Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 14.2.22
    ursa11, Imi*, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hiába drukkolsz, el se tudtam kezdeni az eventet. :( Azért nem dőlök a kardomba. :) Kárpótoltam magam a tenyésztéssel. Persze - és bezzeg - ott nem ugraált semmi. :music:
    Arany állat jöhetne, meg is adtam a lehetőséget, ma egész délelőtt itt ültem a piros lámpás ház előtt. És semmi érdekes, még olyan kétszintes ugrás se. Pandából próbáltam befejezni a homokozást, csak a sz.táp fogyott. Épp csak annyi maradt, hogy a hétvégi tenyésztésekre elég legyen. Nem veszek többet.
    Igen, Chrommal játszom. Sajnos nem ment, pedig szoktam szeretni a párosítót.
    Betáraztam a lámpás házat, most már csak drukkolok, nehogy hamarabb arassam. :D

ursa11, Imi*, fakír1020 és 6 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Imi*!
    Igen láttam, sőt be is váltottam amíg nem felejtem el.;)
    Megtöltöttem a tenyészterepet, fele-fele arányban, így lehetőséget adtam mindkét hüllőnek, hogy hétvégén bearanyozza a napom.:D
    Az aranyszamárhoz csak annyit fűznék, hogy szintén egy tápos, előre bekészített alapból lett.
    Szinte biztos voltam ebben, szerencsés Norbi ott a szomszédságodban, a közös piac hab a tortán.;)
    Köszönöm szépen Mókuska! Írogass csak, sokat lehet tanulni tőled.;)
    Kicsit elcsábított, összehozom a virágokra ható termékekkel, a felhőkkel, majd egy nullázás erejéig.;)
    Amit ad : 15.000 TP + 1 db Felszereléses láda VI + 2000%-kal több TP VIRÁGOK esetén minden területen Időtartam: 12 óra
    Nagyon sajnálom, bízzunk abban, hogy hamarosan megoldódik a hiba oka.;)
    Szeretettel és boldogsággal teli napot kívánok mindenkinek!:inlove:

-Fülemüle-70, mimi, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Talán itt van élet,mert a nyugdíjasok nem érnek rá bizonyára,magammal meg nem szeretek ott beszélgetni,csak a lakásomban.Elrontok valamit akkor aztán mondom a magamét,xD,magamnak!;)xD.A való világ beszippant mindenkit,vagy egy kis pihenőt tartanak a farmokon!!!Salikám remélem jól vagytok,Imi készül a tenyésztésre?Tenyésztés nekem nem akar sikerülni,semmi jót nem ad,el is ment a kedvem tőle,pedig még van egy pár gazdaköri is!Vigyázzatok magatokra,és további szerencsés napot,és játékot kívánok!

-Fülemüle-70, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  5. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!Szép napsütéses napot kívánok:)

Csak kapkodom a fejem az aranyszamárra és a kockaegérre.Gratulálok nektek:)

A pénteki tenyészésem nem nagyon remekelt.

Na majd most:p

Szezonbérlet megvásárolva:DA piccolo megint kihagyva,de sebaj jó ajándékok vannak.

Nagyon izgatott vagyok.

Ma adtam be a kérelmemet.Lottózót szeretnék nyitni;)

Ha megkapom az engedélyt mindenkihez eljuttatok egy 1000ft-os sorsjegyet:music:

Nem virtuálisan xD

Sárika555, -Fülemüle-70, mimi és 9 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Ki tart velem?;)
    Ma is nagyon szép időnk volt. Madárcsicsergés hallatszott mindenfele.:)
    Piacozom, narancssárga dáliát termelek.:music:
    Már nem kell sok ahhoz, hogy el álom ismét valóra váljon!:inlove:
    Addig pedig derekasan kapálgatok.:D

Szia Szöszi!
    Gyere csak bátran.;)
    Egy új tenyészállat érkezése mindig nagy öröm számomra.:)

Szia Kriszti!

Ne add fel.:)
    Meglásd, kopogtat még nálad aranyállat az ajtón.;)
    A legszebb élmény, amikor alap állatból aranyat kapunk. Ennél nincs szebb és csodálatosabb érzés!:inlove:

-Fülemüle-70, mimi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Szöszkém!:)
    Köszönöm szépen kérdésed, minden rendben nálunk! ;)
    Eventmentes időben kevesebbet jövök, igyekszem a VV eventeket teljesíteni. Ma ragyogó napsütés, sétáltam egy nagyot, kihasználva a jó időt. Közben mosás, takarítás, bevásárlás, sőt még egy kis pihi is belefért.
    A farmomon állattenyésztés és fatermések betakarítása folyik, kevesebbet kell kapálni, nem igényel max 2-3 belépést.
    Ne add fel, majd sikerül meglátod. Figyeld meg akkor jön mikor nem is várod.;)
    Szia Kriszta!:)
    Kívánom sikerüljön a terved, elképzelésed.
    Ugye nem azt akarod mondani, hogy eddig nem jött össze tenyésztésből aranyállat?
    Nekem sem jön mindig, sőt egy jó ideje nem volt, pedig rendszeresen kb. 2 hetenként tenyésztettem kedvemre.
    Szia Imi*!
    Köszönöm a kakaót vittem.:p
    Ezek szerint csp-ben találod az álmod? Vagy a gkörit üríted?;)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Finom volt a kakaó, köszi.
    A 12 év alatt egyszer fordult elő velem, és valóban jó érzés volt. A lúd lett akkor aranyos. :) Érdekes, hogy a ládából kapott arany elefánt csak először volt WoW-érzés, aztán már vártam. Kár hogy csak azt a két-három állatot rakták bele. Mekkora öröm lenne, ha sorban mindegyikből "nyernénk". (Tudom, kék bilit kérek... :D)
    Szia Kriszti. Remélem, sikerül neked!

Én is megpakoltam a vityillót, én is kétfélével. Eddig sikerült elkerülni a véletlenszerű leszedést.

ursa11, -Fülemüle-70, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  9. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok szép napot!:)

Szia Sali!
    Azért kaptam tenyésztésből aranyat de az igen régen volto_O

Az áhítatos ládából már kaptam 2x repülőelefántot de ugye az sem aranynak számít:D

Szia Imi!

Köszönöm a biztatást.Majd most sikerülni fog;)

Szia mimi!

Én sem fogom visszatartani magam:D

Majd jövök a képekkel,ha lesz valami:p

Éljen a Karnevál event!:inlove:

Éljen a piccoloxD

ursa11, mimi, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

1f6488e03b6637ee957d018cd2b39f5f.gif https://board-hu.farmerama.com/threads/oroshi-talányos-tiki-tenyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel-2022-február.22103/
    Sziasztok!
    No Imi* hogy ál az gazdakör. No ezért álltam én le pianínóra,:music:
    -----------------
    Kedves fakir!
    Én azért annak a piccolonak, örülök, örülök, de valahol olvastam, hogy a tesztek alapján 100 ládából, lehetséges a FA fa. A virágfestés no az igen. De ahhoz is rengeteg táp kell, Toma írta, nagyon előre kell tervezni, színes ólakkal, mindenféle bónuszokkal , 1 ó alatt 100 -szor kattogott. Én ehhez még igen kicsi vagyok.
    --------------
    Sali!
    Te nagylelkű, olvastalak!:inlove:

---------------
    sok sikert.jpg A játékhoz, és kellemes napot kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 17.2.22
    ursa11, mimi, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Szerencsés, szép napot kívánok Mindenkinek!:inlove: Sziasztok!
    Ki tart velem?

Mimikénk!
    Köszönöm szépen a napocskát, lepkéket. Jobb kedvem lett.;)
    Olvastam, hamarosan célba érsz, gépedet illetően.:)
    A kék bili elfogyott! Egyébként is nem olyan nagy kérés, elképzelés amiről írsz.
    Eventezel?
    Szia Kriszta!
    Olvastam a sikeres pörgetéseidről! Gratulálok, hajrá, hajrá!
    Éljen, éljen, éljen a királynő és a helyettesítője Frida! Piccolo? Aha! Juszt is FA-fa lesz benne!:);)
    Érdeklődve várom a képeket. A méretekre kérlek figyelj!;)
    Szia Erzsike!
    Köszönöm, hogy hoztad az új gköri küldetéseket, a kakapó érkezését.
    Attól, hogy olvastad, hogy 100 ládából egy FA-fa lehetséges, még ide hozzánk bepottyanhat 1-1.;)
    Sokan játszuk ezt a játékot, a valószínűsége még meg lehet.
    Zavarba hozol Erzsike, nem tudom mit olvastál.
    Az eventet elkezdtem, majd ötszáz röpim lett a 3 területről, most gyors felszaporítás, majd éjszakára biztosan komfort, mindhárom területen. Hozzám a kerék még mindig smucig.
    Sok sikert, legalább 1-1 FA-fát kívánok mindenkinek, aki arra vágyik.:)

ursa11, mimi, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Szép estét.:)
    A királynő nem hozta azt amit reméltem ,de sebaj a bahán kényelmesen elvagyok a normál ütemmel is;)
    A keserű gyömbér végül is jó az 5% röpi is hasznos lehet.:music:
    Hogy álltok vele?o_O
    Imi hogy állsz a gazdakörrel?o_O
    Bár 1új állatos gazdakör talán nem vészes;)xD
    Hát nekem mostanában elég fair:wuerg:
    De nem hagyom magam elcsábítani;)xD
    Csak ami kell8)
    Érdekes hogy sokatoknak ez az Fa fa értékes.:music:
    Nekem van de igazából nem értem mire jó:wuerg:
    Sokk minden sokkal jobban tetszik:inlove: és hát az évi 1 raktárért amit ad elég határeset hogy megéri-e bárhol is fentartani:music:
    Persze lám mennyire más a cél. :)Én szívesen elcserélném őket szinte bármire:)
    Szép estét.

zsani_apja, Sali~*.*, fakír1020 és 4 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Tessék, csak tessék.;)
    upload_2022-2-18_8-12-37.jpeg
    Végre péntek.;)
    Engem a királynő nem nyűgözött le.:music:
    Megcsinálom a támogató gazdakörit aztán kész.
    Szóval izzítom a kapát.:D

Legyen szép napja mindenkinek!

Szia Erzsike!:)

Még 5 feladatom van hátra. Ebből 3 titok állatos, kettő pedig növényes. (+ a királynős is ott van még)
    De nem csüggedek. Hiszem, hogy megcsinálom.;)
    Nálad mi újság?:)

Szia Mókuska!

Még 5 feladatom van hátra. Ebből 3 titok állatos, kettő pedig növényes. (+ a királynős is ott van még)
    A narancssárga dáliára kell még kicsit ráfeküdnöm.
    Aztán öröm és boldogság lesz.:)

Szia Sali!

Nagyon szívesen.:)
    Az utóbbi.;)

zsani_apja, Kuzdern, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia !
    Abban biztos vagyok hogy megcsinálod, én már jobban várom mint te!
    Különösebb újság nincs, tudod, problémák vannak mindenkinél, a V V-ban. A kicsivel nem foglalkozok, a nagy meg nem számít.
    Nálad a VV hogy alakul?
    ---------------------------------
    Mókuska!
    Ó hát én azért, cserélnék FF-ért szívesen, bár mit ha lehetne!!!
    a  álj 50.jpg
    Mindenkinek!

Imi*, zsani_apja, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Naaa, kénytelen leszek más színt választani. :D
    Igen eventezek, 20-szor már szaladgáltam a kosárral. A többit majd szép lassan, elfogytak a gyorsítók. ;)

Imi, az egyik tük.toj. elkelt, köszi szépen. :D

Imi*, zsani_apja, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  16. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Fejlődési taktika_ 210. oldal _ Farmerama HU - Google Chrome 2022. 02. 18. 10_42_36 (2).png
    Na van még mit tennem ehhez, se ennyi tápom, se ennyi virágfestésem nincsxD nem is olyan nagy a problémám

-Fülemüle-70, Imi*, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Mókuska!
    Ez a "drága" FAfa általában azért kell, hogy abból is legyen. Maga a tudat és a látvány, hogy lám, lám.... szépen fejlődik.;)
    Szia Imi*!
    Köszönöm, a narancslét vittem, jól jön a C az im.támogatásához.
    Hajrá, hajrá, már szeretnélek látni a "király" ruhádban.;)
    Szia Mimikénk!
    Van még idő, nem rohanunk sehová. A múltkor kérdezted, miből van csp- ha nem piacozom.
    Összeszámoltam kb. egy nap, mindenféle van benne, tehát felhő, pörik, ládák, stb. kb. egymillió.;)
    Az eventet elszúrtam, de még "időben" észrevettem és korrigáltam. /nem a gkörrel kezdtem:music:/
    kb. 4 óra múlva elérem a gköri 4/1-ben a 26 kosarat,
    Komforton ültetek mindhárom területen, 51db/komfort.
    38 x vonult el előttem a kocsi. Nagyon gyér a kidobált ez+az. A felhőig elmegyek azt viszlát.
    A tenyésztőst befejeztem, most nem volt nagy ugri-bugri.
    Kicsit kavargattam:

Nem azt mondom, hogy hűha, de nem is annyira rossz.:)
    Sok sikert, nagy ugrálásokat, szép 7végét kívánok mindenkinek!:)

-Fülemüle-70, Imi*, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lehet, hogy nálam is van ennyi, csak nem számoltam össze. No meg a piros kosár sokba kerül. ;)
    Fellelkesítettél a komforttal, ki fogom próbálni mindjárt. Sosem mertem, hátha elszámolom magam.
    A tenyésztés majd csak most jön. A hal meg a kacsa nálam is sikerülhet.

A FA-fának én is csdak azért örülnék, hogy lássam. :)

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Elhoztam Neked Toma levezetését, ismét sokat lehet belőle tanulni, alkalmazni. Köszönöm szépen ismét!:)

....."Komfort talajon fogom a gazdakörhöz szükséges növénymennyiséget letermelni. Nem bontom a Zuhatagost, elsősorban a raktárak miatt (nekem nem kell aktualizálnom sem, az van kint, amit termelni szeretnék). 80 db komforton, szupertrágyával és KacsaKata szupertrágyával termelgetek, napi 3 aratással. A reggeli aratás után csatnit teszek a rekeszbe, és azzal aratok a farmos területeken egész nap. Az esti farmos aratás után megy vissza az ananászos az esti és a reggeli eventgazhoz. Így egy kör hozama reggel és este 80x22=1760, napközben 80x20=1600 növény lesz, azaz naponta 5120. A 15425 növény tehát 3 nap alatt, 9 aratással simán meglesz. Majdnem biztosan egy az egyben fogom kapni a felröpiket, így ezalatt 9x80=720 felröpi is landol a raktárban; viszont elfogy ugyanennyi szupertrágya és KK is. Ha sikerül bónuszt pörgetni (nem nagyon fogok ezért erőlködni), akkor jóval kevesebb.
    Két ok miatt nem 1x1-et használok: egyrészt nem lévén állandó munkásom, és a farmon reggeli és esti aratásra vagyok most berendezkedve, elegendő két db 1 órás kupon; a komfort napközben simán aratható kézzel. Másrészt így kisebb területen gyorsabban végzek - igaz, némi szupertrágya ráfordításával. Valójában még a rekeszben sem kellene cserélgetni az ananászos sütit és a csatnit, de némi többlettermést ez is ad... Azt még meggondolom, hogy csatnit vagy +3 termést adó terméket teszek a rekeszbe - ez utóbbi megoldás a farmon többletet, az eventgazban némi "kevesebbletet" (bocs...) fog okozni."

Mivel elbambultam az elején és szeretném minél hamarabb befejezni ezt a tologatást, így egy 200 % terménybónuszt tettem a gyémánt rekeszbe. Mindhárom területen földek, a széleken fák. Szerintem még ma készen leszek.;) A karácsonyi sütit és fehérártatlanságot nem elfelejteni!
    Köszönöm szépen az infót,;) erről ugyan lemaradtam, de legalább nem felejtem el. Nálam a 7végék elég húzósak, kevesebb idő jut a játékra.
    Ahogy számoltam, úgy is lett, vége. Viszlát karneval, viszlát Frida.;)

Utoljára szerkesztett: 18.2.22
    -Fülemüle-70, Imi*, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.