Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Szia,

Köszönöm.:):) Én is éreztem, hogy ez már nem pletyka.
    Tudom, hogy az App fejlesztéséhez pénz kell. Gondoltam is rá, hogy beleírom. Bevételnél a fejlődés szempontjából extra pénz kell. Teljesen igazad van. A hibák száma viszont megugrott az elmúlt hónapokban, ami sok játékosnak bosszantó. Kíváncsi vagyok az irányra. Én például támogatnám az eventterületes eventeket, mert az a kicsiknek is jó, hiszen nem kell hozzá sok zöld, meg pénz. Persze nem kell, hogy az én kedvemre tegyenek.xDxD Végig küzdöm magam minden eventen, hibán, megpróbáltatáson. És igyekszem keveset panaszkodni.:p:p Egy kicsit elfogult vagyok talán az app mellett, és a kicsik mellett, de azt szeretném, hogy minél többen élvezzék, és szeresség a játékot, mert akkor még sokáig játszhatunk.;);):):)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is pont ezt szeretném. :D:inlove:

A hibák pedig talán abból adódnak, hogy túl sok mindent akarnak egyszerre a fejlesztők, így elsiklanak bizonyos dolgok felett.

HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ha extra pozitívan próbálom nézni... akkor lehet dolgoznak a háttérben s azért vannak a sorozatos hibák:p
    barátkozom az App-al... de csak végszükség esetén használom...:wuerg:

peter1022 kedveli ezt.
  4. peter1022

Igen, én is így gondolom.:):)
    Én még mondjuk pár extra hibát elnéznék nekik, ha cserébe behoznák a mantarája tenyésztést. :p:p
    Én reggel gépről megcsinálom a nagy beavatkozást. Napközben visznot csak APP-ról tudok játszani. Nagyban megkönnyíti az életem.:):)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

ha elég sokszor lesz leírva... talán évek múlva befut az is:music:

peter1022 kedveli ezt.
  6. peter1022

Ha meghallják akkor veszek a srácoknak odaátra egy-egy szelet csokit.:p:p
    Mondjuk az App-ot is éveken át írogattam. Lehet az is nekem köszönhető?:p:pxDxD Szívessen.;);):p:pxDxD

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Ezt csak halkan suttogva írom le:
    Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert a végén még teljesül. A mostani feltételekkel ez a játék halálát jelentené. Ugye ezt te sem gondoltad eléggé át, hogy mivel járna.
    Ha van róla valami amit még mondani szeretnél azt írd meg légyszi az oázisba, miután ez nem pletyka.

No végülis áthoztam én, mert nem írtam le mindent ami kikívánkozott belőlem a hozzászólásod elolvasása után:
    Az OK, ha úgy érzed, hogy a farmos és a bahás játéktéren se hasson más, mint a víz meg a trágya (nekem már ez sem tetszik, de nem vitatkozom rajta csak kérdezek: Mi lesz a fákkal és az állatokkal?
    Mi lesz azzal a rengeteg felhővel, termékkel, bónusszal, tojással amik ezekre hatnak? Mi lesz a tenyésztéssel? Mi történik az üvegházban kinemesített növényekkel és azok bónuszaival?
    Elgondolkodnál ezeken is egy picit?

HéricsBáró, peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Végre van valami új téma, amit kilehet, -ne vesézni. Ez nem fog megvalósulni, csak egy gondolat volt.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

xDxDxDEnnek a víziónak a megvalósulási esélye 0...
    Szerencsére...;)

peter1022 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Nem is fog, mert erősen üzleti érdekeket sértene.
    És még a dekorokat nem is említettem...

HéricsBáró, peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum parancsnoka

Ha már a dekorokat említed !

3 napja ért véget a Matrica sorozat. Ugye adott a kütyükre 1200 %-ot.
    Március 2-ig pedig az előző évi szezonos kütyü is adott 860 %-ot.

Na ami érdekes. Március 1-én vagy február 20-on akárhányadikán is pont annyi tépét kaptam nagyaratáskor, mint pl. ma vagy tegnap.
    Pedig már ugye nincs ez a két féle %-os szorzó.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Biztos beragadtak nálad a matricák. :D

peter1022, -gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

hasonló a statisztika nálam is....:wuerg: dejóvanazúgy....:D

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

xDxDxD

Ja ! A Múzeumok meg hol kinyitnak - hol nemxD

Ember legyen a talpán, aki tudja, hogy naponta mennyi tépének kellene jönnie egy nagyaratás után.

peter1022, zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Nem szaporodott közben a szorzós dekorjaid száma?
    Én nem is törődőm, vele, tenni ellene úgysem tudok, ellenőrizni sem tudom, mert a bónuszórán nincs az az ember aki ki tudna igazodni.

16. zsani_apja

Látod én ezért nem számolom a tp-t. Mondjuk ezen a kis szinten még nincs is sok értelme. :)
    Idén készülök a pénz múzeumba nyáron, mikor megyünk Pestre. Ott biztos lesz szorzó bőven. :D

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  17. farmerSS

xDxDxD Mitől ?
    A cápa ment be egyedül tegnap reggel a házi sárkány helyére, így 100-20 = 80 %xD
    Holnap megy majd be a Nagy produkció még nem tudom minek a helyére és ennyi.

peter1022 kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Okosfülesnél itt vagyunk, ha minden lehetőséget kihasználtunk?

peter1022, farmerSS és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Hát nem tudom, de nálam mintha ennél több lenne ami mostanában került ki a területekre.
    Nálam is ennyit mutat. Remélem nem vesztettem el belőle egyetlen fejlesztést sem :)

HéricsBáró, peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

tenni úgy sem tudunk semmit...;) A szabályok között elfogadtuk, hogy bármit bármikor megváltoztathatnak bejelentés nélkül is...:oops:;)
    A tp nem fontos... jön amennyi jön... :) én soha nem ellenőrzöm a helyességét... mert jóvanazúgy....:p

peter1022 kedveli ezt.