Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lehet beletették a ládaválogatásba ?

Egybe lett rakva a szomszédaji és a ládaválogatás ? Minden nap , máshol , bárkinél , más ládákat lehet válogatni ?

Swartsch, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A TL-ünk azt mondta, hogy ne a ládaválogatást emlegessük egy lapon vele, mert ez vissza fog jönni. Hogy ez az ő optimizmusa-e vagy tény? Én nem tudom, majd kiderül nemsokára, remélem.

Swartsch és peter1022 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Esetleg a D válasz ? Drága volt a higany ?

Amúgy megtaláltam a tuti bizniszt . Ugye , a melegben a hómérőben több a higany .

Télen , -20 ban kell venni , és nyáron +40 fokban kell eladni , hidd el , tuti biznisz !

Nem is értem , eddig miért nem halottunk a Nagy Higany Bizniszről ,.

-gyöngy-581, Swartsch és peter1022 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Optimizmusból nincs hiány...xDxDxD
    Ha látjuk a következő havi naptárba.... aztán el is indul... s végére érünk a ha jól rémlik 6 napnak... Na akkor lesz tény...;)

peter1022 kedveli ezt.
  5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Nem én mondom, hanem a központ.

A tájékoztatóból idézve:
    Visszatér? Azt mondták, igen.
    Mikor? Ők sem tudják, és mi sem.

Szóval, októbertől számolva, ha 6 hónapon belül semmi hír nincs róla, akkor már az aggódás valóban helytálló, de én továbbra is reménykedek benne, hogy viszont láthatjuk az eseményt. Ezt ígérték, direkt megkérdeztem és meg is erősítették hogy módosítják és visszatér.

Amennyiben 6 hónapon belül nincs semmi hír róla, majd érdeklődünk hogy mi a helyzet ezzel a mini-eventtel.
    Külön megemlítettük számukra, jó lenne ha nem járna úgy mint a ládás válogatás.

Ennél többet nem tudunk tenni, a döntés a központ kezében van.
    (Személy szerint értelmetlennek látnám a megszüntetését, hiszen biztosan van bevétel ebből a mini-eventből: ha nem lenne, már réges rég megszüntették volna.)

Jövőév márciusig amennyiben nem érkezik újból, akkor utána fogunk kérdezni. De jövőheti kezdést nem érdemes várni (hiszen ilyen gyorsan biztosan nem fogják módosítani).

Swartsch, HéricsBáró, Luminary és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm a pontosítást. Akkor marad a türelem, és a várakozás, hiszen még úszik a reményhal :) Nem fogjuk az októberi eventnaptárral együtt várni ezt már biztosan állíthatom :)
    Tulajdonképpen mi is az a 6 hónap? elrepül pilleszárnyon és hipp hopp le is telik. :D:D:D Fő az optimizmus:inlove:

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Na ha a központ sem tudja mikor kerül vissza a játékba, akkor ez azt jelenti, hogy a "hamarosan", eléggé elkapkodott kijelentés volt a központ részéről. Hiszen, ezek szerint úgy vették ki a játékból, hogy még csak halvány elképzelésük, vagy tervük sincs, mikor raknák azt vissza!
    xD
    De az is biztosra vehető, hogy a tartalmat szándékosan butították le, mint anno a sokat emlegetett ládásnál. Ha annyira a régi, számunkra megérős ládást vagy szomszi ajándékozást szándékoznának berakni, akkor semeddig nem tartott volna, vagy tartana a régebbi verziót berakni, a semminél jobb alapon és máris lenne bevétel is. De valószínű, hogy mint pont a ládásnál, itt is a lebutítás a cél, továbbra is ugyanazért a bevételért. Valdinál sem frissül mindig a tartalom és mégis megrendezhető.
    :)
    A lényeg, hogy Ti mindent megtettetek! A központ meg maradt a régi!

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ableotory

Szia!
    Azért ez nem műkődik ilyen egyszerűen.
    Változtatásokat alkalmazni nem egy perc. Ahhoz kell meeting, vagy meeting-ek. Meg kell beszélniük hogy mi, hogyan legyen. Azt meg is kell valósítani. Tesztelni. Stb. És közben ott van az októberi, és november elejei eventek, események, akciók, stb. amelyeket szintén tervezni kell és meg is kell valósítani, tesztelni, stb. Pont ezért írtam, hogy jövőhétre teljesen felesleges várni, hiszen addig még a megbeszélésig sem jutnak el.

Ehhez idő kell. Én örülnék, hogy ha karácsonyra megérkezne, jól jönne ki a lépés: karácsonykor az ajándékozás pont jól mutatna. Cserenappal együtt. :)

Swartsch, HéricsBáró, Luminary és 9 más kedveli ezt.
  9. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Volt fél évük az átalakításra, erre mire jönne, inkább elhalasztják, mert annyira le volt butítva, hogy mindenfelé a moderátorok jelezték, hogy ez így nem lesz jó.
    Ha egy-két hónapon belül nem jelenik meg ismét, akkor ennek vége, esetleg találnak ki mást helyette, ami azért szintén lehet akár jó is.
    A tömeges piccolók ideje úgy néz ki, hogy lejárt.
    Nem is baj. :)
    Meetingek?
    Jól összemeetingelték ezt is, ha el kellett halasztaniuk, hogy ne legyen botrány.

10. alex0824

Ezt én értem. De mennyi idő, pl az idei, márciusi ajándékozás verzióját berakni, mondjuk a mostani elmaradásának kárpótlásaként? Ezt simán megtehették volna, hiszen a játékosoknak elsősorban pont a pikkoló lett volna a céljuk 120Fa-ért, és ez az előző verzióban benne volt.
    Gondolom 24 óra elég lett volna arra, hogy az játékba kerüljön.
    :)

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  11. Ableotory

Ez már nem a mi hatáskörünk.
    Biztosan meg vannak a terveik a jövőre is, ha akarják, úgy is vissza hozzák idővel. És mivel ígéretet tettek rá, jóhiszeműen várjuk az eseményt.

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

xDxDxD Egy horgász ismerősöm szerint nem csak a reményhal de a döglött hal is úszikxDxDxD
    Sajnos azt kell mondjam igazad van8):(8):(

peter1022, alex0824 és Sagittarius69 kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mindegy mikor, csak érkezzen a játékosok kedvére.

A meetingekről meg csak annyit: amíg nincs a csapatban egyetlen olyan "tag" sem, aki napi szinten játszik is a játékkal évek óta!!!, akkor ne is csodálkozzunk azon, amit kapunk.

Swartsch, Sali~*.*, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  14. alex0824

A lecke fel van adva!
    Kíváncsian várom, mit fognak kitalálni.
    Hogyan oldják meg, hogy úgy legyen benne a pikkoló, amit a játékosok akarnak a megszokott áron, hogy az mégse legyen benne. Mert mint látható, ők azt nem akarják már most sem!
    Ha pikkoló nélkül rakják be, vagy magasabb áron, azzal megint kiverik a biztosítékot és adnak a kakinak egy pofont az új meetingnek. Ha pikkolóval rakják be, a régi áron, akkor meg feleslegesen gyűltek össze újra agyalni a semmiért!
    :D

Swartsch, Sali~*.*, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!

Nem ismerjük a csapatot... De az is biztos nem olvas fórumot közülük senki... :wuerg::oops: És ez nagyobb baj mint az hogy nem játszik...;)
    Rengeteg ötlet és panasz van... aminek mixelésével gatyába lehetne rázni a játékot... - sokat kell finomítani az ötleteken ezt aláírom...
    De jó lenne látni a szándékot... a javítási szándékot;)

Gyepek ura .... virágfestés.... stb vevőre találna 899Ft csomagban is.... Havonta visszatérő akcióban....
    Persze az ingyen aranyért küldött jobban hangzik a játékosoknak;)
    Azért kipróbáltam volna azt a szomszédajándékozási pudingot... Max ha keserű... akkor köszi de nem kérem....;)

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  16. alex0824

Az a helyzet, hogy ennyi ingyen aranyat pont nem lehet csak úgy összehozni! Mivel már nincs tp-s láda ami repit a szinteken, hogy Fa-t kapjál. Szóval kis farmon is kell vásárolni, ha pikkolót akarsz küldeni a nagy farmra! Pont ezért lett volna belőle most is bevétel.
    :music:;)

Sali~*.*, HéricsBáró, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

A piccolo tp-os dekorjait már le kell cserélniük, a benne lévő többi meg néha egyébként is előbukkan, még eventnyereményként is, ahogy legutóbb a virágfestés is.
    Én a helyükben egy percig nem meetengeznék, mert nincs min annyit agyalni.
    Virágos dallamokat és a másik három tp-ost cserélni kell, a gyepek ura, varázskalap, virágfestés és Jack ajándék marad, de beírjuk a hivatalosba, hogy alacsonyabb a nyerhetőségi esélye x %-kal és októberben mehet az ajándékozás a tervek szerint.

peter1022, alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Én hiszek a Mikulásban, minden évben nagyon várom :) Így lazán és könnyedén el tudom fogadni, hogy Te is ezt várod. Remélem nem téved el az ajándéklistás levél az északi sark felé röptében :)
    Nem sok minden van a piccolokban aminek jelenleg örülni tudok, de azért van pár dolog (gyepek ura, Jack, Igrid, varázskalap, még esetleg kukacoskodás, levéltánc) Ha ezeket találnám, a karácsonyfa alatt örülni tudnék neki, még vásárolható akcióban is.

Swartsch, HéricsBáró, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Évekkel ezelőtt csomagokban lehetett havi szinten venni Jacket és társait. Egyszerre volt 4-5 féle csomag, ki-ki eldönthette, hogy melyiket veszi és nem hinném, hogy nem volt ebből bevétele a BP-nek. Aztán ezt is lebutították, már csak olyan csomagok jöttek, amik ha nekem nem, gondolom másoknak se nagyon kellett.

Swartsch, peter1022, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Azért a gyepek urát azokban a csomagokban is meglehetett találni. Ha volt a kínálatban én mindig azt választottam :)

Swartsch, Sali~*.*, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.