Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága szomszi!
    Neked is, itt is Boldog Névnapot Kívánok! :)

genka53, asdfghjkl7373, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Itt is nagyon köszönöm!xD

És mindenkinek!:)

genka53, kovacstne, asdfghjkl7373 és 6 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

:p:p

asdfghjkl7373, Sali~*.*, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Drága Szomszéd!!!:inlove:
    Baj van?:sleepy:

Sali!
    Ma is kaptál egy *5-t a szép farmodra!:inlove:

genka53, asdfghjkl7373, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csodaszép őszi napunk van! Bekerült az idei birs lekvár a kamrába... készítettem belőle sajtot is;) Azt megpróbálom Karácsonyig rejtegetni, hogy jól kiszáradhasson...
    Ma autókat nézegetek... a keret véges... valami olyant keresek ami kb 3-4 évig bírná a strapát... no akkor majd ha a terveinket nem húzza keresztül semmi újat veszünk szalonból...:music:
    A mostani Suzuki nem bírta az útépítési kátyút:wuerg: a biztosító persze nem igazán lelkesedik a fizetés ügyében:oops:

Ma jönnek nublonék... ha jön akku akkor azt beváltom náluk... :p de nem készülök különösebben...
    Termelgetek a gazdakörbe... jó ez a +2 termést adó dekor... könnyebb haladni;)
    Igazán betehetnék a gazdaboltba ... rendszeres vevője lennék;)

-Fülemüle-70, Imi*, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Szia! A suzuki nem csodálom hogy nem bírta. Sosem vennék Suzukit. :D Meleg szívvel ajánlom a francia modelleket. :) Bennük még nem csalódtam. :) Persze ott is meg kell nézni milyet veszel. :) Nekünk annó volt egy Xantiánk. Mai napig autó... Rendesen bőgtem mikor eladtuk. De az embernek újabb kellett. Most egy C5-ös van, de sosem hagyott cserben. :)

Utoljára szerkesztett: 6.11.18
  7. -Holdfeny-.

Szia!
    Nekünk is ez volt az első:wuerg: s az utolsó is:p
    Az autó választás a párom portálja... :music:

Más: ma sütőtök leveset készítek... a gyerekek szeretik pirított kifli karikával és sajttal...

8. Ninett79

Ha a párod portálja, akkor miért te nézegeted az autókat? :p:D

9. -Holdfeny-.

xDxDxD Hát ŐŐŐŐ izé.... Nagyon hozzáértően áttanulmányozom az általa átküldött hirdetéseket:p
    Pl remekül meg tudom állapítani hogy Piros autóba nem ültetem a gyerekeket:p szóval a szín fontosxDxDxD
    De talán pont ezért abból 6 ból amit ma átolvastam 5 piros volt... ja természetesen a 6-at akarja megvenni:p

10. Ninett79

S milyen autókat nézeget az embör??? A szín lényegtelen... :D Persze. Miért nem jó neked a piros??? Jobb lenne pink? :p

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Autót tudni kell venni.Nekem 2x volt Wartburgom, jó öreg, de mikor 2 év után lejárt a műszakija, többért eladtam mint amennyiért vettem.xDÉpítkeztünk, mindent bírt még az áthidalókat is, na meg amikor elmentem szenet venni vele, ne tudjátok meg!!!xD

12. -Holdfeny-.

Most egy Ford Mondeo a kiválasztott... Bár tegnap egy Bmv volt a befutó...
    A szín... hát a Pink a kislányomnak tetszene... tegnap este arra akarta rábeszélni a páromat, hogy szempillás autót vegyünk:p
    No szóval a piros nekem nem jön be... az autó legyen Fekete:p

-Fülemüle-70, Ribiszke, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ebben igazad van. Vagy ezüst, az is szép. :) Arra is lehet szempillát tenni. :) Mondjuk pinket. :p

14. -Holdfeny-.

xDxDxD találékony voltál az tuti;)
    Jaaaaa meg cuki szivecskéket:music:
    Ha csak én vezetnék... simán jöhetne...:music: de a párom a sofőr ülésben elég viccesen nézne ki...:wuerg:
    Bár imádja a gyerekeket de ez túl nagy kívánság...:music:

Apropó... kívánság... Hetek óta böngészem a netet... Tanuló chou chou babát keresek azt a változatot ami tanítható.... volt egy de kidobtam, mert tönkre ment... o_O:eek: hiba volt.... most akár használtan is megvenném ha valaki eladná...
    Őrület hogy mennyire tudnak ragaszkodni egy egy játékhoz... :music: pedig van ám kb 2 tucat babája8)

-Fülemüle-70, Imi* és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Ninett79

Jófogon nézted? :)

-Fülemüle-70 és Imi* kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Hálám örökké üldözni fog;) Bár még nem tudtam beszélni az eladóval... de próbálkozom!

17. Ninett79

Na ugye? :)

18. -Holdfeny-.

Lecsúsztam róla... már elkelt:(:oops:

19. Ninett79

Sebaj. Nézelődj ott... Mindig ki lehet fogni. :)

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Bizony ám, fontos a szín:music: én a kéket és a fehéret utálom és a zöld és a fekete a legkevésbé kényes az aszfaltozatlan utca porára;)
    Mi is éppen kocsicserében voltunk a múlt hét végén, a sztori elég vicces:
    Szóval van a férjnek 2 haverja. Országos cimborák, kb. Cirbolya és Borbolya kategória a két krapek. Október 23-án kicsit összejöttek, volt valami pia is, elkezdték szerelni egyikük kocsiját. Egyik sem autószerelő, de lelkesek voltak, addig szerelték a kocsit, amíg végleg bemondta az unalmast...pár nap múlva átvontatták hozzánk, lássa szakember is - a férjem autószerelő. A diagnózis motorcsere volt, ami kb. annyiba került volna, mint egy másik ugyanilyen kocsi...erről lemondtak. Viszont kocsi kell, erre a férjem megvakarta a fejét és hirtelen felindulásból eladta az én remek kombi golfomat, pedig fiatalka volt még, csak most lett nagykorú;)...nekem kell a kombi, 3 iskolás gyerekkel, egy hétfő reggel pl. 3 iskolatáska, 3 tornacucc, 3 uzsis, 2 edzéscucc, 2 hegedű kell beférjen a csomiba.xD Na mondom, remek, ma van nov. 1, van 3 napod másik kocsit intézni, mert hétfőn suli. Szerencsére nekem nem nagyon volt ezzel dolgom...mit dumáljak bele amúgy is...ő ért hozzá...ráadásul van egy elmélete az autókról, amit követ évtizedek óta:oops: miszerint az autókhoz a németek értenek, olasz és francia autó nem teszi be a lábát a családba, mert mind vacak és szerelni se jó, a japán ok, de marha drága az alkatrész, amerikai autóval nem puccoskodunk, amíg nincs saját benzinkutunk...tehát kb. vw, ford, merci és bmw jöhet szóba, azokból is a régebbi vonal, szerinte azért, mert azokban még van vas és biztonságos, szerintem meg azért, mert azok még autónak néznek ki és ritkán szólnak be :D Utálom ezeket a praktikátlan, futurisztikus, torz, kerekded vackokat, amit manapság csinálnak. Pl van a nissan juke vagy mi az ördög, azzal mopszpofa szerű elejével, hát annál kevés randább van... én is klasszikus darab vagyok a lassan 45 évemmel, a klasszikus darabokat szeretem és mindenekelőtt neszóljálbekicsikocsi a jelszó. Tolatóradar, kutyafülekamera meg parkolássegítő? Mi vagyok én? Valami frissjogsis mazsola, hogy ilyesmire legyen szükségem? 27 éve vezetek, remekül tolatok, parkolok, ne dumáljon bele a kocsi, hogy szerinte elférek-e, látom én hová hogyan férek be csipogás meg futófény nélkül is. Szóval a klasszik zöld golf kombi helyett 2 nap alatt intézett egy klasszik fekete passat kombit, még van rajta egy kis meló, mert mielőtt a gyerekek beleülnek, átnéz és kicserél benne mindent, amit kell, a héten megy vizsgára és meg is oldódott a hirtelen felindulásból elkövetett autóeladás:D

Vaterát is érdemes megnézni baba ügyben;)

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.