Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor biztos itt áll a füle, ketten nem hibázhatunk.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

őőő izé.... nálam egyel kevesebbet mutat... - húúú mert egy fejlesztés a menübe van...:oops:

peter1022 kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Éppen itt kell legyen, mert az utolsó 5-öt 125 aranyért vesszük majd.
    Nálam holnap kerül fel a 3 függöny rá.

Összekötős event
    2025. március 20-tól
    2025. április 2-ig
    >>ITT<<*Eventfeladatok teljesítése.
    (Az adott event ismertetőjében olvashatóak a pontos információk arra vonatkozóan, hogy a fejlesztések milyen formában szerezhetőek meg.)
    3 db
    2025. március 31. (hétfő) 10:00 órátólOkosfüles laborja csomag 2
    Összesen maximum 5 csomag vásárolható.
    2024. április 3. (csütörtök) 22:00 óráig

4. zsani_apja

Köszi nektek.
    Jön a felhő vásár, 891 felhőm van. Nem is gondoltam volna. Még jó, hogy ültem, amikor megkukkoltam. :D

peter1022, -gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én egyszerűen le sem mertem ellenőrizni, hogy mi hiányzik :( Egyszerűen nem volt kedvem hozzá. Majd holnap meglátom, hogy mit kínál fel a rendszer . Tudom, hogy szelektálva vásároltam, tehát van hiányom, de amire akkor amkor megvásárolható volt nemet mondtam az most sem lesz másképpen.
    No majd holnap kiderül, ha beborul :D
    870 felhőm van jelenleg.

6. zsani_apja

Én sem néztem, hogy hiányzik- e a hétfői kínálatból nálam, csak rápillantottam, amikor arattam le őket.
    Majd látjuk, hogy megjelenik- e az ajánlat.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Nekem 802 van. Végig futottam a kínálatot, nem erre fogom költeni a pénzem, mert ezek nélkül is megvoltam ezek szerint eddig is valahogy. Másoknak viszont biztos lesz benne olyan, ami miatt megéri majd költeniük, így ez az akció szerintem jó ötlet volt.:p:p:):)

Kuzdern, -gyöngy-581, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia

924 felhőm van... s minden hiányzóra vevő lennék, még akkor is ha szinte semmit sem ad...8) Mert olyan jó lenne ha teljes lenne a kollekció:inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  9. peter1022

Erre én is vágyom, csak kellene keresnem hozzá egy amerikai nagybácsit.:p:pxDxD

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szerintem nagybácsit könnyebb lenne találni... :music: Ebből a most felajánlott felhőcsokorból talán 3-at tudok pótolni...8)
    De ennek is nagyon örülök... :inlove:

Ms.AbyZu és peter1022 kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Nekem 722 felhőm van.
    Nagyon bánom, hogy régebben mindent akartam.
    Rengeteg van így is, aminek semmi értelme, sok olyan is van köztük, amiben munka sem volt, mert üresen adták és nekem kellett rájuk pakolgatnom.
    Válogatni kell, mert ha azt látják, hogy "mindenevők" vagyunk, akkor abban lesznek, hogy mindent jól is csinálnak.
    Holott ez nagyon nincs így.

Ms.AbyZu és peter1022 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

valamit mindenki gyűjt...:music: én az összes létező menüben pihenő dekornak vennék felhőpamacsot... ott hasznosnak érezném őket... így csak porosodnak.. ami meg cseppen a felhőből... tengerré duzzad idővel;)

peter1022 kedveli ezt.
  13. peter1022

Teljesen egyetértek veled. Régen én is minden felhőt megvettem. Manapság már nem. A meglévők így is adnak bőven mindenből, már semmire sem kell költeni. Vagyis majdnem semmire, mert még egy cukorkát adó felhő jól jönne.:p:p

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Semmire:eek:o_O
    Akkor valamit nagyon rosszul csinálok... folyamatosan spórolok... és mégis rengeteg Dzsinn szintet lépek 90 napos időszakok alatt...8)
    mindig többet mint amit tervezeko_O

peter1022 kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!

Rosszul kommunikálod, nem rosszul csinálod. Én a mondataidat tudom elemezni, a játékot jól csinálod.
    Megkockáztatom, hogy szeretsz játszani. :D

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Olyan felhő semmiképp nem hiányzik, cukorkát idén nem is vettem.
    Ha már felhő, akkor egy újabb szupertrágyára ható kellene, hogy még gyorsabb legyen a növények termelése, vagy egy KK-ra ható, amire már régóta várok, de ami igazán jó lenne, az egy újabb dekorérés-csökkentő vagy egy felhők érési idejét csökkentő felhő.
    Azért adnék ft-ot is.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Erre én is várom már jó paár hónapja. Mondjuk nem pont felhőre, az nekem picit fura, hogy felhőre ható felhő. :D Inkább egy Item, ami 10%- al csökkenti a felhők töltés idejét.

-gyöngy-581 és peter1022 kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Szia!

Már régóta szeretnék ilyen felhőt, főleg, hogy egyre hosszabbakat tesznek be.
    A dekor azért nem jó, mert az helyet foglal, míg a felhőt csak külön kell helyezni és nem elfelejteni.
    Bár egy ilyet nem tudnék elfelejteni. :)

-gyöngy-581 és peter1022 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

bármelyik jól jönne... talán évek alatt ez az ötlet is eljut a megvalósításig:D

zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.
  20. peter1022

Tényleg semmire. Persze ez egén függő. Én nem veszek kosarakat. Nincsen túl sok mamutfám, de azok adnak eleget. Titok ólakat már nem veszek mióta a nullázók miatt a piacom szétcsesződött, és minden állat ingyen van. Biztos emlékszel, sokszor mondtam, hogy imádok piacozni. Na annak vége. Csak pár tételt teszek ki, hogy a napi 300 növényt mindenből meg tudjam venni.
    A szintlépő csomagok hatását sem igazán éreztem meg sosem, Így azokra sem költök. Amire szoktam az a prémium előfizetés, meg a cukorkák, de cukorkára sem mindig. Néha meg is szívom, mint most, hogy március elejére kifogyott, és várnom kellett az akcióra. De a költés játékosfüggő. Te nagyon szeretsz játszani, így megértem, hogy többet költesz nálam.;);):):)
    Ezek nálam is elférnének még. A felhő gyorsító szép álom, jó lenne ha megvalósulna.:p:p

-gyöngy-581, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.