Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Ha hiszed, ha nem, nem volt sem telefonos, sem egyéb segítség, csak amit itt olvashatsz.;)

Imi*, ursa11, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  2. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Rendben.Köszönöm szépen!Kértem egy bannert is lehet hogy abban is a segítségeteket kérném:pLehet hogy pár próba képet feltöltök majd:DLenovo laptopom van windows 10-es

Imi*, ursa11, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Fätum majd ad hozzá feltöltési linket is, ha mégis segítség kell, szólj és jövök.;)
    Nagyszerű, az enyém is az, jól összetudunk dolgozni.:)

Valaki letöltötte már a Win-11-et?
    Mennyire béta verzió még? Ajánlanátok letöltésre, vagy várjak még?

Imi*, ursa11, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  4. fakír1020

Rendben.Tényleg nagyon jól leírtad:)Amennyire én tudom nincs teljesen kész a Win-11 Ezt a lányom mondta aki jobban otthon van ebben a témában:D

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Én is ettől félek, hogy még nincs kész. Köszönöm, akkor még ráérek letölteni.

6. fakír1020

Még majd azt is megkérdezhetném hogy egy linket hogy lehet behelyezni a hsz-be ha valaki rákattint oda vigye az oldalra?:pRáér holnap is válaszolni.Nem szeretnélek fárasztani már a mai nap:DKöszönöm:)

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Nagyon egyszerű! Kijelölöd a hozzászólást pld #884. Ha jobb kezes vagy a belinkelni kívánt hsz sorszámát kijelölöd úgy, hogy a jobb egérgombot lent tartod, majd Ctrl +C. Ekkor kékre vált a kijelölt rész. Ezután a hozzászólásba beilleszted, úgy hogy Ctrl+V
    már kész is vagy.;) Jöhet a próba. Kiegészíteném azzal, hogy a + csupán azt jelenti, hogy a két billentyűt egyszerre nyomod le.

Utoljára szerkesztett: 1.2.22
    -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ne töltsd le,..maradj a 10-nél.
    Fiam informatikus, nem ajánlja még saját magának sem töltötte le.

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Köszönöm szépen, én is így gondolom. Volt aki ajánlotta mondván most még ingyenes. Azt gondolom, hogy a Win10-eseknek az is marad.:)

10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hoztam de lehet hogy Neked már ez is megvan.Nálam 4 van, hol az egyik működik hol egyik sem.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/

11. Sali~*.*

Köszönöm szépen! Igen, ismerem Wolf képfeltöltő oldalát is.;)

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ssziasztok!
    Én már mindig ezt használom, mert a többi vagy jó vagy nem.
    Sokszor használom a "fogd és vidd" módot a képek feltöltésénél. :)

-Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  13. fakír1020

Jönnék egy kis segítségért:pMegérkezett a link de nem tudtam a aláírásomat megcsinálni.Csak a fele töltődött fel.Nem tudtam középre húzni..Kitörölni sem:oops:Köszönöm.

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Kellemes idő van az esti hó elolvadt ,ismét tavasz van:)
    Holnap kedves kis etetős event , hasznosnak tűnő felhőkkel( nekem a 2 tetszik főleg;):))
    A kis ajándékok mindig kedvesek, :inlove:ezzel együtt jelenleg nem tervezek hozzá se pörgetés vagy különösebb extrákat..:music:
    A farm visszarendezővel elmentettem a tisztást , este átrakom a raktárakat(az event kezdés után 8-10 h töltöm meg azok jellemzően jók az ideális normál röpizéshez..:music:)
    Természetesen a kezdő röpi tudatában a pld a macskagyökér - hógolyó v krizantém nemesítést ( éppen a piacon melyik kellendőbb;) azt valószínűleg használni fogom ha kell:)
    Szerintettek?o_O

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget,fel röppenő,és a maszkokat is!Salikám,és Imi na és persze minden topikos nagyon kedvesek,és segítő kész emberek!Kértem segítséget,és készen is lettem az eventel!A csere napon ha valakinek tudok segíteni,írjon,és ha tudok én is segítek!,persze ha nekem van olyanom.További szerencsés napot,és játékot mindenkinek!

Csatolt fájlok:

-Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!
    Előtte törölj ki mindent ami bent van, ha a pálcika nem villog akkor ami ott van annak kattints mögé és töröld,.. és ha kitörölted nyomjál rá a mentésre,... lent.Egyszóval elmented a semmit.
    Utána lépj be újra és kezdheted a feltöltést.

888 hsz-nél van egy képfeltöltő link,..azzal is próbálkozhatsz.

Utoljára szerkesztett: 2.2.22
    -Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. fakír1020

Köszönöm a leírásod de nem sikerült kitörölnöm

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Mindenkitől elnézést, nagyobb a kép hamarosan törlöm.
    Töröltem!
    Még egyszer megpróbálom,..a legvégén nyomjál a villáskulcsra,..a felugró ablakba kattints mögé amit ott látsz és töröld.
    Utána a világos mezőn kívül balra lent halványan látszik egy írás kattints rá,..visszajön egy másik mező azt mentsd el(változtatások mentése) ha elmentetted és gondolom most már üresnek kell lennie, utána kezd újra a feltöltést.

Sajátomat kitöröltem most megyek újra rakom.

19. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia!
    Egy kis türelmet kérek szépen, eddig tartott a VV event, most előkészítem a farmot a holnapi eventhez.
    Összeszedem neked, ami kell a feltöltéshez, hozok képet is, a jobb tájékozódás érdekében.;)
    Hogy miért nem töltődött fel, csak sejtem. Az ha nem tudtad középen elhelyezni a kisebbik baj, mert itt ahol írod a hsz-eket, felül a 9. rovátkák vannak. Ha arra rákatt a második, hogy középre zár és már középen is van.;)
    Közben eszembe jutott, hogy hozom ezt #7, kérlek figyelmesen nézd át, meg fogod találni benne a kérdésedre a választ.
    Később jövök és meglátjuk, hogy sikerült.:) Ügyes vagy, csak nyugodtan, fog ez menni.

-Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. fakír1020

Szia!
    Nagyon köszönöm a segítséged!Azt hiszem sikerült:)
    Köszönöm neked is Sali a sok fáradozásod:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.