Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Majd a tyúkoknak odaadom ezeket. :D
    Eddig azt hámoztam ki az egészből, hogy holnap megkapjuk az ismertetőt és kapunk rá pár napot az ismerkedéshez. Ezek szerint péntektől-péntekig fog tartani valami. Pénteken kapjuk a nagy ajándékot. (farönk hangár, mamutok, FA fa...stb.):D

peter1022, Swartsch és Sagittarius69 kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Az újdonság elég sok érdekességet tartogat. ;)

A holnap, és a pár nap forró. A többire nem érdemes fogadást kötni. :D

3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Ha a kerekkereket nem érinti, de az mégis duplázódik, akkor talán az egyik újdonság az lesz, hogy a belépésekért kapunk egy másik lehetőséget a kerék mintájára valamilyen nyereményhez való hozzájutáshoz.
    Talán ez csak egy újabb ösztönzés lesz arra, hogy használatba kerüljenek a nem vagy csak nagyon ritkán használt farmok.

4. kukori80

Puff neki, ugrott a farönk hangár és a többiek. :D
    Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak ajánlani.:D
    Holnapra sok türelmet, sok nyugtatót kívánok. :D

peter1022, -gyöngy-581 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Ableotory

Csak pozítivan. :)
    Minden rendben lesz. ;)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én pedig egy csónakot és egy csacsit a világkörüli úthoz :D
    Talán elég kényelmes lesz mindkettő
    :D
    Szép álmokat jó éjszakát kívánok mindenkinek :)

7. kukori80

Akkor már csak a gyémánt és arany rekesz marad ajándéknak. :D Annak nagyon sokan örülnének. ;)
    Csacsit nem kérek a világkörüli útra, mert soha nem érek oda vele. :D Nagyon makacs és megáll az út felénél. :D

peter1022, Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Milyen kategória fül alatt jelenik meg majd az újdonságról szóló hír? eventismertetők, vagy játékismertetők?

peter1022 kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Rutinos

Öröm volt olvasni a hozzászólásod. Nem gyakran, de évente párszor elolvadom a céggel kapcsolatos híreket, és minden évben nézem a pénzügyi jelentésüket. Valóban megcsappant, de félteni még nem kell őket. Ami biztos, hogy ez a baromi nagy fejlesztés ami jön, ez lesz az utolsó nagy próbálkozás kezdete szerintem. Most még van elég játékos, akikre lehet építeni. Remélem a kerekkerék duplázás valami egyszerűbbet hoz. Már uncsi a napi ezer pörgetés.xDxD

farmerSS kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Várom a sokkot!:music:
    Még jó hogy nem csak játékidővel lehet kooperálni;)
    o_O:eek:

Lassan telik az idő....:oops:

11. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia! Sziasztok!
    Akkor ha pár nap a forró, akkor ez időhöz van talán kötve??? Vagy a lehetőség csak, van esetleg korlátozva???
    Az érdekességeket szeretem, de csak a magam tempójában. A buksztárca nem hat meg, aki eddig is vásárolt az ezután is fog,/ bármennyiben is kerüljön/ ha meg nem vásárolt lehozhassák a csillagokat az égről, akkor sem vásárol. Sokkot azért nem várok.:music:
    Jó játékot viszont igen, / annak tűnik/:p

-Holdfeny-. és gyuszti0000 kedveli ezt.
  12. Ableotory

Pár óra és kiderül. :)
    De folyamatosan módosítások lépnek életbe, még most is át kell írni pár dolgot. :oops:

Nem lepődnék még, ha holnapra teljesen megváltozna az egész... :cry:

13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia!

Bízom benne hogy a segítségünkre leszel az elkövetkezendő napokban az újdonság megértésével kapcsolatban. Főleg ha percről percre változik. :D

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Majd ha mi, játékosok is megkapjuk elolvasásra, és megpróbáljuk áttenni a gyakorlatba, na akkor lesznek csak folyamatos módosításokxDxD

15 óra körülre megpróbálom magam szabaddá tenni, mert nem akarok lemaradni a "nagy" eseményrőlxD
    Addig Te is pihenj RánkxD

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Várakozás utolsó órái lassan telnek:music:
    Nagyesemény... 8) Nem is tudom... A 2 hetes Rackós történet is véglag velünk marad...
    Remélem annál többet kapunk;)

peter1022, Bokalmgazda és farmerSS kedveli ezt.
  16. peter1022

peter1022 Rutinos

Tudni, hogy mikorra várhatjuk percre pontosan az újítási híreket. Bejelentés?:p:p

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Parancsolj Ableotory írta:
    Már csak egy alvás... :music:

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Én meg csak remélem, hogy az ismertetők egyformák lesznek minden országban.
    :)
    Piros hőmérővel kapcsolatos jelzésemre kapott válasz:
    Német fórum:
    Mindenki zöld hőmérőről indul a javítás után, automatikusan 600 pontról.

Na most az én, és más által is tapasztalt piros hőmérő, akkor a német leírás szerint mégiscsak egy hiba volt, hiszen minden farm kivétel nélkül 600 pontról indul.
    A magyar válasz szerint viszont nem volt hiba, mert nem indul senki "tiszta lappal", mint ahogy a német leírás állítja azt!
    Szóval csak remélem, hogy azonosak lesznek ezek a bonyolult, változó ismertetők, ha egy ilyen egyszerű kérdésben is teljesen ellentmondásosak tudnak lenni a bejelentések. Hiszek a magyar válasznak, amit kaptam, mert aratnom kellett és beindult felfelé azon a farmon a hőmérő. Viszont azt most már nem tudom, hogy nem-e kellett volna annak is inkább zöldnek lennie a javítás után.
    :D

Swartsch, HéricsBáró és farmerSS kedveli ezt.
  19. Ableotory

Küldj kérlek linket a hozzászóláshoz, és egyeztetjük.

HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.