Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre valamit kaptam végre alapokból is!:inlove:
    A keverés ma nem nagyon ment így azzal felhagytam!:wuerg:
    Remélem nálatok is voltak sikerek!:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Szia Edit!:)
    Köszi, amúgy 100 millióért lehet adni a malackát nem is értem miért nem húzta be az árát!:music:
    Annyiért is megvettem volna de így legalább spóroltam vele!:)
    Királynő? Majd holnap meglátjuk!

Szia Ribiszke!
    Gratulálok a felhőhöz és a malackához.:)
    Ez egy hosszú történet az első karnevál volt a legeslegjobb!:inlove:

eva151986, Ribiszke, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Gratulálok a nagy ugrásodhoz szívből.:inlove:
    Jó látni ilyet , sőt örülök annak hogy ha más játékos társaimnak vannak sikerélményeik tenyésztéskor. Ilyenkor erőt merítek ezekből a képekből és tovább úszkál a reményhalam mert nálam sorozatosan mostanában semmi extra nincs. Attól függetlenül szeretek tenyészteni, nem idegesítem fel magamat miatta, talán azért mert megszoktam már.
    Pannika nálam is megvan és véletlen 132 tenyésztést indítottam kaméleonnal. A rosszban annyi jó lett hogy lett lámpásom, így folytattam tovább a labirintust. 65/67 az állásom. Majd holnap folytatom, illetve olyan jól bele jöttem hogy amíg az event van csinálom. :) Ahogy kezdtem ezt az egész mini játékot nem gondoltam volna hogy megkedvelem. Nem a kedvencem, de nem is utálom. :)
    A királynő már szerintem többé nem lesz a régi, pedig de imádtam és mennyire vártam, képes voltam még éjszaka is felkelni miatta.

eva151986, szöszi50, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    A mai kávé Nektek!;)
    Erősen azon gondolkodom, hogy végigviszem a labirintusos eventet, le 0 percezem a szükséges felröppenőt!
    Veszteni nem vesztek semmit!8) Még 4.000 db viaszvirágot kell termelnem.
    58 játéknál vagyok.
    A tegnapi "festés" elmaradt majd ma!:oops: Mindenképp...
    Legyen szép napotok!:)

eva151986, szöszi50, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

Sziasztok, jó reggelt kívánok Mindenkinek:)
    Imi Köszönöm a kávét, én pedig mellé egy kis reggelit hoztam:
    Aludtam a királynőre és úgy döntöttem megkímélem őt a ládák hajigálástól mert még a végén sérvet kapna a szigetemen.xD
    Tegnap én sem készítettem el a képet, úgy döntöttem majd ma este ráér, addig is ültetem a labirintushoz a mittudoménmilyen nevű gazt. :) Legyen szép napotok és aki neki kezd a királynő fogadásához sok-sok felröpit kívánok , jó kosarazást:)

eva151986, szöszi50, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én szintén zenész. Meg lehet tekinteni Lehó hozzászólását a csevegőben ami szépen meg mutatja, hogy a big nem hiba miatt szakította meg a múltkori királynős akármit hanem mert sokallta a nyereményeket. Nos, jogában áll nekem meg jogomban áll kijelenteni, hogy akkor kosárkázzon a big. Látva az egész mizériát tőlem lehet gyűjteni sz.táp hegyeket, akkor sem kezdenék neki ha fizetnének érte. Ráadásúl ebben a hónapban a sokadik event amit gőzerővel kellene csinálni. Érmék, függönyök hajhászása, stb. Nyugiban maradok.:)

Aki bele vág annak sok sikert.:music:

eva151986, ursa11, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Szia Lukimi:)
    Olvastam Lehó hozzászólásait és teljesen egyet értek vele, sőt veled is. Ha még változtatnának is pozitív irányba esetleg ezen a csóró királynőn, akkor is kihagynám.
    Kíváncsi leszek ez mennyire lesz hiba és zökkenő mentes.xD
    Ne is említsd ezeket a függönyöket, rosszul vagyok tőle teljesen. :(
    Olyan randa az a fekete füstöt okádó erőmű hogy csak na, nagyon nem tetszik. :( Ha nem adna pörgetést tuti kint se tartanám.
    Amúgy meg nem értem hogy ezeket miért nem lehet inkább betenni valami gazdaköribe és amikor én úgy gondolom kiveszem.

eva151986, szöszi50, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

eva151986, -Fülemüle-70, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!;)
    Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Köszönöm szépen a finomságokat Iminek és Andikának is.:p
    A szigetes "murit" nem csinálom, nem érdemli meg a "királynő" nevet.:wuerg:
    Kalapoljon aki a múltkorit leállította, kívánom minnél több édességet kapjon. legyen mit szopogatnia.xD
    A labirintus a kedvenc minijátékom lett. Többre értékelem, mint jelenleg a szigeten tartózkodó majmot.:inlove:
    Még 12 játék és meg lehet a 85. játék. :p
    Mesések az ajándékok, nagyon gazdag a ládikák tartalma. Eddig 10.250.000 tp-t, 32.690.000 csp-t és sok szerszámot kaptam többek között.:D:D Nem kér lehetetlent a feladat, szépen, komótosan lehet haladni. A szigeten és a teliholdason az eventnövény érésekhez igazítottam az aratásokat. A röpikre sincs panasz, jól jönnek. ;)
    A Muksóval is foglalkozom annak ellenére, hogy már rég elértem a feladat végét.:p Minden ajándék jól jön és még görnyedni sem kell a kapa alatt.
    Kívánok mindenkinek sikeres eventet, sok szerencsét és örömteli játékot, a bő termés mellé!:)

Fatther, eva151986, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én kosarazgatok, nem annyira rossz,mint gondoltam,de nem annyira jó,mint a régi. 24 kossarazáson vagyok túl.Szuper trágya, szuper táp,majd mindegyiknél jelentkezik többször is.A ládák is elég jók.Fákat,ólakat,pörgetést,CSP-t és TP-t is ad . Egy darabig csinálom.Most nem áll meg a kosár, ha eltéved a kurzor.Csak azért írtam le, hátha kedve szottyan valakinek,hogy kipróbálja.Én sem akartam nekikezdeni, de mégis kipróbálom.
    Még azt megemlítem, hogy a fásládából kaptam 1 júdás fát, ami nem sikerült a vonatról,már nekem ez megérte, hogy belekezdtem.

Utoljára szerkesztett: 29.10.18
    eva151986, -Fülemüle-70, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Még 17 játék kell és eljutok a 85. ajándékig.:)
    A növények megvannak már csak a felröppenő hiányzik de még van 2 napom rá így nem használom a gesztenyés felhőmet!
    A Bahamán a fák elég rosszul adták a felröppenőket egy malomcuccra való sem jött össze...o_O
    Ragasztópisztoly!-.- Új mumus!:wuerg:
    Annyit kosarazok amennyit tudok nem "költök" rá!;)
    Ezért drága szomszédaim a Tálka felröppenőt kérném szépen, Köszönöm!
    A kincset is keresem még mindig.
    Már csak 7 "állomás" a célig!:inlove:
    A tegnapi Baby Boom után!:music:

További szép estét kívánok mindenkinek!:)

12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, jó estét!

A csodás tenyésztési eredményeid kezdik kifejteni a jótékony hatásukat az én farmomra is! :inlove: Tegnap 2 (két!) korcsolyás struccot sikerült tenyésztenem! :D Szellemes struccokból lettek mind a ketten. Gyorsan építettem is egy struccászati téesz rózsaszínt! :D

A 67-es labirintus 100 csp-s ládájából 15 millió jött. Most a 71-es van kész, még a hosszabbik növényből kell pár száz és 872 röpi a 85-ig. :music:
    A királynőst elkezdtem beadogatni de kosárkát még nem kevertem hozzá, mert még előbb a kocsik feldíszítése.:)

A Muksót imádom! :inlove::inlove: Adott szilfát, tengerimalacot, jákafát, rengeteg banánt, csatnit, csillagot egyebet. Jobb, mint a Királynő! :)

13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Halihó!
    69 játékom van.
    Nyitottam egy fás és ólas ládát amiben egy pomelofa lapult.
    Holnap kezdem el a "tologatást"!
    Kész a képem megfestettem holnap reggel hozom!:inlove:
    Szép álmokat mindenkinek!:)

eva151986, Ribiszke, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek:)
    Már csak 4 játék van hátra a labirintusból és megvan a 85 is.
    Mivel növényem van, addig játszom tovább vele míg vége nem lesz az eventnek :) A királynővel véleményem nem változott, leszállási engedélyt nem kapott a bahámra, véleményem nem változott és nem is fog. A farmképet elfelejtettem megfesteni, de ma majd valamit gyorsan alkotok , legfeljebb kevesebbet variálok a végén vele.
    Este iszonyat fáradt voltam, bealudtam a gép előtt sikeresen.
    Ez az óra átállítás teljesen felborít minden alkalommal, ma is már 5 órakor fent voltam és vissza aludni már nem tudok. :(
    Én vagyok vak, vagy még nem jött novemberi event naptár?

eva151986, Ribiszke, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sziasztok!
    Szia Andika!:)
    Gratulálok neked!:p Én is így tervezem a továbbiakat. Apó tegnap írta, hogy holnap.;) Ma van a tegnap holnapja.:)

16. -Fülemüle-70

Szia Kereszt anyu:)
    Akkor ma hiába kerestem, végül is ráér holnapra is azt a rengeteg eventet látni, mert gondolom novemberben sem fognak hagyni minket unatkozni, még ha akarnánk se lehetne mert tuti jön valami új fejleszthető izé, vagy ami már van ahhoz a függöny lesz bele csempészve.

17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Egy kis eltűnés után újra itt vagyok. Mi újság, hogy vagytok?:)
    Ti szoktatok Halloween tököt faragni?:music:
    Én megcsináltam őket holnapra, itt az egyik:p:

18. Sali~*.*

Sziasztok!
    Szia Andika!
    Elhoztam neked,:inlove: itt is van Eventnaptár - 2018. november Van egy-két érdekesség is közötte.;)
    Szia Palika!
    Köszönöm szépen jól vagyok.;)
    Gyűröm az eventeket, egy kivétellel. Már mindekikkel végig értem, de szorgalmasan keresgélek, hol a kincseket, hol a labirintusban a ki, illetve a bejáratot. :inlove:Lámpásokat gyűjtöttem be, tökfaragással most nem foglalkoztam. A tiéd jól sikerült gratulálok!
    Hiányzol ha eltünsz, mi volt a kámfor oka? Ha nem publikus ne közöld.:)

19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Köszi szépen! Gratulálok a befejezésekhez!:)
    Igazából szimplán csak annyi, hogy ha nincs nagyon pletyka, akkor egy kis leállás van nálam.

20. Sali~*.*

Köszönöm szépen! :)Te hogyan haladsz velük? Majost csinálod?
    Lassan megvehetjük a belépőket a cirkuszba.;) A gesztenye vadászatról az első eventek egyike jutott eszembe. Ott arany makkok röpködtek fel a földből aratáskor. :pNagyon tetszetős volt, olyan örömmel kapáltam. Kiváncsi leszek a tárgykeresős eventre.
    Vajon melyik eventre fog hasonlítani a mechanikája? :music:

eva151986, ursa11, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.