Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Amit kivesznek az most nem hajt olyan hasznot mint tervezték és átalakítják, hogy hasznot hozzon?
    :D
    Kezd bacakodni a fórum, már hiányoltam az 502 és 504-et de most pár perc alatt kétszer dobta be a fórum.
    -.-

HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Én inkább úgy jellemezném, hogy a megújulás fontos, és ennek érdekében néha áldozatot kell hozni, és később ez eredményes újdonságot hoz ismét a játékba.
    Elnézést, most nézem melyik játék fórumára írok.
    xD

HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eredményes:inlove: Ez a lényeg... a többit meg majd megszokjuk;)

alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

Na jó ez ebben a formában igaz lehet a gyopárra is, hiszen azon is lenne mit változtatni, hogy az állatos rész megfelelően bekerülhessen oda, mert azokkal a feltételekkel, amik most vannak a gyopáron, az erdőben és a kertben, nehezen lehet az állatos részt úgy kivitelezni, hogy az ne okozzon az említett két területen káoszt és felfordulást.

HéricsBáró, -gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Kiveszik a Bankot és a BP olyan áldozatot hoz ezáltal, hogy minden játékos annyi aranyat és egyéb javakat vásárolhat ingyen, amennyit csak akar!xDxDxD Ez tényleg eredményes újdonság lesz Nekem a játékomba!xDxD

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Nekem lenne egy kérdésem az újdonsággal kapcsolatban (nem tudom hogy megválaszolhatod-e @Ableotory.

Aki régebb óta aktív játékos az előnyben lesz-e az újdonsággal kapcsolatban mint az aki újabb játékos? Vagyis az én példámból ki indulva 2010-ben kezdtem de éveket hagytam ki, lesz valami hátrányom így az újdonsággal mint az aki ugyanakkor kezdte mint én, de nem hagyott ki éveket? Vagyis ha megjelenik ez a cucc, mindenki "nyílt" lapokkal kezd, vagy aki valamilyen nyersanyagból többel rendelkezik előnye lesz-e mint aki nem? Szintnek mennyire lesz köze hozzá? Egy alacsony szintű is ugyanolyan eséllyel indul mint egy magasabb? 200+

Tudom sok ez egyszerre, de a gyopáros átalakító ugrott be hirtelen, és az nem a 200 alattiaknak van...

Nagyon köszönöm ha tudsz válaszolni, és akkor is köszönöm ha nem tudsz az NDA miatt. :D

alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  7. Ableotory

Mindenkire gondolnak odafent. Szerintem is izgalmas lesz a játék ebben a formában.:D:D:D

8. Ableotory

Előnyben lesz, de bárkinek lehetősége van ezt az előnyt utolérni, azaz esélyegyenlőség szerepet fog játszani.

9. alex0824

xDxDxDxD
    Tizenéve voltak ötletek bankhitelre! És mivel haladunk a korral lehet lesz falusi CSOK is, dekor tároló épületekre. Minél több kis farmot vállalsz be x évre, annál nagyobb támogatást kaphatsz!
    xD
    Ingyen? Vagy azért, hogy beérjek másokat fizetni kell majd?
    :)

10. Ableotory

Játékostól függ. Mindkét opcióra lehetőséget kínálnak. Egyik gyorsabb, másik lassabb.

11. -Holdfeny-.

Hm... igazából érthető lenne így.... :music:
    Ez esetben csak az lenne a pozitívum, hogya szotyidomb már amennyire lehet tiszta;)
    xDxDxD Azt hiszem ezt az opciót kizárhatjuk:p
    A gyopáron is esélyegyenlőségé a főszerep:music: Ez már most olvasatlanba is tetszik:D

farmerSS és alex0824 kedveli ezt.
  12. alex0824

Ezt csak azért írtam mert tényleg nem tudom elképzelni, hogy még az állatok számára is szükséges anyagokat, ezeken a meglévő területeken teremtsék meg a játékosok a mostani lehetőségekkel. Ez egyszerűen elképzelhetetlen normális keretek között. Mindenkinek a hasznára válna, aki játszik rajta, ha a gyopáron ezt azt változtatnának.
    Akkor csak a szokásos. Az esély mindenkinek meg van adva, hogy normál tempóban, vagy ráfordítással gyorsabban haladjon.

13. -Holdfeny-.

Én a kis farmok bevonása nálam nem játszik...:wuerg: Évekre meg kizárt...
    De pl ha töröltetek x mennyiségű farmot... és ez hasznot ad a nagynak...8)
    Na ez már jó lenne nekem is és a játéktárat is könnyítené:p
    Én simán el tudom képzelni a több funkciót a gyopáron....:music: Némi gondolkozással simán megoldható lenne a + kategória;)
    De minél tovább beszélgetünk róla.... annál inkább úgy érzem... hiányozna a gyopár ha kivezetnék....:music:

Miért ne lenne ebből a szempontból a szokásos?????:eek:o_O

farmerSS és alex0824 kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A Gyopár új, ahhoz miért nyúlna a BP ?
    Gondolj bele ! Kisebb szintű játékos épp hogy kitudta váltani és kitudja mennyi időre búcsút is inthet neki úgy, hogy még az 5. szinten lévő dekort se tudta megszerezni ?

GA-BI-O-Farm, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

És Te ezen még meglepődsz?
    Sajnos ebben nincsen semmi újdonság ez eddig is így volt.

16. alex0824

Egyébként tök mindegy, mert a központban halhatatlanok dolgozhatnak, akiknél nem úgy megy az idő mint az egyszerű játékosoknál. Itt vannak ezek az új dekorok is. Most ezek hirtelen bekerültek egy eventbe, semmi több. Na meg van egy ígéret. Amióta bekerült a virágos dallamok és a pöttyös és társai azóta nem kis idő telt el és még mindig nem cserélték le ezeket a dekorokat jobbakra. Mint írtam csak ígéret van rá, és volt egy egyelőre rendkívüli eset ilyenek megszerzésére. Az idő pedig az életben az egyszerű halandók számára rohan ha tetszik nekünk, ha nem. A pöttyös és társai játékba érkezése óta, a lányom elvégezte a gimnáziumot, egyetemista lett, lassan férjhez megy és nagypapát csinál belőlem. Na csak ennyire lassú a központ!
    Ahogy a TL-ünk írta, áldozatot kell hozni. Szerintem is kell áldozatot hozni azért ha azt akarjuk, hogy valami jobb legyen. A gyopár egyértelmű, hogy nem úgy vonzza a játékosokat, ahogy azt elgondolták. Ha vonzóvá akarnák tenni, ahhoz rendesen át kellene az egészet szabni, az meg nem menne úgy, hogy közben aktív a terület. De természetesen nem mondom azt, hogy a gyopár kerül kivezetésre x időre, mert nem tudom. De gondoltam erre is.

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bár a próféta szólna belőled, örülnék neki, ha megreformálnák és játszhatóbbá tennék a gyopit.
    Viszont bennem az motoszkál, hogy egy kb 10 évvel ezelőtti dologról van szó.. A gyopi pedig túl friss ehhez. Ez volt a kiindulási pont, ahonnét ez a pletyka elindult.

18. -Holdfeny-.

A pöttyössel és a virágos dallamokkal jelen pillanatban is jól lehet haladni....
    Háborognék a tempó miatt, ha mondjuk 1 év lenne előreláthatólag a következő szint elérése...
    De messze nincs így...

Áldozatot kell hozni....:music: Ezt én úgy értettem fizetni kell a haladásért...:wuerg:
    A kivesznek valamit... :eek:o_O Hát nem is tudom... vigyék a gyopár helyett a rekeszeket:pxDxDxD

alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nincs ellenemre a Gyopár újbóli "szüneteltetése", mert ugye nem titok, hogy abba akarom hagyni -gyöngy--el együtt a 40. szinten, ami már karnyújtásnyira van.
    Így ahogy van, nem jó !!! Ilyen egyszerű ok miatt. Vigyék !!!-.- és adják majd vissza úgy, hogy játszható-élvezhető legyen.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A gyopár kivezetése ellen szól az is... hogy aki pl a szotyidomb megszerzése előtt áll s kiveszik az orra elől...
    Nem kicsit lesz kiakadva....:music: Azért bármennyire utált játék elem... csak játszunk rajt;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.