Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Soha nem jelezték - legalább is nem tudok róla, hogy milyen játékos ötleteket építettek be a játékba... :wuerg:
    De a magyar fórumról származik a Vásárlási bónuszt rendszer bevezetése.... :music: Legalább is valami hasonlóra volt ötlet...
    Az ólak fák hasznosítására is volt igény... jó jó nem pont gyopárra gondoltak az ötletelők de az alap ötlet jó volt;) Ez is a fellelhető a régi ötletek között;) Sőt én ezt simán tudnám fokozni;) Mert nekem a gyopár tetszik... minden korlátozottságával együtt;) Ami a legjobb benne, hogy farmhoz kötött. Ezt a vonalat kellene erősíteni... Élményt adni... s mi áldoznánk....:music:

zsani_apja és alex0824 kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Maradjunk annyiban, hogy az olyan ötletek, amik valamilyen módon növelhetik a bevételt, azokat átgondolják. Előfordul, bár ahogy írtad, saját elképzelésükre formálják azt!
    De pl olyan 8-10 éves ötletek, mint a rémdolgok piacképessé tétele, vagy a teliholdas állandó nyitvatartása és sorolhatnám, az egyszerű nem elszállt ötleteket, ezek továbbra is szóba sem jöhetnek.
    :)

zsani_apja, -gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  3. Dorottya-Manó

Ne is legyenek piacképesek a rémtermékek..8). Az állandó nyitvatartás unalmassá tenné:wuerg: Ennek a játékelemnek ez a pikantériája;) Teljesen értem miért jegelt ötletek ezek.... - egyik sem a tollamból származik;)
    Miért változna bármi ha nem hozna bevételnövekedés reményt? :eek:o_O Te dolgoznál ingyen?:music:

Ha bezárnák a kiskapukat.... paraszt lázadás lenne... és bezárna a játék is... :oops:
    Így egyéb csábító ötleteket kell/kellene beépíteni;) Én ha ötletelek... mindig próbálom leírni mi lenne jó a játékosnak és a játéknak....
    Olyan nincs hogy csak az egyik fél jár jól... ;) De ezt is tudod:music:

zsani_apja és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

Tudom! Szoktam olvasni visszamenőleg is az ötleteket. Láttam, hogy mind a két oldalt szoktad nézni, vannak javaslataid, amik még farmarany költéssel is járnának, bevétellel, de az évek alatt olyan vastag jégréteg rakodott már rájuk, mint az Antarktiszra, pedig van közöttük olyan is amire még én is azt mondom, hogy egyszerű és nem rossz ötlet!
    Te minden esetben foglalkoznál mint játékfejlesztő a játékosok ötleteivel? Még a végén nem kapnál fizut, ha mindent a játékosok találnának ki a helyetted!

zsani_apja, -gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Dorottya-Manó

Nem kaptam fizut.... Az ötletelésért nem jár:D De a játékmester biztosan kap... :music:
    Viszont az építő ötleteket érdemes figyelembe venni. S azt gondolom ezt meg is teszik! Persze átalakítják... felöltöztetik...
    Az ötletek magok... Szárbaszökkenteni és kivirágoztatni a játék mester feladata... :inlove:
    Mi pedig a kész növényt kapjuk... s eldönthetjük szüretelünk e róla... locsolunk e rá tápoldatot....8)
    Ettől függetlenül ha az ember ötletel.... érdemes nem egy oldalúan tennie...;) De ezt Te is tudod;)
    Nem hiszem, hogy a tetszik gombok bármit javítanak az ötletek megítélésén...:music: A tetszik gombot sokan azért használják, hogy egymást tolják feljebb a Fontos tagok között;) ****** vagy annyit tesz olvastam...
    Nálam egyik jelentés sem játszik... :p Nálam kb annyit jelent... kösz jó olvasni a soraid!
    Ha egy ötletet továbbítanak az jó... Erről jó lenne infót kapni... úgy mint a régi fórumon;)

******: volt egy szomszédom... réges rég... azért dobott ki mert megelőztem a FONTOS tagok listáján....xDxDxD akkor tudtam meg ilyen is van....:wuerg:

zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én újra akartam indítani, de nincs gomb sajnos. :(
    Olvastalak az ötletesbe, hogy mi állítsunk össze eventeket. Erre annyi esélyt látok, mint hogy hármas ikreket szüljek. :D

Sali~*.*, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Én pedig pont ellenkezőleg kerestem a gombot. Kár volt nekiállnom, de nem szoktam félmunkát végezni, még egy virtuális játékban sem, így végig vittem, és megkönnyebbültem, hogy vége van.

Sali~*.*, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  8. zsani_apja

reggelt!
    Én nagyon élveztem ezt az időt, amit az építéssel töltöttem. :)

Swartsch, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Dorottya-Manó

Szia!

újraindító gomb nincs az eventhez...:music:

Viszont felületesen olvastad.... az ötletelőset... :oops:
    Arról írtam, hogy a nyereményeket állítanánk mi össze... :music:s a játék mester hozzá rendelé a beadandót:p
    Így tuti lenne meglepetés... :inlove: Mert a nyeremények súlyához mérten kér egy event beadandót....

10. zsani_apja

Szia!
    Tényleg úgy olvastam, de ez a terhességemet nem változtatja meg. :D

11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Szia!

Ha én lepillogok a föld felé közvetlenül magam elé, megállapíthatom, hogy ÉN már valószínűleg túlhordom az ikreket, mert a pocakom jó ideje eléggé terebélyes. De hogy bent mennyi "új élet" van, arról fogalmam sincs. Nem merek elmenni terhesgondozásra, mert esetleg nem a szülész-nőgyógyász vizsgálna meg, hanem az elmeszakorvos. Annak a vége pedig gyanúm szerint valamiféle hátulkötős pizsama lenne a rácsozott osztályon. Úgyhogy inkább várok, mennyi lesz és mikor?

12. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nagy nehezen megérkeztem én is! Iszonyat nehéz két hét van a hátam mögött, erre sajnos nem elég egy hétvége, hogy kipihenjem.
    Nem vagyok egy sírós fajta, de 2 sírógörcsöm volt a munkahelyemen, túléltük, behoztuk a lemaradást. A főnököm felmondott, jövő héten lesz utoljára. Kíványcsian várom, mit hoz a jövő. Mamám sajnos nagyon beteg, ma voltam meglátogatni, de azt kell mondjam ilyen állapotban nem akartam látni. Remélem megéli a 88.szülinapját júniusban. Anyósom eltörte a vállát, mindig van valami, de ami nem öl meg az erősít.

Remélem ti jól vagytok.

zsani_apja, CoraQueen és cemá2002 kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Norbi!
    Én viszont "átemeltelek ide" mert veled szeretnék beszélgetni.
    Fogadd őszinte gratulációm a királyságodhoz!

Szép munka!
    Kívánok, sok sikert, szerencsés játékot, bő termést.:)

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen!
    Én még eventelek, és biztosan már csak a jövő héten leszek kész :pxD

15. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Kedves Kuzdern!
    Fogadd őszinte gratulációmat! Ez hatalmas teljesítmény!
    További jó játékot kívánok! :)

16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Neked is Köszönöm! ;)további szép hétvégét...

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem az a lényeg, hogy mikor, hanem, hogy készen leszel ezzel is.;)
    Okosan ültetve, kivételesen jól jönnek a röpik.

18. alex0824

Sziasztok!
    Na ma én egy nagyon kedves vásárló voltam reggel.
    X boltban vásároltam. Az eladó hölgy mint mindig, most is mufurc volt.
    Mindig oda kell imádkozni a kasszához, de mindig baromira ráérős, amikor más sietne melózni.
    Sértődötten, kényelmesen lehúzta a dolgokat, majd fizettem kártyával és mentem. De most valahogy még jobban sugárzott a személyéből az, hogy pusztuljon el mindenki, aki oda mert menni vásárolni.
    Na én meg úgy gondoltam, kicsit később meglátogatom mint problémás vásárló, ha már ennyire ráérős.
    Mivel szokás szerint nyugtát nem adott, mert automatikusan dobja azokat a szemétbe, így volt ürügy is.
    Kártyabizonylatot azt kaptam. Szóval olyan fél órával később visszatértem és közöltem, hogy rossz üdítőt vettem el, szeretném ha kicserélnék! Ha szemmel lehetne ölni, akkor most nem írnám ezeket a sorokat. Mosolygós és jó kedvű voltam. Közölte a hölgy, hogy nem tudja kicserélni mert nem lehet. Gondoltam feldobom neki az árú visszavétel lehetőségét, mert ha nincs csere, akkor ugye van árú visszavétel. Jött a válasz, hogy az csak nyugta ellenében lehetséges. Aha! Mondtam, hogy nem kaptam nyugtát. Na akkor Ő nem tud segíteni. Mondtam, hogy semmi gond megkeresem a nyugtát. Nem gondolta volna, hogy a két szemetest a kasszától az egyik kamera látóterébe behúzva a kosarakhoz, legugolva elkezdem szépen nyugodtan egyesével kipakolni, kisimítgatni a nyugtákat a földön és rendszerezni.
    Hosszú nyugta, rövid nyugta. Az én nyugtám a rövid kategóriába tartozott. Kb 10 percen keresztül figyeltek az alkalmazottak és a vásárlók, plusz kamera, mire felkiáltottam, hogy megvan! Kb 10 perc volt, olyan 100db nyugta kiszortírozása, vasalása. Szóltam a hölgynek külön, hogy folytathatjuk az árú visszavételét. Mondta, hogy jön mindjárt mert neki adatlapot kell erről kitöltenie. Mondtam semmi gond, csak nyugodtan, ráérek! Robbanás határon volt. Nem kapkodta el. Majd hozott egy papirost amin ki kellett tölteni az adataimat, majd közölte, hogy írjam alá. Kérdeztem tőle, hogy ez most mire is kell? Mondta, hogy az árú visszavételéhez. Mondtam, hogy nem írom alá, mert az árúról szó sem esik a nyomtatványon, csak arról, hogy az adataimat önként megadom nekik, amit előre beikszelve látható volt, hogy hozzájárulok, hogy tovább adnak más cégeknek. Mondtam neki, hogy csináljon már egy másikat, mert nem járulok hozzá, hogy másoknak tovább adják az adataimat és szeretném, ha ki lenne töltve, hogy mit vittem vissza, miről is szól az árú visszavétel. Mindezt kedvesen mosolygósan. Pár perc alatt kaptam egy másik nyomtatványt, amit már alig lehetett kiolvasni, mert már az idegességtől nem bírt rendesen írni. A lényeg kitöltötte és kp-ban visszakaptam a pénzem. Még ekkor megkértem, hogy jól olvashatóan írja már alá a nyomtatványt, mert úgy láttam azt Ő elfelejtette. Majd amikor elindult az iroda felé, még udvariasan utánaszóltam, hogy ha nem nagy baj, kérnék egy másolatot. Megkaptam, majd kérdezte, hogy akkor kicserélem-e az üdítőt. Mondtam, hogy mivel már nem vagyok szomjas, inkább éhes lettem, így most nem.
    Most délután visszamentem üdítőt venni és mást küldtek ki hozzám a kasszába, és kaptam nyugtát is! Na, hogy megharagudtak-e rám azt nem tudom. Én nem haragudtam rájuk, csak max 20 percet szüneteltettem az irántuk érzett szeretetem.

CoraQueen, zsani_apja, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát nem semmi vagy Alex! :D
    Itt nálunk is van egy Coop üzlet,de hogy ott mindenki kőbunkó, az összes eladó, pénztáros, mindenki. itt van egy köpésre, de inkább megyek a másik ugyanilyen nevű üzletbe, csak kicsit feljebb van. Ott kedvesek, előre köszönnek, kérdezik,hogy segíthetnek-e, stb...
    Én azt nem bírom megérteni, hogy ha nincs türelme az emberekhez, akkor miért dolgozik ebben a pozicióban. Menjen egy gyárba szalagra vagy mit tudom én, de ez engem mindig felhúz...

zsani_apja, Swartsch, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. alex0824

Coop-al nálunk nincs bajom!
    Itt rendesek az eladók is, csak szeretnek beszélgetni a helybéliekkel, amolyan offline facebook szokott lenni az üzlet. Ki mit főzött, kinél voltak látogatóba gyerekek, unokák, stb, stb. Ami engem nem zavar, amióta nyitnak nekem külön kasszát ha látják, hogy sietek. Csemege pultnál szó szerint megkérdezik, hogy sietsz? Ha igen a válasz, akkor elsőbbségivel jövök kifelé. Tök jó fejek!

zsani_apja, -gyöngy-581, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.