Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Palika!
    Én mindig kilépek 2 sikertelen találat után, néha elsőre megvan a láda de néha több percig keresem.
    A mostani event is ad pár érmét amit el lehet játszani, meg amit 20 óránként ad azzal gazdálkodom!:)
    Ismét egy lépéssel közelebb kerültem a célomhoz!
    Most vetem vissza a gazt de már 3 területre kis földekben.
    Kéne egy képet is készítenem de semmi időm...:sleepy:
    Perpillanat 400 ezer a szilfatermés!:wuerg:
    Jó ára lett!:music:

genka53, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ma kipróbáltam valamit a kincs keresésnél: eddig úgy játszottam le az érméket, hogy hol baloldalon mentem lefelé kettesével az aljáig majd középen ugyanúgy, végül jobboldalon is és vagy meglett a láda vagy sem ha nem kezdhettem előlről. Ma az utolsó 4 érméből háromnál nem mentem sehová, hanem kiválasztottam 2 kockát és minden frissítés után azt kattintottam. Nos, így is kb annyi idő után lett meg amennyi alatt a másik, mászkálós módszerrel. Az elején párszor meg lett nagyon hamar azt hittem papsajt de utána így is többször frissíteni kellett, akár tízszer is.

genka53, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Imi! :)
    Nálam nincsen haladási irány... kattogok összevissza és ha megvan akkor örülök ha nem akkor kilépek és vissza, mondjuk egy bizonyos idő után már unalmas de 8 ládáért megéri!
    Visszavetettem a gazt vízzel és trágyával megszórva, hogy ma még egyszer beleférjen.
    Van 29 db party pörgetésem amit nem pörgetek el de nagyon csábít a dolog...:music:
    Hátha beesne egy termésbónusz akár!:p
    Az aranytyúkod sikerült eladnod?

genka53, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Ma igazán szerencsém volt, a felszaporításnál ugyan a sima pörgetésekre nem kaptam semmit, ami számít, de a 10 PP adott egy 100% terménybónuszt, egy piros Struccászati TSZ-t és egy 200%-s TP bónuszt.:D Ennek örömére arathatok éjfél körül, de a növényből lemehet 4 kör és még akarok egy kicsit tyúkozni is a bónusszal. Talán 900 növény fog hiányozni, ha nem számoltam el magam. A felröpivel talán nem lesz gond, most van 486.
    Nekem szilfám nincs, de még tudtam venni tegnap előtt 60-t, ebből 20-t visszaraktam még 90.000-n. Várhattam volna:(
    Szép:) Nekem is van négy virtuálisom, illatszertárra gyűjtök. Remélem összejön.
    Sajna nem adja, eddig nekem egyet adott összesen. Már van 32 ládám, még gyűjtök hozzá és egybe kibontom, hátha jobb, vagy nem, majd megtudom.:music:
    Az érmékkel én bizony rosszul állok, eddig 35 van.
    Legyen szép estétek:)

5. lukimi

Nem adtam el. Jó sokáig vártam valami válaszra a piac topikban de mivel senki még csak tippet sem mondott nem raktam ki, a hsz-m meg töröltem. Nem sürgős. 5+ kisfarmomon is néztem, de sehol!! nem volt kirakva aranytyúk. Az utána következő is nagyban ingadozik, 27 és 41 millió között ebből nem tudtam megtippelni. Gondoltam kirakom 60 millióért de nem tettem. Ahol véletlenül volt kint első számú állat akkora volt a szórás, hogy abból nem tudtam következtetni. Például egy karate panda 88.....millióért és még most is ott van! Hát így nem szeretnék járni mert itt már sokat lehet bukni azon, ha vissza repülne a pajtába.

A 12 órás 200%-os bónuszommal jól haladok, 02:15-kor jár le előtte lesz még aratásom azzal kb 14 e lesz az e.növény. Nem túl sok kell már hozzá. Utána röpi hajkurászás.

genka53, ursa11, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia szomszéd! :)
    60 milláért nem fog elmenni, az tuti. :(
    Nálunk 3 van a piacon. A Legolcsóbb 42 milla. A legdrágább 53 milla.

genka53, Sali~*.*, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sajnálom Imi!:(
    Én múltkor 70 millióért adtam el, de azt mondom neked egy 45 milla reális ár érte ha nagyon baráti áron szeretnéd eladni!
    Nálam a hippi tyúk 22 milla szóval 4 x 22 milla = 88 milla...o_O Drága tyúkocska lenne de lehet már tudnám adni 88 millióét!:music:
    Gratulálok a bónuszhoz akkor mindent bele.

genka53, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. lukimi

Szia, szomszikám!:)
    Akkor 40 millióért merném kirakni, hogy elmenjen annyiért meg nem adom őrizgetem tovább. Esetleg lesz valami alkalom amikor versenyeznek érte jóval többért. xD:p
    ----------------------------------------
    Ti megcsináltátok már ezt a gazdakörit?: Celebek asztala! Ugyanis a 4/5 ezüst, arany, gyémánt sorai adnak 1 rózsa pávaröptetőt, 1 rózsa elefántarénát és 1 rózsa medvebarlangot. Én vagy elfeledkeztem róla vagy nem is tudtam, hogy létezik. Valamelyik nap leltem rá.

Utoljára szerkesztett: 11.10.18
    genka53, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én már egy ideje igen. :)
    Van egy másik a "Kőkemény éjszaka" abban pedig egy pink angórás és egy bőröndös van 2/5. Ezt is megcsináltam már!

10. lukimi

Azokat már én is kiszedtem.

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt, sziasztok!
    Egy kis finomság a mai naphoz.

Este jövök!

genka53, ursa11, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Még egy aratás és befejezve.Gazdasági feladat készen.Nem válogatom a fákat. Sok sikert mindenkinek!

genka53, -Fülemüle-70, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    A hét végére már nagyon elfáradtam de még holnap is menni kell dolgozni!:oops:
    Sajnos a telefonom is "haldoklik" így nem nagyon tudok aratni napközbe csak reggel amikor megyek és este amikor jövök, így nem csak az e.gazt vetem hanem más növényt is kénytelen vagyok a felröppenők és az idő hiánya miatt.
    Az előbb pörgettem egy +1 termésbónuszt aratás előtt na végre mondom!:)
    5.896 db növényem és 487 db felröppenőm van. (Nem valami sok a növény)
    Majd ha hazaértem akkor kicsit a lovak közé csapok!;)
    Margarétát vetettem holnap reggelre.
    46 kincskeresésen voltam eddig, az érmék továbbra is elkerülnek a ládákból...
    A titkos izék meg hát szörnyű nyereményekké fejlődnek...:sleepy: Egyik sárga után jön az XL csodálatos mondhatom!
    A fás muksóra rá se néztem mert most nem érdekel igazán.
    Na a szilfatermés ár lejjebb ment sokak örömére, a pekándió pedig 58 ezer!
    A szintlépős csomagok se izgatnak nagyon. Így vagy úgy de talán még idén meglesz a hőn áhított 200. szint!:)
    Sok sikert kívánok mindenkinek és további szép estét!

Sali~*.*, -Fülemüle-70, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia, sziasztok!
    Biztos nehéz lehet összesakkozni a munkát, meg a játékot, ráadásul a telefonoddal is gond van. Hát, mit mondjak nem egyszerű:oops:
    Én most végezetem az eventtel, valahogy elég is lett belőle. Berendezkedtem napi két belépésre, jó lesz ennyi a következőig.
    Titkosokat ki se raktam még, pedig vannak Jancsi fák is, lehet, hogy ott lapul egy vagyont érő szilfa, de lapulhat még egy kicsit, ha meg nincs semmi jó akkor meg ráérek megtudni.
    A fás muksóval én nem szoktam foglalkozni, a szintlépőst a múltkor is kihagytam, most is így lesz.
    Ja, tegnap az én napom volt, 100% terménybónuszra +1 ólat pörgettem, a CSP-s láda 10 M, az áhítatosba békaherceg (ezt már le is mészároltam keveréssel). Meg lesz ennek a böjtje, lehet ezért se nagyon érdekel a játék.
    Legyen szép estétek!:)

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Sikerült beadtam az utolsó fatermést is így már csak a vízszintes sor van hátra.
    6.984 db növényem és 701 db felröppenőm van.
    Holnap lesz már időm aratni így talán feltornázom a db számot.
    49 kincskeresésen voltam eddig, a ládák továbbra se nagyon adnak érmét...:sleepy:
    Kiraktam egy gyöngyhalat a piacra ami az elmúlt időszakban a MI piacunkon nagyon kelendő dolog lett, 63 millióért sikerült eladnom.
    A vagány denevéremet is elvitték raktam is ki másikat!8)
    363 db bontatlan csengőpengős ládám van! Szerintetek mennyit kapok majd belőle? Igaz karácsonyig gyűjtöm őket!;)
    Várom már az őszi TOP eventet!:inlove:
    További szép estét!:)

-Fülemüle-70, genka53, CoraQueen és 4 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Először is szép vasárnapot kívánok mindnyájunknak ezzel a képpel:
    [​IMG] Aztán meg aláírnám a jelenlétit is, mert sűrű napjaim voltak.... :D:inlove:
    Ezen a farmon tegnap, lefekvés előtt full kész lett az event, fel is pakolásztam a dekorokat a paszulyra mindjárt. A másikon viszont csak ma estére leszek meg, (ott még pár röpi hiányzik), a harmadikon holnap reggelre lesz meg a 40. szilfa, az átokládából frissen ültetett fából, a többi cucc is meglesz addigra ;). Imi húzzál bele egy kicsit, mert kedden 14 óráig tart csak az event, 1 nappal rövidebb a szokásosnál. :)
    Az előzőkön sem volt meg a szilfa előtte, pedig vettem 15-15 titokfát, de gondoltam, ha nem jön új fa a titkosakból, akkor minek vegyek többet? Eztán sem veszek többet, max 15 db-ot, mi vagyok én Krőzus?! :p;) xD
    Olvastam, megint bevetik a szintnövelő csomagokat. A múltkori akciókor vettem 1 csomagot, akkor naponta léptem, a kisebb szintdifferenciák miatt. Most a nagyobbik farmra (genka53) azért nem veszek, mert a korábban kitűzött fő célomat elértem, már 210. szinten vagyok pillanatnyilag és a csomag nyújtotta segítség nem vonz annyira, hogy a farmos ("földes") részeken gazdálkodás helyett kütyüket rakjak ki, hiszen a TP csíkon 10 millányi haladás csak 2 mm-t mutat! xD
    A 209-210 szintek közötti különbség = 125.180.473 TP; 210 - 211 között meg már = 150.213.631; és 211 - 212 esetében pedig = 180.252.832 TP. :p:oops:
    Persze nyilván, aki alacsonyabb szinten van, és a 200 szint elérése a cél, azt megértem, hogy kütyüzik ott is, amíg el nem éri a kívánt célt. Hajrá! Sok sikert! ;) :D:inlove:
    A másik két farmom meg már 199-es :D :inlove:, ott 20,7 ; ill. 12,7 milla hiányzik már csak a 200-hoz, oda viszont emiatt totál felesleges lenne már a csomag, hisz a TP haladás szempontjából csupán a 200 elérése a célom, így ez a különleges akció egy az egyben felejtős részemről. :) :D
    A Csontkirálynő engem sem kényeztet agyon (meg nagyon), olyan fukarul adja a másodlagos érméket, hogy eddig csak 51/60-nál tartok, vagyis a 140-nek még a fele sincs meg, csak 36,4 %. Igaz 10 perc múlva megint arathatom az átkozott érméket, az egy kicsit javít a helyzeten. Tudom, Nyuszika írta valahol, hogy nem szabad elaprózni a ládanyitásokat, várjunk össze többet, de tegnap pl. 83 láda nyitásából 2 db lett! :music: Remélem majd lesz az több is, bizakodjunk! :)
    További szép vasárnapot, jó étvágyat az ebédhez (meg jó ebédet az étvágyhoz :D) és sikeres játékot kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Szia.
    Ahhoz, hogy +2 farmod is közvetlenül 200 előtt áll nagy nagy gratulációm!:)

A láda mennyiségi nyitogatásához annyit fűznék hozzá, hogy kicsit meghaladtam a felét (72/75) és én legtöbbet 3-4-et nyitottam összesen nem vártam össze és lám, volt olyan 3 vagy 4 nyitásom amely után a + érmék 11 db-ra hatványozódtak. De többször is szépen adták a kevés nyitások. Most a fele játék letudásánál meg kissé gyengült a + adakozás de remélem átmeneti állapot.:)

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csodaszép időnk van.
    Most jöttem be az udvarról mert diófa levelet gereblyéztem nagyon sok volt már és még van is fent a fán.
    Az idei diószedés elmarad mert nagyon rossz minőségű a dió, az óriási fekete borsra hasonít inkább.
    52 kincskeresésem van eddig, az imént kaptam a ládákból egy jak ólat.:)
    A Bahamára is adja szépen az anakonda terményesét a fazekasműhelyt!:wuerg:
    10.248 db növényem és 808 db felröppenőm van.
    Még van 48 óra hátra szerintem sikerül ebben a csiga tempóban is végigvinnem.
    Kinéztem a piacra a szilfatermés miatt.
    Meglepődve látom, hogy már csak 100 ezer csp-be kerül egy db, szerintem lesz ez még olcsóbb is!:music:
    További szép napot kívánok nektek!:)

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Lukimi! :)
    Köszönöm a gratulát, még egy pici hiányzik azokon, de már nem sokáig, a 200-hoz. Prém van rajtuk, bár nem altatok fákat, de még sok más előnye is van, viszont azóta nincsenek munkásaim, mióta azt kiváltottam, mert összegyűlt legalább két és fél évre való kuponom, úgyhogy most azokkal manőverezek. ;):D.

Egyébként nálam nagyon változó a ládanyitáshoz köthető plusz érmék felhozatala, mert 10-15 db-os differenciák is vannak egyes farmjaim között. Lehet, hogy mégis a sűrűbb nyitogatás a célravezetőbb, na majd azt is kipróbálom.:D
    Szép vasárnap délutánt, rövidesen megyek családlátogatóba. :D:inlove::inlove:

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Mindig is csodáltalak!;)
    Nagyon ügyes vagy.:inlove:
    Rajta vagyok az ügyön. 11.880 gazom és 864 db felröppenőm van!
    Én most épp 182. szintnél járok de még idén szeretném azt a szalagot átszakítani!:inlove:;)8)
    Van egy ötletem az idei TOP-al kapcsolatban ha van időd kérek olvasd el!:)
    Önkénteseket keresek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.