Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. crehhast

crehhast Fórum-zöldfülű

Szia.
    Nem értek egyet, kis szolgáltatónál vagyok kiváló netelérésem van. És sok helyen olvastam azt is, hogy Magyarországon a netes sebességgel nincs gond, ebben elől járunk a sorban. Nálam sosincs gond a farmmal böngiben sem, kliensben sem ha igen akkor mindenkinél. Szomszédasszonyomnak (valós) régi laptopja van kicsi netes csomaggal (u.ott mint én) és a sebességet leszámítva szintén megy a farm mindíg, a sebesség nála nem csoda mert nehezen vált egy nagyobb csomira. Linux-szon is remekül megy a farm tán még jobban is mint win11-en. Igaz, nálam a flash lecserélésekor sem volt semmi gond lehet, hogy mázlim van.:)

lovardatanya

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia Szomszi! :)
    Lehet, h neked van igazad! :)
    Elvileg egy szerveren megy mindenki, nem? Vagy fogalmam sincs, mert van, h kis farmjaimon egyiken megy pl. a szezon, másikon meg a nagyon nem...
    Hát, akkor nem tom .. :D
    De az biztos, h nagyon rossz irányba változnak a dolgok!!
    Épp emiatt közel nem vagyok már hajlandó annyit áldozni a játékra, mint régebben. Tudom, én még csak 3 éve játszom, fele annyi morognivalóm nincs, mint nektek "öregeknek" , de bukjuk sorra a valós pénzért ( vagy mindegy, h FA-ért, mert annak is nagy része valós pénzért lett véve ) vásárolt dolgokat. A Event mechanikák változtatása is katasztrófa. Egyre nagyobb befektetéssel, egyre kevesebb a jutalom. Minden újítás hibás, amit a hétvégére való tekintettel, jó esetben majd hétfőn rendbehoznak. Lehet, ha normálisan-tesztelve tennék játékba, nem lenne ennyi jogos panasz! Ill., ha a saját hibájukból nem lehet pl hétvégén megvásárolni valamit, amit szerettem volna, akkor elvárnám, h hosszabbítsák meg az akciót!!
    ÁÁÁ, sorolhatnám naphosszat, ami nagyon nem tetszik, de nem igazán látom értelmét.
    Inkább jól meggondolom, h mire vagyok még hajlandó pénzt kiadni nekik...ki tudja meddig bírják még.. és végül behal az egész!
    Szia! :)
    Akkor passzolom! :)
    Lehet szerencsém van és senki nem használ sok netet, ahol lakom, ill. nincs Farmeramás a közelemben és nem szívja el tőlem a netet! :D
    Tényleg passz! :D

Utoljára szerkesztett: 17.8.26, 15:03
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Nálam sincs semmi probléma a játékkal.
    Nemrég cseréltem egy Dell laptopra, Win 11-re mert az idős HP -s laptopom elég lassú volt.
    Diginél vagyok, jól szuperál.
    Nekem a szezonnal sem volt semmi baj, azonnal számolt mindent, bérlet rendben.
    Még annyi, hogy a nagy farmon Chrommal játszom, a kicsiken Firefoxon, mert pár hete nem tudok feljönni a Fórumra Firefoxon, azt írja Bad Request.
    Erre nincs valakinek ötlete, miért van ez ?

Utoljára szerkesztett: 17.8.26, 15:32
  4. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Akkor valszeg Gabinak lesz igaza és szerverfüggő.

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lányomnak az új laptopja HP, nem fogok DELL- t venni, hiába jobb. Majd nekifutok a falnak egyszer, hogy nem azt választottam. :D Reggel nagyon pörög, végül is nekem már az elég, nem vagyok annyit gép előtt. Ma megjöttem, egyből a régi gépem elé ültem, win 10, portalanításon kívül nem takarítom. Rohan a játék. A lényeg, a szezon pontokat nem számolja nekem sem. a fene tudja, mitől függ. Annyira már nem döfök tőrt a hasamba, simán eltudom engedni ezt is, ha kell. :)
    Szervekre meg figyeljünk azért, GA-BInéni. :D ;)

6. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Nade.. :D
    Engem csak nem hagy nyugodni ez a szerver dolog :D
    Gondolom nem IP cím függő, h ki melyik szerveren van..már, ha tényleg több szerver van.
    Akkor nem igazán értem, h M.O-n miért halál a játék és Ausztriában miért repít..... ?! :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én biztos nem költözök ki, pedig elég közel van. Ott azért minden más, erről is volt már szó itt szerintem. Legfőképpen a levegő. Ahogy átlépem a határt, már az asztmám is kívül marad. :D de komolyan

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  8. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Igen, elég sok minden más ..ahogy írod főleg a levegő,.. de nem minden pozitívan más, azt is hozzá kell tenni. :)

rencsike982, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Nekem is előfordult már ilyen, itt viszont jót tett a böngészési előzmények törlése nálam. Esetleg egy próbát megérhet. :)
    Nálam a mozzila olyan lassú, hogy elfogahatatlan. Mondjuk én jobban szeretem a klienst, de ha úgy adja a helyzet akkor a chrome-ot használom, hozzátenném, hogy teljes lebutítva is akkora RAM zabálás megy benne, hogy a munkahelyi laptopon kifejezetten sok türelmet tud felemészteni :D

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi, megpróbálom.

Swartsch, feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa