Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Andikám!:)
    Még indítottam pár vonatot, 10 db rakományra volt még FA-m!:)
    Titkon azért reménykedem még egy tengeri póni medencében mert akkor egy vadaskertnyi lesz belőle, és addig kicsit szüneteltetem a fóka gyártást!
    De ha mégse kapnék belőle akkor sem leszek csalódott!:)
    A Bahama készen áll a holnapi páfrányos eventre.

Szia Edit!
    Köszönöm!
    Segítünk egymásnak ahogyan csak tudunk!:inlove:

2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Hoztam az eredményt összesítve 123 db ólból az alábbiak lettek:
    8 db tengeri póni medence ( ami szerintem tengeri csikó)
    20 db 1. szintű flamingó
    8 db 1.szintű víziló
    4 db 2. szintű fókamedence
    4 db 2. szintű tukánodú
    4 db 2. szintű delfin
    2 db rózsa maki, tevekarám
    4 db rózsa pandakuckó
    Azt hiszem egy rossz szavam sem lehet a gőzösre, meg vagyok elégedve. Majd a sárga flamingókat következő alkalommal felteszem a vonatra, addig elfér a raktárba a többi mellett.:inlove:

pormacska1, szöszi50, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Gratulálok, pontosan 1 vadasra való pónit szedtél össze.:):inlove::music:

Annyi a különbség a vonatra rakott sárga ólak és a most beszerzett sárga ólak között, hogy előbbi igen gyatra tp-t adott, a flamingó és víziló sárgák 800-at!:)

mimi, szöszi50, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek:)
    Szia Lukimi:)
    Köszönöm szépen, egy darabig biztosan beteszem az új ólakat majd a vadaskertbe de nem sokáig mert nekem abból csak 1 db van és kell másnak a hely. Tudom lehetne venni FA-ért többet is, csak hát egyszerre nem megy minden. Valami felhő, vagy tojás becsúszik aminek esetleg nem tudok ellen állni és a havi keretem meg nem szeretném átlépni.
    A TP-t nem néztem az ólaknak, na meg ennyit szerintem nem is fogok kitenni, maximum ha gyorsan kéne nagyobb mennyiség valahová.
    (Igazán lehetett volna valahogy a BP részéről narancssárga, azokat már biztosan kitettem volna.)
    Remélem más játékos társainknak is sikerül az új ól, mert ahogy olvastam sokaknál nem sikerült.

szöszi50, asdfghjkl7373, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Te atya gatya a királynő teljesen kiment a fejemből!:oops:
    Megláttam mondom ez mi a fene...:music:
    Nekem most kicsit gyors ez a tempó nem tudom Ti, hogy vagytok vele?(!)
    A nublonost még ki sem hevertem, aztán egyből jön még 2!:wuerg:
    Alkottam valamit, csak sajnos rossz hátteret választottam és meggyűlt a bajom a rendezgetéssel rendesen...:sleepy:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20181001v00ojnei.jpeg

Nem sok időm van mostanság szóval nem tudom, hogy mi lesz de valami biztosan!:)
    Páfrányost elkezdtem.
    3 föld saguaro 286 db felröppenőt adott.
    15 db tengeri pónis titokólat gyűjtöttem be végül amit majd a napokban ki fogok rakni.
    A gesztenyés felhőmet megint nem tudom használni miért is tudnám...-.-
    Igaz nélküle is megleszek, de szeretnék azért kicsit játszani is!;)
    Sok sikert kívánok mindenkinek a holnaphoz és további szép estét! :)

genka53, -Fülemüle-70, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!8)
    Kissé bosszus és elkeseredett vagyok a csóró királynő miatt.:eek:
    Most pakolásztam vissza a mamutokat, raktárházakat. Sajnos mindent töröltem, elég sokba fáj ez nekem, gondolom más is hasonlóképp bosszankodik.
    Csak azért, hogy lássátok!
    100 növény felszaporítva, 1071 kosár és 1208 papírcsík figyel a pajtában.
    A bónuszokról már említést sem teszek.
    Annyira örülök, hogy itt van helyette a cserenap! :cry:
    A szigeten még egy aratás vagy ma, vagy holnap és készen vagyok. A növények, az automata már szaporítja a páfrányokat.
    Kívánok Mindenkinek minden jót, sok sikert, kevesebb bosszúságot..;)

genka53, -Fülemüle-70, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Hol is kezdjem...
    Bevallom Én örülök, hogy befuccsolt a karnevál kicsit mert nem tudtam volna használni a gesztenyés felhőmet!:(
    Természetesen nagyon sajnálom azokat akik mindent erre tettek fel és leszedték a gesztenyés felhőjüket stb...
    Nekem is ketyeg a kuponom ami már le is járt a semmiért szóval ebbe most nem mennék bele!
    Sajnos most ezt dobta a gép!
    Sikerült megszereznem a Tölgyre való Páncélost!:inlove:

A teliholdas éj felhősor 1-re sikerült megszereznem a dekorokat!:inlove:
    A páfrányos aratás után kész lesz, nem is kellett volna visszavetnem a gazt de későn néztem meg.
    Sok sikert kívánok mindenkinek!
    Salikám fel a fejjel, mivel tudnálak kárpótolni?:inlove:

genka53, mimi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    Na, ez gyors volt. :music::(:eek::oops:
    Nagyon még nem vágtam bele, így elhanyagolható a veszteség.
    Bánatomban elvetettem a 3 páfránymagot, minden jóval megszórtam, aztán a 30 páfránymagot is elvetettem, azt is minden jóval megszórtam, így legalább a farmos páfrány felszaporítva. Egy jó óra múlva aratható :)

Sajnálom, aki már sok mindent belefektetett a királynősbe. Nagy bosszúság. >:(:(:cry:

genka53, szöszi50, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez kb olyan, mint amikor a gyereknek december 24-n este megmutatják az ajándékokat a fa alatt és közlik, hogy idén a karácsony elmarad.:(
    Kétlem, hogy a kompenzációs csomag kárpótol a beleölt időért, PP-ért, szupi trágyáért + persze elvették a játék örömét.

genka53, szöszi50, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Gratulálok a jó szerencsédhez Imi!;)
    Te tudod a legjobban, hogy nem fogadok el semmit, csak úgy! Nem Te okoztad a szomorúságom.
    Majd a BP. helyrehozza, gondolom nem kis fejtörést okoz nekik a kompenzálás, hogy a kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon.
    No ,de mi lesz a játékosokkal?:cry:
    Szia Editke!
    Szerintem rosszabb, mivel nem keveset fektettél bele az előkészületekbe. Az, hogy elmaradt, hát üsse kavics, hozni sem kellett volna ezt a csóró rokont.
    Van egy megérzésem: Az igazi majomkirálynő jön hamarosan. Ezzel csupán az a báj, hogy már senki nem fogja elhinni.

genka53, szöszi50, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Visszapakoltam én is a farmra.
    Páfrányos kész! :)
    Bahamás piros terményes valakinek van cserére? Szőnyeges nem kell!:)

Sali jól tudom!
    Valamit biztosan kitalálnak...:music:

genka53, szöszi50, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szia Sali.Én is sokat buktam,és nagyon felhúztam magam miatta.Gesztenyés felhőm/ learattam előtte/ nem volt ,2 területen rózsát ültettem : 8 percenként ért be.Igaz,hogy csak 22 kosarat adott, de az is jól jött. Én is leszedtem mindent.Főleg a fenyvest sajnáltam:9 házacska ,állatok,termények,fák.A mamutok is ott voltak.Elég gyorsan pakolgattam vissza.Reggel az állatos arattam volna, de azokat nem pakoltam vissza.Elgondolkozom most már, hogy belekezdjek e egy eventbe is.Mára kissé lenyugodtam/ eddig csak nevettem az ilyen bakikon, de ez nem jött be/Remélem,hogy visszajön a kedvem a játékhoz.

genka53, -Fülemüle-70, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megérkeztem Én is végre!
    Már csak nevetni tudok azt kell, hogy mondjam!8)
    Erősen gondolkozom a folytatáson, sajnos már értelmét is alig látom...
    Ezektől a függönyös tárgyaktól a hajamat ki tudnám tépni!-.-
    Megvan a 3 terültet tollfám végre!:inlove:
    Más nem is érdekel nagyon, még a TOP-t megvárom és utána meglátom, hogyan lesz tovább!:music:
    Piros pálcikás és kebelkosaras valakinek nincsen?:sleepy: Hiába írok nem talál meg senki, csak a sok kárpitos!:wuerg:
    Merre vagytok?

14. Sali~*.*

Sziasztok!:)
    Szia Magdi!
    Sajnos egyet kell értsek Veled. Szerintem idő kell ahhoz, hogy újra a régi játékkedvvel folytathassuk a játékot.
    Szia Imi!:)
    Veled ellentétben én sírni tudnék ezen az összevisszaságon. Gratulálok a tollfáidhoz. Lényeg, hogy örömöt találj a játékban, akkor szívesebben áldozol rá időt is.
    Ezek a soha véget nem érő fejlesztések már egyre unalmasabbak, nem számolok velük.
    A holnap kezdődő eventre rá sem készültem, még azt sem döntöttem el, hogy csinálom-e.
    Hogy mikor tudom folytatni? Valószínű akkor, ha már ismét jókedvvel tudok játszani. Ez mikor lesz? Nem tudom!
    Kívánom mindenkinek találja meg a játék örömét, hisz játszani jó /főleg ha hagyják/.

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali!
    Próbálok úgy tenni, mintha nem történt volna semmi!
    Kicsit boldog vagyok És azért is mert ennyi önzetlen játékos van még velünk ITT!:inlove:
    Örülök, hogy a szomszédom vagy Te is!;)
    A függönyös tárgyaktól falra tudnék mászni...-.-
    Én vetettem holnapra macskagyökeret a többi majd holnap elválik!
    Annyi vad ajánlatot láttam ma, hogy elég is mára!:wuerg:
    Szép álmokat mindenkinek!:)

genka53, -Fülemüle-70, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  16. magdi06

Szép álmokat mindenkinek.Még nem döntöttem el hogyan tovább! Sajnálnám itt hagyni a játékot, de ! Igaza van Salinak: csak hagynának játszani.Nekem nagyon zokon esett ez a kudarc,sokat fektettem bele,örültem,hogy jön egy kedvenc játékom.Jött is! El is hussant minden befektetésünkkel.

genka53, Imi*, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom zajlik az élet itt is;)
    Ne feledjétek ez egy játék.... lazítani jövünk ide...;)
    Persze vannak céljaink... de nem dől össze a világ ha valami közbe jön... :music:
    Én is vártam a karnevált8)... legközelebb legalább nem kell felszaporítani a gaztxDxDxD
    Ez a horroros lánc event... kicsit bonyolultnak tűnik de tetszik...;)

Ez a hirtelen jött csere... hát nem hozott lázba... 1 rózsa terményessel lettem gazdagabb:p bár úgy hogy kettőt adtam cserébe8) s ajándékoztam ezt azt...:inlove: ennyi volt... remélem következő jobb lesz!

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Drága Salikám egyet értek veled,az a csöpp kedvem is elment ami még volt!Nekem ez a fajta játék már egyáltalán nem okoz örömet.Nagyon elegem van,és azt hiszem,hogy pajta gyűjtögetés lesz ebben a hónapban!Jó játékot,és jó kedvet kívánok mindnyájunknak!

Sali~*.*, Imi* és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hoztam egy szösszenetet a kesergőknek;)

Életetek úgy hozza, hogy betértek az Oázisba... Én mint egy jópofa Kofa köszöntelek benneteket...
    Van mindenféle portékám...;) Amit persze jó pénzért árulok... - nekem is meg kell élni valamiből:p
    Jó kereskedőként teszek a pultra kedvcsinálót.... persze csak módjával... mindenből lehet kóstolgatni egy egy közös játékért cserébe...
    Van zsákba macskám is.... ami rejthet fődíjat:inlove: és kutyagumit is:wuerg: meg persze sok egyéb kisebb ajándékot....
    Kutyagumival üzemelő játékot is találtok;) Itt csak hasznos dolgokat kapni!
    Venni nem kötelező semmit.... a betérő és nem költő vándorokat is szívesen látom... sőt ők is kóstolgathatnak mindenből kínálgatom is őket... - Bár cserébe kicsit rabolom az idejüket... De szerintem pont azért jöttek be hozzám mert van idejük! :music:
    Az ínyenceknek is van egy sarok... tele minden földi jóval... ezen megtollasodok... s ez a sarok biztosítja azt hogy mindenkit vendégül tudok látni;)

Szóval.... Mazsolázzunk... Érezzük jól magunkat...

Othep, ursa11, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  20. magdi06

Kesergésről szó sincs! Nem szeretem,ha elrontják a játékot.Ennyi. Eddig vicceket olvastam, jókat kuncogtam magamban. Egy nagyon tetszett, megosztom veletek:
    Barátnőmmel beültünk egy kávézóba.Szembe velünk 2 öreg nénike.Néztem őket egy darabig, majd szóltam a barátnőmnek...Nézd szemben velünk a két öreg nénit! 20 év múlva mi is így fogunk kinézni.Mire a barátnőm:Hülye vagy? Az ott egy tükör.
    Lehet ismeritek, jót nevettem rajta.

mimi, genka53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.