Oázis | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Genka!
    Nekem is pont 5 ólam van a tündérmacskákból és szupertápot esznek a kis drágák. Bevallom, a TH zárásába nem vagyok olyan precíz, mint te, van úgy, hogy ami marad, marad. Majd most úgy zárok mit te, odafigyelek:)
    Na, nesze neked szigor, ilyen csomagot nem lehet kihagyni.
    Nagyon sajnálom, hátha hazatalálnak.

Utoljára szerkesztett: 25.7.18
    kamylla64, jófarmerlány, nyific és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Igaz, idáig, csak mint olvasó jártam erre, de miután jó ismerősöm Lukimi, igy együtt örülök vele, hoyg milyen szerencsés volt az ajándékokat illetően.Kérdezed, hogy más is kapott?Igen én is részesültem ajándékban, mégpedig az alábbiakban.
    75 000 Tp
    30 000 Baha Tp
    1 parti pörgetés.
    Igy aztán most örüljünk együtt az ajándéknak.
    Imi,
    Nagyon meg tudom érteni a bánatodat, de bizom benne, hogy ha kiengedik talán visszatalál hozzád,elképesztő, hogy mik meg nem történnek.Hogy ki vetemedik ilyen galádságra kérdezed?Sajnos erre a választ nem tudom megmondani, de mindig és mindenhol vannak elvetemült emberek.Tudom ez nem vigasztal most téged.Nagyon bizom benne, hogy valamelyik nap, örömmel fogod újságolni, hogy hazataláltak a galambok!!!

További szép estét kivánok!!

kamylla64, jófarmerlány, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Felszaporítottam a kísértet gaz...:wuerg: Már érik a földeken 1x1-n!
    A tojástartóba kiraktam a 4 db viking szaunát egy repülő mókust és egy Valentin-napi macit ennyit találtam hirtelen!
    Továbbra sincs semmi hírem az ellopott madaraimról...:sleepy:
    A legszebb madaraimat vitték el...:cry:
    Szeretett galambom egyik gyermeke...:oops: Nézzétek meg milyen szép, legalább őt meghagyták!:inlove::sleepy::sleepy:

http://keptarhely.eu/view.php?file=20180725v00oe69ty.jpeg

4. -elzemari-

Most már értem, hogy miért vannak a bannerben és az avában is a galambok.Nagyon szép ez a fehér galamb.Mióta foglakozol velük?

kamylla64, jófarmerlány, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia nagyon szépen köszönöm!:inlove:
    Még apukám kezdte el gyermek korában és hát az öcsémmel ketten visszük tovább!:)
    Igen nagyon fáj lehet többé nem látom viszont őket!:oops:
    Igen imádom őket!:inlove:

(nem használom többé a félkövér írást ezzel a nappal befejeztem írok ahogyan a többiek, persze pillanatnyilag nem nagyon megy)

6. -elzemari-

Fel a fejjel Imi, ne add fel, még megtörténhet az, hogy visszarepülnek!!Tudod, mindig van egy hátha....
    Akkor nálatok ez a galambszeretet apáról fiúra száll.Nagyon szép hagyomány, mert sok mindenre megtanit.

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    20 óránként érik a felhő , de a +3 termés 24 órán át hat ?
    Akkor a második aratás +6 termés fánként ?
    És ezt lehet akkor ezek szerint végtelenítve örökre +6 termés/fa , ha pontosan aratsz ?
    Új titokfa , szupertrágya fa , sófa , cukorfa , papagájtollfa , stb működik ?

--------

Már rájöttem !!!

Utoljára szerkesztett: 25.7.18
    Imi*, kamylla64, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

A galambod tényleg nagyon szép, hátha mégis elengedik az ellopottat, akkor visszatalálna, nem? Sehogy sem értem, miért lop el valaki egy galambot.

Gyárat megvettem, tojásos területre tettem 1-2 dolgot, az alaposabb átnézés, hogy mim van odavaló, még várat magára.

Én nem kaptam olyan ajánlatot, mint ti.
    Viszont pár napja kaptam egyet, ami 899 ft volt, és benne volt két különleges kitehető, meg pár "apróság".
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180725v00o1tx8h.jpeg

Ilyet kaptatok?

9. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok
    Imi sajnálom ami veled történt. Ne add még fel a reményt.
    Én is megkaptam a csomag vásárlási lehetőséget, élten is vele. Hihetetlenül jó ajánlat volt. Az event növény már 1x1-ben érik, majd 21 óra után lehet betakarítani.

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm Drágám!:inlove:
    Na igen sokan nem kaptunk ilyet, így te a szerencsések között voltál! :)
    Ha véletlenül megszöknének akkor azonnal haza jönnek, okos madarak nagyon!
    Nem egyet loptak el hanem 10-t...:cry::cry:

Köszönöm szépen!
    Nem adom fel!

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Kb. egy órája estem haza, gyorsan learattam a főfarmot meg elindítottam a rém-eventnövényt, s utána jöttem ide, és megdöbbenve olvasom, hogy mi történt a galambjaiddal. Bízzunk benne, hogy visszatalálnak, hazatalálnak, ha kiengedik őket a ketrecből. Békeszerető ember vagyok, de az ilyenre csak azt tudom mondani, aki meglopja a másikat, hogy száradjon le a keze, de tövig! Tovább nem folytatom, mert segíteni sajnos nem segít, és sajnos nem tudok, bármennyire is szeretnék.

Szia lukimi!
    Igen, kaptunk kedvezményes csomagot mi is, ill. én is, csak gondolom, hogy a többiek is.
    A főfarmra (erre, a genka53 -ra) ugyanez a Farmlegenda csomag jött, a másikra meg Farmcsillag csomag ajánlat jött.
    Ugyanazon az áron adták, a felhősor ugyanazt adja, katicabogár pete is jött, a 150 FP és 200 db mesterségek láda helyett 150 szupertrágya + 1*XXXLes barkács, és 1* 24 órás kupon, a többi ugyanaz.
    Csak pislogtam! Persze, hogy megvettem. :D
    Na megyek, rendezem a farmjaimat.
    Sikeres aratásokat és sok felröppenőt kívánok mindenkinek! :inlove:

12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Imikém! már írtam ugyan,... de nagyon sajnálom a kis madárkáidat....
    lehet még visszajönnek.... még reménykedj!
    Én is csak Farmcsillag csomagot kaptam mindkét farmra... persze, hogy megvettem..:)
    Most az új terület a tojásoknak.. azt írták 27-én lehet kiváltani.. most meg olvasom, hogy kilehet már most.
    Imi Te hol váltottad ki??

ljanika6, jófarmerlány, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nálam most is azt írja, hogy hamarosan.....

kamylla64, jófarmerlány, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Képzeljétek nem olyan régen kettő madaram hazatért...:inlove:
    El se hiszem...
    Még 9 madaram van oda köztük a legkedvesebb aki nem mellesleg 9 éves...:cry:

15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Akkor szurkoljunk tovább! Reméljük, a többiek is előkerülnek!

16. zsoka-moka54

zsoka-moka54 Járnitanuló

Ez remek. Drukkolok, hogy a többi is szerencsésen hazatérjen.

17. csillag

csillag Fórum mestere

Nagyszerű hír. Most már van remény, hogy a többi is hazatér.

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszönöm Mindenkinek jó esik és nagyon reménykedem!
    Na megvettem én is azt a hűség csomagot nagyon jó és még ajándék 100% TP 24 órára nagyszerű!:inlove:
    A bahamán a tollfáim 5 termést adnak egy ananászos sütivel 6/Fa...:p
    Elpörgettem a kapott partykat de valami szégyen volt amit sikerült belőlük pörgetni, na ezért se veszek ilyet...:wuerg:

Hupsz az előbb vastagon írtam bocsi de megszoktam már!:oops:

19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia Imi!
    De jó :D Remélem a többi is szerencsésen visszatalál hozzád.

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Imi! Először is köszi az útvonalat:inlove: továbbá, gratulálok a topikodhoz, sok kedves gazdát csalogattál ide.:) kívánom sok örömed legyen benne Neked és az idelátogatóknak is:)
    A madaraidat nagyon sajnálom, reménykedjél hogy a többiek is visszatérnek hozzád;) csak lesz egy olyan pillanat, mikor kitud szabadulni a fogságból és végre hazatérhet:inlove:

ljanika6, jófarmerlány, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.