Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Pirosban villog, de én nem hiányolom, hiszen a barátnőjével tölti az időt. És az igazat megmondva, az ő huszonéves korábban ez a normális, egészséges. A lányom 22, és a baráti társasága 20-26. De dollárért nem tudnád őket rávenni, hogy a szabadidejükbe a gép elé üljenek pixelekért, virtuális javakért küzdeni.
    Mennek össze vissza, szórakoznak, nem virtuális a baráti társaság, hanem kézzel fogható.
    Én örülök, ha Jancsika is megtalálta a valós, valóban értékes, életbeli örömöket!
    :)

2. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia!

Kíváncsi lennék hogy a bigpoint fejesei vagy akárcsak a fejlesztők közül ki játszik a saját játékával, lehet ha kiderülne meglepődnénk egy kicsit.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen, persze, igazad van :)
    Szia!
    Tudod hányszor feltettük már itt a fórumon ezt a kérdést, sajnos választ azt nem kaptunk rá soha sem... Csak sejteni tudjuk a nemleges választ..
    PS: Ha játszanának akkor nem ilyen lenne a játék..

GA-BI-O-Farm, zsani_apja, kasszás és 3 más kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Igen mert ha játszanának akkor még élvezhetővé is tennék a saját játékukat. :D

5. alex0824

Múlt héten tanítottam az ifjúságot, hogy miként kell montival 4-5 lépcsőfokra felugratni, hogyan kell nyuszizni, stb. A cangis, görkoris, dolgok még így 50 évesen is mennek, mint tízen huszonévesen. De jó is volt anno 30 évvel ezelőtt, amikor vagy 20-an tobzodtunk a lakótelepen egy pad körül és azzal kápráztattuk el a lányokat, ki mekkorát tud a BMX-el vagy a montival ugratni (esni). És minél több volt rajtad a plezúr, annál menőbbnek számítottál. Ó az első soros görkorim, de imádtam. A szüleimnek esténként vadászniuk kellett rám, mert mint a többiek, nem nagyon akartam hazavonulni a négy fal közé. A bringák vázán meg a csővédőt minél puhábbra alakítottuk, hiszen esténként a lányokat azon fuvaroztuk össze vissza, na meg haza. Közben ment ezerrel az udvarlás normális keretek között. És nem maradhatott el a két kazettás international magnó sem, ami adta a hangulatot a nappali mutatványokhoz és az esti randikhoz. Minél több szabadidős programot tudtál felmutatni, biztosítani egy lánynak, annál sikeresebbnek számítottál. Akik beültek a comodorok elé, azok labdába sem rúgtak velünk szemben.

6. -gyöngy-581

A józan eszem tudja, hogy amit írsz az igaz. De az elszállt éveket, az elmaradt barátságokat visszahozni sajnos már nem tudjuk. Mi kaptunk helyette játékélvezetet és nyugalmat :) Pixeles sikerélményeket és virtuális barátokat, javakat amiket most hasznosítani szeretnénk a játékunkban.
    Talán furcsa lesz leírva, de én még mindig játszani szeretnék a saját módomon, a saját tempóban, saját magamnak, a saját szórakozásomra. Ezért hajlandó lennék anyagi áldozatot is hozni, ha már így alakult az életem, de nem mindegy hogy mit kapok és hogyan:music::oops:

Utoljára szerkesztett: 17.9.24
    GA-BI-O-Farm, zsani_apja, kasszás és 2 más kedveli ezt.
  7. alex0824

Na ez az! Pontosan. Ha majd Jancsikától megkérdezik, miként teltek el a 20-as évei akkor sokkal jobb ha azt mondja majd, hogy a párommal, a barátaimmal bejártuk toronyát baranyát, buliztunk, koncertekre jártunk,stb.stb. Ez jobban hangzik mint az, hogy 20 évig egy online játékban, otthon ülve gyűjtöttem trillió csp-t, meg húszezer dekort és x ezer farmaranyat, és különböző ismeretlen nick nevekkel társalogtam egy fórumon a monitor előtt, így telt el 20 év az életemből. Csak az tudja igazán milyen rövid az élet és milyen értékesek az éveink, akik már a bakelit B oldalát hallgatják. Senki nem lesz újra fiatal, és ha a fiatal éveit elbaltázta értéktelen dolgokra, akkor már később hideg vizet ihat a dologra.

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az idő telik... a választás joga, mindenki kezében ott van...:music:
    Ki milyen virágot választ olyant szagol;) Persze cserélni is lehet:p

zsani_apja, farmerSS és alex0824 kedveli ezt.
  9. alex0824

Az a helyzet, hogy ha egy cégnek jól mennek a dolgai, akkor az terjeszkedik, bővül az ügyfél körével együtt és nagyobb és nagyobb kedvezményeket biztosít az ügyfeleinek. Általában azok a cégek, akik leépítenek, fiókokat szüntetnek meg, vagy esetünkben játékokat is szüntetnek meg, az olyan dolgokat sztornózzák, átalakítgatják, amik az ügyfeleiknek kedves hasznos volt, akit az ügyfelei elhagynak fokozatosan, (olvasd a szomszi keresőt), arra a cégre sok mindent lehet mondani csak azt nem, hogy jól megy náluk a szekér.

GA-BI-O-Farm, zsani_apja, kasszás és 2 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mi, ötvenesek elmondhatjuk, hogy volt aktív fiatalságunk, épp ezért ma sem tudnám elképzelni magam bezárva a lakásban.
    A hétvége a szabadidőé, és amit nem tudtam elvégezni hétköznap, azt majd megcsinálom a következő héten, de a szombat-vasárnap a családé, és indulhat a kirándulás, a horgászat, a kinti sütögetés a barátokkal-kollégákkal-rokonokkal...
    Szeretem a farmomat, de bármikor itt tudom hagyni napokra..
    A gyopár már idegesített, elengedtem.
    Ha a farmnál is ezt fogom érezni, akkor változtatok.
    De eddig mindig jött valami, ami megtörte a monotonitást. Most csütörtökön például a nublonok itt lesznekxD, és hát ezzel együtt elérkezett nálam az ólas nullázás is, így összekötöm a kellemest a kellemetlennelxD, és ülhetek a gép előtt.

A Piccolóról meg csak annyit! : a napokban bontottam kb. 20 db-ot és egyetlen Jack, vagy farmot segítő kütyü sem lett, csak v.dallamok, pöttyös, élőholt és azonnal törölhető ez+az.
    Visszaállíthatnák, hogy havonta lehetett venni Jacket, vagy fényfesztivált.... és társait és akkor tényleg semmi szükség nem lenne a piccolókra.

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kérlek, hagyjuk már a szekeret....:music:
    Ez egy virtuális játék... ami addig működik amíg a készítő jónak látja....
    Mi játékosok vagyunk... nem több nem kevesebb...;) Nem a miénk... csak virtuális birtok, virtuális javakkal.... :inlove:
    A szomszédkereső azért izzik mert most esnek ki a javított hőmérő miatti szomszédok...;) Eddig sem történt semmi, nem küldtek ajándékot, nem arattak,nem váároltak... Na bumm piros lett a hőmérőjük:oops: Persze hiányznak.. De még a szédült sem gazosodik vissza nélkülük...:music: Ha vissza gazosodna na akkor lenne hisztéria igazán....

zsani_apja és alex0824 kedveli ezt.
  12. alex0824

Bárkinek lehet aktív élete. Van az ismeretségünkben olyan 20 éves srác, akit már próbáltam kiszakítani a szabadidejében a monitor elől, de Ő inkább csak a tankos, kinyírom a másikat játéknak él, és közben ül és rügyezik az arca a pattanásoktól.
    :D
    És azt sem tudtad, hogy már nincsenek.
    :D
    Bár az új játékosok nem nagyon tudják, de 15Fa-ért azonnal, véglegesen ki lehet irtani az összes gazt, a szédültről, egy gombnyomással. Nem kell hozzá a szomszédokat kajtatni.

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Na ezt a szomszéd dolgot én se tudtamxDxD, pedig nem ma kezdtem. Igaz, nem is kellett kicsikre szomszédokat kajtatni, mert bőven volt saját kicsim a kicsirexD
    Gyorsan utánanéztem azért, és ez nem örökre szól, vagy mégis ???xD

Rent-a-szomszéd (bérelj egy szomszédot)

Ha nincs elég barátod, nincs elég szomszédod, akkor lehetőséged van szomszédokat bérelni, akik segítenek a területek megtakarításában. A bérleti díj 15 farmaranyba kerül havonta. Ha ezt a későbbiekben meghosszabbítjátok, azaz nem hagyjátok, hogy leteljen a 30 nap, akkor már csak 10 FA-ba fog kerülni minden további hónapra.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Nem tudom emlékszel-e skali macira, mint játékosra. Ez ő sem tudta, sőt követelte, hogy játszam a kisfarmokkal akik akkor már pirosban villogtak és segítettek kitisztítani a szántóját. Kinevettem és megírtam neki, hogy ez nem így működik és eszemben sincs újra előkapni a kicsiket.

15. alex0824

Nem emlékszem olyanra, hogy anno az így kitakarított kisfarmom visszagazosodott volna.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Idézet az enciből: "Ha egy szomszéd már nem aktív (lásd lejjebb leírás), akkor az inaktív szomszéd által nyújtott plusz helyen a szédült szántón lévő ólak, fák illetve szántóföldek megmaradnak, tehát nem törlődnek, nem kerülnek vissza a menübe. Vagyis azt jelenti, hogyha már a területet kigazoltad, az nem fog visszaváltozni köves, mocsaras területté."

HéricsBáró, Swartsch, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Itt egyelőre még fejlesztenek, újításokat tesznek be, új neonosodás, matricás album, folyamatos akciók, titokólak és titokfák jönnek és biztos vagyok abban, hogy a novemberi top sem marad el.
    Így aztán nem igazán értem, hogy a piccoló miért szűnne meg, mint szomszédoknak küldhető dolog.
    Viszont ha szétnézek az állatos piacomon, akkor azt látom, hogy karatés olga mintha visszavett volna, ami meg megint csak arra utal, hogy már nem várható tömegesen a virágfestések előfordulása.
    Már pedig ő, aki ismeri mások pajtáját is, nagyon jól értesült.

Utoljára szerkesztett: 17.9.24
    alex0824, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ez így van. Én már láttam olyan farmot, ahol takarítás után nincs már szomszéd és csodás a szántó.

farmerSS, -ágianyu33-, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Én is láttam, sőt van olyan kisfarmom is ahol ez szilárdan működik.

HéricsBáró, Swartsch, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  20. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Egy felszabadított területrész a szédült szántón végleges, nem fog visszaállni a rendetlenség, a szomszédok törlésével, elvesztésével sem.

HéricsBáró, Swartsch, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.