Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Szerintem ebben tévedsz, mert a kicsik is nagyok akarnak lenni, ha lehet akkor még ma, tehát ha az új elem ezt célozza meg és bárki számára hozzáférhető lesz itt lehet a legnagyobb bevételre számítani. Akár a bahás csíkot, akár a farmosat, akár a gyopárosat nézem én ennek látom a legnagyobb hosszabb távú bevételt generáló elemnek a játékban. Számát sem tudom megmondani/becsülni annak, hogy hány fajta módon tudják ezt akciókkal serkentetni.

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tudod a Bp kb olyan mint egy rossz anyuka, akinek a gyerekei már régóta mondogatják, hogy úgy ennének már egy jó négy sajtos pizzát. Anyuka meg elmenne otthonról majd visszatérve, hogy kedveskedjen végre a gyerekeinek, hogy milyen jó fej, milyen nagyszerű anyuka, vinne mindegyiknek egy nyalókát, amit a zsebpénzük fejében megkaphatnak. Ha nem is pizza, de lesz olyan gyerek, aki ezzel is beéri és elszopogatja azt beáldozza rá a zsebpénzét, meg lesz olyan gyerek is, aki nem.
    Az a baj, hogy azt nem veszed számításba, hogy egy ilyen lépéssel a kicsik pillanatok alatt lennének ott ahol mi vagyunk, azaz hamar elérnék a teszek egy nagyot a tp-re állapotot, azaz tartós bevételt nem hozna csak pár hónapig, főleg hogy nincs kicsi utánpótlás sem annyi amennyit a Bp szeretne. Pont ezért akarják a kis farmokat újra játékba hozni.
    0-ról 100-as szintre eljutni pár nap. 100-ról 200-ra talán 1 hónap alatt jutottam el anno. 200-ról 240 re sem nagy művészet eljutni viszonylag hamar, ha valaki nagyon akarta eddig is. 240 felett meg értelmetlen a haladás, bár alatta is. Minek ezt még gyorsítani? Először legyen értelme a haladásnak a TOP10-en kívül!

3. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nekem is van egy kicsim /240-es/ és míg nekem alig /na attól kicsivel többxDxD / hiányzik felhőm, azon 140 körüli van csak.
    Akár lehetne-szólhatna ez az "újítás" arról is, hogy újra elérhetővé lehetne tenni azokat az eventeket, akciókat, amelyekkel ezeket pótolni-válogatni lehetne.

4. -gyöngy-581

Khhhmmmm... (fejvakaró szmájli)

Lehet, hogy tényleg igazad van, de lehet egy úgymond csepegtető rendszerű is ami nem viszi előre olyan gyorsan a csíkot.. csak átgondoltan kell adogatni, mint a kanalas orvosságot.
    A haladási sebességedet ismerem, átéltem én is, láttam a csillagokat, és nem azért mert a gereblyére ráléptem :D

5. alex0824

A Te számodra ez a pizza, és kapsz majd helyette valamit, ami a játék elé ültet még jobban, ha jegyzetfüzet meg naptár kell hozzá. És ha azt akarod , hogy az íze is megfeleljen odaadod a zsebpénzed is.
    Az ötletelős topikokban sok jó olyan ötlet született anno nemzetközileg is, amit a játékosok szerettek volna, amiért szívesen folytatnák a játékot és többet is áldoznának rá. Erre kaptunk egy gyopárvölgyet, aminek köze nem volt a játékosok óhajaihoz, max annyiban, hogy van hová rakni a farmos felesleges dolgokat, már akinek vannak ilyenek. Ezeket a felesleges dolgokat ahogy mások is írták anno, át lehetett volna alakítani más a farmon felhasználható értelmesebb dolgokká is gyopár nélkül is. Akár költekezéssel is. Egyébként nem hiszem, hogy a tp vonalat kihagynák az újdonságból, de mint említettem ahhoz, hogy az vonzó legyen, magát a haladást kellene előbb vonzóvá tenni!

6. -gyöngy-581

Erre a mondatodra had reagáljak: A gyopár nyereményeit mind megkaphattuk volna a gyopár nélkül is. Nem is kellett volna sok hozzá. Egy jó event ahol az alapnyeremények közé bekerül a jégszarvas. Két jó event ahol a felhőt is elnyerhettük volna. A szotyidomb pedig felkerülhetett volna a tölgyre csillagért és a pengős boltba a területek kiváltása szakaszosan... de helyette, kaptuk a gyopit... kinek örömére, kinek nem ez már részletkérdés. Ahogy írtad is nem lehet mindenkinek a kedvére tenni..
    Ezzel szemben nekem például üres marad a szotyidomb utolsó része, mert a 40. szint után ott akarom hagyni... Sajnálom? Talán igen, de nem látom értelmét a folytatásának.

HéricsBáró, Swartsch, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Iszonyúan erős eventekhez lett volna társítva... ilyen nyeremény.... kevesen érték volna el...

De így csak dolgozni kell érte;) Éljen az esély egyenlőség!
    Persze áldozni itt is lehet rá... hogy hamarabb elérje az ember... , viszont haladjon bármilyen tempóban... a lehetőség megvárja!

8. mnkm

mnkm Fórummogul

Sziasztok.
    Elég régóta vagyok a játékosok tagja, anno még apával versenyeztünk is, hogy ki lép hamarabb szintet, de fogalmam sincs mi lehet ez az újdonság ami nemsokára jön...o_O

9. -Holdfeny-.

Egyenlőre én sem tudom...
    Ami körvonalazódni látszik... számomra... fizetős lesz... s nem túl olcsó... de hasznos;)

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet tippelni Panniért? :D

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. mnkm

mnkm Fórummogul

Nagyon ritkán vásárolok a játékban, szóval kiváncsi vagyok mennyire fogja vajon megérni és mennyien fognak költeni rá.:music: Bár olvastam sokan írnak a Gyopárról is, hogy azzal lesz valami, meg olvastam negatív kritikákat is. Nem tudom, én várom már, hogy eljussak oda.:)

12. -Holdfeny-.

Gyopár:
    Hm... Oda is várunk/várok új dolgot.. de azt hiszem ez a mostani nem oda fog jönni....
    Lesz rengeteg olyan írás, hogy éééén bizony nem költök rá...
    Át kell olvasni majd az ismertetőt.... s el kell dönteni kell e az ember saját játékához;)

13. alex0824

Szeretnék ebben első lenni!
    Szóval, éééén tuti nem költök rá! Mert nekem nem jön be! Másra számítottam!
    Számomra ebben a formában csak pénzkidobás!
    :D

14. -Holdfeny-.

xDxDxD Én azt hiszem ki fogom próbálni... akkor is ha fizetős lesz;)
    De ebben szerintem te biztos voltál;)

alex0824 kedveli ezt.
  15. alex0824

Na jó, valószínű én is adok neki egy esélyt mert azért látok némi fejlődést, akarást a játékban.
    A fórumokat olvasgatva, ezen a fórum problémán is gőzerővel dolgozik a központ, és az informatikusok csapata, és mindezt úgy, hogy a hiba máshol van, más cégnél! Ekkora akarat erő, tenni akarás, már engem is meghajlásra ösztönöz. Bár technikailag nem tudom miként oldották meg, de a szándék az nemes! Azért első olvasatra ez olyan nekem, mintha a gáztelepen nem lenne víz és a gázművek szakemberei a gáztelepen próbálnák megjavítani, a 40 km-re lévő vízmű telephelyén lévő csőrepedést. Na de ez csak első olvasatra, másodjára meg úgy sem olvasom el!
    Első gondolatom a neten keresztül történő fizikai csőhegesztés lenne! Mondjuk home office-ban én is szívesebben betonoznék másnál, de még nem fejtettem meg hozzá a technológiát.

:D:oops:

16. -Holdfeny-.

Imádom a humorod:inlove:

Kíváncsian várom mi lesz... Talán picit izgalmasabb lesz mint az új titok ól neve...:music:
    Ma már mintha kevesebb fórumgond lenne...8)

alex0824 kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nem akarom elkiabálni, de ma még nem találkoztam se az 502-es, se az 504-es Badival.
    Még a végén igazzá válik a zőód írásod!!!xDxD

18. -Holdfeny-.

Alex tudja a tutit....:inlove:

farmerSS és alex0824 kedveli ezt.
  19. mnkm

mnkm Fórummogul

Hát persze, nem is éri meg vaktában beleköltekezni mindenbe.

-Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  20. alex0824

Direkt ugye zölddel írtam mert azért sejtem, hogy a központ azt akarta írni, hogy
    "A központ már felvette a kapcsolatot a fórum működéséért felelős külsős céggel. Az ottani szakemberek pedig már elkezdték a probléma megoldását, a fórum elérhetőségének a stabilizálását."
    Csak nem sikerült jól megfogalmazni.
    Mert a központ dolgozik rajta, meg az It osztály dolgozik rajta, de a hiba nem a Bp-nél van, az nekem ha tetszik ha nem, első olvasatra tényleg távhegesztés!
    Vagy a hibához mégiscsak köze van a Bp-nek, ha tudnak rajta dolgozni.
    :)

HéricsBáró, Swartsch, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.