Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Arra lennék kíváncsi hogy mi az ami ennyire panasz áradatot váltana ki, nem lesz piccolo? Magas szinthez lesz kötve az ajándékozás? Növelik az árakat? FA-ért történő küldésnél már van határ mennyit lehet? Ezek nélkül hogy nem tudjuk eddig csak majd 1 nappal az event kezdete előtt... szerintem ez a baj, nagyon későn tudunk meg mi is mindent játékosok és nem tudunk rá kellően reagálni.

Amíg van bevétel engem sem érdekelne hogy sírnak az emberek a fórumokon, a panaszláda is csak úgy van, nevezzük dühöngőnek. Ott kiadom én is a magamét aztán kész, ha más fórumokon is megy a zsongás (főleg szerintem a német a húzóerő) a felhő/event miatt és Ableotory is ír a központnak akkor talán változtatnak. Amúgy nem szokásuk, de ezt mindenki realizálja gyorsan.

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Veled is megtörtént az az eset, hogy egy élő, éles eventben (ládaválogatás) aranyért válogattál, amit kaptál a ládákból azt visszavették és az aranyat visszatérítették? Válogatás pedig azóta sem volt... és nem is hiszem, hogy visszatérne.
    Az utolsó utáni időben állították le az eventet.
    Akkoriban is sokan tiltakoztunk ellene és az akkori TL-ünk is szót emelt, gondolom nem csak a miénk...
    Szóval én majd csak akkor merek bízni ebben az egészben, ha majd élesben látom és működni is fog.

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tudod olyan ez mint a nagy nemzetközi cégek recepcióján található kis láda, ahová az alkalmazottak , a csoportvezetők és egyéb köztes vezetők dobálhatják be az ötleteiket, javaslataikat, panaszaikat a céggel kapcsolatban. Elolvassák őket, átgondolják, és ha a vezetés elképzelésével az nem megy gyökeresen szembe, akkor lehet belőle valami, akár kompromisszum is. Ha viszont ezek a dolgok nem férnek bele a vezetőség rövid, vagy hosszútávú terveibe, akkor 20x is bedobhatod a kis cetlit. Elfér a dobozkában.
    Mivel a piccolóval kapcsolatban jött fel a téma, pár szó róla.
    Rövidtávon jó dolog volt a játéknak és csak eventnyereményként nem is lenne rossz. És nem is lett volna gond, ha első perctől kezdve csak mint eventnyereményt lehetett volna megszerezni. De az, hogy kisfarmokról is küldhetővé tették "fillérekért" és, hogy kárpótlásként is berakták folyamatosan, az hiba volt, ami megbosszulja magát. Persze nekem mint játékosnak ez a felkínált és minden további nélkül kihasználható hiba, nagyon jó, és éltem is a lehetőségel, mint sokan mások. Nem szeretném ecsetelni, hogy mekkora lehetőségek vannak jelenleg a mostani eventek miatt, azokon a kisfarmokon, amiken anno ezek az ingyen dolgok át lettek véve. De jelenleg azok a játékosok, akik ezekkel nem éltek anno, messze nagy hátrányba kerültek, még akkor is ha költenek a játékra. A piccolókra megoldás csak az lehet, ha marad eventnyereményként, vagy megemelik az árát olyan szintre, hogy ne lehessen az olcsó aranyért 1-et sem megvásárolni. Persze a tartalmát sem ártana ezzel párhuzamosan, vagy minél hamarabb frissíteni. Én úgy látom, hogy végre valaki elkezdett gondolkodni a vezetőségnél és megpróbálja a régebbi hibákat helyrehozni, a játékot életben tartani, még akkor is, ha az nekünk nem tetszik.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    OK igazad van. El is tudom fogadni, ha evetnyereményként olyan lesz, mint aminek indult.
    Emlékszel még rá? Akkor is áldoztunk rá nem is kevés aranyat, hogy nyithassuk és a tapasztalatainkat írtuk a bekotopikban. Elég régen volt már. Aztán kezdett el értéktelenedni...
    Én el tudok fogadni bármit, ha a mérleg nyelve kb egyensúlyba kerül.(adok-kapok) De ha tételezzük fel, hogy kb 301 aranyért termálforrást nyitok azzal már nagyon nem vagyok kibékülve... és azt hiszem ezért viszont joggal tiltakozom.
    Más lenne a helyzet, ha a kurrensebb (Jack, gyepek ura, virágfestés, Ingrid stb) dekorokhoz havi rendszerességgel vásárlás útján is hozzá lehet/ne jutni. Viszont ezeket már nagyon régen kínálták vásárlásra.
    Szóval volna még mit állítgatni a mérleg nyelvén... ha már az árát igazgatják.

HéricsBáró, peter1022, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Én úgy látom, hogy sokkal jobb lenne a helyzet, ha ezek a dekorok szépen kikopnának a játékból, végleg. Az eventek, a top, teljesítéséhez szükséges dolgok, pont ezek miatt nőttek meg, ami az új játékosoknak elrettentő mennyiségek, ahhoz, hogy egyáltalán komolyabban megfontolják a játékot. Óriási szakadékot nyitottak, amit csökkenteni kell. Az új dekorok is nagyon jók. Pont jók arra, hogy a kis farmos, filléres, és ingyenes javainkat elhasználjuk kikoptassuk fokozatosan, mivel nincs nagyon utánpótlása ezeknek. Még a piac is helyreállhat ha nem lehet majd állandóan bármelyik állattal nullázni. A titokólak értéke is helyre állhat így és a vásárlásuk is többeknek lehet majd vonzó. Én tényleg úgy látom jelenleg, hogy van valaki a Bp-nél, aki végre átlátja a dolgokat.

HéricsBáró, farmerSS, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Áthoztalak benneteket ide, itt kibeszélhetjük ezt a legújabb ÁÜSZ-t, ASZ-t.
    Reggel mint mindenki én is beleszaladtam ezek megjelenésébe. Átpörgettem, mentem tovább.
    Lehet, hogy TL-ünk erre gondolhatott? #2166
    "Sajnos mi sem vagyunk mindenhatók.
    Most, ebben a percben jeleztem, ha nem változtatnak, nagyon nagy panaszáradattal fognak szembesülni.
    Többet mi sem tudunk tenni.
    A végső döntés a játékmesteré, ahogy azt a korábbi tapasztalatok mutatják, ha ő meghoz egy végleges döntést, az úgy is marad (olyan, mint a support, végső döntést hozza meg). Nem tudunk egyenlőre még semmit, hogy végül mi lesz. Remélem, reméljük, pozítivan fog változtatni."
    Érdeklődve várom Ableotory-t, biztosan tud felvilágosítással szolgálni, amit megtehet, azt meg is fogja tenni. :)

peter1022, Swartsch, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ez a hsz nem a szomszédajándékozásra vonatkozott ? Mármint, hogy amik benne szerepelnek, túl drágák ?

peter1022, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Ne kombináljunk. :)

A szomszéd ajándékozással kapcsolatos visszajelzésünkkel van összefüggésben, az idézett hozzászólásom. (Ami direkt poénosra lett megírva.)

Az ÁSZF módosításhoz semmi köze a TL-nek, az ICM és központi szint.
    Az hogy mikor lesz tájékoztatás, lesz-e, nem tudom, és nem is a mi hatáskörünk.
    Ez ügyben nem tudok, tudunk segíteni.

De egyenlőre nem olvasható erről közlemény, sehol sem.

peter1022, Swartsch, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Szia!
    Nem volt szándékomban kombinálni, csupán a fentiek kapcsán erre gondoltam elsősorban:
    Ajándékozás és kereskedelem - csere event -

A fenti módosításokhoz tudom, hogy semmi köze a TL-nek, viszont abban bíztam, hogy pl. Te, jobban rálátsz ezekre a módosításokra./mert ki más ha nem Te?/
    Mert ugye, ha a fentiek már életbe is léptek, teljesen felesleges a kisebb farmokon kiszedni a legjobb dekort, ha már nem lehet a nagyobbakra átküldeni cserenapon.
    Vagy valamit megint rosszul értelmeztem?

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kíváncsian várom a folytatást.. a játékra gyakorolt hatását a változásoknak;)
    Ha kizárják az összes kisfarmon termelő és a javakat a nagyfarmra passzoló játékost a Top játékból....
    Lesz háborgás... De legalább tiszta játék lesz;) S megszűnik az olga efektus a piacokon;)

11. alex0824

Ha kikoptatják a játékból a virágfestéseket, akkor is megszűnik előbb utóbb az olga effektus.
    Már amúgy is elég ritkán kapni a piccolókból értelmes dekorokat, nem ok nélkül. Koptatják őket.

HéricsBáró, peter1022, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia!
    Erről kicsit lekéstek azt gondolom, már csurig a pajta ott, ahol ez volt a cél.

13. Ableotory

Ismétlem magam: nem tudunk semmit, hogy mi változott.
    A cserenappal kapcsolatos ügyben pedig felesleges idegeskedni, mivel nem tudunk semmit, hogy mi változott.

14. Sali~*.*

Köszönöm szépen, teljesen nyugodt vagyok. :) Én eddig is tiszta voltam, tolás ügyben, emiatt nem aggódom.

peter1022, Swartsch, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos lassan hallják meg a játékosok szavát... De talán most eljutott valami;)

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  16. alex0824

Igaz, hogy a német fórumon korábban is lehetett olvasni, hogy az ottani adminok már többször is jelezték a központnak, hogy vissza kellene állítani a pushingra vonatkozó szabályokat úgy, ahogy azok a kezdetekben voltak. De azért ez a Bp-nek egyenlő lenne az öngyilkossággal. Jelenleg is, és egyre jobban a farmerama tartja el a Bp többi játékát. A többi játékkal maroknyi játékosok játszanak és van ahol inkább csak bot programok játszanak egymással, amikkel nem sok mindent tudnak kezdeni. Ezek az ottani fórumokon olvashatóak. Véleményem szerint azok a játékok csak azért léteznek még, mert hülyén nézne ki, hogy a Bp hivatalos oldalára kattintva ott csak egy játék szerepelne, a farmerama. Kell a látszat!

17. Sali~*.*

Szia Alex!
    Nagyon nem szeretném, hogy a rémálomból teljesüljön valami. Mert akkor ugye a jelenlegi játék is bajba lehet. Ahogy a nagyobb játékosok nem láttak fantáziát már a játékba, abba is hagyták. Ha elveszik most azt, ami a kisebb játékosokat még itt tartotta, akkor bizony "ereszkedik le a rolló".8)
    Ezt a témát be is fejezem gyorsan, mielőtt nekem meg leng a piros zászló.:(

peter1022, Swartsch, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  18. Ableotory

Mi biztosan nem jeleznénk ilyesmit, hiszen figyelembe kell venni a cég szempontjait is.
    Mert ha nincs a cég, akkor nincs játék. És nem szeretnénk, hogy a játék befejeződjön.
    Persze, a javaslat mögött biztosan nem ez a szándék volt, de át kell gondolni ezeket a javaslatokat, hiszen a visszájára sülhet el.

Szóval mi inkább azt javasoltuk már korábban, hogy a TP rendszerrel kezdjenek valamit, hiszen annak a vége jelenleg beláthatatlan. Persze, könnyű a mostani rendszerrel hosszútávon számolni, de jobb lenne egy motíválóbb TP rendszer.

19. alex0824

Ha jól emlékszem a TOP és karatés olga miatt hozta fel egy játékos a témát, és arra kapta a választ valamelyik Ba vagy a Tl-től. Na azt nem tudom, hogy milyen okból merült fel olga előtt az ötlet, az ottani adminoknál. De necces, hogy a játéknak rövid időn belül vége lenne.

20. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

No ez a lényeg, köszönöm, szóból ért az ember. Én sem szeretném ha megszűnne a játék , neked meg jó játék politikát kívánok, és sok sikert a munkádhoz. A kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon.

peter1022 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.