Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Imi!
    Még időben vagyok nem raktam ki az almafákat. Akkor megpróbálkozom a titokfákkal, ezeknek hosszabb az érésideje. Valakinek tapasztalata? Már szeretném végleg letudni az eventet. A Lustaság világnapja :D gazdaköribe érdemes bepillantani. Többek között AB-k, pörik, Kkaták, sztrágyák, pár turbótrágya könnyen kiszedhető.;)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Megyek a saját utamon nem kell nekem térkép!8)
    Ami nem megérős azt kihagyom mit a vörösbegy fészek sem...:wuerg:
    Ilyen még sose volt, hogy nincs olyan állatom ami majd a kövi tenyészállat lesz...:cry:
    Egy db sincsen, a múltkori g.köri elvitte a készletemet(160 db-t)!xD
    Nagyon unalmas ez a vonatozás nem győz az ember kattogni!-.-

Sali igaz nem sima fákat raktam ki hanem XXL-s változatokat de várom a sok felröppenőt vagy ne várjam?
    Be is turbóztam őket a süni ajándékával!;)

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem a főfarm, szédült és tisztás tele van fával: mindenféle kökény, pekán, óriás mamutfenyő, naspolya stb, a legtöbb bodza, berkenye, cukorjuhar és ezekhez hasonlókkal. Igyekeztem 20 órásokat rakni. Sorrendben így adta a 3 terület aratáskor: 64, 64, 65 hangos.

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ez szerintem jó eredmény!
    Nálam most XXL-k vannak utána még nem tudom mit tegyek ki!:music:
    Még chip röpi is kell nekem + a másik kettő!o_O

Sali~*.*, -Fülemüle-70, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Én elpályázok, jó éjszakát.:)

-Fülemüle-70, ursa11, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sajnos nem tudom Imi.:oops: A szigeten az esőerdőben eukaliptuszfa, ördögcérna, szantál, szőlősóska fák vannak. A tölgyesben a mamutok, ezek egy az egyben adják, a széleken pár fa. Azt mondom fásítva vagyok. Talán a holnapi nap folyamán már összejön a hiányzó hangosbemondó is. Legyen szerencséd Imi, én ezt kívánom! A farönk hangár nálam is 6. szinten van.:)
    Köszönöm szépen,:) hasonlóban gondolkodom én is. Holnap talán sikerem is leszl

-Fülemüle-70, ursa11, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép álmokat kívánok!:)

1 óra 15 perc múlva megtudom, hogy mennyi az annyi!:music:
    A titok izéket ki se tudom rakni majd csak holnap aratás után...

8. Sali~*.*

Azt olvastam, hogy a titokólak is adnak felröpit!;)

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én is olvastam és próbáltam is már!;)
    Majd ki fogok pakolni holnap, köszi!:)

10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    útvonalat én se csináltam, bementem, jól elvesztem, csak mentem előre a 2. szinten, aztán előbukkantam, mostmár csak egy kitehető hiányzik, a bikalovaglás. Nem váltottam ki az anakondás 50 KK trágyát, a 150 kacsa beadásán még gondolkodom, a többi mindenféle megvan. :)
    A szédültön 1 XXL diófa is adott 1 hangszórót. :) Rajta kívül alap szilva, szeder, körte, bodza van ott, 73 röpit adtak. Almát én sem tettem ki. De majd muszáj lesz, mert sajnálok 600 csp-t egy szem almáért. o_O
    Én még csak a 9. rakománynál járok. :)

Most megnéztem, nem bodza, birsalma. A bodza a főfarmon van.

Sali~*.*, -Fülemüle-70, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Kész az event, kirakva 60 ól-szállítmány és a farmokon valamint a bahán is a felhalmozódott titok ólak fák.:):inlove::music:

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Farmon ribizli érik a Bahamán hibiszkusz.
    Még fás felröppenő is kell így este mennek a fák mindenhova!
    Én majd csak holnap pakolom ki a titokólakat.
    A lajhárt, anakondát és tevét nem adtam be azon kívül amit a pajtából kért mindent.:)
    Jó kis idő van odakint, most jöttem be az udvarról!
    Diófa levelet gereblyéztem mert már most elkezdett hullani, a dió minősége idén nagyon rossz a fekete borsra hasonlít a kinézete...
    Tegnap este az XXL-s fáim földenként átlag 30 db felröppenőt adtak.

Sali~*.*, szöszi50, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A három eventezős farmomból kettőn már himbálódzik a felhő a paszulyon :D, a harmadik az esti aratással lesz meg.
    Olvastam a parádés páfrányos event leírását, tiszta "favágás" az egész. xD Szerintem ezt levezetésnek szánták, hogy aki össze-vissza bolyongott a Lunarama űrhajón a különböző fedélzetek között, az most egy kicsi agy-pihentető eventen szépen lenyugszik. ;)xD Persze szerintem a páfrány-automatának biztos, hogy komoly szerepe lesz a későbbiekben, és a piros kosárban farmos páfrányt nem is fogunk tudni venni, max. a piacon horror áron! Na, mindegy, lenyomjuk azt is, há' nem?
    A full eventhez 10.500 trópusi páfrányt kell termeszteni és 580 db pipetta felröppenő kell hozzá. A takarékos változathoz az 1-2 arany és gyémánt feladatait le kell vonni, de az csak 900 növény és 100 röpi differencia. Úgyhogy hajrá!
    Nem elefeledni, ha valaki komfortban akarja csinálni, akkor ananászsütivel arasson, ne csatnival, mert amellett, hogy az is hat az event növényekre, nagyobb hozamot ad a csatnihoz képest. KK-val meg pláne! ;):D:inlove: Az event csevegőbe betettem a hozam táblázatot a módosított KK hatást is figyelembe véve.
    Jó eventezést, és családi programokat, szép hét végét mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

Sali~*.*, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Gratulálok a felhőkhöz nagyon ügyes vagy.
    Nekem még a sajátomon se jött össze nem, hogy egy kicsin...:oops: De ami késik nem múlik!:)
    Köszönjük az adatokat!
    Vonatoztál? Lett új állatod?

Sali~*.*, szöszi50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  15. lukimi

60 db vonatozásból ezek lettek említésre méltóak:

Tengeri póni medence 5 db
    Tevekarám rózsa 3, piros 1
    elefánt aréna rózsa 1, piros 3
    panda rózsa 1, piros 2

Szerintem elég jó, habáááárrrr......rengeteg víziló sárgát és flamingó sárgát kaptam és még többől is de meg se jegyeztem. Nincs már kedvem vonatra rakni ezeket majd legközelebb. Azt megjegyezném, hogy soha nem teszek ki sárga ólat. Most sem vettem egyetlen ólat sem vonatoztatni, hanem terményes sárgát (510) raktam egyet és 2 sárga ólfejlesztést amik 60 ill 70 pontot értek és így 3 ólat utaztattam mindíg. :):music:
    Hogy valamivel több értéket adtam be mindíg? Ez engem nem izgat.:)

Sali~*.*, szöszi50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszi:) mentettem a táblázatot.
    Őszintén szólva, hajlok rá, hogy komforton összedobom. Valahogy nincs nagy kedvem hozzá, de ha nem csinálom később hiányozni fog.
    Húhao_O Én sehol nem vagyok, talán ha 30-t indítottam, abból lett 2 póni, 1 rózsamaki, narancsólak, meg persze, sárga flamingó, víziló, de az annyira nem érdekes.
    Majd hozd az eredményt, kíváncsi vagyok. Biztos sók jó ól lesz benne.
    Szép estét nektek:)

Ribiszke, asdfghjkl7373, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Imi! :)
    Nem olyan kicsik azok a kicsik ;), az egyik 192/425, a másik 193/426 :D. Sokat jelent, hogy azokon is van egy tölgyesnyi mamut, és így szükség szerint jól megtámogatják a játékot. A gazdaköri feladatokat kicsit mostohán kezelem, inkább eventezek azokon is, mert azok felhősödnek is, de majd ott is szelektálok, mik a megérősebbek ;).
    Igen, indítottam farmonként 15-25 db vonatot, 2 -3 csikóhal már bejött, de még "érnek" is. Beadni való ólakat semmit nem vettem én sem, hanem ahogy Lukimi is írta, a meglévők közül válogattam. Rengeteg sárga ólam is van, meg 410 pont értékű róka, vakond stb. azokat egészítettem 630 pontra.
    Az egyiken, ahol még csak 15 vonatot indítottam, ott egy párat még összedobok, hátha lesz belőlük valami ;).

ursa11, asdfghjkl7373, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Edit!
    Holnap fogom hozni az eredményt! :)

Hűha ezek tényleg nem kicsik...:music:
    Gratulálok nem semmi eredmény!:)

genka53, ursa11, asdfghjkl7373 és 3 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Az eventet befejeztem, a sziszegők és a macik kivételével teljesítettem a feladatokat. Az elején elég bonyolultnak tűnt, azonban menet közben szépen kitisztult minden. Nem vártam össze a hozzávalókat, nem a felhő volt a cél, ezért ahogy termeltem már be is adogattam.
    Az eventet jónak tartom, a kapott ajándékokkal együtt. A felhő pedig nagyon szuper!:p
    Tanácsotokat megfontolva tegnap a főfarmra 20 órás titokólakat raktam egy teljes területre. Öröm volt nézni ahogy a hangszórók röpködtek. :))
    Több rakományt indítottam és FA-val gyorsítottam. Ennek ellenére nem volt sikerem. Ma egyetlen titokól árválkodott a menűben, nosza gyorsan ki is raktam, de már nem is reménykedtem. Lássatok csodát! Mivel ma VV event volt nálam, gyorsan géppel arattam mindent. A területváltáskor vettem észre, hogy hoppá! - hisz ott díszlik egy tengeri póni medence. :))xD:D Boldogság!
    Gratulálok a már befelhősödötteknek, végzetteknek, sok sikert, jó játékot kívánok a még játékban lévőknek!;)

genka53, ursa11, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Még mindig nem vagyok kész az eventtel.
    Learattam de még kell 171 db űrlény-chip meg 251 db űrlény-hangosbeszélő, aztán hátradőlhetek Én is!:)
    Befásítottam mindent 6 területről csak összejön a felröpi, utána meg vetek valamit és kész is leszek elméletileg.
    Nálam a teve és a medve a pajtában maradt, az anakonda és a lajhár pedig a piacon.
    !!!
    Ez feltétlenül kellet...
    Ilyenkor megy el a kedvem a pörgetéstől!:sleepy:
    Szépen gyűlik!:inlove:

ursa11, Sali~*.*, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.