Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

A lényeg, hogy meg van az áhított cél...:inlove:
    Most mit fogsz kezdeni a csúcsra hajszolt szigetekkel:music: - csak csendben kérdezem... ott ugye nem állt meg a számláló;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ugyan az van, mind 800- nál, csak most négyjegyűre váltott. :D

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Csak arra gondoltam a mókás játékmester összekötötte a gyopárral...:music:
    De szerencsére nem áll meg a számláló... szóval lehet tovább száguldani... ;)

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Semmit, ahogy a 800 után sem érdekelt tovább.
    A gyopár sem érdekelt 53 után.
    Pár napnyi altatás még és átpakolok a farm haladásához, remélve, hogy a napi 250-300 körüli aratás összejön, de ha több lesz, az sem lenne baj.

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

A farmon... 250-300 milliárdos aratás naponta... hát izééé őőőő nem találom a szavakat...:eek:o_O

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

210 körül már a baha szintemelés előtt is volt néha, most meg van egy újabb tojásos terület és lett még pár erős kitehetőm.
    Mivel mindent átpakoltam a baha 1400 miatt a farmról, így nem tudom, hogy mennyi lesz az annyi, de majd a következő vasárnap környékén kiderül.
    Ha teliholdas tojástartó terület jönne 30-án, simán összejönne, de hát ismét egy új állatról írnak, pedig az nem hiányzik.
    A teliholdas dolgok nem piacképesek, így csak érdektelen feladatok, amiket le kell tudni, de unalmasak, még ha nem is annyira, mint a gyopár.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Sok jó dekorral a 200 simán elérhető... bár marha messze vagyok tőle... talán év végére elérem a 120-150-et... de nem rohanok... csak szépen komótosan...:music:
    Neked hajrá a cél eléréséhez:inlove:

GA-BI-O-Farm és Sagittarius69 kedveli ezt.
  8. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Nem akarok senkit megbántani,távol álljon tőlem. De miért vagytok türelmetlenek? Igaza van Luminary gazdának. Mielőtt bármit írnátok, győződjetek meg róla hogy rendben van e minden a gépetekkel vagy az internettel. Én már régóta így teszek, közben olvasom a fórumot,van e központi hiba. A laptopom régi és widows10 essel játszom, csak a chrommal de nekem nincsenek ilyen problémáim. Ha mégis akad, nekem kell előbb utána nézni. Amikor játszom, csak a farmerama fut. Lehet az internet is. Mostanában a telekomosoknak sok bajuk van. Ma pl.nem tudtam telefonálni egész délelőtt. Legyetek türelmesebbek. Nem lehet/kell mindenért a központot és a modikat hibáztatni. Nem kötelező játszani.

9. csibe-falat

csibe-falat Utánpótlás-írogató

Szia Macimami!

Távol álljon tőlem, hogy megbántódjak, de engem idéztél be,így gondoltam válaszolok.
    Nem, nem vagyok türelmetlen, és nem szoktam feleslegesen írogatni, ha én panaszkodok, akkor hidd el annak oka van. A kisebb hibákon simán túllépek, évek hosszú sora alatt megszoktam őket.
    Most sem érdekelne ez a hiba, ha nem lenne a kalendárium, már rég kikapcsoltam volna és mennék aludni. Vártam több órát, mielőtt idejöttem volna, megnéztem más is jelzi-e a hibát.
    A böngészőm úgy van beállítva, hogy bezáráskor töröl minden előzményt, ezzel nincs hiba.
    Egyszerre esténként 4 kliens ablak szokott nyitva lenni, és simán viszi a gépem. Ma egyet se tud megnyitni. Az internet rendben van, minden oldal töltődik pillanatok alatt (ezt is ellenőriztem) csak a farmerama nem. Telefonálni is tudtunk egész nap, és a netflix is hibátlanul megy (most is). Beléptem egy közösségi oldalra is, az is fut, videókat lehet nézni, minden rendben, csak a farm nem tölt be.
    A laptopom nem régi, ott se tudtam belépni, ez egy asztali gép, oké nem fél éve vettem, de eddig nem volt semmi baj. Csak a múltkor meg most (ugyanaz a hibasorozat, mármint ugyanúgy nem lép be, vagy ha igen, percekig nem reagál semmire). Szóval hiba van, nem is kicsi, és mint látod sok játékos panaszkodik ugyanarra. Ezen kívül rengeteg meg bosszankodva itt hagyja, úgy hogy nem is ír.
    Legyen szép estéd, örülök, hogy hiba mentesen tudsz játszani, jó ilyet olvasni :)

10. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Bocsáss meg. Nem direkt téged idéztelek be. Ez nem ellened irányult. Csak már bosszantot némelyik gazda írása,hogy csak a moderátorokat piszkálják. Örülni kéne annak,hogy vannak. Csak ezért írtam le a véleményemet. Jó éjszakát!

CrystalDmon és csibe-falat kedveli ezt.
  11. csibe-falat

csibe-falat Utánpótlás-írogató

Mint írtam nem bántódtam meg :) Én is látom, hogy néha úgy írnak a játékosok, ami nem helyén való, és én is becsülöm, tisztelem a moderátorokat, amiért minden körülmények között állják a sarat, nem lehet könnyű. Most sem írtam volna amúgy reklamációt, csak olyan rossz olvasni, hogy nálunk a hiba. Menj ellenőrizd ezt, kapcsold ki és indítsd újra azt stb....sosem csinálom , és mégis mindig megjavul minden, nem fura? Na, de hagyjuk, majd jó lesz valamikor.
    Jó éjt :)

CrystalDmon és macimami1958 kedveli ezt.