Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nagyon gratulálok,..ügyes vagy,és én is köszönöm a türelmed meg azt is hogy Salinak is megköszönted.
    Most megyek az enyémet visszarakom,..és törlöm azt ahol nagy a kép,..Salival majd középre rakjátok, én is köszönöm neki is.

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs mit köszönni. Akkor most helyezzük középre az az aláírás képet.;)[​IMG]
    Látom még nincs a helyén. Kérlek, hogy a képet jelöld ki, tudod bal egérgomb
    lentartása mellett kijelölöd a képet. Ekkor a kép kékre vált. Majd kijelölöd fent a középre zár /középre kerül/ majd nyomsz egy entert a kép melletti fehér részen.

Utoljára szerkesztett: 2.2.22
    -Fülemüle-70, Imi*, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  3. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Teszt:)

-Fülemüle-70, mimi, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Hú de jó volt olvasni a tanítók és a tanítvány munkáját.Meg is lett az eredménye, gratulálok fakir, nagyon jó tanitvány voltál.

Csuda jó, mikor az ember valamit megtanul a társaitól, s ezért jó ez a játék, mert ilyen gazdák vannak!!!!

Salikám,
    nem takargatom a képeket, csak nem akartam vele dicsekedni.

Mimikém,
    tudod, neked bármit és bármikor.Ha a sors megengedi, a nyáron viszek neked egyet kettőt!!

-Fülemüle-70, mimi, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  5. fakír1020

Szia!
    Köszönöm szépen a dicsérő szavakat.Nagyon jól esett a segítségük:)A banneremért is külön hálás vagyok:inlove:

-Fülemüle-70, mimi, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ezer Bocs és 1 anyamedve!!!!!
    Látom hogy néha piszkálgatod, ha még bántani akarod a középre helyezés után, LENT nyomjál a változtatások mentésére is.
    Remélem nem zavartam?

-Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  7. fakír1020

Szia!
    Dehogy zavarsz.Köszönöm hogy azért ránéztél.
    Igen.Helyezgettem.Úgy csináltam,de mintha még mindig nem középen lenne..

-Fülemüle-70, Imi*, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Szia Mimikém!
    Ha már Salika le stipi stopizta, akkor mit szólnál ehhez a kis csokorhoz?Sok szeretettel Neked!!

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó ez így is. Több hely van az elefántnak. ;)

10. -elzemari-

Sali,
    de tényleg nagyon jól esik amit irtál, de tudod ott szoktuk eldugni, amit szeretnénk megmutatni, azzal együtt szeretem csinálni, sőőőt már tájképekre is vetemedtem.

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hát valahogy nem tudom azt mondani hogy "ritkán szólsz de akkor is minek" Istenem,..igazad van az elefánt nagyobb,..a Miki Egér meg csináljon amit akar!Különben is neki van házikója.
    Most örültem neked, mert olyan jót derültem, na zsepi a zsebbe.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mostantól középen van a bannered.

Ne rendezgesd, ne helyezgesd tovább, kérlek szépen!

(Igazítottam rajta egy apró szerkesztéssel, egy moderátori eszközzel.)

Fätum, -Fülemüle-70, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. fakír1020

Elnézést.:oops:Köszönöm szépen:)

Egy kis segítséggel most már tényleg a helyén van:D

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szívesen tettem, mert láttam, halmozódtak a felesleges jelzések a banner illesztésénél.

Ne kérj elnézést. Emiatt semmiképp. :)

-Fülemüle-70, mimi, vízöntő és 7 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Nyertél! - gratulálok. :)Még annyit csak, hogy mentsd el a saját gépedre is. Akkor biztosan később is megtalálod.;)
    Szia Marcsikám!
    Ez nem dicsekvés ez tény! - nem utolsó sorban szép látvány. Akárcsak a "problémák" sem panaszkodások, csupán tényként közli bárki.
    Tudod kedves én is nagyon :inlove::inlove::inlove:
    Szia Tündi!
    Minket nem zavarsz, itt nyitva az ajtó minden jószándékú gazda előtt. :)Szívesen látunk, olvasunk mindenkit. Csak egyetlen egy kérés, de ez máshol is így van. Be kell tartani a fórum szabályzatát.;)
    Szia Mimikém!:inlove:
    Igen nagyon sokáig jól működött ez a "fogd és vidd" . Én azt tapasztaltam, hogy ritkán találni ilyet, a képek túlméretezése miatt pedig nem működhet.
    Szia Mókuska!:)
    Nálunk ma jegeseső esett, fúj a cél, kellemetlen hideg van. Nálam a raktárházak és a mamutok uralják a tölgyest, farm visszarendezőm nincs. Most is amaránttal várom az eventet, a szigeten a szitakötők duruzsolnak, kell a trágya is és ugye gyűjtögetés a következő megmérettetésre. ;)
    Szia Szöszkém!:)
    Köszönöm, hogy hoztad pici dédikéd fotoját, nagyon nagy fiú lett és olyan cuki, kis cukorborsó. Gratulálok az event teljesítéséhez, ügyes vagy és szépen haladsz.
    Igen jól tudod, a + os dekor nem cserélhető.
    Szia Viki!:)
    Csupán ábrándoztam, álmodoztam hogy ha a dekor cserélhető lenne, akkor már nem volna akadálya nálam sem az ólak nullázásának.
    Apropó ólak! Az kering a várható eseményekről, hogy várhatóan jön a páncélosok tenyésztése. Érdemes lehet beterelgetni őket a Vadaskertekbe.
    Jósunk írta:
    "Sziasztok!
    Volt szó Mosó Masa mosodájáról nem rég. Úgy látni, hogy egy páncélos hadosztály beelőzte, érkezésük jövő hónapban várható."
    :)

-Fülemüle-70, -elzemari-, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Hát tényleg, már a naptár se nézem:(
    Jól van ez így. A szomszédasszonyom is festeget, öröme van benne míg elkészül és örömet szerez annak, aki kapja. Biztos te is így vagy vele.
    A Harsányi könyv nagyon jó, ha jól emlékszem ebbe olvastam Paál Lászlóról, előtte nem is hallottam róla.
    Na ez az igazi munkamegosztás. Sali megálmodtam -én rácsodálkoztam félálomba- te pedig végiggondoltad. ;)
    Most én is lehet ismétlek a szezonba, mert bónuszládát lehet kapni
    Mindig azt hittem, hogy a kastélyokat cserélgeted, de akkor nálad egy farmhoz egy kastély dukál.

Szóljon, aki a 2-s piacon van, jut neki is.:)
    A 4-s piacon vagyok.
    Bocsánat nem akartam senkit se félrevezetni.

Utoljára szerkesztett: 3.2.22
    -Fülemüle-70, -elzemari-, mimi és 8 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez már egy Tini Nindzsa hadsereg. :D

-Fülemüle-70, -elzemari-, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia Edit!:)
    Gratulálok, ez bizony nagyon szép szám.;)
    Látom, te már biztosan nulláztál az állatokkal. Szépen begyűjtötted őket. Nekem ugyan csak négy jegyű még gyűjtögetek hozzá. Lehet, hogy Imi* ismét rendez egy tenyésztési versenyt?
    Sajnálom, hogy én a 8-s vágányon vagyok.

-Fülemüle-70, -elzemari-, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Ne felejtsétek el begyűjteni a Valentin ajándékot!!

-Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Tudom persze, csak már elfelejtettem, hogy hogyan csináltam. Hiába amit nem használok az törlődik.
    Azt megadom, tájképek! Ha szépen kérlek hoznál egyet-kettőt? Lényeg, hogy lefoglalod magad, örömet szerzel magadnak és másnak is.:inlove:
    Hát tudod! Ez is nagyon tetszik!;):inlove: Egyre szebb képeket alkotsz. Gratulálok!
    Mókuska!
    Ha egy dekor elveszti a + tulajdonságát akkor az már nem indul újra. Ahogy írod, most lenne lehetőség kicsiről a nagyra.;)
    A Királynő jó lesz, ahogy hallottam és láttam piccolok is lesznek.:) Kérdés, hogy mibe fog ez fájni?
    Szívesen a segítség, szóra sem érdemes mondtam már. Ne legyél szemérmes, ha kell valami akkor tudasd és ennyi. ;)
    Neked is legyenek szerencsés, szép napjaid.
    Te Editkém! Biztosan, hogy virágfestés hiányzik a felhődről. Nem emlékszem, hogy lenne ilyen felhő. Ám az is lehet, hogy még is van.

-Fülemüle-70, -elzemari-, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.