Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Akinek nem inge, nem öltözködik.;) Esetleg tegye fel a kezét?
    Nem szeretnék személyeskedni, de ha visszalapozol te is látod, más is.;)

alex0824, apja_72 és Ninett79 kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akinek nem inge,ne vegye gatyára! Ez így van na. Jól van,látom már...:)

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

alex0824, Ma 11:13-kor 42 oldal

Apja! Pont most kellett volna nyomni a kisfarmokat! Cserenap egybe a kárpótlással? Ez egy jó párosítás lett. Regisztrálsz, átveszed, azonnal bontod és ha van olyan már küldhetted is a nagy farmra! Nem mondod, hogy kihagytad ezt a lehetőséget? Még nincs késő! Regizel kis farmot, elvégzed azt a két gazdakörit, átveszed a kárpótlás csomagot, a 30 Fa-ból azonnal nyitod a piccolót 3 Fa-ért, ha jó dekor van benne, akkor mehet majd a nagy farmra. Van még rá pár nap. Kb 200 farmról, olyan 60 körüli dekort passzoltam át. Ingyér volt! Voltak, amik maradtak és voltak, amik a léghajón pannira változtak!

Ez zavarhatott meg 2x
    Az oldalon volt amit ki töröltem,meló témába, mert végül is nem ide való

Utoljára szerkesztett: 6.2.24
    alex0824 kedveli ezt.
  4. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Pl. Nekem a hsz-eim egymás alá kerültek, mert az eredeti hsz-ek, amikre válaszoltam törlésre kerültek. Sose szoktam visszanézni az írásokat, főleg nem több oldalon át, így elég kellemetlen, mikor azzal találom szemben magam, h 3-4 oldallal ezelőtt ilyen történt, holott nagyon figyelek az ilyesmire. :oops:
    Így most én is törltem a felesleges válaszaimat, így most már rendben vannak.

Légyszi, ha törölsz, akkor szólj nekem is, ( vagy annak, aki válaszolt neked, akivel beszélgettél ) mert ezáltal az én válasz hsz-eim szabályellenesek lettek. :)

alex0824, Kuzdern, Ms.AbyZu és 3 más kedveli ezt.
  5. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Addig jó, amíg nem csinálok magam alá. :D Mondjuk a parkettázás nem sikerült túl fényesen a nappalinkban, de nincs kedvem felszedni. ;)
    Szia!

Alex akkor ért rá biztos és azért írt nekem. Én 4- ig dolgozok és ahogy tudok jövök fórumra. Végig futok mindenhol és az idézésekre akkor szoktam reagálni. Amikor olvastalak csak néztem, de már elengedtem, mert úgy sem fogom megérteni. :D
    Sali, tudom az összevonás szabályait, sőt, archiválásban is profi voltam. ;)

alex0824, Kuzdern, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Szia!
    Annyira ügyes vagy!:inlove: A helyzet az, hogy a törlésnek is nyoma marad, de ezt a "kívül állók" nem látják.
    Szia!
    Olvasgatlak most is, régebben is. Szeretem az írásaid olvasni. Nagyon ügyesnek és sok oldalúnak ismertelek meg az írásaid alapján.
    A sütés-főzés bejegyzéseid is nagyon hasznosak, sokat lehet tanulni , mint pl. ebből a hsz-ből is.
    Egy a baj, nagyon vizuális típus vagyok és annyira éhes lettem.:oops:
    Most mit is mondhatnék? Tudod a szülőértekezletre sem azoknak a diákoknak mennek el a szüleik akikkel probléma van.
    Archivumba én is járok, az utóbbi időben elég gyakran. Nem árt felidézni rég volt eseményeket.:)

alex0824, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. apja_72

apja_72 Aktív író

Teljesen egyetértek veled. Több iskolába is jártam szülőire a gyerekeim jóvoltából. Úgy szoktuk, hogy ősszel feleségem, tavasszal én. Amikor már öten voltunk soknak számított.

alex0824, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Ismerős igen. Volt mikor vidéken /Ajkán/ egyedüliként képviseltem 12 diákot a városunkból.
    Visszatérve az archiválás témájához, nem rosszalkodtam, még piros pontom sem volt.:)
    Lánykád élvezi a vezetés örömeit? Bevált az autó?

apja_72, alex0824, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  9. kasszás

kasszás Járnitanuló

Bocsi, hogy ennyi karakterrel jövök, de picit elcsúszta a mai nap. :D
    Nagyon szereti az autót, megérte várni rá. Sokat nem tudja használni. Két nap munka, egy nap pihi. Akkor meg alszik egész nap. :D Amíg itthon van velünk megteheti. :) Hétvégén, ha szabad napos, akkor Szimbát használják, nem vőmét, mivel kell a hosszú út is az autónak. :)
    Apropó.. A kormány azon dolgozik, hogy könnyebb legyen a kanyarodás. :D

alex0824, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Már megérte megvenni.;)
    Gyere csak, legalább megismerjük a "rejtett" tehetséged is. Elég sokoldalúnak tűnsz Te is.:)
    És a váltó? Automata vagy manuális?

alex0824, kasszás, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ő olyan sokoldalú,hogy az már gömb...xDxD

alex0824, kasszás, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Ez jó kis tanács, legközelebb így csinálom, amúgy sikerült az oldalas csak valószínű nem jó a gyomrom a betegségtől, mert amennyire kívántam, most úgy meg is undorodtam tőle. Amúgy is lassan jön a 40 napos böjt,s zóval nem bánom. Holnap csinálok zöld salátát fekete oliivabogyóval,paradicsomml,paprikával,retekkel,uborkával,sajttal és egy kis majonézzel.

alex0824 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Manuális váltója van. Nagyon jó kis kocsi, 1.6 diesel. Jobban húz, mint enyém. Nagyon szeretem vezetni. Inkább csak szeretném... :D

alex0824, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Ninett79

Pedig automata váltóssal jó szelni a dombokat, nem tudtad apuci.. ;)xD

15. zsani_apja

Egyszer volt szerencsém vezetni olyat, fura volt. Biztos megszokná az ember. Nem is használtam a tengelykapcsolót. Azért paárszor rányomtam a helyére. :D

alex0824, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Ninett79

Tudod a számra gondoltam...(Wellhello) :) Amúgy nem jók az automata váltósak, sokan nem szeretik. :)

alex0824, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szerintem friss jogsival nem szabad automata váltós gépkocsit vásárolni. Ha mégis, soha nem, vagy nehezen fog tudni megtanulni a manuálissal vezetni.

alex0824, Swartsch, Ninett79 és 2 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Bocsesz, nem írtam zölddel... Javítottam, már zöld..

19. Sali~*.*

Hol a szád Ninikém? Hozzad csak!;)
    Semmi baj!:inlove: Neked elnézem.

20. zsani_apja

Ismeretségembe akinek van, nem panaszkodnak. Szeretik is vezetni. Főnököm is olyat kapott két éve cégesnek. na ő életveszélyesen vezeti még mindig, ahogy kollégák mondják.:D

alex0824, Swartsch, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.