Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Meg sem tudom, mikor voltunk utoljára szilveszterezni. :) Ma megtörik ez a csend, mint befagyott pocsolya, ha ráugrik a medve. :D
    Lencse leves már fől, fogadalmakat nem teszek, max, hogy nem rakom le a cigit. :D :p Ez bőven sok is. Esetleg még annyi, hogy az idén már lehet nem jövök, na de majd jövőre.. elmehetnék Lövőre is, nincs olyan messzi. :)
    Ma reggel már megjártam a hadak útját, amire sokan felébredtek. Egy szóba össze tudom foglalni az útitervet.
    egy kis gondolkozás és írom :D anyóstescopennydohányboltmacskáksparflakonváltáspostaanyós
    Szép napot!

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végigjárnám a túra utad.... de az induló és érkező állomás nálunk sokkoló lenne:D bóóóóótba meg majd csak jövőre megyek... :p
    Jó bulizást :inlove:

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia, régi kedves ismerős!:)
    Jogom van bármely költőt vagy írót idézni, és jogom van új technikát is használni, ha épp ahhoz van kedvem. Aki szereti, elolvassa, akinek nem tetszik, annak marad a görgetés vagy a lapozás. Neked is jogod van bármely magyar író vagy költő művét a fórumra hozni, ha úgy érzed, van mondanivalója vagy aktualitása. A szabadság mindannyiunké.
    „Jól csak a szívével lát az ember…”Antoine de Saint‑Exupéry A kis herceg című művéből;)
    Sajnálom, hogy ilyen apróságokkal indítjuk az új év első napját, de remélem, hamar túllépünk rajta.
    Az új esztendőben kívánok neked békés, áldott, szeretettel teli, kisimult évet.