Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!:)
    Az holnapi eventismertetőt elolvastam, a hozzávalókat ellenőriztem a pajtában. ;)Kicsit piacoztam, hogy a hiányzó cseresznyét és körtét jó áron meg tudjam venni! Sajnos ezekre nem figyeltem eddig. A sziszegőmből viszont piacra tettem,:p igaz csak óvatosan, hisz olvasva a gangosok találgatásait, pletykáit előfordulhat, hogy hamarosan kellenek.
    Nincs szerencsém, erről a a BP tehet:Dhiába szeretném rájuk kennixD. Most szerettem volna egy kevés szünetet és lám, nem lesz idő lazsálni. Nekem nagyon megéri a felhő, így meg pláne, hogy minden területen hatni fog. Most azért gondolkodjuk kicsit. A cukkinis almatorta 60% tp, a tavaszi koszorú pedig 30 % tp növelő, akkor a felhő a maga kis 80 %-kos tp növelőjével, 2 órán keresztül, ráadásul 12 óránként aratható? Vaúúúú! - hogy ne érné meg?! :p
    Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha a gazdaköri feladatokkal kezdünk nem lesz szükség a növényszaporításra!!! Ez sem elhanyagolható szempont, mindjárt mehet 1x1-be az eventnövény. Tenyészteni biztosan fogok, csak úgy a saját kedvemre. Hogy keverek-e? Még nem döntöttem el, de már alakul a pink mogyorótaposóm megépítése. Ma ismét berepült egy fáncsi. Szeretem a ládikókat, annyi hasznos és kiválló ezt+azt kapok. Néha úgy érzem ilyenkor, hogy karácsony van a farmon. :p A Robinomnak is szeretnék egy párját.;) Tehát feladat van bőven.
    Event mentes időben én is szívesen dekorozom, ez a legeslegjobb amit szeretek a játékban.:inlove: Itt értékelem igazán a sok munkát amit az évek során a játékba fektettem. Ha eljön az idő mikor nem lesz lehetőségem eventezni esetleg, akkor talán annyi időm mindig lesz, hogy a dekorjaim arassam.
    Mindenkinek sok sikert és jó eventezést kívánok, érje el mindenki amit szeretne.;)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Én is összegyűjtögettem a hozzávalókat a támogató gazdakörihez...
    Bahamás faterméseket a piacon kellett vennem mivel egyik sem volt vagy alig 20-30 db!:wuerg:
    Anakonda készletem sose volt és szerintem nem is lesz soha így ezzel nincs is gondom, majd a közeljövőben lesz!8)
    Növényeim megvannak szépen piacra is jut de a csp már nem érdekel az első milliárd óta, mivel ez volt a célom!
    Álltaim éppen. hogy megvannak 7 db juhot kellett vennem, szépen le fog nullázni ez a g.köri!xD
    A bahamás fákat felturbóztam muszáj volt, a farmra 3 rakat mindenféle ólat raktam ki mivel már nem volt időm barkácsolt ólakkal játszadozni!
    Nálam is van egy sziámi macska szívesen átdobnád Neked Sali de nem lehet, Én a császár pávának keresek párt!;)
    Pajtarabló event akkor is és még egy kis támogatást is kér mi?:music:
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Két doboz ki és be pakolása között ide is bekukkantottam...
    Mondhatnám, hogy tavaszi nagytakarítok... de nincs tavasz:wuerg: ja meg ősz sincs:wuerg: brrr nagyon hideg van:wuerg: ez már majdnem tél...
    A napokban olyan csibéim írtak levelet akik 2-3 éve megzápultak- azóta sem haladtak... de valamiért újra beléptek... :music: Lehet , hogy PP reménye hozta őket vissza a farmra? Akkor pedig van nagy tesó is:p
    A Horror most unalmas volt... csak pajtát töltögettem... azt sem túl hatékonyan... talán 3* sikerült ott aratni:eek:

Utoljára szerkesztett: 26.9.18
    -Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Támogató g.körit megcsináltam!
    Most arattam egy teljes kört (5,5 terület) gazt + egy kis csilit!
    193 db űrlény-chip, 623 db űrlény hangosbeszélő és 378 db űrlény-vezeték jött össze, ezen felül 2.949 db e.gaz!
    Kipróbáltam a tenyésztést is felröppenő ügyileg de gyorsan abba is hagytam, azt hittem mind a 3 felröppenőt adni fogja nem véletlenszerűen dobálózik majd...
    Gyorsan letermelem a gazt és pakolok vissza!
    Naponta a 300 db magot vegyétek ám meg most jó kis csp-t lehet keresni!8)
    Ma nem is volt annyira hideg inkább tegnap...:wuerg:
    És még hol a tél?o_O Kimarad az ősz?:eek:
    Nem akarom... Utálom a hideget!:oops:
    Ki, hogy halad? Cél?:)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Nálam a cél az egészet megcsípni mivel a felhő után még sok jó cuccot ad, időm és területem özön, a bahán amúgy is fókákat termeltem eddig is így az tiszta haszon.xD Azért menet közben változhat de szeretem a teljes eventeket mint az ez előttit is.:):music:
    Eddig van: 2130 e.növ., de 30-40 perc múlva aratok és ma még egyszer. Illetve az már holnap lesz....xD:p

Chip 409, hang. 319, vezeték 298, ez persze pannik nélkül. Az első kör nagyon jól adta a röpiket így bízok benne, hogy zöme chip meg lesz az enövényekkel.:)

Ezek a tervek.:music:

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Annyira siettem az aratással, hogy fogalmam sincs mennyi felröppenő jött össze!:sleepy:
    Gyorsan megcsináltam a támogató g.körit és már vetettem is el a gazt mindenhova.
    A bahamán csak fák voltam, a farmos területen ólak vegyesen (kaméleon,hód,strucc,róka,sün) próbáltam a 14:00 figyelembe venni!
    Én majd csak 2 óra múlva tudok csak aratni aminek nem igazán örülök de ez van!
    2. fedélzetbe elkezdtem beadogatni a cuccokat de kifogytam a felröpikből...:wuerg:
    A felhő a célom a többi nem számít, az állatos részeket ha lehet nagy ívben kerülném!
    Pár cuccot már piacra is dobtam de szerintem lesznek még jobb árak is!:music:
    Sok sikert kívánok Neked is!:)

-Fülemüle-70, genka53, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Meg volt a 2. aratás és most is nagyon jól adta a felröpit ha így megy mire letermeljük az eventnövényt meg lesz az egész chip: 85 db jött.
    Én ha csak tehetem beadás előtt jól előre termelem a cuccokat.
    Neked/nektek is jó haladást.:):music:

01:16-ra érik be a 3. kör, jól learatok utána már csak reggel.o_OxD

-Fülemüle-70, ursa11, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Igen nekem is feltűnt, hogy jó arányban röppen fel a felröpi!
    100 db juhot le kell gyártanom gyorsan, muszáj...:wuerg:
    Szép álmokat mindenkinek!:)

9. Sali~*.*

Sziasztok!:)
    Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Így vártam az eventet: A fő farmon a fűvészkertek és a raktárházak kivételével 3 területen krizantént vetettem. /A nemesítése még most is tart/
    A szigeten az esőerdőben fák , raktárházak, az ültetvényen a fűvészkertek mellett állatok: fóka, koala, hangyász szaporodott. A zuhatagon flamingók voltak. A szigetet nem bontottam. A BölcsTölgynél gyorsan kiraktam a mamutfákat, pár hiányzó, bodza, cseresznye, körte és szilvafát.
    Kicsit piacoztam, de a sziszegő tekergőket csak óvatosan adogattam el.
    Az eventtel jól haladok, a 2 szinten a jobb oldali liftekre várok, illetve a vezetékekre. Bő óra kellene még az eventnövény betakarításáig.
    Egyenlőre két területen termelem az eventnövényt, felröppenő függvénye lesz a többi terület bevonása a növénytermesztésbe.
    Kívánok mindenkinek sok sikert, jó játékot.:)

10. lukimi

Jó reggelt.

Ha valaki gondolkozik a tenyésztésen én 1 kört elengedtem és mindhárom felröpiből 40 egynehány jött. Biztos, hogy negyven fölött vannak de borzasztóan nehéz vagy lehetetlen összeszámolni a tenyész ablakban mivel ha a nyíllal hajtom lefelé az oldalt kb 8 db-nál egyből az aljára ugrik amiért bedühödökxD:p, ha a kurzorral húzom le vagy föl lehetetlen olyan egyenletesen, hogy biztosra számolhatnánk. Ha az ablak közepére teszem a kurzort egér görgetéssel nem viszi, pedig pontyosan ez lenne a leg okésabb. Jóóól van na tudom le kellett volna előre írni a röpik számát és akkor most eccerű lenne, de sajna mindíg elfelejtem. Ezért az ángáriáért nem is szoktam megszámolni de most fontosnak tartottam. Elefánit tenyésztettem, volt 1 egzotikus (9) és 1 repülőm (nyolcadik szint, ha számmal írom ide szmájlit rak), most lett 2 repülő. A sorból csak asztalos elefánim nincs a többiből akad szépen. :):inlove::music:

Legyen farmeramás termékeny napotok.:music:

11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Az eventet elkezdtem,csinálom,ahogy az energiám engedi!Tenyésztettem egy keveset,mondanom sem kell nem sok sikerrel!Nem akarnak ugrani a magasabb szintre!Sok sikert,és jó játékot kívánok!:);)

-Fülemüle-70, ursa11, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Haladok szépen csak nem nagyon találok ki a labirintusból...
    A növény ma meglesz az aratás után!
    Utána a Bahamára mennek vissza a fák a farmra pedig valami ólak, mondjuk narancs ludak!:)
    Mára a piros kosárból bevásároltam a mai adagot!
    Végre a gőzös most a Bahamára jön!
    Nagyon tetszik az új állat.
    3 föld ólcsemetét biztosan összegyűjtök!
    Ez alapján!
    Juhot kell termelnem bakker... Nincs annyi amennyi kéne!:wuerg:
    A piacon meg elég drága...o_O
    Úgy is kell az űrlény-vezeték, 2 legyet 1 csapásra!
    Pengős tenyészet is lesz amit látom, hát nem tudom...
    Végre sikerült magam utolérni kiváltottam az összes tojástartós területet amit lehetett!
    Várom már a holnapot nagyon!

13. lukimi

Kész az e.növény és a vezeték. Most látom ám, hogy a másik kettővel még lesz dolgom azaz napokba telik a chip és a hangos beszerzése. Mármint így, hogy végig viszem. Nem baj terület van időm van.:)
    Szép álmokat mindenkinek.8):)

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lassan haladok az eventel... az utolsó event gaz érik... legalább is remélem:p
    Felreppenőkre vadászok:music: még mindenből hiányzik...:wuerg:

A farmon 61 nap alatt 10 szintet tudok lépni 200 felett... 8)
    vajon a következő 10 meg lesz az idén?:music:
    Ez a terv... remélem sikerül;) Bár nem fogok érte többet tenni mint eddig...8)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Az eventel haladok,csak a röpik hagytak cserbe!Szeretném vasárnapig befejezni,mert hétfőn kórház event lesz egész nap!Vannak kint fák,ólak,na meg a gaz is,de nem szaporodnak sehogyan sem,nem tudom,hogy mit vessek,lehet,hogy bukfencet!xDNagyon akarom,csak azért nem lehet a gépnél csücsülni egész nap!Pihentetni is kell a lábaimat,mert be dagadnak!Szép napot,és jó játékot kívánok!:)

-Fülemüle-70, ursa11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Imi!
    Drága bizony minden! Azért kiváncsian várom, hogy a juhok mennyi vezetékkel ajándékoznak meg.;)
    Köszönöm, hogy hoztad a vonatoztatáshoz a leírást. Ezt találtam én is a legolcsóbbnak és szeretnék majd pár kört indítani.
    A muksó FA-ba kerül én meg messzire elkerülöm most a muksót.;)
    A pengős tenyésztés sem hoz lázba, úgy gondolom feltankoltam pengőből és nem is szórom sehová.
    Várom a PP-t adó eventet, a Majomkirálynőt úgyszintén.:inlove:
    Szia Imi!:)
    Biztosan kényelmesen be tudod fejezni, hisz ahogy olvaslak minden van hozzá.
    A chip nem lesz gond, a hangosbeszélő az már más kérdés én is keresem a megoldást hozzá, pedig több mint kettő teljes területem be van fásítva.
    Szia Holdfeny!:)
    Méghogy lassan haladsz? Gyors vagy mint a pillanat.;)
    Meg lesz, persze, hogy meg lesz, hisz akarod nem? Akkor sikerülnie kell. Én utat engedek!:p
    Szia Szöszikém!:)
    Vasárnapig van még idő! Bukfencet ne mert azt nem kér az event! Ez az egész napos gép előtt csücsülés nem értem miért szükséges?
    Nem zsázsát vetsz ugye?
    Napi 3-4 x-i aratással szép komótosan le lehet tudni az eventet. Éjszakára valami hosszabb érésidejűt, vagy akkor amikor épp pihenni szeretnél, vagy dolgod van. Drukkolok neked és nyugi nem kell kapkodni, meg fogod tudni csinálni.;)
    Jelenlegi állásom: + bónuszok nélkül.
    Az első fedélzeten dekkolok, /a másik két fedélzet készen van/ nagyon marasztalnak a nubilonok.:D Mivel sikerült a nagy igyekezetemben RACS nélkül aratni:(, azt mondták nézzek szét a fedélzeten.xD Szétnéztem és látom, hogy a hangosbeszélő sem lesz elég, no de ezt azért bekalkuláltam, míg az előzőt nem. Nosza kaptam a növekedésserkentőm, felhajtottam egy üvegcsét, egyikre másikra, főleg a mamutokra szortam egy kis kkatát és turbót, most várom az eredményt. A beadandók egy kivétellel rendelkezésemre álltak a pajtában. Ez az egy mit gondoltok mi volt? Az bizony! A maracuja. Már többször elindultam, hogy vásárolok, de mikor megláttam mennyiért kínálják, gyorsan lemondtam a vásárlásról, úgy döntöttem, hogy a piros kosárkából majd szépen lassan, naponta megvásárolom a hiányzó mennyiséget.
    Végre ma ez is sikerült. Bevallom figyelmetlenségből bekevertem tápnak. :music:
    Kedves ajándékot küldő szomszédaim. Hangosbeszélővel üzenem, hogy hangosbeszélőt kérek szépen napi ajándékba.:p
    A sziszegőket nem adom a feladatba, hisz kilátásba van a tenyésztése, a százötven macim is szépen marad a helyén, nekem többet érnek most mint egy vörösbegyfészek.
    Kívánok mindenkinek sikeres játékot, bő termést!;) Gratulálok a már befelhősödötteknek!:p

Utoljára szerkesztett: 28.9.18
    ursa11, genka53, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!
    Végre itt a hétvége már ideje volt!
    Hú ez az űrlényes labirintusos liftes nyavalyás event kezd az idegeimre menni, egyszóval Nekem nagyon nem jött be semmilyen téren, na jó a felhő igen azon kívül semmi más...-.-
    Még a szomszéd is hozzám jött, hogy mi a fenét is kell csinálni meg, hogy lehet elkezdeni mert neki nem megy!xD
    Aztán elmagyaráztam neki és megértette.:)
    Hétfőn új event jaj de jó, ja nem...
    Vonat is időrabló folyton elugrál amikor Én tudom mit akarok felrakni!:music:
    Jó lenne ha egyszerre többet is lehetne indítani...
    Egyesével utolér a nyugdíj!xD
    Sünikémet aktiváltam így ma még 23 óra környékén aratom a fáimat!
    Ennyit sikerült összegyűjtenem gyorsítva!:)

Ti kaptatok már új állatot?
    Salinak ment a hangos beszélő!
    További szép estét!

18. Sali~*.*

Szia Imi!:)
    Gratulálok! :pSzép mennyiség, elhiszem, hogy fárasztó volt még akkor is ha azonnal visszahoztad a rakományt.
    Köszönöm a hangost, még százon felüli a hiányom, pedig a mamutok most elég szépen adták. Elképzelésem, hogy ha sikerült az enövényt letermelnem, egy területre almafát, a másikra szilvafát és körtefát telepítek. Ami jó hír a p.tollfák egy az egyben adták most a felröpit. Új állatot? Nem Imi, még nem sikerült, csak a piros tevék vándorolnak, pedig már tele a púpom. ;)
    Mindenkinek sok sikert a titokzatosokhoz. :)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali!
    "Azonnal" Na ennek azért nem mondanám mivel állandóan meg kell keresnem amit fel akarok rakni...
    Meghal szegény egerem tudom vegyek másikat, de egy hónapban 3-t? Menjenek már...-.-
    Nem is az új állat miatt indítottam ennyit hanem a rózsaszín ól áradat miatt, titkon ebben reménykedem!;)
    Nekem már a növényem megvan, de fogalmam sincs, hogy mennyi felröppenő kell még...:wuerg:
    Majd csak megleszek vele!
    Tollfák na az van bővel holnap aratom őket.:)
    Minden óllal próbálkoztam de a narancs ludaim a szívem csücskei!:inlove:

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Sziasztok.
    Én nem terveztem semmi útvonalat, hanem a kezdőlépéstől nekifogtam és most ott vagyok, hogy 193 Chip kell azzal vége a teljes eventnek. Mindenütt csak fa van még a zuhit is leszedtem így szerintem holnap meg lesz. Jajjjj ne, hogy hazudjak?! Nem teljes event mert anakondából túl sokat adtam el aranyáron így most az eventbe kihagytam.

Én csak 30 vagont pakoltam meg nem tudom, lesz-e még kedvem hozzá?
    Én almát és szilvát, valamint a hozzájuk hasonló fákat nem mertem kirakni, hogy netán tán nem-e kevesebb röpit adnak mint a nívósabb fák. Tapasztalat e-téren nincs mivel mindíg igyekeztem elkerülni a nagyarányú fásítást. Most az egyszer muszály volt, de nem díjazom.xD:p

Jöttem is javítani mert nem chip kell hanem hangos.

Utoljára szerkesztett: 28.9.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.