Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Én már 34x tipegtem!:D2 titkosat veszek és mindkettő póni lesz,az egyik a tiéd!xDxDxD

eva151986, Sali~*.*, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon ügyi vagy;) Legyen szerencséd:inlove: Én a tegnapi miatt durcás vagyok...:wuerg: Persze tudom elmúlik...:music: de ma akkor sem költök... 8)8) majd legközelebb :p
    Délután körülnézek csokimiki ügyben... mert még nem vettem elegetxDxDxD
    A páromnak mentolosat veszek.... borzalmas:wuerg: de ő:inlove: szereti... A gyerekeknél a lila és a kinder miki a nyerő...
    Bár Öcsi herceg csak egy zsák kindertojást kért a nagyobb fajtából... Mert JÓ volt:p

eva151986, mimi, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ne légy durcás,azt hagyd meg Öcsinek,mert ha nem kap nagy zsák kindert úgyis az lesz!:DA sorban 4.-nek mond meg,hogy finom is az,szeretem én is,meg persze a többitől sem szoktam fanyalogni,teljesen minden,hogy lila,zöld,kék vagy éppen piros a csomagolása!xDxDA mázsára pedig nem állokxD,mert akkor mázsán felül leszek!xDxD:cry:

eva151986, mimi, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó, én még nem is vásárolok, csak nézegetem, de ha még is veszek vmi, nálam is a szekrénybe megy.
    Na hát én különben se írok sokat,de ha még csörömpölés is van, akkor pláne nem. Minek? Olajat a tűzre? :oops:Nekem hiányzik Sworfisch, ő is kitart az önkéntes száműzetés mellet, pedig van, mert a teszik gombot kattogtatja. Jó néhányan vannak, akik eltűntek szép csendesen, pedig pont annyi helyük van ott, mint másnak.
    Még jó hogy Imi fabrikált nekünk az Oázist;):inlove:
    Inkább csak sűrű volt az október a farmon, így egy kicsit lazábbra vettem. Nincs igazán gondom a játékkal, csak van más is. Jól esett igazán:) Most még azt se tudtam kitalálni, hogy csak a felhőig megyek, vagy végig, de valahogy jól esne még pár nap lötyögés:p Na mindegy, majd lesz valahogyan. Te végig viszed?
    Nahát Berettyóújfalu, földim:) Bucsán nőttem fel. Hú de rég volt:eek:

Nekem jó dolgom van, pucolva kapom a diót, a bátyámnak van még pár kereskedője és dióbabákat árul nekik. Még én is csináltam GYES pótléknak. Na ez is rég volt:D
    Akkor körülnézek alaposabban. Tegnap variáltunk, lehet hogy lesz egy kis év végi + pénzecske, ha megkapom, akkor elkülönítek egy kis habzsi-dőzsi alapot;)
    Megyek dolgozok, meg összedobom a pizzát, 2-re kész kell lenni. Dani épp csak ebédelni szalad haza, vissza kell mennie konzultációra.
    Délután jövök.

eva151986, -Holdfeny-., genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot kívánok mindenkinek!Imi gratulálok a 200,as szinthez,nagyon ügyes,és szorgalmas vagy!Várjuk,hogy elérjünk a 100-hoz,és majd alig várjuk a 200.at!Nekem még hajtanom kell addig sok-sok napon,és szinten át!Drága szomszédom biztat is rendesen,Salikám köszönöm szépen neked a sok segítő szavadat!Az eventet elkezdtem,sok a gaz na és röpi szám sem kutya,de csinálom!Jó játékot,és szerencsés szép napot kívánok!

eva151986, genka53, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Cuppantás mindenkinek!Jelenlegi állás 31-13!!!!xDA röpik megint nem szeretnek,de lesz ez még jobb isxDMár majdnem 120-nál tartok a feladatban!xDxD

eva151986, genka53, mimi és 10 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is haladok, a felhőt hamarosan elérem, de csinálom tovább. Sikeres eventezést.

eva151986, genka53, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Editke!:)
    Sokunknak hiányzik a Halfiú, úgy gondolom. Már a kérésem ki is vettem az aláírásomból, feltételezem, hogy olvastaa. Nagyon sajnálom a többi "száműzetésben" lévő játékosokat is. Igen, jó ötlet volt Imi részéről ez az Oázis, eléggé érzékeny Ő is dolgokra és jól tudja mit csinál.
    Nagyon szépek ezek a dióbabák!:inlove: Ügyes vagy, gratulálok.
    Az eventet szeretném végig vinni igen, azonban az "idő" megmondja meddig az addig.;)
    Szia Szöszkém!:)
    Ügyes vagy!:) Mondtam már sokszor neked: ha akarod, akkor meg is tudod csinálni! Ugye így is van? ;)
    Ez az event most nincs túlbonyolítva, ültetünk-aratunk, malmozunk, és beadogatjuk amit kér a feladat. Hogy sok enövény kell, és felröpi? Az eddigiekhez képes igen, sok. Most megszegve a saját szabályom, bontottam a raktárházakat, a mamutokat, szóval mindent.
    Még nem számoltam ki pontosan, hogy így mennyiszer kell aratnom, de közel 14-15 x. Napi 3 alkalommal számolva 5nap. ha 4x sikerül akkor kb. bő 3,5 nap. Így már nem is vészes annyira ugye?;)

Szia Pirike!:)
    Ez igen! De meg táltosodtál! Gratulálok, hozzád képest nagyon le vagyok maradva.:music:
    Szia Magdika!:)
    Gratulálok Neked is! Hasítasz rendesen. Sikeres kerekezésed volt?:p

eva151986, genka53, mimi és 8 más kedveli ezt.
  9. magdi06

Bocsi Sali, de nem tudok még csak idézéssel betenni hszt, vagy csak így símán.Igen,most megint lett 1db 100%.os jutalmam, szerencsés két napom volt.Nem mindig van ám nekem sem.Ez most egy nyugis event,tényleg csak ültetünk,kapálunk,nem zavar be semmi.Vettem 5 titok ólat,kíváncsi vagyok, lesz -e a pónihoz szerencsém,Ha nem, akkor majd később meglesz. Adtam el tengerimalacot 12 db-ot, had boldoguljon más is. Még eddig nem láttam kitéve.El is vitték azonnal.

eva151986, genka53, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia Magdika!:)
    Nem is gondolnád, hogy tudod, mert annyira egyszerű.;) Nézd csak:

• Használjuk a "Válasz" gombot az idézni kívánt hozzászólás mellett, jobb oldalon.
    Jelen esetben az idézés azt jelenti, hogy az adott személy hozzászólásához írsz választ, ezzel jelezve, hogy neki szántad a válaszod, ill. hozzászólásod.
    Itt pedig bővebben olvasni is lehet róla. #2
    Örülök a sikerednek, gratulálok. Számolgattam és csak a + -al jött ki az eredmény. Néha nem árt egy kis szerencse, hisz mindjárt jobb kedvvel forgatjuk a kapát-kaszát és kicsit hamarabb összejön.:pDrukkolok, hogy sikerüljön az új lovacska, hisz ahogy írod és tapasztalom mások boldogulását is segíted. Sajnálom, hogy nem egy piacon vagyunk.:(

eva151986, genka53, mimi és 8 más kedveli ezt.
  11. magdi06

Köszönöm szépen, megpróbálom.Az 5 ólból nagy örömömre jött egy póni is. Volt még 1 sárga gólya,narancs sün,narancs pocok narancs páva.Szóval elégedett vagyok az eggyel, sokba sem került.
    Kívánok nektek is ilyen szerencsét.
    Még egyszer köszönöm a leírást !

Igaz,hogy nem alá sikerült, de átment.Ezt még gyakorolni kell

eva151986, genka53, asdfghjkl7373 és 8 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,

Szuper!
    Imi*, gratulálok, nagyszerű eredmény! Ide iparkodik mindenki, akik 200 alatt járunk és Te már el is érted! :D

Akkor most hajrá tovább, 300-ig meg se állj! :p xD

Az biztos! Nyugi van meg derű. Jó ide bejönni. :inlove::)

eva151986, genka53, §Böbe13§ és 8 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Magdika!:) Ugye, hogy tudtad?! ;)Nagyon örülök, hogy sikerült, tudtam, hogy meg fogod tudni csinálni. :DMég egy-két hozzászólás és menni fog, mint a karikacsapás. Gratulálok a kis pónihoz, szerintem elfogadható jó arány.
    Mielőtt írod a választ egy dologra érdemes odafigyelni, mégpedig arra, hogy a kurzodor [/QUOTE] ez után álljon, lehetőleg új sorban.
    Ez azért is fontos, hogy elkerüljük a másik írásában való válaszunkat. Gyere és gyakorolj, hisz itt mindenki segítőkész és odafigyel a másikra.:)
    Szia Ribiszke!:)
    Te sem ma kezdted, emlékezem rád, hisz a ribizli az egyik kedvencem. Eventtel hogy haladsz? Felröpik mennek rendesen?;)

eva151986, genka53, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok, sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat még a külföldi szomszédaim is megbombáztak üzenetekkel!:inlove:
    Annyit mondanék mindezt úgy sikerült összehozom, hogy minden eventet megcsináltam és nem vettem szintlépő csomagot sem!
    Év végére terveztem de előbb sikerült régi játékos vagyok 2010 nyarán kezdtem el játszani azóta függök, igaz kétszer "feladtam" de beláttam, hogy Nekem még itt a helyem!;)
    2015-ben találtam rá a fórumra, ezelőtt a farmerama magazinról olvastam a híreket.
    Kicsit fura volt de gyorsan feltaláltam magam itt!
    Szerencsét próbáltam az MB-ben és befogadtak a kedves farmkép készítő játékostársak!:inlove:
    Utána a kuckóba is benéztem ott is szívesen fogadtak mondhatom könnyedén beilleszkedtem!:)
    Aztán jött az ötlet, hogy szeretném viszonozni az a sok-sok kedvességet amit itt kaptam!:inlove:
    Így jöhetett létre ez a kis menedékhely számotokra!:inlove::inlove::inlove:
    Azt mondják rám, hogy egy csupa szív ember vagyok!:)
    Remélem még sokáig fogunk itt cseverészni és köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat!:inlove::inlove::inlove:

Szerk: fórum helyett magazin!!!!

Utoljára szerkesztett: 9.11.18
    eva151986, genka53, rencsike982 és 13 más kedveli ezt.
  15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Na hát én úgy belefeledkeztem a munkába, hogy fél nyolckor hagytam abba. A fókák már nagyon unatkoztak, mire ideértem, de ennyi belefér.
    Mára el is köszönök.

eva151986, genka53, mimi és 10 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    A tegnapi bónuszoknak köszönhetően kb 1.5 óra múlva meg lesz az e.növény. Az előbb elkezdtem beadogatni és amíg a gesztenye valamint a leves kitartott 43-43 beadásom lett. Ez azt jelenti, hogy túl vagyok a felén.:):music:

Mindenkinek jó játékot!:):inlove::music:

eva151986, genka53, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ma nem nagyon volt kedvem aratni...
    Természetesen megcsinálom az eventet!;)
    549 db felröppenőm és 5.024 db gazom van.
    Holnap sajnos meló van szóval lassan vízszintesbe kell magamat helyezni!
    Várom már a neon pillangókertet nagyon szóval akinek nem tetszik Én szívesen elfogadom!:p

Neked is szép álmokat!:)

Szia Imikém!:)
    Örömmel olvasom soraidat!;)
    Gratulálok a bónuszhoz!

eva151986, genka53, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot!

Event 35 perces hagymával- nullapercezés xD kész.

Utoljára szerkesztett: 10.11.18
    eva151986, genka53, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jó egy kicsit betér eme oázisba;)
    Ma ismét mozgalmas napom volt... mondhatni jöttem mentem mint a mérgezett egér:wuerg:
    Persze autó :oops:nélkül 3 gyerekkel:inlove:.... áááááá:wuerg:
    Ma délután érkezik a tálaló szekrény... már alig várom... rég óta vágytam rá... de nem akartam alkut kötni.. így várnom kellett eddig:music: remélem megérte...

A titok ól most kimarad.. de a hétfőn induló felhőre befizetek... meg kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot is;)
    Hihihi még ki sem raktam a hozzá tatozó dekorokat:wuerg: na majd most...
    Várom a tenyésztést... bőven van tápom... el akarom pancsolni mindet:p

eva151986, ursa11, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Szia Imi! :)
    Gratulálok! A felhőig mentél, vagy tovább is csinálod?;)
    Szia Imi*!:)
    Még ilyet hallod? Nem volt kedved aratni? Mi történt? Ugye csak elfáradtál?
    A neon tenyésztést én is várom, elsősorban a neontojás miatt. A hatása is nagyon érdekel.:)
    Szia Hajnika!:)
    Akkor intézkedtél, autó nélkül.:( Három gyerekkel nem egyszerű. Babysitter? Majd kirakod event után, a menűben elfél.
    Tálalód modern, vagy régi stílusú? - biztosan szép lesz, ha már régóta vágysz rá.:p
    A mai nap elértem a felhőig.
    https://kepkuldes.com/images/87cd6e26f0ae842559d307c9494df09d.png
    Ameddig tudom addig folytatom a termelést és a beadogatást, hisz minden nyeremény jól jön. A kakukkjaim viszont elköltöztek, pár darab lézeng a pajtámban.:oops:
    Talán már Ti is tudjátok? #130
    Itt már nem segít semmi a gyorsulásban, csupán a kosarak vásárlása! Nesze neked Szüret+top!:cry:
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

eva151986, kovacstne, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.