Oázis

Discussion in 'Törzsasztal' started by Imi*, Jul 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. favágó_72

favágó_72 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Mennyi Olga lehet még a játékban. ;) Persze az sem biztos, hogy úgy hívják. ..., elutazunk.

Tegnap megint rám tört a hirtelen felindultság, mint anno, amikor a malom lett tatarozva. :D Ma reggel már ráéreztem az ajándék küldésre. Olyan, mintha 15 éve ezt csinálnám. :D Ahogy írtam az oldalsáv okozott fennakadást. Mára már szépen letudom fogni és mehetnek az ajándékok. Úgy érzem, ma már TOP- on vok. :D
    ü: apja​

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most küldtem ajándékokat tőlem. :( Picit keservesen ment. Gondolom annyi gazda van a barátlistán, hogy ez lassítja be.
    A végén megpróbáltam középen, nem a csúszkán húzni az egeret. úgy már jobban működött. Minden nap találok valami újat. Talán jövő héten már gondolattal is eltudom küldeni. :D

3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok
    A múltnap amikor hiba volt a küldéssel én is jobban jártam volna ha csak gondolatba küldöm el a csatnikat, mert a címzett ígyse úgyse kapta meg, de legalább megmaradt volna a csatni.
    Tegnap befejeztem ezt a tárgy keresős eventet és kibontottam a piccolokat. 5 darabot bontottam amiből lett:
    1 Élőholt kincs
    1 Tündér-termál forrás(+)
    1 Multitaszking zseni(+)
    1 A varázskalap(+)
    1 Virágfestés(+)

4. kasszás

kasszás Járnitanuló

reggelt!
    Folytatom apja ajándék küldés tapasztalatát ... :(
    Itt aztán működik az enter. Kijelölöd az ismerőst, nyomsz egy entert, leveszi a kijelölést, de vissza is rakja :D aztán egérrel elküldöd. Nem tudom, hány nap lesz, amikor már csukott szemmel tudom csinálni.

5. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Sziasztok, kinek hol sikerult viragfestes+-t nyitni a legtobbet? :D Egyszerre aratas? Farmaranyos nyitas? Milyen eszreveteleitek vannak?

6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Nem emlékszem arra hogy mióta játszom volt-e nyeremény, de talán egyszer? Ergó ládából nyitottam az összeset. Én soha nem arannyal nyitom, és az üres helyektől függ hogy mennyit. De 5-6 darabnál nem szoktam egyszerre többet sőt mostanában már csak egyesével. Alig merem leírni hogy 3 garnitúra jött össze amióta játszom. És van 1 a menüben is. Tehát azt valamiből nyertem.

Swartsch, Kuzdern and GA-BI-O-Farm like this.
  7. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Hol erdemes nyitni?

8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én a világító toronyban nyitok mindig, ott tárolom az összes +-os dekoromat. Már megtanultam a saját káromon, hogy odafigyelek amikor aratok azon a területen.

Swartsch, GA-BI-O-Farm and csabi9911 like this.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én mindig arannyal nyitom a piccolokat, 10 virágfestésem van, 8 farmarany fám...sajna a ládákat nem tudom mennyiből nyitottam

Swartsch, SnéDóri and GA-BI-O-Farm like this.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Én nem gondolom, hogy van jelentősége, hogy hol és mivel nyitjuk a piccolót. Talán Toma megtudja erősíteni, de ha nem így van, akkor elnézést kérek.
    Egyszer, ha sok ládám lesz, majd letesztelem. :D Persze, ahhoz idő is kell majd.

11. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Én ahogy hozzájutok és van helyem kitenni akkor nem halogatom a nyitást. Az hogy kivárod a lejárati időt vagy aranyért nyitod nem befolyásolja, hogy mit kapsz. Viszont a szerencse meg az, hogy épp mi a "sláger" amit a láda ad az jobban meghatározó tényező.
    Jelenleg 10 darab élő virágfestésem van.

feki13, GA-BI-O-Farm and zsani_apja like this.