Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem voltam eléggé világos: ő volt a mentorom amit a piacról, cserékről, kisfarmokról tudni lehet azt többek között tőle tanultam meg. A TOP-versenyekre is vele készültem fel...
    Máig szomszédok vagyunk. (persze ő pedig azt mondta, hogy ilyen csibéje sem volt még, mint én :D) Egy élmény volt a játék vele együtt, még sokáig, a mentorrendszer már régen megszűnt, amikor még mindig tartottuk a kapcsolatot vele :D

A felhőkre visszatérve nekem van egy a felhők témáján belüli csoportosításom is, tehát tudom, hogy nullázni fogok pl virágokkal, akkor melyik felhők adják a +1 növényt, melyik adja + tp-t, stb, de ugyanez van a teliholdasoknál is, a tenyésztésnél is stb..
    Ez egyszer egy nagyon kemény munka megcsinálni, de utána már csak illeszteni kell az új felhőket a helyükre.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD jah.. tuti csak ez a probléma...

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Tegnap először felraktam a sokat olvasott rémtölgyeket és a többit.
    Egész jól lehet vele aratgatni, darabonként is jó pontot ad.

alex0824, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szép szám;:inlove:
    holnap megnézem nagyarátásnál mennyit mutat;8)

5. Sagittarius69

Te gyűjtöd a felhősorokat, elég sok bónuszod van, játékkihagyás nélkül.
    Lehet, hogy nálad is szép számot fog mutatni.
    Ilyeneket tettem ki mindenhová, ahová lehetett, brutális aratás lett a vége, így lehet, hogy mostantól majd néha sietni fogok egy-egy event teljesítésével.

6. -Holdfeny-.

meg kérdezhetem mennyit tudsz aratni így:music:
    nálam 18milliárdra állt be a napi aratás... 8) de ha mindenhol ilyenek lennének szerintem simán 80-100 is lehetne...:eek:o_O

7. Sagittarius69

Nálam mind a 6 területen ezek vannak, annyit tudok csak javítani rajtuk, hogy vagy 50 2x1-est még becserélek a 2x2-esekre cserenapon, mégis olyan 42-43 milliárd jött ki.
    80-100 milliárd szerintem nálad sem lehetséges, azért annyira nem gyenge az én farmom sem a 2 év kihagyás ellenére sem, hogy nálad sokkal több pontot adjon le, de majd hozod holnap, ha hozod, hogy nálad mit mutatnak.

alex0824, -Holdfeny-. és peter1022 kedveli ezt.
  8. peter1022

peter1022 Rutinos

Jó Reggelt:):)

Ó a mentor program. Az is nagyot szólt mikor behozták. Már el is felejtettem, hogy létezett.:p:p Valamelyik nap akadtam rá egy videóra a napi ajándékokról, amiben még ott ült Racko a réten, előtte meg sorakoztak az ajándékok. Valaki készíthetne egyszer egy Farmerama evolúció videót, hogy mi hogyan változott az évek alatt.:):)
    Ez a felhős dolog nagyon jól hangzik. Nekem is meg kell egyszer csinálnom. Köszönöm a tippet.:):)

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Nálam a tiédhez képest röhelyesen kis területen van a csúcs dekor... 14 óra után hozom az eredményt;)

10. Sagittarius69

Szia!

Az jó lesz.
    A sok-sok terület majomforgás biztos dob valamennyit rajtuk.
    Nekem egy darab sincs.

Utoljára szerkesztett: 24.10.24
  11. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok,

Nem tudom beszállhatok-e a beszélgetésbe?
    Én cserenapon annyit tudtam összeszedni amivel egy területet tudtam kimaxolni. Az 9-10 milliárd TP-t ad naponta. Ez 6 területen 54-60-at adna nekem. Sose lesz meg.xDxD
    És ha ide vesszük az új területet is kimaxolva, akkor az plusz 8-10 milliárd lenne. Szóval a 60-70 milliárd meglenne naponta az én szintemen. Akik viszont sok Jóga dekorral, meg társaikkal rendelkeznem nekik el tudom képzelni a 100 milliárd TP-t is naponta. Érdemes lenne pár napig a top 10et figyelni. Ők a vérprofik, ott lehetne látni, hogy mennyi is az annyi naponta.

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Szia!

A kerge az csak 160, a világítótorony 174, a napraforgós jelenleg azt hiszem 160 kocka, így ezekre kevesebb fér ki.
    Meglátjuk, hogy -Holdfeny- 14 óra után milyen számot hoz egy sokat olvasottról.
    Jóga, szuper bubis, csokis forró, hanami piknik, galaxisrengető nekem is van sok... mégis.

13. -Holdfeny-.

óóóó a vérprofik simán duplázták az előző cserenapig az én napi - elméleti szinten lévő aratásomat...:oops:
    Kb ötletem sincs hogyan csinálták... De simán dekorral biztosan nem...8)

14. peter1022

peter1022 Rutinos

Nekem a kerge hozza ezeket a számokat (9-10milliárd TP/Nap) 7 kocka mínusszal, mert lapul ott 7db virágfestés. Sok múlik amúgy a felhőn is, meg persze, hogy milyen extrák vannak mellette dekor (multizseni, levéltánc), illetve pörgetés szintjén is. Én is kiváncsi vagyok nála mit mutatnak a számok.
    Szerintem ezt sosem tudjuk meg. Ők más szinten vannak. Én elengedtem egy ideje már a TP vonalat, nem agyalok rajta. Persze cserenapon begyűjtöm amit lehet, hátha a 300-as szint meglehet valahogy 100 éves koromig.:p:pxDxD

alex0824, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Egy kis lazításnak:

:D:D:D

kmandy, zsani_apja, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

xD:cry:xD ellazultam :D:inlove::D:inlove:
    ".....sok a polip, nagy a buli...."

alex0824, Swartsch és peter1022 kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Akkor te valamit nagyon tudsz.
    Most egy sokat olvasott ennyit tud:
    Az aratás meg hozott 45,7 MRD-ot.
    Ennyi volt:
    és ennyi lett:
    Majd ha lépek szintet, kicsit mindig jobban fog adni, meg cserenapon majd már csak 2x2-es lesz kinn, ahová kifér, de addig jó ez így, főleg, hogy évek óta nem dekoroztam és most is lesz majd mindig egy-két hét, amikor beveszem őket.
    Tudnék még ezen az eredményen kicsit erősíteni, mert van még a pajtában 140 hanami piknik, de jó ez így egy darabig még.

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Kíváncsi lennék...:music: De a válasz kb óriási mennyiségű piccolóban rejlik... s teljes felhőarzenálba...;)
    Jelenleg csak felhőkkel és állandó bónuszor dekorokkal aratok... 8)

a nálam lévő szám : 274869125.12:inlove: Ennél csak minimálisan van jobb aratásom...

19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A top 1 helyezett naponta laza 100 milliárd körül arat.
    A 10. helyezett pedig naponta 65 milliárd körül.

-gyöngy-581, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  20. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Hali!

Nekem nagyjából ennyi a napi teljes xp bevételem xd.

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.