Villám eventecske 8. része is villám gyorsan letudva... várom a következő részt!
    Ingriddel is játszadozom egy kicsit! Új felhő beüzemelve, mindkettő meg van már, a dekoros csomagra nem emlékszem, hogy meg lett volna... de már úgysem kellenek a felhőre... :p Bár az ára miatt nagyon megérős az is;) Szóval tuti nyílna a xDbuxa...

Napok óta el vagyok havazva.. jövök megyek intézkedek...
    A magyar egészségügy bugyraiban nem igazán könnyű eligazodni... Naponta érnek meglepetése... van amikor pozitív is!
    Pl a gyermek kardiológia... van ahol gyerekcipőben jár:( Nem mindegy hol kezelik a gyerkőcöt... :eek:
    Agyrém, hogy privát szálak nélkül nem jut az ember előre... Nem nem a pénzt sajnálom... az időt amit elvesztegetek azzal, hogy elmegyek egy vizsgálatra kétszer... ott kiderül mire van még szükség... közlik hogy 6 hónapot várni kell... a curva sok... a baba 10 hónapos...
    Ok próbálkozzunk máshol... Vizsgálat ugyanott... 3 nappal később délután/privát... hopsz ... a következő előírt/szükséges vizsgálatra csak 4 napot kell várni... ami most is ingyenes lesz...:music: pénzért lehetne azonnal...:wuerg: Értem én, hogy siralmas a rendszer... de hogy ennyire azon mindig meglepődök...o_O

A váll ízületi ultrahang semmi újat nem mutatott... csak amit eddig is tudtam:( Hogy lesz e műtét majd a hónapvégén kiderül...

Ha nem kellene dokihoz járnom mennyi időm lenne farmozni:p:p
    Lecsó üvegbe... a rázott is;) ecetes szilva szintén... Ma éjszaka aludni fogok:music:- mert elfogyott az üres üvegemxDxDxD
    Bár lehet, hogy eventgazt kell termelni, nagyon jó Ingrid boltjának kínálata...;)

Utoljára szerkesztett: 14.9.18
    -Fülemüle-70, Ribiszke, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  13. magdi06

Úgy olvasom, mindenki befőzésben van.Csak ügyesek vagyunk mi Nők! Ma én is 7db 3 literes üveggel raktam el uborkát.Főzöm az utolsó adag szilvalekvárt is, eddig jól sikerült, ma ahogy elővettem a száraz dunsztból a 3 üveggel,felfordítottam és meg sem mozdult.Jó lett.Nagyon meguntam már, pedig az idénygyümölcsökből csak fagyasztóba raktam, 2 láda tele van már. Nem is csinálok most már semmit, csak majd veszem elő a tököket,szilvákat,cseresznyéket,sárgabarackokat,stb,ha szükségem lesz rá. Az üvegekbe ezeket már nem rakom, mióta a gyerekek elszálltak a fészekből!Régen sok bodzalekvárt kellett főznöm, mert a kisebbik lányom 4-5 üveggel hordta Dunaujvárosba a társainak, annyira szerették. Ma már csak 2-3 üveggel főzök belőle.Remélem már nem kell beraknom semmit.elég volt! A mai gazdaköri is készen lett, a vikingek is beindultak.Kellemes eventezést mindenkinek.ez is hamar készen lesz.Na futás, mert a lekvár még fő!

genka53, -Fülemüle-70, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... bodza lekvár.:music:.. Még nem volt hozzá szerencsém:wuerg:... De bodzavirág szörpöt teszek el;) - ami minden éve kevésnek bizonyul:p
    Mai gazdakör kipipálva..
    Most a pandákat kergetem... még egy cirkuszi és egy karate hiányzik a gazdakörből... :wuerg:
    Elindult a hangya és most le akarom zárni a panda témát....:music:

-Fülemüle-70, Imi*, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre itthon vagyok!
    Bakker nekem teljesen kiment a fejemből az event, így nem is kezdtem el most estem neki...:wuerg:
    Na mindegy csak pár órát késtem!
    3 terület vadrózsa 190 db felröppenőt adott!:)
    Zabozok kicsit még telibe tudom vetni az egész területet!
    B. gazdaköri kész, gyorsan megvolt!
    Lehet keverek valamit!:music:8);)

genka53, -Fülemüle-70, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  16. eva151986

eva151986 Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Szia Imi, gratulálok a Topikhoz!:inlove:
    Ritkán írok inkább olvasok de majd benézek hozzád is!
    További szép estét!

-Fülemüle-70, Sali~*.* és Imi* kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma semmi forgalom nem volt...:(
    Majd holnap talán!
    Megvan a 20 játék, kicsit még folytatom!
    Sajnos elsőre a telitalálat nem jött össze...:wuerg:
    Majorannát vetettem estére holnap még vetek pár kör varjúhájat!
    Nagyon várom már az Octoberfestet!:inlove:
    Holnap jön az utolsó B. gazdaköri végre amit 1 perc alatt meg is csinálok!:p
    Vettem pár olcsóságot a piacon!:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Szia!
    Köszönöm szépen, várlak szeretettel!:inlove:

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Helló Mindenki!!! :)
    Ezt olvastátok?!:inlove::inlove::inlove: Szenzációs hír!xD:D:D:D:D

magdi06, genka53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    26 játékom van, 21 játéknál sikerült a telitalálat elsőre!!!:inlove:
    A boltból kiváltottam a kütyüt, a matricát, a két kupont, a party pörgetést és a tengerimalacos titokólat!:)
    A folytatáson még gondolkodom jelenleg 241 db csillagos érmém van!:music:
    Bahamást várom már, hogy gyorsan kivégezzem!:p
    Ki, hogy halad mi a cél?

Szia Sali!
    Köszi szépen ezt a fontos infót!:)

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Imi!
    El sem hiszed, hogy milyen nagy örömmel hoztam!:inlove:
    Szépen haladok, már jó ideje csak a libalánnyal foglalkozom. Kihasználom minden pillanatát, hisz jó dolgok közül lehet válogatni.
    Nekem a csillagok, az AB-k a süti és a matrica hiányzik.
    Szeretem ezt és az ehhez hasonló eventeket. A tengerimalacot én is szeretném, ha már a titokólat sikerült kibaltáznom.
    Huzzál bele Imi! Aztataaaaaaaaaaaaa! Gratulálok 26-ból 21 játéknál mindjárt elsőkre telitalálat?
    Nálam a 46-ból egyszer sem. Azt nem is merem leírni, hogy rossz szerveren vagyok, még a végén kikapok. Jó tudom egy szerver van csak, ebben az esetben viszont egy sérült részén lehetek a szervernek.
    Sok sikert, csudiszép napot kívánok Mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.