Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Nézd nem elkenődésből írtam csak valahogy elegem van már több.....igazságtalanságból. Én nem egyénenkénti beállításokról írtam volna, azzal tisztába vagyok, hogy az életben mindíg vannak szerencsésebbek, meg kevésbé. Az első 3 évemben nem akartam hinni a szememnak mivel 5 farmarany fám lett ezért egy szót sem szólhatok. A múltkor feljött már ez a téma, az előbb említett szomszédasszonynak meg 14 év alatt egy sincs. Ha nem is tolta a zöld csíkot, de azért minden nap ténykedett a farmján. Nyáron lett neki 1 kisfarmon....

Csak úgy, érdekesség képpen: délután sok bónuszládát nyitottam, most 8-at. Egyetlen aranyrekeszes sem, hanem több tp-ttp semmirevaló, fa-és ól stb bevételi amikből mint bizonyára másnak is ezermillió van. És mindenből ezek jönnek. Kenjék a hajukra! >:(

Utoljára szerkesztett: 5.11.25
    Sali~*.*, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Sziasztok !

A reggeli nagyaratás illetve a Gyopárra való bejutás-ténykedés egy hatalmas kínszenvedés volt kliensen.
    Fél percenként állt le, böngészőn meg el se indult semmi.
    Mire a 10 perces ügyködés helyett 35 perc alatt végeztem, kapcsoltam volna ki a gépet, erre jött az értesítés, hogy a Win10-re frissítés érkezett, indítsam el.
    Szóval ez okozta a ma reggeli szenvedést a farmon.
    De nem úgy volt, hogy múlt hónapban volt az utolsó Win10-re frissítés ?
    A lényeg, a frissítés után minden zökkenőmentes. Száguld a farmxD

Sali~*.*, Dolphin, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
  3. lovardatanya

A w10 végén aktiválni kellett egy opciót és akkor még 1 évig frissítenek több cuccot, példúl a defender víruskergetőt is.:)

Sali~*.*, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia!

Tegnap kinyitottam 8-8 farmanyagos láda 1-2 amikből lett 1-1 piccolom. Egész jó aránynak tartom ezt igazából, ki is raktam gyors azonnal nyitottam is FA-ért mind a kettőt, jött is a jó öreg haver mackó és tündér termálforrás...:D Nem töröltem le mert minden is jól jön a farmra, viszont ezzel se lettem beljebb :D

5. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló! Ha valakinek van ötlete, hogy androidos okostelefonon lehessen használni a játékot, kérem, írjon. Ha lehet vetni-aratni,az tökéletesen elég, csak hogy haladjon az ember, pl utazás közben lehessen csinálni. Amióta átálltak az új rendszerre, csak a fekete kijelző van. Az egyik moderátor azt írta,hogy forgassam el a telefont, de semmi, csak a sötét kijelző. Köszönöm,ha ír valaki,aki már tud játszani telón is.

Swartsch kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia:)

Sajnos ez is szerencsefüggő, nekem most szerencsém volt, nyitottam 49 db bónuszládát:)

7. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    A play áruházból, ha letöltöd a Farmerama App-ot azon tudsz játszani utazás közben is. Még nem tökéletes az App, hiszem még fejlesztés alatt van, de a semmitől biztos, h jobb. Nekem tetszik amúgy, csak kicsit szokatlan a webes felülethez képest.

lovardatanya, cili53, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Szia! Nagyon köszönöm, azonnal letöltöm..

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  9. lovardatanya

Én sem szoktam semmit sem törölni a piccolokból kapottakból. Elfér a farmon és hadd adja amit kell mindenre vevő vagyok.:)
    Gratulálok ha megelégedésedre sikerült a nyitogatás tulképpen én csak örülni szoktam más szerencséjének is mert kellenek szerencsések is aztán legközelebb meg lehet, hogy nekem lesz. :):music:

Délelőtt kiraktam 5 piccolot lehet, hogy 5 Fa-fa lesz!xD:pxD bocsi, közben kivettem a kezem a serbliből....:pxD

cili53, feki13, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Mert már kinyitottad, vagy csak hamar felébredtél a hideg valóságra? :);)
    Én viszont szeretném megosztani az "én szerencsém". :DÚgy döntöttem, hogy mivel eléggé elszerencsétlenkedtem a tegnapi vetést, gyorsan pótlom amit lehet és rászánok párszáz parti és sima pörit. Nos nekem is a bilibe lógott nemcsak a kezem, még a gondolatom is. Mintegy halk sóhajban magamnak jeleztem meg, hogy lám, lám.... parti pöri akció van! - vegyétek, vigyétek..... aztán majd a pörgetéseknél jól pofára is estek! 139 partiból lett egyeltlen +1 növénybevételim, az eddig sima pörik ha lehet méginkább kritikán aluliak. Úgy határoztam, hogy vegye-vigye az, akit a szerencse gyakrabban látogat! - meghagyom az örömöt neki, a vásárlással együtt.xD

GA-BI-O-Farm, lovardatanya, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

Szia

Tegnap se volt jobb a helyzet!

Ólakkal nulláztam és előtte elpörgettem gyorsba előbb 500 PP-t, lett 3 db. 100 %-os, és 1 +1 ólas.
    Újabb 220-at indítottam (PP-t), és 1 db. 100-as lett.
    Itt megálltam, mert nem ért annyit az egész ólazás, hogy újabb partY-százakat pörgessek a semmiért.
    Végül a farmomon lévő "jóságokkal" elértem egy alig közepesnek mondható számot sima ól tekintetében (38 db.)
    Régi szép idők!
    300 partyból jött legalább 2 db. 200-as, 4-5... 100-as és az apró.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Én tegnap ólaztam, készülök a TOP-ra, még szerencsém is volt, mert a nubilonokat beváltottam amíg bírtam szuflával.
    Már egy idő óta nem jó a helyzet, legalábbis nálam nem. Én azonban ha törik, ha fúj ma 6 órán belül szeretnék végezni az event azon részével, ahol a felhő elérhető. Nem erölködöm, nincs miért.:)

13. lovardatanya

Sziasztok.

Én hétfőn nulláztam és 824 partyt pöriztem el. Nekem "csak" 26 állat jött össze simából, de akkor nálam ez is rekord volt (13 gyepek ura volt). Nem számoltam össze a bónuszokat de 100%-osokat láttam többet és azt láttam a gyors pörgetés közben is, hogy minden féle bónt (terményes, fa, stb) többször adta be a keréken mint az ólat. De ez nem meglepő így szokott lenni nemdebár?!xDxD:p
    ------------------------------------------------
    Sali~*.*

Szia Imi!
    Mert már kinyitottad, vagy csak hamar felébredtél a hideg valóságra?

Most bontottam az 5 csuda piccolot: varázsfa, 5 éve jöttem vissza, soha nem rakom/tam ki.
    pöttyös, vir.dallamok, még 1 éve díjaztam volna most meg: futottak még....

multitasking, levéltánc, ezeket felhasználom nagyaratáskor de másra vágyam...xD

Utoljára szerkesztett: 13.11.25, 14:38
  14. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Nem a frissítés érkezése okozta a problémádat a farmon, egy frissítés érkezése nem okozhat ilyen problémát, pláne nem a frissítés telepítése előtt.
    Nekem is megjött ez az értesítés és semmi problémám nincs pedig még nem aktíváltam.

farmerSS kedveli ezt.
  15. farmerSS

Szia

Sajnos az okozta.
    Havonta 1x, amikor jön a frissítés (10-14.-e között), minden alkalommal, amíg lent meg nem jelenik a kis ikon, hogy a gépet újraindíthatom a frissítések telepítéséhez, szenvedek a farmon és nem csak itt.
    Ilyenkor nagyon nehezen tölt be akár a face is, vagy bármilyen más böngészőben keresett dolog.
    Utána viszont minden a régi, mintha vadi új gépem lenne.