Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Én meg mindig az állatokért voltam oda.:)
    A hód egy örökkévalóságnak tűnt de sikerült azóta meg már meg se tudom számolni mennyi állat van...
    A szegfű volt a favorit növényem éveken át és a juharcukorfa mint fatermés.
    Fogalmam sincs akkoriban, hogy sikerültek az eventek amikor még RACS sem volt!:music:
    Volt itt minden de jó volt!:inlove:
    Most meg manufaktúrák, gyárak stb!:wuerg:

genka53, mimi, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Én is régóta játszom, és még mindig élvezem, azt hiszem ez a lényeg! xD

Helyzetjelentés:
    A boszifőzet kész, 76-ot játszottam, kaptam két 2 x 2-es fát, meg kellett néznem hogy is hívják, éjféli tölgyet. Meg vértölgy is jött, sima és xxl-es is. Most elég volt, meguntam, jöhetnek a teliholdas gazdakörik, van még belőlük bőven.
    A területeim teljesek, sokáig tartott, míg az a rengeteg tündérmacska összejött, de kivártam. Nem adtam neki szupitápot, mert úgysem tudom időben aratni, akkor meg minek.

Kinkeresésből 87 van, és 6 érme vár még lejátszásra. Jó dolgokat adnak a ládák, nekem tetszik ez az event.
    A kerekkeréken szerencsém volt, viszonylag hamar lett két új kitehetőm, a felhőre is felpakoltam már.

Érdekes, engem még sosem izgatott a szintlépés, nem tepertem még tp-ért. Persze, lehet, hogy lesz majd ilyen is.

Szomszédok, nálam van pár régi, meg vannak cserélődők is, néha feljön egy ablak, hogy valaki a szomszédom szeretne lenni, nem tudom hogy talál meg, de általában elfogadom, miért ne. Nincs olyan teljes szupergárdám, mint nektek. Persze van, akivel kapcsolatban vagyok bagolyban, de nem mindenkivel, így alakult.

Amúgy igazán klassz ez a topik, sokat olvasom, keveset írok, utóbbi tovább tart, az időm meg folyton kevés. (Pedig nekem "csak" 3 gyerkőcöm van, sőt a nagy már egyetemista, csak néha jön haza, de akkor aztán van hangzavar, amikor a két kicsi egyszerre nyúzza bátyust, és fordítva :inlove:)

genka53, mimi, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Jó hallani benneteket. Ugyan már sokat felejtettem a játék kapcsán, de te Holdfény (és még sokan veled) beleégtetek a tudatomba. Bár sokak nevét úgy kell előráncigálnom az agyzagyvagyból . nem mindenki sikerül

mimi, -Fülemüle-70, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, jó estét!

Ne emészd magad a repülős miatt! :wuerg:
    Amikor a virágos felhőt kellett összegyűjteni, nem volt meg nekem a betöltővirág. És akkor vettem egy 120 db-os pörgetéscsomagot és elpörgettem mindet és nem lett meg. Arra jó volt, hogy ne vegyek többet csomagot. Aztán egyszer csak mégis meglett. :) Csak úgy, amikor már nem is számítottam rá. Ez a repülős meg még csak most jött be, meglesz neked nemsokára! :)

Eddig nekem nagyon tetszenek az októberi eventek.
    A kincskeresést megtarthatnák egész évre, elkeresgélném a kincsesládákát. :)

genka53, Sali~*.*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Ahogy nézem 69 minijáték lesz a vége, elég is a jóból, pedig megérős és igazából tetszik is.
    Kíváncsi vagyok a tenyésztőre.
    100 M CSP - 900 sz.táp
    100 M CSP - 500 sz.táp
    75 M CSP - 900 sz.táp
    Nagyjából így állnak a kis farmok, amivel megpróbálom, de előbb lássam az eventismertetőt, ha nem ok, akkor jön a B terv. Az biztos, hogy egy fityinget se költök rájuk. Fogalmam sincs, mennyi idő alatt jött össze ennyi táp, ha arra jártam bedobtam néhány adagot, keveredni, ha már ott is van malom, ne unatkozzon.;)
    Nekem van 18 Pannikám és vígan, fütyörészve hurcolászom őket, pláne, hogy van olyan event, ahol egy napig elég a pakolászás, utána mehetnek csicsikálni a kis drágák. Egyszerűen csak könnyebben, gyorsabban lehet befejezni az evenet velük, nekem ez így pont jó.. Az áruk nem nagyon foglakoztat, mert bármikor visszakaphatom értük, amit anno adtam. A rózsa ólak nekem nem annyira értékesek, lehet, hogy azért, mert viszonylag könnyen letenyésztem az állatokat hozzá.
    A tölgy és a rúna nem szalad el, megvárom a folytatást, ez két beadás annyira nem foglakoztat.
    Még lesz egy aratásom, de ma már nem jövök, így:

genka53, Sali~*.*, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én szeretem most is a játékot... nem használok minden elemet... csak ami tetszik...
    Pl a turmixot akkor próbáltam ki mielőtt kivették volna:wuerg:
    nemesítek néha... de nem érdekel...:music: csak amikor ott berreg a bogárxDxDxD
    Játszom a saját tempómban ahogy jól esik....:music: most tégla miatt még fel is kelek késő este is;)
    Csak 3xDxDxD Én nyertem...:p nekem 4:music:
    Imádom mindegyiket:inlove:
    Az a betöltő nekem is nagy sokára jött:wuerg:... de utána lett több is:p
    Én le sem írom mennyivel kevesebbel állok neki a tenyésztős eventnek...:wuerg: De ha úgy látom hogy célt érek akkor indulnak az állatok a kupiba:p ha meg az eventhez minden kész... akkor oda is pipa megy;)
    Jó éjt Neked is!
    ...

7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Igen, pont rád gondoltam, amikor azt írtam, hogy csak 3, nagyon csodálom, aki még ennél is több gyerkőccel elbír. :) (Persze én is imádom, mind, olyan édik, okosak, szépek és jók, de tényleg :inlove: ) Nálad vegyesen vannak, ugye? Nálam csak fiú sikerült. Végül is ennek is van előnye, ami női holmi, az csak az enyém lehet. :)

+ 1 jó szomszéd, klassz!!! :inlove:

Ami a szupitápot illeti, több mint 3000 van, nem is tudom, hogy csináltam, régen vettem már olyan 800-as csomagot, aztán meg gyűlt innen, onnan, és nem használtam el, csak spórolósan. :)

mimi, -Fülemüle-70, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Dehogy is.
    Volt már hasonló gondom...
    A madárijesztős felhőről hiányzott az egyik rávalóm amit FA-ért vettem meg!-.-
    Pedig azt mondtam nem kell aztán még is...:p

Én egy szóval nem mondtam, hogy nem szeretem a játékot.
    Csak régebben más volt nagyon de hát változnak az idők!:)
    A turmixot én is ritkán használtam de amikor igen akkor vitte a cuccokat rendesen és adott is bónuszt.

Hátrány talán az, hogy a fiúk nem szeretnek mosogatni...
    Anya majd megcsinálja!:p
    Új szomszéd? Ki a szerencsés?:)
    Nálam is van táp bőven 2.500 db felett

ursa11, mimi, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Más volt... s talán mi is mások voltunk;)
    s remélem még hosszú ideig itt leszünk...

ursa11, magdi06, mimi és 6 más kedveli ezt.
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Imádom a természetet és az állatokat.
    A nyarat nagyon főleg a naplementét!:)
    Ettől a látványtól tiszta libabőr leszek, egyszerűen imádom!:inlove:
    Amerre Én lakom, nyaranta nem szokatlan ez a látvány!
    Főleg amikor a repce sárga virágba borul és a búzatáblán megjelennek a kék búzavirágok!
    Imádok ilyenkor sétálni a szabadban.:inlove:
    Bocsi ez most rám jött!:oops:

Utoljára szerkesztett: 23.10.18
    genka53, ursa11, magdi06 és 7 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Hm, ez igaz, naponta 5-ször mosogatok legalább, a férjem néha segít, de a nagy nem szeret, a kicsik még néha szívesen segítenek, de valószínű már nem sokáig, 11 évesek. Viszont a nagy remekül főz!
    Az új szomszédom pedig Holdfény! :)
    A nyarat én is imádom! A meleget nagyon bírom, a hideget, a telet viszont nagyon nem! Ha bentről nézhetem a hóesést, az jó, csak kimozdulnom ne kelljen.

genka53, lukimi, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sikerül megvan a felhőm.
    Ennyi volt az event számomra idő se sok van már rá, folytatom a termelést a g.köri feladatokba.:)
    A 40. ajándékom a felhő mellett egy kriptamécses kaktusz volt.
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Maximum fiatalabbak!:p
    De így legyen ahogy mondod.;)

Na örülök neki, remélem még több ilyen fog történni a topiknak hála.:)
    Akkor bizony már nem sokáig aztán ki tudja majd meglátod.
    Mintha Én lennék...:p

ursa11, Ribiszke, -Holdfeny-. és 7 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D:D:D:D
    Végre sikerült végigolvasni mindent. Pár napig nem tudok bejönni, máris komoly munka az olvasás. :D
    Imi! hoztam pár képet, majd rakok az épekhez is, meg a Szilvi topikjába is. Őszi és égi képek.
    Jó éjt nektek!

Utoljára szerkesztett: 22.10.18
    genka53, ursa11, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.

Aki nem jár a pletyibe annak: Jónás melegen ajánlotta, hogy a sorvégi masnis koporsót nem tanácsos kinyitni. Gondolom majd event kezdéskor haszna lesz. Ezt magamnak is írtam mert mindíg kinyitottam eddig!xD:p Most egy árkus papíron jól láthatóan ideírtam és a billentyűzetre raktam!:p

Most pedig reggeli készítés majd eltüntetés.:)

genka53, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ma gyerekszoba takarítás lesz.... hetente kipakolom átválogatom rendszerezem a játékokat... Mert unatkozom:p S játszani jó:music:
    Vegyesen bizony, nálam 1 herceg van a többi kislány;)
    Én nem bírok spórolni a szupertáppal:eek: ha van... jön a boom akkor már mennek is a kupiba az állatok...:p
    Had örömködjenek:music:

mimi, ursa11, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Most bukkantam rátok, mert ráérek. xD
    Gratulálok Imi a topikodhoz!
    Ha nem bánjátok, jövök néha.

mimi, ursa11, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szép időnk van a mai nap, hét ágra süt a nap!:)
    113 kincskeresésen vagyok túl. Most először kaptam meg az első 6 db ládámat mivel az utolsót meguntam és egyből meglett a ládikó!
    Kaptam jó pár titokzatos cuccot majd a végén kipakolom őket, mivel egyesével nem jött be nagyon így talán!:music:
    Többségben az erő!8)
    108 db macskatündért kell még letermelnem, hogy megszerezzem az utolsó területet is.:)
    Most épp Vénusz légycsapóját szaporítok mert az is kell.
    Van egy ősrégi teliholdas g.köri (Éjszakai látogató) ezt már nagyon be szeretném fejezni de eddig még soha nem jött össze majd most talán. Emellett még van jó pár db szóval nem fogok unatkozni.:)
    Olvastam az új eventet és hát... persze csinálom, csak rengetek felröppenő kell és két féle növény!-.-
    Új tojás tetszik nagyon majd meglátom!;) Én felhősort vártam az nem jön?:music:
    További szép napot kívánok mindenkinek!:)

Szia Rózsika!
    Köszönöm szépen.:)
    Várunk téged szeretettel amikor csak az időd engedi!:inlove:

genka53, mimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszike! jó,hogy ide beírtad, mert én is ritkán járok a pletyisekhez,legfeljebb csak olvasni, de ezt most nem igen láttam!Szép délutánt mindenkinek.Én egy kicsit füvet nyírtam délelőtt, nem esett jól, de túl vagyok rajta.

genka53, mimi, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nálunk a mosogatás az én feladatom...:music: A párom sok mindenben segít... egy igazi mintaférj:inlove: tökéletes.. de mosogatni nem szeret:wuerg: sőt a Tinilány sem... :p Ő egyszerűen nem érti miért kell mosogató gép mellett mosogatni:eek:
    A kicsik meg még kicsik hozzá... bár kedvük az lenne:pxDxDxD

Kipróbáltam a horror válogatást... az egyik dekort könnyen adta... a másikra alszom még egyet...

mimi, ursa11, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

De gondolom ez volt az utólsó nyírás, mint nálunk is kb 1 hete. Ha csak nem lesz nyárias idő novemberben mert mostanság minden előfordulhat időjárásilag.xD
    -------------------
    Idézni akartalak Holdfény de mivel eltévesztettem utólag....:)
    Jóóó, hogy írtad a válogatást én már elfelejtettem. Megyek és prószálok én is de az aranyamra vigyázok....xD:p

genka53, mimi, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.