Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Legutóbb /talán a TOP előtt 1 hónappal/ ugyanígy csináltam én is.
    Előbb a farmon nulláztam az állatokkal, aztán mire letelt volna a 4 óra, visszarendeztem a kütyüket a gyorsító felhővel és ezután mentem a Bahára mantázni + társai.
    Most még bevárom a "Quarcos" ólat az eventből, aztán rászánom magam ismét a nullázásra, mert a közel 1 éve bejött új állatokból csak mutatóba van annyi, hogy a szezonba adni tudjak.
    Remélem jövő hónapban jönnek a nublonok, mert akkorra időzíteném.

Swartsch, alex0824, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már a színed is jobb lehet, ahogy ezt leírtad. :D :)
    Az a legnagyobb baj, hogy annyira elfárad az ember sokszor a munkában, hogy máshoz sincs kedve, nemhogy monoton kattogni a gép előtt. Pláne, ha még az agya is beindul közben. :D
    No de mindegy, azért cammogunk csak a játékban.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyszer csináltam az ólas nullázást a nublonokkal egy időben. Jó ötletnek tűnt... Aztán nem volt elég a 10 órás nullázás, még az átalakító is elvett több órát az életemből. Az sem 100 ezres akkumennyiségre készült...
    De lehetne még fokozni: kár veszni hagyni a kipörgetett és rekeszes bónuszokat: a 24 órán belül még belefér egy jelentős növényes nullázás is. És utána még a nublonok.
    Értem én, hogy hatékonyság, meg kimaxolni, de a lényeg mégis csak a játék: az élvezet, a szórakozás. A nullperc már ezen túl van. Én is halogatom, amíg tudom, hasonlóan állok én is, mint Te. Se csíkos mókusom, de vízidisznóm, se berni pásztorom, se sirályom, se quetzalom, és lehet, hogy van még valamim, amiből nincs semmim :D.

4. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Tavaly összejött októberben, hogy egy pénteki napon a főn és szédültön ment az eventgaz + amaránt nullázás felröpiért, a tölgyesen és a baha ültetvényen az ólak nullázása, mert ekkor voltak pluszban a nublonok is.
    Kb. 700 partival + kb. 20 gyepek urával + felhő és egyéb apróságokkalxD egy sima ólból 55 állat jött. A narancs-neon sokkal szebben fiadzottxD .
    Reggel 6-tól kb. fél délig nulláztam, de 5 percenként tartottam már félórás xDxD szüneteket az utolsó 2-3 órában, mert embertelenül lefárasztott:cry:.
    Már előre sajnálom magamxD, hogy nemsokára megint "itt az idő"xD erre a nehéz agymunkára.xD

Swartsch, alex0824, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy attól még van egy kis eltérés, hogy nem a 8. szintű tenyészállat szerepel. Mert az általában megszokott a 7. szintű, ezen a grafikán 5. szintű lett. Bár semmit nem jelent a grafika. Itt már minden elképzelhető, a megszokott dolgok is simán megváltoznak. Ami anno elképzelhetetlen volt, az ma már teljesen normális lehet a játékban. A régi menedzsmenteknél is jellemző volt, a ma csinálunk valamit és majd holnap gondolkodunk rajta. De mostanában ,a teljesen a mának élünk, aztán majd csak lesz valami holnap, variálunk, változtatunk, hozzá igazítunk, próbálkozunk mint a kiskutya módi a divat.
    :)

HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Persze, hogy a mának élünk...:inlove: itt a játékban:music: Nem is a holnapnak játszom:p

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    De jó, hogy itt vagy, már hiányoztál a leltárból :D
    Ez az új módi nálam nem csak a játékban van így, a VV-ben is ezt játszom.... :music::DMa babgulyást főztem, és gofrit ettünk hozzá csokiöntettel és habtejszínnel... :D
    Holnap mi lesz? Azt még nem tudom, majd reggelig megálmodomxD Talán egy kis palacsinta, vagy darás tészta? Majd próbálkozom, igazítom a fiam kedvére...xD:cry:xD De aztán az is lehet, hogy sült csirke lesz (csak ne felejtsem el kivenni a fagyasztóból):music::inlove:

HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  8. alex0824

Dehogynem! Minden eventes felhő amiért játszol, minden cukorka amit megszerzel és sorolhatnám, a jövőbeli játékodat támogatja. Ezért játszol Te is mint bárki más, ezért tervezed mikor mit fogsz elérni. Nem a mai napra építed a játékod, hanem előrelátóan a jövőre.
    Kipihentem a Burgenlandi és Balatoni kerékpártúránkat.
    3 kilót dobtam le pár nap alatt, majd még 8-at, amikor a hátizsákot levettem magamról.
    A Balcsin megettem életem legrosszabb pizzáját, egy borzadmány volt kinézetre és ízre is.
    A négysajtos pizzámon , nem paradicsomsűrítmény volt az alap, hanem jó fűszeres bolognai alap. A sajtok közül a gorgonzolát füstölt sajttal helyettesítették. Ez a borzalom így jobban hasonlított ízre, egy nagyon fűszeres, füstölt sajtos, bolognais lángoshoz. Ausztriában, Lékán viszont olyan mennyei ebédet ettem, hogy megnyaltam mind a tíz ujjamat és akkora volt az adag, hogy amikor megláttam azt hittem, hogy az 4 főre készült. Azért beburkoltam, kellett az energia.

Utoljára szerkesztett: 14.9.24
    HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szóval ment is és maradt is a kiló, és az időjárás milyen volt mirelit Alex jött vissza, vagy annyira nem fagytál meg?
    Tanulság a kajafronton jobb először körülnézni mások tányérjában, bár ez nagyon nem illik, úgyhogy kéretik óvatosan csinálni, aztán rendelni ételt... Ennek a módszernek egyetlen hátránya van csak, a ránézéssel nem lehet megállapítani a kaja ízét, minőségét, csak a küllemét...xD:DxD

10. -Holdfeny-.

Jaaaa ha így.... akkor megmagyarázni én is meg tudom....:music:

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  11. alex0824

Ezt megjegyzem! Legközelebb végigjárom az asztalokat és mindenhol kérek egy hapit vagy egy kis katonát!
    :D
    Nyugi, értem én, hogy a napi sikerélmény sem elhanyagolható, sőt. De azért készülünk a jövőre is rendszeresen.

HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

xD:cry:xD:D:D:D:cry:xD

Ha ismerősök vagy a család ül az asztalnál szívesen adnak is belőle szerintemxD:cry:xD:inlove:

13. -gyöngy-581

Szia!
    Áthoztam a hozzászólásom többi részét ide, mert a pletyis topik nem bírná el azt amit most leírok:
    Napokon belül elérem a 40. szintet a gyopáron, és ott vége lesz a játékomnak ahogy le is írtuk az aktuális csevegőben.
    Szintlépő csomagról már talán egy éve is van, hogy lemondtam, nem élek vele... Most a következő gyopáros előfizetéseimet fogom megszakítani... És ezt nem örömmel teszem meg.
    Nem tudom pontosan, hogy mit ért Merilin ezen: "Minden jónak vége szakad egyszer... Jelen állapotában annyira nem megnyerő"
    Kiveszik a piccolót a küldhetők közül? Esetleg dekor nem lesz nyerő, vagy egyáltalán nem lesz? Remélem sikerül valami kompromisszumot kötniük a BP és a játékosok között és ehetővé tenni a szomszédajándékozást is. Ha nem, akkor nekem is el el kell gondolkodnom a hogyan tovább kérdésén...Jelenleg a játékban nem látok más alternatívát, mint a fizess sokat, hajtsd a TP-t, lépj a semmiben eggyel feljebb.. Ez számomra nem játék, nem cél!

HéricsBáró, peter1022, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia/ Sziasztok!

A pajták tele vannak... gyenge - kis farmok által is teljesíthető eventtel nem is fogják kiüríteni...
    A folyamatosan érkező titok ólak/fák hamar jönnek ingyenesként... teljesen felesleges rá költeni...
    Szintlépő... minek? alig látszik meg a csíkon... persze ez az van mellé... de az is jön máshonnan...
    Gyopár simán halad csak cukorka vásárlással.... persze lassabban mint lehetne... de ha nincs több cukorka... mást sem kell venni;)
    A piccoló már nem olyan nagy szám...:( Persze jöhet belőle jó dolog...
    De itt eszembe jutott valami...
    Lehet a szomszéd ajándékozás csak 100. szinttől lesz elérhető...:oops:
    Na akkor sok sok kis farm fog kukázódni... mert én tuti nem tornázom fel őket addig....:wuerg:

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szerintem a Piccolók nem szerepelnek a leendő szomszédosban, mert a hsz-em kimondottan erről szólt és Merilin "lereagálta".
    Semmi más nem érdekelt eddig se ebben a szomszédosban, csak a piccolók.
    Ezért beáldoztam annó napi fél-1 órát kisebb farmok regizésével és jó pár napon át tartó "meglátogatásával", hogy a szezondekor tépés adományát begyűjtsem, hogy kellő FA legyen rajtuk.
    Sokan tettük ezt, így a BP lebutította a sz.dekor adományát. Ezzel szemben előállt az Üdvözlő rendszerrel, amelyhez viszont min. 20. farmos szint kell.
    Semmi gond! Regizés, 6 cseresznyés átküldése, szezondekor aratása és máris 20. szinten van és a 14. napon 130... FA van rajtuk. Attől függ, hogy mit ad a piccoló a 8. napon.xD

Ez viszont sok időt vesz el, így havi szinten 10-20, már régóta meglévő kisfarmra érdemesebb megvenni 350 ft-ért a 300 farmaranyat, és ebből 2 piccoló és egyéb apróságra is futotta-futja-futná.

Na, viszont ha nem lesz Piccoló, akkor havi szinten nem lesz az a 10-20x pár száz forintocska sem a BP kasszájában tőlem.>:(

peter1022, Swartsch, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Viszont az elmúlt években már többször is vizionáltuk a piccolo megszüntetését de mindíg beigazolódott, hogy Merilin másra gondolt. Ebben bízok most is.

peter1022, farmerSS és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Ha nem lesz piccoló... lehet többen fognak kapálni a virágfesztés dekorért eszetlenül magas növény követelmény mellett is egy egy eventben... Ebben is lehet ráció:oops:
    Talán majd olcsóbb lesz a piccoló pl 60 arany... havi akcióban...:p Jaj bilibe lóg a kezem dőnként:p
    De ez is többet hozna mint a kis farmokon vásárolt olcsó/ingyen arany.... :music: a kasszába...
    Mondjuk nem az ingyenes - közel ingyenes játékohoz ragaszkodó sok játékidőt lefedő játékosok tárcájából...:sleepy::oops:
    Persze ettől én nem fogok máshogy játszani... csak maximum olcsóbban....:p
    Mindig az adott helyzetből kell kihozni a legjobbat;)
    Kár stesszelni előre... majd meglátjuk mit tesznek elénk... aztán mit módosítanak rajt...:music:

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Teljesen logikus és észszerű a levezetésed. Kb én is így gondolom. De én már nem fogok VD-kért kisfarmokra járogatni napi szinten, mert azok vannak kint jelenleg is a farmomon.
    Miért is? Talán azért, mert azt ott nyitom ki (kisfarmon) és nem a nagyon ahol esetleg mást is hasznosítani tudok belőle. No majd kiderül, ha élesben látjuk az esemény leírását.

19. -Holdfeny-.

xDxDxD Jósunk gömbje homályos képet közvetítxDxDxD
    Vagy csak amit lát... az neki egyértelmű:music:... Nekünk meg talány:p

peter1022 kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A lényeg, hogy ahogy Merilin írta, a jelzés elment a BP részére, hogy nem "okés" valami a szomszéd ajándékozásnál.
    Meglátjuk kb. 2 hét múlva, hogy mit tálal elénk a központ, aztán ki-ki eldönti, hogy ez jó vagy sem.
    Dekorért én sem adok FA-t, csak olyanért, ami a farmos ténykedést segíti! pl. jó sok Jack és hasznos társai.