Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Most próbáltam a kliens verziót, ez is hibátlan :)

Sali~*.*, -ágianyu33-, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Nálam félúton megadja magát. :D
    Úgy eltűnik, mintha ott sem lett volna. :D
    Már minden létezőt megpróbáltam..DirectX, Visual C++ , tűzfal blokkolás, futtatás rendszergazdaként, Win8 kompatibilis beállítás, hibajelzés kinaplózása, vizsgálata..stb..és semmi változás.. feladtam :D A tabletemen fut gyönyörűen, csak a laptopom nem szereti.. egy ideje.. :)
    Nem is kell nekem az a kliens.... :D

SnéDóri, -ágianyu33-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)
    Nálam az Edgén és Google Chromen is jól megy, win11-et használok :) /kipróbáltam a 8 éves /tartalék/ laptomon win 10, itt sincs gond:) a klienset sose próbáltam:)
    Net: one és t-com:)

4. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Nálam is Suhan bármelyik böngészőben. Win11 van nálam is és A1 internet.
    Én sem használom a klienst .. most meg már főleg nem, hogy nem megy :D .. csak én ilyen szeretem, ha minden tökéletes emberke vagyok és kicsit b..ta a csőrömet, h ez ugyan miért nem..., de már kezdem túltenni magam a precizitásomon ez ügyben... :D

SnéDóri, farmerSS, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  5. peter1022

peter1022 Fórumelemző

Ha a BP ártatlan, akkor én meg kisovodás kislány vagyok.xDxD:D:D

SnéDóri, rozo52, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóska:inlove: de jó látni:inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Két nagyon öreg laptopon játszom.
    A picivel fiatalabbon Firefox megy, nagy farmon ezt használom.
    Kis farmokra a másik laptopon Kliens fut, jobb mint a böngésző.
    Win 10 és One.
    Semmi gondom nem volt egy percig sem.

Kuzdern, farmerSS, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

One net, one farm :D
    Szia!
    Tanúsítom, hogy Jóska nem kislány, mielőtt Juliskának hívod. :D

Kuzdern, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Fórumelemző

Elvonultam téli álmot aludni, de ez a sok belépési hiba, nem hagy aludni. Muszáj morognom.:p:pxDxD

Köszi.xDxD
    Bár lehet az oviban babázás sokkal egyszerűbb lenne. A belépéssel is csak akkor lenne gond, ha Mutterék elfelejtenének elvinni.xDxD:D:D

Kuzdern, -Holdfeny-., zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    10 perc és indulok érted. :D

Kuzdern, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

A mobil szolgáltatókra azért nem gondolok, mert két héttel ezelőtt is náluk voltam előfizető, sőt 10-15.. évvel ezelőtt is és ha a farmozással gond merült fel, soha szóba se kerültek, mert tudtuk, hogy ki a LudasxD
    Valamibe belenyúltak kb. 2 hete, amibe nem kellett volna és ennek isszuk a levét.>:(
    Amit tehetek! Ismét bezárom a Gyopárt, mivel a farmon leginkább csak reggel ügyködöm, amikor is szalad a szekér.
    Nem tudom és nem is érdekel, milyen és hány szerveren vagy bármin vannak a farmok, de ha a BP-nél hiba van, valahogy az én farmom mindig beleesik.:cry:

Kuzdern, zsani_apja, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük belenyúltak valamibe... A gyopárra csak jön valami:D

zsani_apja kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nem csak a tiéd, rengeteg a panasz, most írtam a panaszkönyvben,a következőt Copilot 2025. 11. 17. 11_40_22.png
    Hát ha ér valamit, egy próbát meg ér.
    a kasza.png bug birka.png
    bug ballada.PNG

Utoljára szerkesztett: 17.11.25, 13:53
    Kuzdern, zsani_apja, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

Kuzdern, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  15. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ugye gyakran hivatkoznak az internet szolgáltatóra, akkor minden szolgáltatónál probléma van mert olvasva a panaszokat különböző
    szolgáltatónál voltak, vannak a játékosok.
    Nekem egy nem túl fiatal, de egy nagyon jól összerakott gépem van jó nettel és a farm, farmok probléma nélkül futnak még akkor is amikor sokaknál panasz van a játékra. (Természetesen ez nem vonatkozik arra az esetre amikor senki sehonnan nem tudott belépni
    állítólagos támadás miatt.) Nálam folyamatosan 3 farm fut egyszerre, 2 a Chromon, 1 Foxin. Ezek mellett a kis farmokat az Edgén
    szoktam futtatni.
    Amikor kezdődtek ezek a problémák én nem tapasztaltam semmit, majd amikor súlyosbodtak a dolgok az nálam úgy jelent meg, hogy
    folyamatos tevékenykedésnél egy idő után lemerevedett a játék. Akkor a játék újra töltése ( nem F5) után lehetett folytatni a játékot.
    Ez mondjuk egy kissé bosszantó volt de nagy zavart nem okozott mer 10-15 másodperc alatt betölt a játék. Gyorsan lehetett aratni területet váltani a Gyopáron is, tehát nem volt lassulás.
    Viszont amióta futtatták azt a két javítást ezek a problémák megszűntek, semmi probléma.
    Véleményem szerint ez is azt mutatja, hogy a BP házatáján kellene gyakrabban és jobban söprögetni.
    A másik nem szoktam takarítgatni nyakra-főre csak ha nagyon nagyon indokolt mert egy ilyen takarítás után a többszörös belépési védelemmel rendelkező programok elindítása kész tortúra.
    Remélem sikerül a BP-nek megoldania a problémát és a többi Gazdatárs is probléma mentesen tudja használni a farmot.
    Amúgy amikor arra hivatkoznak, hogy a BP-nél minden rendben a sok panasz ellenére, volt főnököm mondása jut eszembe:
    Ha valaki azt mondja, hogy h_lye vagy ne hidd el, ha már ketten mondják akkor gondolkozz el és ha többen mondják akkor hidd el.

GA-BI-O-Farm, milanzs és farmerSS kedveli ezt.
  16. milanzs

milanzs Fórumelemző

Szia!
    Szuper vagy, köszönöm szépen! Letöltöttem, kipróbáltam... működik nálam is... Juhéééé :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

17. farmerSS

Szia

Nem váltottam ma se net-szolgáltatót, se semmit nem csináltam a farmmal kapcsolatban, és este 6-ig probléma-mentesen tudtam ügyködni klienssel farmon-gyopin egyaránt. (Két hete déltől csak szenvedve).
    18 óra után próbáltam klienssel belépni és 55 %-nál nem ment tovább.
    Bezártam, újra, megint csak 55 %. Ezt eljátszotta még 2x, aztán mintha reggel lenne, úgy begyorsult a betöltés, hogy pislogni se volt időm.
    A Gyopár is hasított !xD na, azért nem úgy, mint reggelente, de nem kellett perceket várni egy aratás, törlés, kihelyezés után, hanem ment minden jól.
    Akkor most mi történt ?
    Kiléptem, majd újra be és ugyanúgy minden megy szépen.
    A kérdés: csináltak valamit vagy csinálnak most valamit a háttérben a BP háza táján ?
    Magától semmi nem romlik el és javul meg varázsütésre.
    Annyira jó lenne, ha egyszer lenne vér a pucájában valakinek ott fent és kiállna a játékosok elé, hogy hé emberek, mi barmoltunk el valamit és bocsi, mi is csak emberek vagyunk...
    Nem kárpótlás kell, hanem játékos-barát hozzáállás.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.