Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :(
    Hogy vannak a tömítéseid?
    Ez az elrejtő játék nekem jobban tetszik, mint pár alig használom valamire ól itt a játékban.

2. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Alkatrészeket szeretnél elrejteni:music: Az ólakat itt csak a menüben vagy a vadaskerben tudjuk elrejteni;)

alex0824 kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kaptam tömítéseket! de itt semmi nem egyszerű, tegnap ahol voltam az szabadság miatt zárva volt, ma reggel visszamentem és kiderült már másik cég van ott, azok nem tartanak klíma tömítéseket, így mentem oda ahová költözött a cég. Ott kaptam hozzá gyári tömítést, 2 db kis vacak gumi 5.000. Mert ez nem sima tömítőgyűrű, hanem tömítőbugyi, ahogy ezt nevezik mert másként néz ki. Szóval a két új bugyi mellé vettem, nem gyári sima tömítő gyűrűket is 6 darabot, hogy legyen ha majd netán kell, ez a 6 db volt 1200Ft. (Tuti nem fogom őket megtalálni ha kellenek majd) Reggel korán megyek nyomáspróbára, majd a másik autót viszem délbe vizsgára, aminek még most este állok neki vizsgára felkészíteni a szomszédok örömére. Most nappal inkább a medencében kuksoltam délutánig. Nem is én lennék ha nem délre kaptam volna időpontot. Nem reggel nyolcra, vagy kilencre! Délre, amikor a legmagasabban van a nap! De találékony gyerek vagyok , valahogy túlélem. Valamelyik nap úgy vittem az autót ugye klíma nélkül nyomáspróbára, hogy jégakkut fásliztam a testemre, így vezettem. A franc sem fog megdögleni az 50 fokos autóban ha nem muszáj. Rendesen már fáztam!
    :)

4. -gyöngy-581

Jaj Te szegény :D
    Hozok neked valamit . Nézz körül a fagyasztó ládában hátha találsz valami ehhez hasonló célhűtőt :D
    Szerintem ez is jó :D

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és alex0824 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet nem a fagyasztó ládában kell ezt keresni. :D

GA-BI-O-Farm, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Talán itt... Ez csevegő topik... kötetlen témában;)

alex0824 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Én úgy gondoltam, hogy fagyasztott zöldborsóból/babból ki lehetne egy ilyen formát alakítani..:oops:
    Szerinted hol lehetne még a nyaki verőereket hűtő "szerkentyűt keresni"?

GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Egy fiókra gondoltam. Megnéztem, ez egy hűsítő jégakku nyakpánt. Inkább néztem lufinak, mint kígyónak. :D

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  9. alex0824

Kolbászból jobb, mert ha kiolvad rögtön meg is eheted. De ha még vársz egy kicsit, ilyen hőségben még meg is sülhet rajtad, így a zsírját letunkolhatod magadról pluszban, ha viszel magaddal kenyeret.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Hogy Te milyen leleményes vagy... álmomban sem gondoltam volna erre, de ok igazad van xD:cry:xD
    Sok sikert a holnapi vizsgához és a klímához is.. vagyis hajrá autók!

Hogy jött ide a kígyó, csak úgy magától? De az ötlet egyébként jó, vízzel felfújt lufi fagyasztva :D

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  11. alex0824

Vizsga után sem áll meg az élet, mert cserélem a küszöböket, meg a padlólemezt majd alatta. Már érett a cserére, de még vizsgán egy kis jóindulattal átsiklik. De ilyen időben hegeszteni kész kínszenvedés. Jó, egy nap alatt lezavarom a dolgot, csak lehetőleg legyen hozzá jó idő. Ne essen meg ne legyen csak vagy 25 fok.

12. -gyöngy-581

Sajna az én meteorológiám még a jövő hétre is forróságot mond.. Bár most azt írta ki a kisokos, hogy három órán belül esni fog.. no majd meglátom:D:D:D

13. apja_72

apja_72 Aktív író

reggelt!
    Lehet kolbászt akartam írni, csak megette a kígyó. :D

Sali~*.*, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    Remélem nem lesz baj belőle, ha hozok egy linket.
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=hűtőkendő+embereknek
    Nálam már csaknem egész nap megy a klíma, 9- hajnali 2-3-ig.
    Már nagyon kivagyok a melegtől, azt se tudom mit kéne enni, merthogy a villanytűzhelyemet be nem kapcsolom az tuti.
    Tegnap hajnali 5-kor főztem 5 cső kukoricát/ fél óra, aztán rá is tettem a tűzhely vasra egy fazék hideg vizet, hogy hamar lehűljön/
    meg vettem egy jó nagy negyed dinnyét, azon élek.
    A hétvége még talány számomra, mert kimozdúlni sem akarok a lakásból.

Kuzdern, Sali~*.*, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Sziasztok!
    Ez a vizsga is pipa! Viszont a klíma, továbbra is ereszt, holnap kora reggel neki állok megint. Az a durva, hogy 4 klímásnál voltam már, akik próbanyomásra tették az autót, majd közölték, hogy valahol ereszt mert hallani. Ok! Süket én sem vagyok én is hallom, de az hogy megnézzék, hogy vajon hol ereszthet pontosan, azt egyik sem akarta. Ma is kérdeztem a klímást, hogy szappanos vizetek nincs, hogy megnézzük, hogy netán hol buborékol a nitrogén? Az autót fel nem emelnék, hogy alulról is megnézzék, meghallgassák. Van a pofájukon bőr 6-8000Ft-ot elkérni azért, hogy egy kis nitrogént engedjenek a rendszerbe egy pillanatra. Majd közlik , hogy ereszt valahol, oszt fizess!Ez kb 2 perc szokott lenni, nem is rossz órabér! De már lecarom. Holnap összerakok magamnak egy nyomáspróba eszközt, sűrített levegőset, mert ez nem állapot.
    Mi ki sem kapcsoljuk.
    A lényeg, hogy hagyma mindig legyen az autóba a kolbász mellé!
    :D

apja_72, Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

:cry::cry::cry: megsiratom a klímádat, sajnálom, hogy így jártál... írnék még mást is de tartok tőle, hogy nem fórumképes a megjegyzésem így inkább meg sem jegyzem..
    Nektek is van szappanos vizetek?
    Kend be aztán veregesd meg a válladat, ha megtalálod a hibát végre spóroltál egy kis pénzt...xD:cry:xD
    "A lényeg, hogy hagyma mindig legyen az autóba a kolbász mellé!"
    Apja!
    Ha nem szeretnél illatozni vigyél lila hagymát magaddal az sokkal fincsibb és kevésbé áraszt illatot.:D [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 11.7.24
    apja_72, Kuzdern, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  17. alex0824

Sziasztok!
    Tudod ez azért tudatos tervezés, mert az ember lehet feledékeny és kapkodhat is. Ha a pipa automatikusan nincs benn és úgy aratsz feledékenyen, vagy hirtelen, semmi kár nem éri a farmod. Maximum beteszed a pipát és elölről kezded a dolgot. Viszont ha a pipa gyárilag benn van és úgy vagy feledékeny vagy kapkodsz, akkor tarvágást csinálsz automatikusan és minden fád , alapanyagod, időd, esetleg felhasznált gyorsítok, oda van. Na most az ember ilyenkor vagy lenyeli a békát, vagy gyorsítok használatával, rakétával és társaival pótolja a kiesést, a veszteséget, a Bp és annak a programozónak örömére, aki szándékosan így állította ezt be. A leírtak miatt ez a beállítás, teljesen szembe megy a józan ésszel, ilyen beállítás csak akkor van, ha szándékosan akarnak adni arra lehetőséget, hogy egy óvatlan pillanatban tarvágást tudjál csinálni. Ha más nem így látja, akkor szívesen várom a magyarázatát annak, hogy miért jó az, ha gyárilag tarvágásra van állítva a fakivágás funkció, annak ellenére, hogy a területen, lehetnek különböző fák, különböző érésciklusba. Ez ha tetszik, ha nem, szándékos(mint írták), nem játékosbarát beállítás! Nem érzem úgy, hogy kérdéses lenne az, hogy ezt ki kell-e javítaniuk! Az ilyen húzásaikkal, maguk alatt vágják a fát. Nem is csodálom, hogy nem lehet azt tudni, hogy kik a programozok és kik a társaság tagjai. Más játékoknál a beállításoknál, minden játékos név szerint látja, hogy a cégen belül, ki miért felelős, ki, hol, milyen területen látja el a feladatát. Nevüket adják a munkájukhoz! Merik! Itt soha nincs semmiért felelős! Ha kedvük van hozzá, akkor komolyan veszik a játékosokat, amikor már nagy a baj, ha nincs kedvük hozzá, akkor meg majd a moderátor úgy is elintézi a problémát, tarja a hátát, hallgatja helyettük a játékosokat, a panaszokat, azért van.

jófarmerlány, Sali~*.*, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia Alex :)
    Neked teljesen igazad van. Átláttam ezt már én is sokszor, kb 4 alkalommal vagy 5 is van, hogy tarvágást csináltam az erdőmben..Megpróbálok vele együtt élni és játszani, ha nincs más lehetőségem. Ha nem tetszik, vagy terhessé válik a játék és az újraépítése az erdőmnek, még mindig van választási lehetőségem. Le tudom mondani az összes előfizetésemet és a jelenleg 37. szintű gyopáromat ott hagyom örökül a BP-nek és a programozónak aki így tervezte meg a játékot ahogy...

Sali~*.*, genka53, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sziasztok!

Itt is szeretném megköszönni Ninett kedvességét!:inlove:
    150 km-ert utazott azért a családjával, hogy élőben is az agyára mehessek!:D:music:xD:inlove:
    Köszönöm, nagyon sokat jelentett!:inlove:
    Pláne az, hogy itt is és élőben is önmagad adod:inlove:
    Remélem, nem okoztam csalódást... ;)

Sali~*.*, genka53, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

halo!
    Én megint rossz buszra szálltam fel. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.