Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. feki13

feki13 Fórum ezredese

Mik nincsenek...:D
    Nem gondolnám amúgy, hogy bármi ilyen befolyásolná, masszív szerencse. Mindig amit akar az ember az tuti nem jön...:D

2. apja_72

apja_72 Aktív író

Akkor megnyugtattál. Én is úgy gondolom. Régen szoktam FA- val bontani, de csak azért mert nem bírtam várni. Most meg nincs láda, amit bonthatnék. :D

GA-BI-O-Farm, feki13 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum ezredese

Nincsen? :D Hova lett az a potom 400 db? :D Megnéztem, sajna hozzám egy darab se vándorolt belőle! :p

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nála nincs, nálam azért akad belőle. :)

GA-BI-O-Farm, feki13 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kerestem a helyét ennek az infónak, remélem maradhat itt.
    A paysafecardról amit ma megtudtam, az a következő:

A megvásárolt paysafecardok címlettől függetlenül 30 napig felhasználhatóak, ezután karbantartási díjat számítanak fel.

"A karbantartási díj az a díj, amelyet a PaysafeCard előre fizetett kód kezelésével és karbantartásával kapcsolatos költségek fedezésére számítanak fel. Ha a PaysafeCard utalványt a vásárlástól számított 1 hónapon belül nem váltják be teljesen, karbantartási díjat számítunk fel. Ezt a díjat havonta levonjuk az egyenlegéből, amíg az 0,00 nem lesz. Az egyenlege azonban nem mehet negatívba. A karbantartási díj elkerülése érdekében egyszerűen költse el az összeget egy webáruházban a vásárlástól számított 1 hónapon belül.
    A karbantartási díj elkerülésének másik módja, ha regisztrál egy PaysafeCard számlát, és feltölti azt az előre fizetett kóddal. Ez lehetővé teszi, hogy az összes előre fizetett kódot egyetlen egyenlegben tárolja, és egyéb előnyök mellett magasabb limiteket használjon. A PaysafeCard számlatulajdonosoknak nem kell havi karbantartási díjat fizetniük a számlán feltöltött előre fizetett kódokért.

Szolgáltatási díj: A 2. hónaptól havi 900 Ft szolgáltatási díj kerül levonásra a PaysafeCard feltöltőkód fennmaradó egyenlegéből."

:cry:>:(:wuerg:

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez már jó ideje így van...:oops:

7. Baby72

Elég baj az.
    Ritkán veszek, ma is csak a weboldalukon bukkantam erre az infóra, de szerintem nem mindenki tud erről. Eddig én is az 1 év érvényességet tudtam. Sőt a napokban itt a fórumon is ezt olvastam egy kommentben.

farmerSS kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Farmerama enciklopédiában külön fejezet foglalkozik a Paysafecard vásárlási lehetőséggel, a változásokkal, illetve ott található egy közvetlen link is a weboldalhoz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    psc vásárlása: https://www.paysafecard.com/hu/

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, farmerSS és Baby72 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szerintem 2024 január körül jött a változás:wuerg:

farmerSS kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Köszi, hogy hoztad, mert erről a változásról én sem tudtam.
    Volt 1 vagy 2 éve egy olyan event, ahol nem tudtam bankkártyával fizetni, mert ha jól emlékszem 200 ft alatt lehetett valamit venni eventhez, kártyáról meg ilyen kis összeggel nem engedte a banki felület.
    Vettem egy 2 ezres Paysét és azzal vásároltam de maradt még rajta.
    Pár hónap múlva eszembe jutott, hogy van nekem ilyenem és ezzel akartam fizetni, de nem tudtam.
    Maradt a csodálkozásomxDxD, gondoltam hamar eltelt az 1 év xDés ennyiben is hagytam a dolgot.
    Szóval azért fogyott el róla a manika, mert levette a havi 900-at...

Baby72 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Figyelni kell... bár nálam nem szokott gondot okozni az elköltése;)
    Most hogy kiderült rosszul számolta a napokat a dzsinn... még közel 2 hét van hátra... sokkoló magasságba sikerült kerülnöm nála:oops: magamhoz képest8)

farmerSS kedveli ezt.
  12. Baby72

Júliusban vettem egy 2 ezrest, maradt rajta kb. 500-600 Ft - gondoltam én. Még jó, hogy nem kerestek fel, hogy tartozom8):wuerg::cry:. Simán kiírta, hogy ezt a kódot már felhasználtad. Pedig ráírtam, mennyi maradt rajta.

zsani_apja és farmerSS kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

14. -Holdfeny-.

Othep kedveli ezt.