Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Szia Imi!
    Nem nagyon akad időm rá, ezért örülök, ha jelzitek itt pl. az egytápost. Pedig be is nézek a tenyészházba, hátha épp van. Tudod hogy a kezem miatt kevesebb időm marad, mindent nagyon lassan tudok csinálni.
    Most elvágtatok a piacra, meg bioboltba, elköltök a nyugdíjamból valamennyit. :music: :D

ursa11, Sali~*.*, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Sziasztok!
    Mimikém !! Milyen árak vannak a piacon felétek?? Nálunk még az eper mindig 1800-2000 ft / kg. A cseresznyések szidják a sok esőt mert mind kireped a cseresznye. Nekem is ki kellet volna mennem, nekem meg a házi törött paprikám fogyott ki. Hát annak is szép az ára.
    Hát a nyugdíjból csak valamennyit , igen én is így vagyok vele.
    Imi*
    Hogy ál az árpád, a sok eső meg a szél nem fektette el, már lassan lehet vágni.
    A fekete párducról ha ott ólálkodik a közelben egy fotót ha lehet.
    A paradicsomod hogy ál? Egyébként tényleg nem gondoltam volna rólad, hogy ilyen precízen ahogy a nagy könyvben meg van írva,
    így foglalkozol mindennel. Azt hittem hogy mama hotelben vagy, csak az a dolgod hogy eljársz dolgozni. (bocsi)
    Andiról tud valaki valamit??? Azért életjelet adhatna magáról!!
    611.jpg Ez az Okapi.
    Most olvastam utána. Jó játékot!!

delfin929, ursa11, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én is kerestem privátban, de sajnos nem jött válasz:sleepy:

ursa11, Sali~*.*, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Van ahol még több, mint 2000. A cserkót megreszkíroztam, ez a gyümölcs, amit ehetnek a cukrosok. Nagyjából az is 1200-1400 körül van. Inkább paprikát/paradicsomot vettem, persze azok is 900 és 1000 között vannak. A virágárak is felmentek jócskán. Azért hazajött velem egy napvirág.
    Viszont mindenből van sok, ahogy jósolták. Ha kicsit lejjebb menne az ár, három kilónyit befőznék barackból és meggyből. Cukor nélkül. Tavaly nem sikerült csak a szilva. Finom is, de van ami csak a baracklekvárral jó.

delfin929, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Szia Mimi
    Nagyon tetszik az új képed.:D

Szia!
    Andi szomszédom, régóta nem láttam már én sem!:(
    A hőmérője zöld, de sajnos ez csalóka... Hiszen hibásan működik egy jó ideje...

Szia Erzsike

Az árpa nem az enyém. Ahol voltam epret szedni ott fényképeztem.:music:
    Fogtam magam és gyorsan átszaladtam (2 házzal odébb), csináltam róla pár képet.:)
    https://kepkuldes.com/images/e0c3e0b053fc7e2dbefad475a9b3a491.jpg
    https://kepkuldes.com/images/a93e22dee53b2574e1157b777e0e7268.jpg
    Szerintem nagyon szép, gyönyörűűű!;) Jót tett neki ez a sok csapadék.

A fekete párducot is sikerült lekapnom, éppen szunyókált a padon.
    Meglátott majd fel is ugrott egyből. A kép pedig olyan lett amilyen.:music:
    https://kepkuldes.com/images/15ffa810eb41c96750d27c05096ea268.jpg

A paradicsomok is szépen fejlődnek.
    https://kepkuldes.com/images/0ee821ece3c903491f619858d8b1b567.jpg
    https://kepkuldes.com/images/5cc7d3ffc62da5b0211544abd09bf0ab.jpg

Zárásként pedig mutatom az udvar, legszínesebb madarait.:)
    https://kepkuldes.com/images/a3f344c38d8e2c84d4a78b4778e6aa71.jpg

Ha tehetném mindennel is foglalkoznék.:D
    Nem írom le a korom, de pont kétszer annyi idős vagyok mint a játék.;)
    A szüleimmel lakom, eljárok dolgozni. Közben pedig a "szenvedélyemnek" élek.:music:
    Én a természetben érzem jól magam.:)

jófarmerlány, delfin929, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szöszkének sok boldog névnapot kívánok! Isten éltessen sokáig, egészségben, boldogságban!

Köszönöm, én is csökkenteni fogom először 2-3 hétre, vagy csak havonta 1-re.
    Szeretem ezeket a "veled akarok menni" virágokat. Jó választás volt.:inlove:
    Szia Imi*!
    Köszönöm, haladok, a tenyésztőset gyorsan lezavartam. Ezzel az ültetőssel meg a magam tempójában, bónuszok hiányában. 22 lejátszott játékom van jelenleg, még egy aratásom lenne mára. Még nem kapkodok.;)
    Norbi!
    Andikánk nem most készülődik a nap napra? Úgy emlékezem, hogy mostanában nősül a fia.:)
    Szép képeket hoztál, azonban ezek a színes madarak tetszenek a legjobban.:)

szöszi50, delfin929, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szevasztok kedveseim! A mai időjárás igazán nekem való: süt a nap, de nem melegít nagyon, kis szellő is van.
    Aratás-idő van nemsokára, kellet már cserélnem a tavaszt nyárra. :inlove: A képeid köz6ül nekem az árpatenger tetszik. Az visz mindent. ;)

Event lassan készül.

szöszi50, delfin929, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek, Sziasztok!

Ki tart velem?;)
    A tenyésztős event kész. Pont annyit tenyésztettem amennyit kellett.:)
    Utána pedig skorpiót tenyésztettem. Szerettem volna egy rózsaszín flabellumgyárat építeni.:music:
    upload_2022-6-12_14-19-8.png
    Nem panaszkodom.;)
    A kapálósnál 22 játékom van meg eddig. Szépen lassan haladok a felhő felé.xD
    Gyönyörű időnk van!:)
    Megyek teszek ki egy kis vizet a galambokat fürdeni, had élvezzék ők is a jóóóidőt!;)

További szép napot kívánok mindenkinek!

szöszi50, delfin929, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Szevasz Mimi kedves! :)
    Nekem is pont megfelelő a mai időjárás. :) Alig ismertelek meg az új ruhádban.
    Az enyém is lassan készül, de remélem a végére érek. Még van vissza 69 óra.;)
    Szia Imi*!
    Köszönöm a kávét már itt is vagyok! :p
    Sikerült az elképzelésed, gratulálok, a rózsa gyár megépítésének immár semmi akadálya.;)
    Meg tudná mondani valaki, hogy ha az eddigi összes lehetőséget kihasználtam, akkor most mit mutat a Pokoli kutya villa?
    Kicsit megkavarodtam, nem tudom beazonosítani.:music:
    Marcsika!:)
    Rég jártál erre, pedig kávé is van /friss/. A bicajod rendben? :)
    Imi eredményén felbuzdulva indítottam egy kör tenyésztést.
    Megyek benézek a tenyész telepre, kíváncsi vagyok az eredményre. Ha érdemes akkor majd hozom a "célfotót"!

szöszi50, delfin929, mimi és 6 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali

Az enyém még a raktárban díszeleg.:music:
    Vicces, de mindig elfelejtem kirakni...
    Így erről most nem tudok nyilatkozni. De amit lehetett azt megvettem, plusz a tenyésztős eventből is kiszedtem.
    A kapálós eventben viszont még bent vannak. (3 db fejelsztés)
    8 db várakozik jelenleg. +3 amit még nem szereztem meg.:)
    Majd ma kirakom.xD
    Más,
    A Piccolo ládából Pogó showt kaptam.:cry:

Hamarosan jön a „dekor” tároló.:music:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...mos-pletykapartija.22406/page-14#post-1267077

Izgalmasnak ígérkezik.:)

delfin929, mimi, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sok minden még nekem is ott díszeleg, most néztem át éppen, váltanom kellene. Nah, ez az, erről beszélek, hogy amit lehetett azt megszereztem, vagy így, vagy úgy. Alap pokoli kutya villa 4 jelenleg, de nem jegyzeteltem, hogy mennyi függöny került rá.
    Ne szomorkodj a piccolo tartalma miatt. Tudom nem vígasztal, nálam dettó ugyan az lett. Lehet, hogy túl korán szereztük meg.
    A dekor tároló jónak ígérkezik, várom már nagyon.
    Tudod mit várok még? Hogy a + tulajdonságokkal rendelkező dekoroknak lenne egy külön helye. Jelenleg bizony előfordul, hogy "véletlen megy a levesbe" pár + bónusz. Ám ha lenne külön helyük, akkor oda csak akkor kellene belépni, ha valóban aktiválni szeretnénk valamelyik dekor.

szöszi50, delfin929, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok,
    Ma elkészült a tenyésztős és tenyészgettem néhány kört még. Haladgatok, a múltkor befejeztem 3 gazdaköri tenyésztőst, most meg 2-t.
    Régen sajnáltam beadni a magas szintűeket, de most az aranyállatokat úgy vágom be, hogy csak nyekkenek. Talán azért is, mert már nem akkora érték a neonól. Na azért a királyság a túl távoli jövő, ha elérem egyáltalán.
    A növénytermelőssel is készen vagyok.
    De jó, hogy írtad, megnéztem itt, 11. fejlesztésnek kell lenni, ha megvettél mindent és a két event kész. Én majd ott felejtettem a boltba a két fejlesztést. Mondjuk a boltot nem nagyon értem, a fejlesztés és a piccolo és szinte el is tapsoltuk az érméket.
    Nekem most jókat ad a piccolo, csak el ne kiabáljam, ernyőgomba, virágos dallamok. Na azért jut nekem is Pogó show, hiányozna, ha nem lenne.:D Várom a 10. virágfestést, van még 35 piccolom, hátha...
    Mondjuk ha csak évente 1× ólnullázok, annyira nem fontos, de a múltok egy önfeled mozdulattal learattam őket, úgyhogy ezzel is számolni kell sajnos. Tényleg jól jöne egy + dekoros terület.
    Ezt meg nem gyűjtöm, csak gyűlik. Imi jól gondolod, a szinttel teheti a kerékre ilyen sűrűn.

delfin929, Samborg, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én a világítótorony területén tárolom a +-os dekorjaimat. Virágfestés, gyepek ura, Jack ajándéka stb.
    Plusz a raktárban is vannak, itt vannak a legnagyobb biztonságban.:)
    Persze volt olyan amikor lekaptam mindent. Olyan hirtelen történt minden.xD

Szia Edit
    Szép gyűjtemény, még ha nem is gyűjtöd.:D
    Én a piros teknősökkel vagyok így, a 243. szinten...
    upload_2022-6-12_21-49-7.png
    Én se gyűjtöm őket, csak gyűlik.xD
    Én is várom a 10. virágfestést. De szerintem ez első öt is bőven ki fog szolgálni.;)

ursa11, Kuzdern, delfin929 és 5 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Imi*, ursa11, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Madár csicsergős, szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)

Szia Edit!:)
    Örülök, hogy hasznos volt az írásom. Közben mégis kibogarásztam, rájöttem pont annyi van amennyinek lennie kell. Mivel még az ültetős eventtel nem végeztem és ott még 3 db. elérhető.
    Szép a szalamandraodú gyűjteményed, gratulálok! Ritka, hogy egy pink ólból ennyi összejön, hisz a szalamandrát sem régóta tenyésztjük.
    Igen, erről az "önfeledt" mozdulatról beszélek.:music:
    Nálam a raktárban van a legkevesebb, ott valóban a legnagyobb biztonságba őrizhető.
    Nálam egy négylábú viszi a prímet, narancsból 826.:D Aki kitalálja melyik ez az állat meglepetést kap.;)
    Szia!
    Mimikém látom már virágokat locsolsz. ;) Biztosan érdekes, főleg hasznos lesz, hisz már nagyon sok kütyű porosodik régóta a raktárban. Bármilyen méretű legyen is kezdetben, nagyon hasznosnak tűnik. Én is várom. Engem az érdekel, hogy mennyit lehet majd egymásra rakni, hasonlóan a fák, vagy ólak fejlesztéséhez.

Imi*, Saláta~, Sali~*.*.* és 6 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Narancs szamár? Nálam 455 van. :D A teknős még "csak" 70. Szuper lenne, ha ól helyett tenyészállatokból lenne több. ;) :music:

Imi*, ursa11, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szint ide vagy oda nekem szinte a soha gyakorisággal sikerül pink ólat pörgetnem. Ilyen ólam is 3 db van, az is az eventből és épített.

Imi*, mimi, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Eltaláltad! Gratulálok, küldök valami finomságot neked! Piros teki is van perpill 90. :D Még biztosan lesz több is.
    Talán hasznosabb, értékesebb, felhasználhatóbb lenne igen, egy bizonyos mennyiségű ól után, ha tenyészállatok potyognának a kerékről.
    Nem ám holmi 1-2 számú, legalább 7-8-as.:D Csakis azért, mert szebb a grafikája.;)
    Szia Viki!
    Hasonló a szerencsefaktorom. Pink ól ritka mint a fehér holló, vagy még annál is ritkább. Bezzeg a sárga terményesek szépen gyülekeznek, főleg a kerékről. Megreformálhatnák már a farmpengős bolt kínálatát is. A csillagoknak is jó lenne valami értelmes beváltás, felhasználhatóság. Lassan, nagyon lassan végzek az ültetgetéssel, még 2-3 ültetés és 1 zsepi, 1300 körüli gaz és vége.:)
    Ki hogy halad? Kinek kell még kesztyű?

mimi, Imi*, Saláta~ és 6 más kedveli ezt.
  19. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Dekor tárolóra én is kíváncsi vagyok :).
    Tenyésztést tegnap befejeztem, semmi eget rengető ugrás, már megszoktam xD
    Ültetőssel kínlódok még, hétvégén egyéb elfoglaltság miatt kevesebb aratás volt. Keréken no bónusz (mármint néha megjelenik, csak nem ott áll meg), sárga teményesek, narancs ólak, bájitalok jönnek ezerrel, csakúgy mint nálatok.

Kinyíltak a japán gyöngyvesszők:

https://kepkuldes.com/images/1b5293a9c9792c656ba7890b3cfb65ab.jpg

https://kepkuldes.com/images/6de0b58259777ce16826ccd2a35a6715.jpg

Szia Mimi!
    Küldhetek baglyot a farmodra?

Szuper képek !
    Csodálatos az árpamező!
    Paradicsomoddal jól lehagytál, nálunk még elég kezdetleges. :D

mimi, Imi*, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Imi,
    Mondanám, hogy cseréljünk, mert nekem csak hét piros teknősöm van, de hamarosan te is eléred 245.szintet és jön a szalamandra invázió.:D
    Sziasztok,
    Megszámoltam 300 sima pörgetésnél 25× tette a kerékre,csak a rózsa szalamandrát és semmi mást. Szóval ez nem szerencse, de majd Imi leteszteli. Annyi haszna lett a számolgatásnak, hogy jött még +5 ól.

delfin929, Imi*, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.